🔰 ریسمان منفی تفکر
🔻انسان ها گنج های بیکران استعداد و معادن خلاقیتند. این معادن بیکران، جز با نیروی ایمان و انرژی مثبت نخواهد جوشید.🔺
🔻استعمارگر جماعت که قرنها مفت خوری از دیگر ملتها زیر زبانش مزه کرده است در حسرت آن دوران طلایی دوشیدن افسوس می خورد. تمام هنرش این است. باور کنی تو نمی توانی. آنقدر تکرار میکند تا عضله های اراده و پشت کارت فلج شود. 🔺
🔻 افکار منفی موریانه درخت تفکر هستند. مراقب باشیم در چه هوایی تنفس می کنیم. شاید هوای اندیشه هایمان به دست دشمنان مسموم شده است.🔺
🔻این روزها از فضای رسانه های بیگانه بوی بمب های شیمیایی نا امیدی به مشام میرسد. تنگی ریه های افکارمان منشأ خارجی دارد. رسانه هایمان را که عوض کنیم آب و هوای تفکرمان نیز عوض خواهد شد و مسیر اکسیژن اندیشه ها باز خواهد شد و دوباره درهای خلاقیت و موفقیت و امید به رویمان باز خواهد شد.🔺
🔻 استعمارگر جماعت، قرنهاست نان غرب زدگی ما را می خورد. غرب زدگی مانند زالوست نیش تفکرش را که وارد اندیشه ات میکند سست و ناتوان و کرخت می شوی. آن وقت است که تسلیم می شوی تا این نژاد زالو صفت خونت را بمکد. سیر که شد رهایت میکند. خیال میکنی تمام شد نجات پیدا کرده ای اما تازه آغاز راه است. انگل غرب زدگی و روشنفکری درون باورت تخم گذاری میکند زاد و ولد میکند و همان با تو میکند که استعمارگر می خواست انجام دهد. باید ریشه این تفکر فاسد و گندیده را دور انداخت تا جانی دوباره به این سرزمین دمیده شود🔺
🏆«و من کلام له صلّی اللَّه علیه و ءاله:
النّاس معادن کمعادن الذّهب و الفضّة»🏆
@esalat14
🔰 چشم بادامی داریم تا چشم بادامی❗️
♻️«ژاپن»، «کره» جنوبی، «چین» هر سه شرقی هستند و چشم بادامی اما ...
🔸...اما زمانی نه چندان دور «ژاپن» که می گفتیم همه ایرانیها یاد الگوهای انسان دوستی «ژاپنی»، «اوشین» ، «هانیکو»، «تاناکورا»، «ای کیوسان»، ... والگوهای اقتصادی موفقی چون شرکت «سونی» می افتادند.
🔸 اما «کره» جنوبی که می گوییم همه ایرانیها یاد الگوهای انسان دوستی «کره»، «یانگوم»، «سوسانو»، «جومونگ» و ....الگوهای اقتصادی موفقی چون شرکت «ال جی» و «سامسوسگ» می افتند.
با شنیدن نام «ژاپن» و «کره» جنوبی قلب های برخی ایرانی ها از شدت شوق به تپش می افتد و خاطراتی زیبا و تصاویری رویایی در خیالشان به پرواز در می آید!
🔸اما وقتی می گوییم «چین» کسی یاد چیزی نمی افتد بلکه در مخاطب احساسی منفی دست میدهد! آیا «ژاپن» و «کره» آرمان شهرهای گم شده هستند و به کشورمان خدمات تاریخی و ارزنده و حیاتی ارائه کرده اند یا چینی ها دشمنی تاریخی با ملت ایران دارند؟
🔻 معادله ساده ایست. پاسخ سریال های «ژاپنی» و «کره»ایست! زمانی که تحریم های کشنده دولت آمریکا و بریتانیا و اروپا، علیه ایران جریان داشت و دارد، دولتهای مطبوع این دو کشور از همراهان همیشگی سیاستهای استعماری آمریکا علیه ایران بوده و هستند به عبارتی دشمنی «ژاپن» و «کره» جنوبی، دست کمی از هم پیمان و اربابشان، آمریکا نداشته و ندارد اما در همان ایام سریال های استراتژیک «ژاپنی» و «کره» جنوبی، مشغول تصویر سازی و محبوبیت سازی از این دو کشور دشمن بودند آن هم به دست صدا و سیمای جمهوری اسلامی تا محصولاتشان در کشورمان بهتر بفروش برسد! شاید برخی یادشان نباشد که در بهبوبه 8 سال جنگ نابرابر تحمیلی، در اوج نیاز کشور به نیروی ماهر کارگر در پشت جبهه و رزمنده تازه نفس در خط مقدم، خیل عظیمی از جوانان کشورمان، سراسیمه عازم ژاپن شدند تا افتخار پادویی ژاپنیها را (کارگری در مراکز بدنام و مشاغل پست) در کارنامه خود داشته باشند! کار آنقدر بالا گرفت که مردم برای خریدن لباسهای آلوده و دست دوم ژاپنی با نام « تاناکورا» صف می کشیدند و سر و دست می شکستند!
