اصرار شیخمرتضیطالقانی چه بود؟
#متروک_نشود
🌸﷽🌸
آیتاللهبهجت روزی فرمودند:
« مرحوم حاجشیخمرتضیطالقانی همراه با عدهای از علمای نجف از جمله آیتاللهالعظمیخوئی به افطار دعوت بودند، وقتی غذا آماده میشود و همگی سر سفره مینشینند حاج شیخ مرتضی طالقانی میفرماید: #نمک در سفره نیست و از تناول غذا خودداری میکنند. با اینکه بین مجلس افطاریه تا آشپزخانه بسیار فاصله بوده ( و ظاهراً از خانه ای دیگر غذا میآورده اند ). به هر حال مرحوم طالقانی دست به غذا دراز نمیکند و دیگران حتی آیت الله خوئی نیز به احترام ایشان غذا شروع نمیکنند و طول میکشد تا نمک را بیآورند. بعد از ختم جلسه و هنگام رفتن، آیت الله خوئی خطاب به ایشان میفرماید: حضرت آقا، اگر شما به این اندازه به ظاهر سنت مقید هستید که اگر کمی نمک تناول نکنید غذا نمیخورید، پس در این گونه مجالس کمی نمک با خود همراه داشته باشید تا مردم را منتظر نگذارید. آقای طالقانی فوراً دست به جیب برده و کیسه کوچکی را درآورده و میفرماید: با خودم نمک داشتم ولی میخواستم #سنت_اسلامی پیاده شود و متروک نباشد.🍚
سبل السَّلام 👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
╚═••⚬------🇮🇷🌍🇮🇷-----⚬••═╝
👇ا👇
پيامبر(صلى الله عليه و آله):
علیجان! غذاى خود را با #نمک آغاز كن، چرا كه در نمک درمان هفتاد درد است؛ ديوانگى، خوره _ جذام، #پيسى، #گلودرد، #دندان درد و #دل_درد، از جمله اين دردهاست.
📚وسائل الشيعة ج 24 ص406
ششمین سالگرد بسیجی جانباز
مروج و مبلغ و طبیب اسلامی
❤️شهیدحمیدرضا سلیمیان❤️
که با تمام شمع وجود، جسم و مالش را صرف پیشرفت طب اسلامی نمود، گرامی باد
ثمره فعالیتش هنوز فروزان است.
https://eitaa.com/erisonteb
شادی روحش الفاتحهمعالصلوات🤲
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
از معماریِ تکبر تا معماریِ تواضع
🔹به معماری فضاهای ورزشی و هنری دقت کردهاید؟! معمولا معماری این فضاها به نحوی ارائه میشود که حداکثرِ تشخّص و یونیک شدن را برای ورزشکار و یا هنرمندی که در فضا قرار میگیرد به بار بیاورد. برای مثال، مکان جشنوارههای سینمایی مهم (نظیر اسکار و ...) به این نحو طراحی میشود که هنرمندان در شروع جشنواره، از روی فرش قرمزی که برای تنآراییِ آنها پهن شده است عبور کنند و سپس به مصاحبه با انبوه خبرنگارانی که مشتاقانه در انتظار عبور آنها از روی فرش قرمز هستند بپردازند تا این نوع طراحی، به حداکثرِ تشخّص و یونیک شدن آنها کمک کند.
🔹این نوع طراحی، دقیقا همان چیزی است که اقتضاء سلبریتی پروری است که این روزها، شواهد مختلفی از آن، هم در طراحی مجموعههای هنری و سینمایی و هم در طراحی مجموعههای ورزشی (یعنی دو بستر اصلی سلبریتی پروری در فرهنگ معاصر غرب) مشاهده میشود.
🔹حالا لطفا با دقت در این تصویر، این نوع معماری متکبرانه را مقایسه بفرمایید با معماری متواضانهای که بر فضاهای هنری و ورزشی شهرهای سنتی ما (اعم از تعزیهخانهها و زورخانهها و ...) حاکم بود. برای مثال، در زورخانههای قدیم، درب ورودی زورخانهها را بسیار کوتاه میساختند تا هنگام ورود، ورزشکار مجبور شود تا به كلى خم شود تا از همان ابتداى ورود، درس تواضع و فروتنى را بياموزد: "ولا تمْشِ فی الْأرْض مَرحًا إِنَّك لنْ تَخْرقَ الْأَرْض وَلَن تَبلُغَ الْجبَالَ طولًا: و بر زمين با تکبر گام برمدار، چرا كه هرگز زمين را نمىتوانى شكافت، و در بلندى به كوهها نمىتوانى رسيد"(اسرا/۳۷).
