رئیسی: مبادلات تجاری با ارمنستان به ۳میلیارددلار برسد
رئیس جمهور در نشست با نخستوزیر ارمنستان:
🔹 ایران آمادگی دارد در دیگر زمینههای اقتصادی و تجاری از جمله در عرصه افزایش صدور خدمات فنی و مهندسی هم همکاریها را گسترش دهد.
🔹بر تلاش برای تحقق هدفگذاری انجام شده برای رساندن سقف تبادلات دو کشور به ۳ میلیارد دلار تاکید داریم.
🔹ایران همواره آمادگی دارد از ظرفیتهای متنوع و کارآمد خود برای برقراری و تقویت صلح و امنیت در منطقه قفقاز استفاده کند.
tn.ai/2797506
@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 شهادت بسیجی مدافع امنیت گیلانی جلوی چشم کودک سه سالهاش
💬 معاون هماهنگکننده سپاه قدس گیلان:
🔻 «حمزه علینژاد» شامگاه پنجشنبه درحالی که کودک سه ساله خود را به همراه داشت مورد هدف افرادی قرار گرفت و به شهادت رسید.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 شهادت یک مامور پلیس در درگیری با گروهک تروریستی
💬 فرمانده انتظامی سیستانوبلوچستان:
🔻 در حین گشتزنی مأموران یگان تکاوری ۱۱۲ عمار ایرانشهر، اعضای یک گروهک تروریستی به ماموران حمله کردند و در درگیریها استوار دوم محسن رضایی را به شهادت رسید.
🔻 ماموران اعضای گروهک تروریستی را زمینگیر کرده و یک نفر از تروریستها را به هلاکت رساندند و تعدادی از تروریستها زخمی و متواری شدند.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمتر از اینکه آیا ایران به روسیه پهپادهای پیشرفته اش را می فروشد یا نه، این است که با وجود تحریم ها، ایران در عرصه نظامی به قدری پیشرفت کرده که دشمنان مان در این مساله شکی ندارند و ادعای شان این است که ایران چنین قدرتی را به دست آورده.
اما ایرانی که در اول انقلاب حتی در زمینه وارد کردن سیم خاردار هم تحریم بود، چطور امروز به چنین قدرتی رسیده؟ جمهوری اسلامی چطور از تحریم ابتدایی ترین ادوات نظامی به ساخت بهترین پهپادهای دنیا رسیده؟ چه کسی در این مسیر نقش مهمی داشت؟ و مهم تر از تحریم های نظامی خارجی، چه کسانی در داخل کشور می خواستند ایران موشک و توانایی های نظامی اش را کنار بگذارد؟
در قسمت 41 برنامه حافظه تاریخی ایرانی به این مساله پرداخته ایم + معرفی یک کتاب خواندنی
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمتر از اینکه آیا ایران به روسیه پهپادهای پیشرفته اش را می فروشد یا نه، این است که با وجود تحریم ها، ایران در عرصه نظامی به قدری پیشرفت کرده که دشمنان مان در این مساله شکی ندارند و ادعای شان این است که ایران چنین قدرتی را به دست آورده.
اما ایرانی که در اول انقلاب حتی در زمینه وارد کردن سیم خاردار هم تحریم بود، چطور امروز به چنین قدرتی رسیده؟ جمهوری اسلامی چطور از تحریم ابتدایی ترین ادوات نظامی به ساخت بهترین پهپادهای دنیا رسیده؟ چه کسی در این مسیر نقش مهمی داشت؟ و مهم تر از تحریم های نظامی خارجی، چه کسانی در داخل کشور می خواستند ایران موشک و توانایی های نظامی اش را کنار بگذارد؟
در قسمت 41 برنامه حافظه تاریخی ایرانی به این مساله پرداخته ایم + معرفی یک کتاب خواندنی
✅ امام علي عليهالسّلام فرمودند:
📍 إنَّ الدَّنيا مُنتَهي بَصَرِ الأعمي؛
📌 همانا دنيا آخرين حدِّ
ميدان ديد افراد کوردل است.