🔻 «کره» جنوبی و «ژاپن» دو مستعمره و هم پیمان قدیمی و سنتی آمریکا و مجری مو به موی سیاستهای استعماری آمریکا علیه ملتهای مسلمان منطقه خصوصا ایران بوده و هستند. سفر نخست وزیر «ژاپن» به ایران به عنوان نماینده و پیک مخصوص! آن هم به دستور «ترامپ» یادتان هست؟! به همین خاطر رسانه های آمریکایی و صهیونیستی از این کشورها الگوهای پیشرفت و موفقیت ساخته اند اما چین نه تنها مستعمره آمریکا نبوده بلکه قدرتی مستقل بوده که سابقه استعماری ندارد و خود قرنها مستعمره دولتهای غربی و ژاپن بوده است بلکه تهدیدی جدی برای سیاست جهانی وطنی و دنیای تک قطبی انحصاری آمریکاست.
🔻 سریال های «ژاپنی» و «کره ای» آن زمان که تمدن و تکنولوژی و فرهنگ برتر خود را در حافظه و روح و روان ایرانیان تثبیت میکردند همین کشورها ایران را تحریم کرده بودند و از ارائه فناوریهای مهم و حیاتی به کشورمان امتناع میکردند در عوض با پشتوانه فیلم ها و سریال هایشان، کشورمان را هدف بازار کالاهای مصرفی خود قرار دادند! «ژاپن» قرار داد ساخت «نیروگاه» هسته ای کشورمان را با پیروزی انقلاب یک طرفه لغو کرد در عوض بازار تولیدات چادر مشکی و سیگار کشورمان را در قبضه خود در آورد!
🔻 این روزها همه از خباثت و دشمنی عمیق «چینی» ها می گویند که در اوج تحریم ها حاضر شدند با ایران تفاهم نامه بلند مدت همکاری امضا بکنند! راستی چرا هنوز صدا و سیمای جمهوری اسلامی سریال های کره ای پخش میکند؟ چرا چینی ها سهمی در آنتن صدا و سیما ندارند؟
@esalat14
🔰تبلیغ مسیحیت در رسانه ملی❗️
🔞 مشغول تماشای آخرین قسمت سریال پر بیننده «دخترم نرگس» هستیم که دختر کوچکم با تعجبی کودکانه می پرسد: « بابا! چرا این کارو میکنه؟ اینها کین؟»
دختری جوان در کلیسا و در برابر صلیب زانو زده و با حالی معنوی در حال مناجات با خدای خود است!
تحریک حس کنجکاوی کودکان معصوم مسلمان با تصاویر جذاب ،به مسیحیت می تواند زنگ خطری جدی برای آئین اسلام باشد.
🔞جا دارد از مسئولین فرهنگی، رسانه ملی، مسئولین سینما و وزارت ارشاد پرسید: « انگیزه شما از تبلیغ مسیحیت چیست؟»
اینکه در کشورم عده ای هموطن اقلیت مسیحی داریم چرا باید سینما و تلویزیون کشورم به عرصه معرفی و تبلیغ این اقلیت باشد که درصد بسیار ناچیزی ازجمعیت کشور را دارند؟
در حال حاضر ترویج مسیحیت در دستور کار تهاجم فرهنگی دولتهای غربی خصوصا آمریکا و ژاپن قرار دارد ( در انیمیشن های ژاپنی رویکرد اصلی ترویج فرهنگ و اخلاق اروپایی مسیحی است و این با سانسور هم بر طرف نمیشود)
🔞گرایش به مسیحیت در میان نوجوانان کشورم به صورت نگران کننده ای رو به افزایش گذاشته ( مراجعات مکرر دانش آموزان به مبلغین و معلمین و پرسش درباره مسیحی شدن!) این گرایش در نتیجه نمایش فیلمهای هالیوودی یا انیمیشن های ژاپنی است که مضمونی غالبا مثبت نسبت به فرهنگ و اخلاقی مسیحی به نمایش می گذارند! جای تاسف است که رسانه ملی و سینما که اثری درخور درباره اسلام و آئین تشیع نساخته و اکثر آثار نمایشی آن نسبت اسلام سکولار است اینگونه مسیحیت را عرضه میکند!