@baladetayyeb
هوا دلپذیر شد.mp3
3.04M
🌷 هوا دلپذیر شد،
🌷گل از خاک بر دمید.
به کوری چشم استکبار جهانی
چهل و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور مبارک باد!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#انقلاب_منتظران
@erisonteb
اجلاس بین المللی نخبگان منابر شیعه
قم _ پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲
❣داستان لباس #قمیص_الرضا نازل شده از بهشت و سیر آن از آدم تا ... یوسف و (۱۲۴هزار پیامبر) تا سیدالشهداء سلام الله علیهم
و تا پیراهن عتیق سیدالشهداء پرچم قیام قائم عج
وب سایت مرجع مطالعات #عتیق
http://WWW.atigh.org
مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع)
. سبل السَّلام👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
ویژگی #همسر خوشبخت
🌸﷽🌸
امام صادق (صلوات الله علیه) می فرمایند :
ملعون است ، ملعون است آن زنى كه شوهر خود را مىآزارد یا غمگينش مىكند.
و خوش بخت است ، #خوش_بخت است آن زنى كه شوهر خويش را #گرامى مىدارد و آزارش نمىدهد و در همه حال ، از او فرمان مىبَرد.
قَالَ الْإِمَامُ اَلصَّادِقُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : مَلْعُونَةٌ مَلْعُونَةٌ امْرَأَةٌ تُؤْذِی زَوْجَهَا أَوْ تَغُمُّهُ وَ سَعِیدَةٌ سَعِیدَةٌ امْرَأَةٌ تُکْرِمُ زَوْجَهَا وَ لَا تُؤْذِیهِ وَ تُطِیعُهُ فِی جَمِیعِ أَحْوَالِهِ
📚وسائل الشيعة ج16 ص280
سبل السَّلام 👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
╚═••⚬-------🇮🇷🌍🇮🇷------⚬••═╝
🌸ا﷽ا🌸
دیشب تو یک کتابفروشی شهر قم، یک روحانی میگفت طب کار می کند.
پرسیدم کدام طب!! سنتی، اسلامی هندی !!؟
گفت؛ قائل به #خط_کش نیست.
گفتم پس روزه داری را گاهی به سبک بودایی، گاهی یهودی ، گاهی هم اسلامی یا به روش مسیحیت روزه بگیر.
گفت؛ احکام فقهی با علم طب جداست.
گفتم؛ چه زود برای اسلام #خط_کش درست کردی!؟
به ایشان تذکر دادم، اشکال شماها این است که تعریف فقهتان ناقص و برگرفته از تعریف فقه اهل سنت است و همانند آنها فقه را محدود به احکام عبادی نمودهاید.
فقیه شیعی در تمام ابواب سبک زندگی باید مجتهد و پاسخگوی سبک زندگی اسلامی برای بشریت باشد.
توصیه نمودم ، کتاب اهلیلج امام صادق علیهالسلام را بخواند.
پ.ن:
#فقیه باید در تمام ابواب و نیازهای امروزی بشر و سبک زندگی، در طب، عبادت ، شهرسازی ، معماری ، اقتصادی ، محیط زیست ، کشاورزی ، دامداری، نظامی، تغذیه ، طیبات و خبائث ، اخلاق، سیاست، تجارت، ورزش و ... فقیه و مجتهد مسلم و صاحب نظر باشد، همچنان که #شیخ_بهایی در تمام ابواب زندگی، فقیه بود، در شهرسازی ، تقسیم آب ، سوخت حمام با شمع و نان سنگک نیز از ابداعات اوست ، یعنی #مشاور بود.