📚 غررالحکم، صفحه ۶۵۵
〰〰〰〰〰〰
🔺 #نهـــج_الـبلاغه(ادایحقِکلام)👇
🌸🍃
eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
🍃🌸
💢پاکسازى روح و جان از رذايل اخلاقى
#نهج_البلاغه
⚪️ثُمَّ إِيَّاكُمْ وَ تَهْزِيعَ الْأَخْلَاقِ وَ تَصْرِيفَهَا وَ اجْعَلُوا اللِّسَانَ وَاحِداً وَ لْيَخْزُنِ الرَّجُلُ لِسَانَهُ فَإِنَّ هَذَا اللِّسَانَ جَمُوحٌ بِصَاحِبِهِ
💠سپس مواظب باشید كه اخلاق نیكو را در هم نشكنید و به رفتار ناپسند مبدل نسازید، زبان و دل را هماهنگ كنید، مرد باید زبانش را حفظ كند، زیرا همانا این زبان سركش، صاحب خود را به هلاكت می اندازد.
📘#خطبه_176
http://eitaa.com/joinchat/1820590233C75f53f40a0
🖌 #یادداشت_روز
🔹 فتحالفتوح لبنان و حزبالله
#سعدالله_زارعی
🔸 «لبنان به همه آنچه در منازعه گازی با رژیم صهیونیستی میخواست رسید.» این بخشی از سخنان روز شنبه آیتالله سیدحسن نصرالله است که با شرح آنچه در پرونده شناسایی و اکتشاف گاز در دو حوزه «کاریش» و «قانا» از سال 1390 گذشته، توأم بود. مسئله گاز در مدیترانه با موضوع مرزهای جغرافیایی و بهخصوص مرز آبی گره خورده بود. از این رو بحث گاز در این حوزه جنبه ژئوپلیتیکی و سرزمینی هم داشت و در این میان رژیم صهیونیستی بهصورت موذیانه و با بهرهگیری از کمک آمریکا و با استفاده از شرایط آشوبهای سیاسی و درگیری حزبالله در پرونده امنیتی سوریه و با متهمسازی حزبالله در پروندههای امنیتی لبنان تلاش کرد تا سیاست سیطره مطلق بر گاز مدیترانه را به ثمر برساند.
دو منطقه «قانا» و «کاریش» در دریای مدیترانه، در آبهای اختصاصی و بعضاً متداخل لبنان و فلسطین اشغالی قرار دارد و حجم عظیمی از گاز مدیترانه و شامات را در خود جای داده است. حدود سه چهارم این
دو حوزه گازی در آبهای ساحلی لبنان و حدود یک چهارم در آبهای ساحلی فلسطین اشغالی قرار گرفته است. رژیم صهیونیستی به گمان اینکه میتواند با زور و با استفاده از اختلافات داخلی لبنان، این منطقه گازی را برای خود تبدیل به یک هاب نماید و نقل و انتقال گاز از کشورهای آفریقایی و آسیایی از طریق مدیترانه را در کنترل خود درآورد و از این حیث بر روند اقتصادی کشورهای غرب سواحل جنوبی و شرقی مدیترانه از یکسو و اروپا از سوی دیگر تأثیر بگذارد و از اینموضوع برای خود ضریب امنیتی دست و پا
کند، وارد عمل شد. اگر این اراده اسرائیلی به کرسی مینشست، امنیت و ثبات رژیم صهیونیستی با امنیت و ثبات اقتصادی کشورهای ساحلی مدیترانه و حتی فراتر از آن گره میخورد و همه لاجرم امنیت و ثبات رژیم
جعلی اسرائیل را برای خود ضرورت ارزیابی کرده و با عوامل برهمزننده آن از جمله فلسطینیها مخالفت میکردند. ضمن آنکه سیطره رژیم اسرائیل بر این دو حوزه گازی، اقتصاد به شدت وابسته به کمکهای خارجی آن را به اقتصادی خود اتکا تبدیل میکرد که این برای رژیم صهیونیستی اهمیت ویژهای دارد، بنابراین بحث گاز، منطقه گازی و سیاستهای مرتبط با آن برای رژیم صهیونیستی جنبه فوق راهبردی و حیاتی داشت و لذا برای رسیدن به آن تلاش ویژهای به کار برد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/252495
@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠«آرتین»، نماد مظلومیت ملت ایران
🔰آیت الله اراکی حفظه الله: اغتشاشات اخیر، مرحله ای جدید از جنگ جهانی فرهنگی تمام عیار علیه اسلام ناب و ملت ایران است.
