خدایا 🙏
در این صبح زیبا 🌺
🌺انـدیشـه ای خلاق ، دیـده ای بینـا ،
گـوشـی شنـوا ، زبـانـی شـاكـر ،
ذهـن آرام ، قلبـی متـواضـع ،
روحـی بيـدار ، دست هـایی بخشنـده ،
پـاهـایی استـوار در راهـت 🌺
🌺تنـی سـالـم و سينـه ای پـر از
عشـق و دلـدادگـی
و سبـد سبـد روزی حلال و بركـت
و فـراوانـی به همه دوستانم عطا فـرمـا🙏
"آمين "
فروش معنویت به نرخ انرژی مثبت تحلیل کالاهای معنویت عصرجدید در ایران.pdf
746.5K
#معرفی_مقاله | فروش معنویت به نرخ انرژی مثبت: تحلیل کالاهای معنویت عصرجدید در ایران
✍️ احمد شاکرنژاد
چکیده
📍 دریمکچر، اسماج، کاسه تبتی، تسبیح رودراکشا، بتهای هندو، مجسمه بودا، سنگهای چاکرادرمانی، وسایل مدیتیشن و... کالاهای «جنبش عصر جدید» است که فروش آنها در بازار محصولات فرهنگی ایران بهخصوص در فضای مجازی رواج چشمگیری دارد.
📍 پرسش این پژوهش آن است که اولاً چه کالاهای «جنبش عصر جدید» در بازارهای مجازی ایران عرضه میشود؟ ثانیاً چه مضمون معنوی در پس فروش آنها وجود دارد و با چه توجیهی به خریدار فروخته میشود؟
📍 بر اساس یافته این پژوهش، مضمون محوری در پس فروش این کالاها «جذب انرژی» است و مضامین پیرامونی آن، «جذب آرامش» «جذب آسایش» و «جذب درمان» است.
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
🔹واکاوی تاثیرات خرافه و پیشگویی بر عرفان یهودی
کتاب «عرفان و جادوی یهود» نوشتۀ مورین بلوم به همت انتشارات حکمت و عرفان منتشر شد.
این کتاب به بررسی رابطۀ تاریخی و فرهنگی بین عرفان یهودی و جادو در طول زمان میپردازد و با بهرهگیری از تحلیل ساختاری و نظریههای تحولی، ریشههای عرفانی و گسترش جادوی یهودی را در بستر متون مقدس، تلمود و سنتهای یهودی مورد واکاوی قرار میدهد. با اینکه در دین یهود و تورات جادو به روشنی محکوم است ولی در برخی از جریانهای عرفانی یهودی به نوعی پیچیده و نمادین وجود دارد.
مطالعه متن کامل 👉
@erfanhay_nozohor
🔹 مبارزهای نمایشی با بهائیت
شهید هاشمینژاد درباره انجمن حجتیه میفرمایند: «تعدادی از رهبرانشان چنان بهائیت را بزرگ میکردند که انگار در این مملکت، تنها خطر، بهائیت است. درحالیکه ما معتقد بودیم - یعنی خط انقلاب معتقد بود - که بهائیت شاخهای از شاخههای استعمار است؛ معلولی است و ما باید به دنبال علت برویم.
جهت دوم این مسئله این بود که، همانطور که میدانیم، جوانان خوب، پاک و صادقی که با آنها کار میکردند، به این جوانان گفته میشد که به شرطی میتوانید با ما کار کنید که به سیاست کاری نداشته باشید. و اگر کسی را احساس میکردند که در فعالیتهای سیاسی است، عذر او را میخواستند. به همین دلیل هم رژیم اجازه میداد که در زمینه مبارزه با بهائیت کار کنند، چون برای رژیم مهم بود که سر جوانان به کاری گرم شود که ارتباطی با آمریکا، رژیم، نفت و شرایط سیاسی نداشته باشد. یکی از این سرگرمیها هم این بود که بروند و با بهائیت مبارزه کنند.
اینطور نبود که رژیم بگوید بروید و با بهائیت مطلقاً مبارزه کنید. اگر این آقایان ادعا میکنند که با بهائیت مبارزه میکردند، کملطفی است. بهائیت بعد اقتصادی، بعد سیاسی و بعد فکری دارد. دقت کنید؛ در بعد سیاسی و اقتصادی، اجازه یک قدم هم برای مبارزه نداشتند؛ رژیم محکم جلوی آن را میگرفت. آنان حتی نمیتوانستند راجع به پپسی کولا که مال ثابت پاسال بود، صحبت کنند. نمیتوانستند درباره شرکتهایی که از نظر اقتصادی در اختیار بهائیان بود، حرف بزنند. ابداً، اینجا رژیم چراغ قرمز نشان داده بود.»روشنگر
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نشست علمی همزیستی پیروان ادیان به همت ایران در هند
نشست علمی ترویجی همزیستی مسالمت امیز پیروان ادیان و مذاهب با حضور رهبران ادیان مختلف هند و رییس دانشگاه ادیان ومذاهب قم برگزارشد.