✍ #سیدرضا_صالحی
. سبل السَّلام 👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
╚═••⚬-----🇮🇷🌍🇮🇷----⚬••═╝
فقط برای #رضای_خدا
🌸ا﷽ا🌸
امام صادق(علیه السلام) میفرمایند:
هر که #برای_خدا علم را بیاموزد و بدان عمل کند و به دیگران بیاموزد در مقامهای بلند آسمانها عظیمش خوانند و گویند:
#آموخت برای خدا ،
#عمل_کرد برای خدا ،
#تعلیم_داد برای خدا.
قَالَ الْإِمَامُ اَلصَّادِقُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ :مَنْ تَعَلَّمَ اَلْعِلْمَ وَ عَمِلَ بِهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ دُعِیَ فِی مَلَکُوتِ اَلسَّمَاوَاتِ عَظِیماً فَقِیلَ تَعَلَّمَ لِلَّهِ وَ عَمِلَ لِلَّهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ.
📚الکافی ج۱ ص۳۵
سبل السَّلام 👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
╚═••⚬-------🇮🇷🌍🇮🇷------⚬••═╝
🌸﷽🌸
پیامبر (صلى الله عليه وآله) میفرمایند :
#خلال کنید ؛ زيرا موجب #سلامتدندانهاینيشوآسياب مى شود .
《تخللوا فإنها مصلحة للناب والنواجذ》
📚المحاسن ج2 ص559 ح932
سبل السَّلام 👇
https://eitaa.com/erisonteb
سبک زندگی اسلامی_ تمدن اسلامی
╚═••⚬-------🇮🇷🌍🇮🇷------⚬••═╝
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️مزیت های روش تحقیق فقهی
👌 در جلسه گذشته معروض داشتیم: روش تحقیق جدید در حوزه دانش، دارای سه مرحله اصلی: ۱- مرحله تنقیح سوالِ تحقیق (که تنقیح سوال غلط و تنقیح سوال ناقص دو مصداق مهم این بخش بود) و ۲- مرحله تبویب پایه گزاره های مرتبط با سؤال (کشف و گردآوری از طریق "فحص طبیعی" مزیت های قطعی نسبت به "فحص معیوب ماشینی" دارد. ) و ۳- مرحله تعریف سفرهای فکری ۶ گانه برای تحقیق است.
👌در مرحله تعریف سفرهای فکری برای یک تحقیق، ۶ پرسش انگیزه ساز و تسهیل کننده و تعمیق کننده ی مرتبط با سوال و جواب اصلی تحقیق را مطرح می کنیم. ۱- سؤال با موضوع مقایسه جواب شارع با مشهورترین جواب در هر عصر (مقایسه با بدعت گسترش یافته در هر عصر)، ۲- سؤال با موضوع ساختار فوائد شارع در موضوع تحقیق (اکتفاء به یک فایده در این پرسش کفایت نمی کند)، ۳- سؤال درباره ویژگی های زمانی و مکانی مرتبط با بخش تصمیم (پرسش های منزلتی)، ۴- سؤال درباره ویژگی های نقطه شروع و نقطه ختم در بخش تصمیم (پرسش های انفتاحی)، ۵- سؤال درباره ساختار سیاقی و نظام پیش فرض های حاکم بر تحقیق (پرسش های سیاقی) و ۶- سؤال درباره فلسفه اعداد و ریاضیات حاکم بر موضوع تحقیق (پرسش های کمی)؛ بخش سوم و مکمل یک تحقیق را تشکیل می دهد.
👌مدرسه فقهی هدایت بر اساس این روش تحقیق، ۹ دسته دانش علمی ۱- فقه الامام، ۲-فقه العلم،۳- فقه التزکیه، ۴- فقه البیان، ۵- فقه المکاسب،۶- فقه العبرة، ۷- فقه الفرقان، ۸-فقه النظم و ۹- فقه نفی سبیل را پایه گذاری و تئوریزه کرده است. در این طبقه بندی بدیع ، حدود ۱۰۰ نظریه فقهی تفصیلی مطرح است. (گفتگوی تفصیلی با دانشگاههای ایران به محوریت این دانش کاربردی گسترده از آرزوهای مدرسه هدایت است.)
حجتالاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - کارگاه دو روزه تبیین طبقه بندی جدید دانش در جمع دانشجویان نخبه دانشگاه رازی کرمانشاه - شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - قم
#طبقه_بندی_جدید_دانش
#نظام_سازی
#روش_تحقیق_فقهی
https://eitaa.com/olgou4