جهت مشاهده متن کامل خبر کلیک کنید.
___________________
📌 جهت مشاهده ویدیو ها در آپارات روی لینک زیر کلیک کنید
🌐https://www.aparat.com/v/Gl0z1
📌 با کلیک روی لینک زیر پیج رسمی آیت الله اراکی در روبیکا را مشاهده فرمایید.
🌐https://rubika.ir/mohsenaraki_ir
#آیت_الله_اراکی #شاهچراغ #ایران_تسلیت
🔻 کانال رسمی آیت الله اراکی:
🆔 @mohsenaraki_ir
✅ حیات انسانی
💬 آیت الله جوادی آملی
🔸 وجود مبارک حضرت امیر فرمود: بعضی ها زنده اند؛ اما به #حیات_گیاهی زنده اند یا به #حیات_حیوانی زنده اند و از نظر #حیات_انسانی مرده اند: «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَانٍ وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَیوَانٍ .... وَ ذَلِكَ مَیتُ الْأَحْیاء»؛ یک جنازه عمودی است بعد هم می شود افقی.
🔸 فرمود در بین زنده ها مرده است؛ برای اینکه غذا خوب می خورد حیوانات هم می خورد، حبّ مقام و ریاست و اینها دارد. این حیوانات جنگلی ... هر کدام حوزه استحفاظی دارند، این زنبور عسل ملکه دارد ریاست دارد زعامت دارد. این که انسان نیست. آنکه #فرشته_خوی است او انسان است، حضرت فرمود: «وَ ذَلِكَ مَیتُ الْأَحْیاء» این یک جنازه عمودی است بعد می شود افقی. «فَالصُّورَةُ صُورَةُ إِنْسَانٍ وَ الْقَلْبُ قَلْبُ حَیوَانٍ لَا یعْرِفُ .... وَ ذَلِكَ مَیتُ الْأَحْیاء».
🔸 عالم اهل بیت آن است که جامعه را به #حیات_انسانی برساند و انسان را زنده کند. آن وقتی که اقبال و ادبار مردم برای انسان یکسان بود، اقبال و ادبار دنیا یکسان بود، اقبال و ادبار عزل و نصب برای او یکسان بود، تازه وارد حوزه انسانیت شده است.
📚 درس اخلاق
تاریخ: ۱۳۹۶/٠۵/۱۹
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
چرا فضای برخی دانشگاه ها شبیه چاله میدان شده؟
برای همه کسانی که در سالهای گذشته عرصه سیاسی ایران را رصد کرده اند، اتفاقات این روزها از یک جهت عجیب است و آن هم «خشونت کلامی» و «فحش های رکیک» کسانی است که به اسم دانشجو، در برخی دانشگاه های مختلف دست به آشوب زده اند. برای فهم این مساله حتما دلایل مختلفی وجود دارد که باید به همه آنها توجه کرد، از جمله گسترش موسیقی های زیرزمینی و فضای بی بند و بار شبکه های اجتماعی در سالهای اخیر؛ اما به نظر می رسد برای تحلیل درست تر این امر در دانشگاه ها باید دلیل مهم دیگری را هم جستجو کرد.
