🔸پائولو کوئلیو؛ از جادوگری تا ادعای معنویت
▫️پائولو کوئلیو، متولد سال ۱۹۴۷ میلادی، نویسندهٔ شهیر اهل برزیل است. او در جوانی به دلایل مختلف سه بار در بیمارستان بیماران روانی بستری و سه بار نیز در زندان حاکمان برزیل زندانی و شکنجه شده است. پائولو در جوانی خود خوانندگی، بازیگری، نویسندگی، ترانهسرایی، هیپیگری، کیمیاگری، شیطانگرایی و مصرف مواد مخدر را تجربه کرده است.
▫️افکار او بهعنوان یکی از معنویتهای نوپدید مطرح است. از نگاه منتقدان، کوئیلو، آمیزهای از نمادهای ادیان (اسلام و مسیحیت و یهود) و سنتهای معنوی بودیسم، سرخپوستی و جادوگری را با نمادهایی از نقاط مختلف جهان گردآورده و با ایجاد نوعی همدلی و همانندسازی، در میان مردم جهان، نفوذ پیدا کرده است.
▫️کوئیلو تحتتأثیر اندیشههای یونگ، کردلی، مارکس و خورخه قرار گرفته و به فرقههای کابالیسم، رامیسم و فراماسونری وابسته است؛ اما بیش از همه آموزههای عرفان یهودی (کابالا) استفاده میکند. استفاده گسترده از نمادها، تکیه بر سحر و جادو، ربطدادن ارتباط جنسی به معنویت همه در تعالیم کابالا وجود دارد و از آن برگرفته شده است.
▫️خدایی که در آثار کوئلیو زنده شده، همان خدای ناتوان و خطاکاری است که در آثار نیچه مرد و رابطه با عالم غیبی که به نام جادو مطرح میکند، همان خرافات و توهماتی است که در دوران رنسانس مردمان را از دینداری و معنویتگرایی ملول و رمیده ساخت.کوئیلو میکوشد با طرح مسئله سحر و جادو به مصاف ...ادامه مطلب
#پائولو_کوئیو
#جادوگری
#معنویت
#عرفان
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️معنویت کاذب در انیمیشن پاندایکونگ فوکار4
▪️جذابیت های بصری و دوبله های اختصاصی سبب شده تا انیمیشن ها به یکی از لذت بخش ترین تفریحات و سرگرمی کودکان و نوجوانان بدل شود.
کودکان دل خوشی از زندگی جدی،خشن و پراسترس ما بزرگسالان ندارند و در دنیای مجازی و کارتون بدنبال آن دنیای خیالی و ذهنی خودشان هستند دنیایی که شیرین و شوخ و رنگارنگ است.
▪️اما باید بدانیم که نشستن پای تلویزیون صرفا تفریح و شادی نیست بلکه ذهن کودکانه ناخودآگاه و خودآگاه در حال یادگیری الفاظ و اصطلاحات و مفاهیم پیدا و پنهان است.ذهن موجود عجیبی است، یاد میگیرد حتی اگر نداند که چه چیز را می آموزد.
▪️مشکل آنجایی شروع میشود که همیشه نقش اول فیلم رفتار و کردار درست ندارد، باید این را قبول کنیم که قهرمانها هم اشتباه میکنند،گاهی این اشتباه میتواند یک شوخی زشت باشد یا یک لفظ رکیک.
اما سختتر از همهی این مسائل،اشتباه در عقیده و جهانبینی است که توسط کمپانیهای پویانمایی به ذهن کودکان ما القا میشود و بذر انحرافات در مغز و روح آنها کاشته میشود.
▪️کائنات،ندای درون،تمرکز،مدیتیشن و ... که در یک سکانس از انیمیشن (پاندایکونگ فوکار۴) دیدید،برگرفته از فرهنگ و رسوم معنویت های نوپدید و التقاطی است.
کودکان و نوجوانان نسبت به همه ی این صحنه ها و مفاهیم تأثیرپذیر هستند و نتایج آن، نه در این سن ، بلکه سالها بعد نمایان خواهد شد.
✍مهدی نعمتی
پژوهشگر حوزه عرفان و معنویت های نوپدید
#نقد_انیمیشن
#کائنات
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پکیج فروشان مجازی
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
#قانون_جذب
#موفقیت
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/joinchat/2777547060C9cac171e9b
امام صادق علیه السلام:
🔹لاَ تَغْتَبْ فَتُغْتَبَ وَ لاَ تَحْفِرْ لِأَخِيكَ حُفْرَةً فَتَقَعَ فِيهَا فَإِنَّكَ كَمَا تَدِينُ تُدَانُ.