🚨👈«وَلَن تَرضىٰ عَنكَ اليَهودُ وَلَا النَّصارىٰ حَتّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم» (بقره/120)
@esalat14
❌ تک فرزندی و رها کردن کودکان در فضای مجازی، آنها را از دنیای واقعی دور کرده و خیالپردازی، خشونت، افسردگی و... را برای آنها به ارمغان می آورد.
#تک_فرزندی
#فضای_مجازی
#فرزندپروری
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
❎ نیل پستمن و نقد فرهنگ تکنولوژی
نسبت فرهنگ انسان با ابزار در سه دوره دچار تحولات عمدهای شده است که میتوان آن را در سیر تاریخی بشر از یکدیگر متمایز کرد. یعنی ارتباط انسان با ابزار در دورههای نخستین پیدایش ابزار، موجب ایجاد "فرهنگ ابزار" شد؛ سپس این فرهنگ با شکلگیری دستگاه چاپ به "فرهنگ تکنوکراسی" تغییر صورت داد. امروزه پیدایش وسایل ارتباط جمعی و کامپیوتر از فرهنگ جدید به اسم "تکنوپولی" خبر میدهد.
الف) فرهنگ ابزار
اصطلاح فرهنگ ابزار، رابطه انسانهای آن جامعه را با مبانی اعتقادی و سیستم اجتماعی و این ابزار مشخص میکند. جوامع دارای فرهنگ ابزار میتوانند مقادیر زیاد و متنوعی از این ابزار را دارا باشند؛ امّا تعالیم مذهبی و جهانبینی دینی، ایدئولوژی هدایتکننده و کنترل کنندهای است که کاربرد ابزارآلات و کم و کیف استفاده از آنها را تعیین میکند. این فرهنگ، وحدت و همگانیبودن خود را از مبانی متافیزیکی (غیرمادّی) گرفته است. این، "تفکر" است که به هستی معنا میبخشد و مانع آن میشود که تکنیک (فن) خود را بر انسانها و نیازهای آنان تحمیل کند. مهمترین ابزاری که در این دوره، ابداع شده، آسیاب، دوربین نجومی، باروت و ساعت بوده است.
ب) فرهنگ تکنوکراسی
در یک جامعه تکنوکرات، ابزارآلات، نقش کلیدیای را در جهان اندیشههای فرهنگی آن جامعه برعهده دارند. همه شرایط، تحوّلات و خواستهها و تمام ویژگیهای اجتماعی باید تا حدود زیادی، تابع خواستهها و ضوابطی باشد که رشد این تکنیک و سیر تکاملی آن ایجاب میکند؛ امّا نقش تکنیک هنوز به آن حدی نرسیده است که موجب تغییر در ساختار فرهنگی و تحوّل آن شود. هنوز مبانی ماورایی و اهداف، جای خود را در فرهنگها حفظ کردهاند و هنوز افراد، بر این باورند که ماشین و ابزار صنعتی، همچنان در استخدام بشریت خواهند بود و هرگز به قدرت حاکم مبدّل نخواهند شد.
مهم ترین وسیلهای که در این دوران ابداع شد، "دستگاه چاپ" است. با این اختراع، یک تحوّل عظیم در ساخت فرهنگ، رخ داد و آن، تبدیل فرهنگ شفاهی به فرهنگ مکتوب بود. از این پس، عنان ارابه فرهنگ، به دست "کتاب" افتاد. کتاب، بهعنوان مهمترین محصول تکنیک، ویژگیهایی داشت و مربوط به متنی میشد که در چارچوب آن به چاپ رسیده است. این خصوصیت باعث تمییز "مفهوم نوشتاری" از "مفهوم شفاهی" میشود.