دراین مراسم که با محوریت مسئولیت رهبران معنوی در همزیستی مسالمت آمیزپیروان ادیان برگزارشد جنبه های مختلف اوضاع کنونی تعامل پیروان ادیان گوناگون در جهان و نیز ضرورت دستیابی به صلح پایدار و توقف درگیری ها مورد تبادل نظر قرار گرفت.
سخنرانان در این نشست تاکید کردند صلح و امنیت در پرتو همزیستی مسالمت آمیز بشریت به ارمغان خواهد آمد.
شرکت کنندگان اعتقاد به برتری نژادی و دیگر ملل را به خدمت خود انگاشتن از سوی برخی پیروان ادیان را غیر قابل قبول توصیف و براحترام به عقاید یکدیگر تاکید کردند.
@erfanhay_nozohor
❌به هر خوابی اعتماد نکن...
ازجمله دلائل مدعیان دروغین معنویت، استناد به خواب هایشان هست.درحالیکه رویا(خواب) هیچ حجت شرعی برای بیننده اش نداشته هرچند که رویای صادقه هم وجود دارد ولکن عمل کردن به همان رویای صادقه نیزباز واجب نیست.
امام صادق علیه السلام در روایتی ضمن توصیه به اندیشه در رؤیا فرمود:
فَاِنَّها لََوْ کانَتْ کُلُّها تَصْدُقُ لَکانَ النّاسُ کُلُّهُمْ اَنْبِیاءَ وَ لَوْ کانَتْ کُلُّها تَکْذِبُ لَمْ یَکُنْ فیها مَنْفَعَهٌ بَلْ کانَتْ فَضْلاً لا مَعْنی لَهُ فَصْارَتْ تَصْدُقُ اَحْیانا فَیَنْتَفِعُ بِهَا النّاسُ فی مَصْلَحَهٍ یَهْتَدی لَها اَوْ مَضَرَهٍ یَتَحَذَّرُ مِنْها وَ تَکْذِبُ کَثیرا لِئَلاّ یَعْتَمِدَ عَلَیْها کُلَّ الاِعْتِمادِ؛
اگر همه خواب دیدن ها راست باشد، همه انسان ها که خواب می بینند پیامبر خواهند شد و اگر همه دروغ باشد، بیهوده و بی فایده است. بنابراین گاهی راست و گاهی بی اساس هستند، در نتیجه مردم از خواب هایی که می بینند در مصالح خود به وسیله آن ها هدایت شده و یا به زیان موضوعی پی برده و از آن دوری می کنند. بسیاری از خواب دیدن ها دروغ است تا مردم اعتماد کامل ننمایند.
بحارالانوار، ج 58، ص 183.
برگرفته شده از: أربعینات chelhadith.ir
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اکبر سلطانی مغالطهای که در قانون جذب وجود دارد را عنوان میکند🔺
@erfanhay_nozohor
🔴معرفی منبع: علم یوگا؛ خطرات و پاداش ها
🔸ویلیام جی برود نویسنده پرفروش و نویسنده ارشد نیویورک تایمز است. در بیش از سی سال به عنوان یک روزنامه نگار علمی، صدها مقاله در صفحه اول نوشت. برود برنده دو جایزه «پولیتزر» با همکاران تایمز و همچنین یک جایزه «امی» و یک جایزه «دوپونت» شده است. کتاب های او به ده ها زبان ترجمه برگردانده است.
کتاب علم یوگا: خطرات و پاداش ها یکی از آثار برود است که از پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز بوده است. برود خودش یک تمرینکننده مادامالعمر یوگاست و در کتابش بررسی دقیق ادعاهای مطرح شده در مورد یوگا برای سلامتی، تناسب اندام، سلامت عاطفی، رابطه جنسی، کاهش وزن، بهبودی و خلاقیت را بررسی میکند. او با بررسی حرکاتی که میتوانند آسیب رسان یا حتی کشنده باشند، حقایقی را دربارۀ یوگا افشا می کند.
🔹علم یوگا از بیش از یک قرن تحقیق پرزحمت استفاده می کند تا اولین ارزیابی بی طرفانه از این روش هزاران ساله را ارائه دهد. او می کوشد تا نشان دهد، چه توهماتی دربارۀ یوگا وجود دارد. و آنچه نشاطآور و جذاب است، مثل پوسته ای بر آنچه خطرناک است، پوشانده شده است. برود از یک صنعت جهانی رو به رشد پرده برداری می کند که نه تنها دانشمندان کنجکاو را جذب می کند، بلکه معتقدان واقعی و افراد کاریزماتیک را جذب کرده است. او اسطوره ها را در هم می شکند و چشم اندازی غیرمنتظره را ارائه می دهد.