🔸غيبت نكن تا غيبت تو را نکنند،و براى برادرت چاه مكن كه خودت در آن خواهی افتاد، زيرا تو هر طور كنى با تو همان شود.
📚 امالی صدوق (باب الخامس و الستون )
جلد ۱ صفحه ۴۲۰
@erfanhay_nozohor
کلاسهای موفقیت،علی رغم جذاب نشان دادن تبلیغاتشان،متاسفانه از محتوا خالی بوده ودر آن احساسات بیشتر از تعقل کارایی دارد یا به عبارتی انگیزشی هستند.
@erfanhay_nozohor
#یادداشت | از خداناباورانِ بزرگ سپاسگزاریم!
📌 اساساً چه نیازی به خدا و باور و اعتقاد نسبت به او داریم؟
🔹 فیلسوف آمریکایی پیتر کریفت (Peter_Kreeft) در کتاب «سه فلسفه زندگی» در پاسخ به پرسش بالا مینویسد: «هرچه از خداناباورانِ بزرگ خیلی هم سپاسگزار باشیم کم است؛ آنها خداوند را با حضور نداشتن او بسیار روشنتر و سادهتر از مومنانی که همان کار را با حضور او انجام میدهند به ما نشان میدهند، مانند یک شَبَح. آنها به ما نشان میدهند که خداوند چه تفاوتی ایجاد میکند. شما هرگز قدر چیزی را به طور کامل نمیدانید تا اینکه آن چیز از شما گرفته شود.»[۱]
🔸 شاید سخن پیتر کریفت به نکته «تعرف الاشیاء بأضدادها» اشاره دارد که دینداران در دینورزیِ خویش سکینه و آرامشی را تجربه و یا از خداوند طلب میکنند که در زندگی غیردینداران یافت نمیشود. این نگاه مؤمنانه به جهان هستی، رنج و غصههای دنیا را در نظر دینداران، ناچیز دانسته و دلشان را آرام میکند.
[۱] پیتر کریفت، سه فلسفه زندگی، ترجمه بتول قزلبیگلو، نشر کرگدن، چاپ اول؛ ۱۳۹۸، ص ۳۲.
@erfanhay_nozohor
#بریده_کتاب | برشی از کتاب «الگوهای محتوایی سینمای غرب»، ص۱۵۷، جواد امین خندقی
🔹 پویانمایی «نُه» (۲۰۰۹) بر اساس تعالیم «پاراسلسوس» پزشک و کیمیاگر سوئیسیآلمانی ساخته شده است.
🔸 در پویانمایی، برشی از آینده نشان داده میشود که تمام انسانها در جنگ با ماشینها از بین رفتهاند. یک دانشمند بر اساس تئوریهای کیمیاگری و جادویی روح خود را در نُه عروسک تقسیم میکند که هر کدام از آنها نماد بخشی از حیات انسانی هستند و نوع لباس و توانایی هر کدام نشانگر آن است.
🔹 پاراسلسوس بیشتر بهعنوان طبیبی برجسته شناخته میشود؛ اما علاوهبرآن، در زمینه مسائل ماورای ماده و ارتباط با ارواح نیز فعالیتهایی داشته است.
🔸 همچنین وی یکی از اندیشمندان بزرگ کابالا محسوب میشود و همین جهتِ زندگیِ او در این پویانمایی لحاظ شده است.
@erfanhay_nozohor
کابوس گیر یا dream catcher
در فرهنگ سرخ پوستان اوجیبوایی ( از نخستین اقوام ساکن در آمریکا ) نام وسیله ای دست ساز است که از حلقه ای ساخته شده و توری به شکل عنکبوت را درون آن می بافند ، سپس آن را با اشیای شخصی و مقدسی همچون پر و مهره تزیین کرده و در داخل کلبه های مخروطی سرخ پوستان و در محل خواب شخص یا گهواره نوزاد آویزان میکنند .
در باور این مردم (سرخ پوستان ) هوا از رویا و کابوس آکنده است ، پس با آویزان کردن این سازه ، رویاهای خوب از درون سوراخ مرکزی کابوس گیر عبور کرده و به فردی که خوابیده است میرسد و کابوس ها در تارهای آن به دام افتاده و با طلوع خورشید نابود میشوند .
دریم کچر( کابوس گیر ) از مهمترین سمبل های مردمان سرزمین های آمریکای جنوبی هستند .
دریم کچر ها امروزه به دنیای مد و زیورآلات راه باز کرده اند و بدون آشنایی با تاریخچه و عقاید خرافی و باطلی که در خود دارند مورد استفاده عموم قرار میگیرد.