ج) فرهنگ تکنوپولی
وجه بارز این فرهنگ، قراردادن تکنولوژی بهجای خداست و لذا شاخصهی آن، "خدایگونه"بودن آن است. یعنی فرهنگ، اعتبار خود را در تکنولوژی جستوجو میکند و دستورالعملهای خود را از تکنولوژی میگیرد. این راه، الزاماً به فروپاشی و نابودی باورها و عقاید سنّتی منتهی میشود. نظام تکنوپولی را این چنین میتوان تعریف کرد: "نظامی که در آن، جامعهی انسانی سیستم ایمنی و قدرت دفاعی خود را در برابر تهاجم سیل اطلاعات از دست داده است». در این فرهنگ با کاهش اعتقاد به اهداف و کمرنگشدن "ماورا" در زندگی مواجهیم.
در این فرهنگ، «وسیله» با «هدف»، یکی میشود و دیگر بدانمعنا هدفی وجود ندارد که بتواند مانع استفادهی بیمورد از تکنیک شود. خصلت نظام تکنوپولی، انبوه اطلاعات است که در قالب ابزاری چون کامپیوتر و تلویزیون ایفای نقش میکند.
نيل پستمن در اثری با همین نام با رد خنثيبودن تكنولوژي، به تأثيرات و پيامدهاي ورود و گسترش تكنولوژي در عصر جديد پرداخته و جامعهي آمريكا و فرهنگ حاكم بر آن را مورد نقد و بررسي قرار داده است. ويليام ملودي نیز "جامعهی اطلاعاتي" را از محصولات تکنولوژی جدید میداند و به توصیف آن میپردازد.
#مکاتب_فلسفهی_تاریخ
#جبر_تکنیک
#جهتداری_تکنولوژی
#فرهنگ_ابزار
#تکنوکراسی
#تکنوپولی
#نیل_پستمن
#ويليام_ملودي
#آسیاب
#ساعت
#ماشین_چاپ
#کامپیوتر
#جامعهی_اطلاعاتی
@doranejadid
🔰 رسانه و تعلیم بدون تربیت(1)
🔻 مدیر رسانه نقش کشاورز را دارد. کشاورزی که هم زمین را بشناسد و زمان را و اقتضائات آن را.
🔻 هر زمینی برای کشاورزی مناسب نیست. پس جنس زمین مهم است. باید زیر و رو شود تا آماده پذیرش بذر مرغوب باشد.
🔻نهاد تعلیم و تربیت از خانواده تا مسجد و آموزش و پرورش و حوزه علمیه وظیفه آماده کردن زمین و زمینه پذیرش بذر تربیت دینی را دارند آن هم بر اساس معیارهای دینی.
🔻با آمدن رسانه این زنجیره گسست و حالا همه این نقش ها را رسانه ها بر عهده دارند هم تعلیم و هم تربیت.
🔻آیا رسانه ها و صاحبان رسانه می توانند بدون ایجاد زمینه تربیت دینی، و اتکاء به تعالیم سکولار غربی (علوم انسانی غربی، با ریاضی و فزیک و شیمی و...) انسان دیندار مسلمان تربیت کنند؟
🔻 آیا با تصویری که رسانه ملی از انسان و زیست او ارائه میدهد و با الگوهایی که معرفی میکند می توان انسانی الهی و معنوی تربیت کرد؟
🔻 رسانه ملی باید پیشتاز باشد. خط شکن باشد. چابک باشد. نه ضعیف و سست و منفعل. به مبانی دشمن هنرمندانه حمله کند نه اینکه منتظر حمله دشمن باشد تا شاید پاسخی درخور بدهد. رسانه ملی خط مقدم آفند و پدافند فرهنگی نظام را دارد. بیشتر باید گل بزند تا گل بخورد.
🔻متاسفانه رسانه ملی خصوصا با آمدن شبکه های اجتماعی، قافیه را به رسانه های دشمن باخته است. هر روز مشغول پاسخ به شبهه هاست. کسی که همیشه دفاع میکند محکوم به شکست است.