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اهمیت شناخت عرفانهای انحرافی در نقد فیلم
🎙 استاد محمدحسین فرجنژاد
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مثبت اندیشی
رویا فروشی تا کجا ؟
دروغگویی جریانات انحرافی برای جذب بیشتر مخاطبین و سرمایه
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
🔵یوگا با بز
به کجا چنین شتابان؛
از سگ و گربه رسیدند به بز
میگویند یوگا با بز، تجربهای منحصر به فرد است!!!
گویا چند سالی است که متداول شده!
آنچه مشاهده میکنید تصاویر زنی است که ادعا کرده بزی او را در #یوگا همراهی میکند.
آیا اگر حین #یوگا یک بز هم در آن وسط بازیگوشی کند اسمش میشود یوگای همراه بز ؟؟؟
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🌷✨ســـلام
🕊✨روزتـــون
🌷✨پر از خیر و برکت
CamScanner ۲۰۲۴-۱۰-۲۶ ۱۷.۰۹.pdf
6.34M
#مقاله_تخصصی
🔹 مسأله گتیه و پاسخهای آن
✍️ محمد جعفری
در سال 1963 ادموند گتیه، با نگارش مقاله ای بسیار مهم و کوتاه با عنوان " آیا معرفت، همان باور صادق موجه است؟"، به نقد دیدگاه مشهور در تعریف معرفت پرداخت و باعث تحول و انقلابی شگرف، در معرفت شناسی غرب گردید.
ما در این نوشتار تخصصی به تبیین دیدگاه گتیه و واکنشهای معرفت شناسان غربی و اسلامی به وی و نهایتا ارزیابی نگرش ایشان پرداخته ایم.
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
🔴 کنگره ۶۰
🔹یکی از گروه های که در رابطه با ترک اعتیاد در کشور فعالیت دارد، گروه کنگره 60 است، موسس این گروه شخصی به نام مهندس دژاکام است که درگیر اعتیاد بوده با روشی ابداعی خود اعتیاد را ترک کرده و سپس برای کمک به معتادان روش خود را با نام کنگره 60 در اختیار دیگران گذاشته و با برگزاری کلاس ها و جلسات به جذب معتادان و کمک به ترک اعتیاد آنها مشغول است.
🔸کتاب « عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» و کتب و جزواتی نوشته مهندس دژاکام در این جلسات تدریس می شود.
⛔️از این جریان آسیب های فرقه ای همانند مرید و مرادی بازی، انحصارطلبی حقیقت و نجات، شستشوی ذهنی افراد، کسب درآمد از اعضا، ایجاد خرده فرهنگ فرقه ای، وابستگی به کنگره، مسائل غیر شرعی و... گزارش شده است.
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@manaviat_pajoohi
@erfanhay_nozohor
🔹 نمایش شیطانی و عجیب کنسرت اُپرای پاریس
طی روزهای گذشته و در سه روز متوالی از ۲۶ اکتبر به بعد و با وجود مخالفت کلیسا، نمایش اُپرایی بهنام gates of darkness یا دروازههای تاریکی در #فرانسه برگزار شده!
در اجرای این اُپرای زنده که نه در سالن تئاتر بلکه در خیابانهای اصلی مجاور پل الکساندر بر روی رودخانه سِن تا سالن اصلی برگزار شده، برای نخستین بار از رباتهای غول پیکر با #نمادهای_شیطانی بز بافومت، عنکبوت و #گوسالهی_سامری استفاده شده است.
#شیطانپرستی
#فراماسونری
#دجال
@erfanhay_nozohor
🔴 بحران غم در سرزمین شادی
🔻 کشور #بوتان که اغلب به دلیل تأکید بر شادی ناخالص ملی (GNH) بهعنوان یک معیار رشد، «پادشاهی شادی» نامیده میشود، با چالشهایی روبرو است. #شادی_ناخالص_ملی که در سال ۲۰۰۸ بهعنوان یک شاخص مهم کیفیت زندگی در این کشور معرفی شده است، رفاه شهروندان را از طریق نظرسنجیهای گسترده ارزیابی میکند. در آخرین نظرسنجی در سال ۲۰۲۲، افزایش متوسطی در میزان شادی شهروندان مشاهده شد. بااینحال، افزایش بیکاری جوانان، مهاجرت قابلتوجه و فشارهای اقتصادی، نارضایتیهای اساسی را آشکار کرده و چهره رؤیایی بوتان را که برای ساخت آن از سال ۲۰۰۸ تلاش شده با خدشه مواجه کرده است.
👈
ادامه در لینک زیر:➡️ https://eitaa.com/Sub_ContinentStudies/258 @erfanhay_nozohor