پ ن : ‼️
در استفاده از ابزار و کالاهای آیین ها و فرقه های نوظهور و قدیمی باید به شدت حساس بود و از آسیب های روحی و روانی و تاثیرات مخرب آن باید بر حذر بود .
باز هم این نکته را تکرار میکنیم ، این کالا صرفا یک وسیله ی تزیینی نیست و این کالا با خود، فرهنگ خودش را هم به همراه خواهد آورد و این یک مسئله ی فرهنگی است .
خرافه و خرافه گرایی یکی از آفت های موجود در هر فرهنگ و آیینی است که باید با آگاهی و تبیین به مقابله ی با آن پرداخت .
✍ مهدی نعمتی
پژوهشگر حوزه عرفان و معنویت های نوپدید
#دریم_کچر
#کابوس_گیر
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت #کشیش علیه تبلیغات کثیف
کشیش مسیحی: فریب تبلیغات مسیحیان رو نخورید!!
متاسفانه مسیحیت صهیونیسم (تبشیری) در ماهواره به شدت در حال تبلیغ و جذب است، و تشکیل کلیسای خانگی یکی از ترفندهای فریب این گروه است.
جول اوستین(اوستن) معروف به کشیش خندان مروج این نوع مسیحیت است.
#مسبحیت_تبشیری
#مسیحیت_صهیونیست
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
💠 نماز جماعت
🔸رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
یک نماز جماعت، بهتر از چهل سال نماز فُرادا در خانه است.
📚 مستدرک الوسائل/ج6/ص446.
✍🏼رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: به خاطر انجام دادن هفت کار، جبرئیل آرزو داشت کاش از فرزندان آدم(علیه السلام) بود، یکی از آن کارها، خواندن نماز با جماعت است.
یَا عَلِیُّ! تَمَنَّی جَبْرئِیلُ اَنْ یَکُونَ مِنْ بَنِی آدَمَ بِسَبْعِ خِصَالٍ وَ هِیَ الصَّلَوه فِی الْجَمَاعَه وَ مُجَالَسَتُهُ الْعُلَمَاءَ وَالصُّلْحُ بَیْنَ الاِثْنَیْنِ وَ اِکْرَامُ الْیَتِیمِ وَ عِیَادَه الْمَرِیضِ وَ تَشْیِیعُ الْجَنَازه وَ سَْقیُ الْمَاءِ فِی الْحَجِّ فَاحْرُصْ عَلَی ذَلِکَ
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 برشی از مستند اخراج شده (مطرود) Expelled
⏫ مستندی درباره اعتبار نظریه داروین و اساتیدی که هنگام تحقیق درباره این نظریه از دانشگاه اخراج میشوند.
محدودیت علمی برای استادان و محققان جوان در آمریکا!
🔺پروفسور رابرت جی مارکس (Robert J. Marks) استاد مهندسی دانشگاه بیلور، نویسنده بیش از ۱۲۰ مقاله در نشریات و ۱۴۰ مقاله ارائه شده در کنفرانس و صاحب سه اختراع به جرم اینکه در تحقیقات و پژوهشهای خود مطلبی راجعبه «طراحی هوشمند» که نظریه بدیل تکامل داروینیستی است، مطرح کرده بود، بودجه تحقیقاتی و پروژه وی را در دانشگاه تعطیل کردند.
✏️احمد منصوری
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️تردید نکنید اگر رأی برود بالای پنجاه درصد، حتما ...
« #استاد_میرباقری»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | توهمِ رسیدن به آرزوها؛ ثمرهٔ قانون جذب
🔹تابلوی کائنات یا تابلوی غرقشدن در تخیلات؟!
#قانون_جذب
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️منظور از مردم در کلام امام و رهبری و میزان بودن مردم چیست؟
🎬ویژه برنامه #هشتگ_پاسخ با موضوع #انتخاب_جمهور
🔸آیا شامل کسانی که قانون اساسی را قبول نداشته باشند و یا معترض به وضع موجود باشند نیز می شود؟
🎤حجت الاسلام استاد صلح میرزایی عضو مجلس خبرگان رهبری
#انتخابات
خواندن کتابهای باشگاه ۵صبحی ها یا عادتهای اتمی یا قورباغه رو قورت بده مشکلی داره؟؟؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام علیکم
جریان خودیاری در قالب کتاب های موفقیت و معنویت های جدید ، ابزاری جدید برای نظام سرمایه داری است .و جریان خودیاری برخاسته از جنبش عصر جدید با رویکرد انسان محوری است .