👈ادامه یادداشت در قسمت دوم
@esalat14
🔰 رسانه و تعلیم بدون تربیت(۲)
🔻انقلاب اسلامی اتفاق بزرگ و پر برکتی بود. آغازی مبارک اما حفظ تداوم آن نیز نیاز به اقدامی انقلابی داشت.با کمال تأسف ۶۰ سال حکومت پهلوی آنقدر فرصت داشت تا زیربنا و زیرساختهایی محکم تدارک ببیند که حتی انقلاب بهمن ۵۷ نیز نتوانست آنچنان که باید در آن تحولی انقلابی رقم زند. وزارت فرهنگ، سازمان آموزش و پرورش، ادبیات داستانی، سینما و از همه مهم تر رسانه ملی.
🔻 عوامل متعددی را می توان در برابر مقاومت این نهادها در برابر انقلاب می توان برشمرد که مهمترین آن را می توان تربیت یافتگان رژیم پهلوی(مستقیم و یا غیر مستقیم) دانست که ابتدا و اوایل انقلاب مخفیانه و بعدها آشکارا سرسپردگی خود به رژیم گذشته با ساخت و تولید آثار هنری و رسانه ای هنجار شکن ثابت کردند و از طرف دیگر در شکست انقلاب در حوزه فرهنگ تاثیر گذار و نقش آفرین بودند. هنر پیشه ها، کارگردانان، نویسندگان(فیلمنامه و داستان)، عوامل فنی،...این افراد و تربیت شدگان آنها پس از انقلاب به مبارزه ای پنهان و آشکار برای ایجاد تحول انقلابی در نهادهای آموزشب و فرهنگی کشور دست زدند. در این میان رسانه ملی و سینما بیشترین آسیب را از حضور و نفوز این عناصر دلباخته رژیم پهلوی خورد (و کم هم نبودند)
🔻 حوزه نمایشی رسانه های عمومی (فیلم و سریال) شاهد بیشترین حضور تربیت شدگان دوره پهلوی ( به جز عده ای معدود ) بود و همین ها بیشترین اصطکاک را در برابر ریل گذاری رسانه ملی و سینما در مسیر انقلاب را بوجود آوردند. مقاومت این عناصر در برابر موضوعات دینی و انقلابی را می توان در ساخت کم جان و کم تعداد این نوع آثار در میان خیل آثار سینمایی و تلویزیونی مشاهده کرد. هر چند به تازگی بر تعداد این آثار از نظر کمی و کیفی با همه کارشکنیها افزوده شده ( که جای امیدواری دارد) اما این تعداد در برابر آثار پر شمار و بی ارزش و کم ارزش رسانه ملی و سینما (که در بهترین حالت فرصت سوزی میکنند) به حاشیه می روند و فرصت تاثیر گذاری را از دست میدهند.
🔻 نظام و ملت انقلابی، نیازمند رسانه انقلابی است تا آینه تمام نمای انقلاب ۵۷ باشد کاری که شهید آوینی آغاز کرد اما ناتمام ماند. از مسئولین باید پرسید اگر قرار بود این انقلاب انسانی آرمانی و ایده آل رسانه تربیت کند آیا متفکری بهتر از شهید آوینی ( و مرحوم سلحشور و مرحوم ملاقلی پور و...) وجود داشت؟ پس تفکر آوینی در کجای سیاست گذاری و تصمیم گیری و برنامه سازی این رسانه عریض و طویل قرار دارد؟ باید گفت هنوز رسانه ملی با آرمان های انقلاب فاصله دارد. تداوم انقلاب نیازمند انقلابی عمیق و پایدار در رسانه ملی است.
👈 ادامه یادداشت در قسمت سوم
@esalat14
✅اعلام عزای عمومی در لبنان
🔴وقوع انفجاری مهیب در بیروت/بیش از ۷۰ کشته و ۳۷۰۰ زخمی/ تلآویو: کار ما نیست/ بیانیه حزبالله لبنان/ نخست وزیر لبنان اعلام حالت فوقالعاده کرد +عکس و فیلم
⚫️شبکه الجزیره قطر گزارش داد که این انفجار در نزدیکی منزل سعد الحریری، نخستوزیر سابق لبنان روی داده است
⚫️اعلام حالت فوقالعاده به مدت دو هفته و تشکیل کمیته تحقیق درباره انفجار
👉👉 mshrgh.ir/1102939
⭕️بیانیه حزب الله لبنان در واکنش به انفجار بندر بیروت
🔸«به ملت لبنان شریف و خانواده شهدا و مجروحان همدردی و احساس ناراحتی عمیق خود به دلیل این فاجعه ملی بزرگ که لبنان و لبنانیها را در شرایط سختی که کشور عزیزمان در آن هست هدف قرار داده ابراز میداریم.