یکی از این دلایل «گسترش بی ضابطه دانشگاه های مختلف» در چند دهه اخیر بوده. در سالهای اول انقلاب به علت کم بودن دانشگاه ها ورود به دانشگاه بسیار سخت تر از امروز بود و به همین خاطر عمده کسانی که وارد دانشگاه ها می شدند باید مسیر سختی را می گذراندند اما به تدریج با تاسیس انواع دانشگاه ها، این روند برعکس شد و ورود به دانشگاه به جایی رسید که اگر امروز در سال 1401 شما برای بسیاری از رشته ها فقط در کنکور فقط شرکت کنید و برگه امتحان خود را «سفید» تحویل دهید، در یکی از دانشگاه های کشور پذیرفته می شوید! پس با این روند بسیاری از کسانی که وارد دانشگاه ها می شوند نه تنها نخبگی خاصی ندارند بلکه بدون هیچ رقابت خاصی و صرفا به خاطر زیاد بودن صندلی های مراکز آموزش عالی توانسته اند وارد دانشگاه شوند. در چنین شرایطی، شنیدن حرفهای چاله میدانی در برخی دانشگاه ها نیز مساله عجیبی نیست زیرا اساسا مسیر «ورود نخبگان» به دانشگاه به مسیر ورود «هرکس» به دانشگاه تبدیل شده است.
البته ممکن است برخی بگویند پس چرا در برخی از دانشگاه های اصلی و درجه یک کشور مثل شریف و خواجه نصیر و بهشتی نیز همان فضای لمپنیسم دیده می شود؟ مگر غیر از این است که کسانی که وارد این دانشگاه ها می شوند در کنکور جزو رتبه های برتر بوده اند و دلیل قبولی شان در دانشگاه صرفا به خاطر زیاد بودن صندلی دانشگاه ها نبوده است؟
پاسخ روشن است؛ در چند دهه گذشته «صنعت کنکور» باعث گسترش و ترویج انواع و اقسام کلاس های خصوصی با هزینه های بسیار گزاف و لاکچری شده که عمده مشتریان آن نیز «طبقات مرفه» هستند. کسانی که صرفا به خاطر داشتن پول زیاد، می توانند از این امکانات استفاده کنند و به پشتوانه همین کلاسها و موسسات مختلف، به نوعی دوپینگ کرده و در کنکور نیز از بسیاری دیگر از اقشار جامعه جلو بزنند. لذا طبیعی است که در میان این قشر نیز بخش قابل توجهی از دانشجویان نه صرفا به خاطر فرهیختگی و نخبگی شان بلکه به پشتوانه پول و سرمایه پدران شان وارد دانشگاه ها می شوند و به همین خاطر باز هم بسیاری از آنها قبل از نخبگی یا استعداد خود، به خاطر رانت موسسات آموزشی و کلاسهای خصوصی در کنکور از دیگران سبقت می گیرند و به همین خاطر وقتی وارد دانشگاه می شوند در بزنگاه ها، نشان می دهند که فاقد حداقل آداب اجتماعی و شعور زیستن در یک محیط نخبگانی هستند.
در واقع وقتی از چند دهه قبل تعداد دانشگاه ها به صورت افراط گونه افزایش یافت تا جایی که «هرکسی» بدون حداقل رقابت بتواند وارد دانشگاه شود و از طرف دیگر صنعت مافیایی کنکور به گسترش موسسات خصوصی با هزینه های بسیار گزاف دامن زد تا جایی که مشتری آنها تنها بخش مرفه جامعه باشند، «توازن در ورودی دانشگاه ها» به هم ریخت، اتفاقی که در شرایط فعلی خود را به خوبی نشان میدهد که برخی از ورودی های دانشگاه ها همانند برخی الواط و اوباش در خیابان هر آنچه می خواهند می گویند و هر آنچه می خواهند انجام می دهند.
✍امیر حسین ثابتی
@EqtedareVelaeii🇮🇷