با آگاهی نسبت به آموزه های جریان های شبه معنوی و نقدهایی که نسبت به آن ها ارائه شده میتوانید از بعضی مهارت های عملی ارائه شده در کتب استفاده کنید .
مثلا در باب عادت سازی ، جمیز کلییر نکات جالب و کاربردی در مورد روش های عملی عرضه کرده است ولی این را بدانید که تمامی آنچه که در این کتاب ها هست به صورت مطلق درست نیست . و ادعای نویسندگان کتاب ها مبنی بر موفقیت هایی که از مطالعه کتاب هایشان بدست می آورید ادعایی گمراه کننده میباشد .
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
معنویت های نوپدید برگرفته از مبانی نظام لیبرال دموکراسی به دنبا سکولاریزه نمودن معنویت دینیِ منبعث از انقلاب اسلامی است.
به نقل از:مقاله مولفه های موثر عرفان های نوظهور بر هویت جامعه(روح الله احمدی ،جهانبخش ایزدی)
#یوگا
#عرفان_حلقه
#قانون_جذب
#موفقیت
@erfanhay_nozohor
📸 #عکسنوشت
🔰 قلمرو معنویت
🔻 در مباحث #فلسفه_معنویت ما با انبوهی از گزاره های عرفانی و معرفتی دستگاه وار روبرو هستیم که آموزه های رفتاری یکپارچه ای را به ما یاد می دهند و غایت آنها بالیدن و پیشرفت مراتب وجودی انسان است و بر این گزاره ها آثار خارق العاده و مسیطر بر علل ملکی پدیدار می شود. این قلمرو ملکوتی معنوی دین است.
💢 بریده ای از درس خارج #فلسفه_معنویت آیت الله علی اکبر رشاد
@erfanhay_nozohor
📸 #عکسنوشت
🔰 قلمرو ملک و ملکوت
🔻 برای توضیح مسأله مَلَک که پدیده ای ملکوتی است نمی توان به علم بشری روی آورد و یا برای تبیین عرش و کرسی نمی توان به علمی غیر از فهم وحیانی محض چشم امید داشت. چرا که متعلق و وسعت علم بشری سویه ی ملکی و مادی و عنصری #کائنات است.
💢 بریده ای از درس #فلسفه_معنویت آیت الله علی اکبر رشاد
@erfanhay_nozohor
⚡️أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
أشَدُّ النّاسِ نَدامَةً و أكثَرُهُم مَلامَةً: العَجِلُ النَّزِقُ الّذي لا يُدرِكُهُ عَقلُهُ إلاّ بَعدَ فَوتِ أمرِهِ
➖ سختترين پشيمانى و بيشترين سرزنش دامنگير كسى میشود كه شتابكار و بىفكر است و وقتى كار از كار گذشت، تازه به سر عقل مىآيد.☘️
📚 غررالحكم، حدیث ۳۳۰۸
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اعتراضات مسلمانان به مفاهیم شرکآلود یوگا در هند و دیگر کشورها
🎙 استاد حسین عرب
@erfanhay_nozohor
صوت کامل جلسه آزاد اندیشی -2.mp3
35.72M
🎧 #صوت | تریبون آزاد و گفتگوی پیرامون ارتباط نظریه تکامل و خداناباوری
🎙 دکتر نیما نریمانی (استاد مدعو دانشگاه صنعتی شریف)
00:01 معرفی موضوع و استاد
07:20 سیر تحصیلات و ضرورت پرداختن به تکامل
21:00 پرسشها و گفتگوی آزاد دانشجویان
01:03:45 تبیین و طرح دقیق #مسأله توسط دکتر نریمانی ناظر به پرسشهای دانشجویان
01:06:50 جریان نئوداروینیسم، مورد بحث این جلسه است.
01:13:31 اتفاق بزرگ در نئوداروینیسم اینکه هیچ امر متعالی وجود ندارد.
01:14:42 پشت پرده الحاد علمی، اتفاق بزرگتری با عنوان طبیعتگرایی علمی (Scientific naturalism) وجود دارد.
01:14:50 ماری میجلی؛ فیلسوف علم خداناباور و طبیعتگراییعلمی
01:17:00 پاسخ به #مسأله توسط دکتر نریمانی
01:18:31 ابطال تصور پوزیتیویستی از علم
01:22:08 قضاوت نئوداروینیستها نسبت به خود و دیگران
01:23:30 جریان طراحی هوشمند و جایگزینهای جریان نئوداروینیسم
🎥 نسخه تصویری در صفحه آپارات حقپژوهی
@erfanhay_nozohor