🔹این فاجعه دردناک و ویرانی بی سابقه آن و پیامدهای خطرناک آن در سطوح مختلف انسانی، بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی، همبستگی و یکپارچگی تمامی لبنانیها و همه گروههای سیاسی و اقدام مشترک برای عبور از این رنج دردناک را ضروری میکند.
🔹ما در این رویداد غم انگیز، به تمامی کادرهای درمانی و پرستانی، گروههای کمکهای بشردوستانه، گروههای حفظ امنیت و آتشنشانان شجاع به دلیل تلاشهای بزرگشان برای نجات و کمک، درود میفرستیم و تمامی امکانات خود را در خدمت مردم شریف و هموطنان عزیزمان قرار میدهیم.
🔹از خداوند متعال میخواهیم که شهدا را غریق رحمت و مغفرت کرده و به خانوادههایشان صبر و آرامش دهد و از خداوند میخواهیم که به مجروحان شفای عاجل دهد و به ملت عزیزمان صبر و پایداری دهد و کشورمان در عبور از سختیها و ناراحتیها پیروز شود.»
@irinn_channel
@esalat14
جنگ رسانه ای - روانی بر علیه حز_ب الله
ترامپ در توصیف حادثه انفجاربیروت از واژه "حمله" استفاده کرد
وی همچنین ادعا کرده است که با تعدادی از ژنرالهای ارتش صحبت کرده و آنها به او گفتهاند که انفجار بیروت ناشی از یک بمب بوده و به نظر یک حمله میرسد!
ارتش فیک مجازی عربستان هم روی همین مطلب مانور میدن
@sarbazane_g
@esalat14
﷽؛
❌ پسر هرزهی #شیخ_فضل_الله_نوری!!
🗓 به بهانهی یازدهم مرداد، سالروز شهادت شیخ فضل الله نوری -رحمةاللهعلیه-
✅ تأثیر عجیب شیر خوردن کودک، در تغییر خصلتها!
🔗 http://yon.ir/a01RQ
⭕️ نام شیخ فضل الله نورى را حتماً شنیدهاید. نوه ایشان رئیس تودهایهاى ایران بود. ایشان پسر هرزهاى داشت كه وقتى شیخ فضل الله را دار میزدند، در پاى دار، كف میزد و میرقصید!!
‼️ در زندان قبل از اعدام، كسى به ایشان گفته بود: كه شما چرا پسرتان اینقدر هرزه شده است؟!
📌 ایشان فرمود: میدانستم هرزه میشود، چون در نجف بودم و مادرش شیر نداشت، دادیم به زنى تا به او شیر بدهد. بعداً فهمیدم او زن هرزهاى (زناکاری) بوده و به امیرالمؤمنین -علیهالسلام- توهین میكرده و فحش میداده است و شیرى كه این ناصبى در حلق بچه من ریخته، از این بهتر نمیشود!
🌐 به نقل از حجتالاسلام و المسلمین قرائتی، درسهایی از قرآن، ۶۷/۰۴/۱۶
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
@esalat14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
حیاتی مجری خبر سابق صدا و سیما به شبکه خبری آسیا نیوز پیوست...
⁉️ چرا با اولین اشتباه نفرات و اشخاصمان را از دست می دهیم در حالی که مسئولینی که مدام اشتباه میکنند مرتب سِمت و پست میگیرند؟!
📌 حال از اینها ضدّانقلاب خواهند ساخت.!!
به محتوای خبرهایی که میخواند دقّت کنید.
در همین ارتباط👇
🌐https://eitaa.com/bedonetavaghoff/4259
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
@esalat14
💠 یک انفجار به موقع !
🔹انفجار بیروت از جهات مختلف برای اسرائیلی ها بسیار به موقع بود
🔸مهم ترین چالش امنیتی این روزهای اسرائیل یعنی ترس از انتقام حزب الله را به حاشیه برد و حداقل فعلا تا مدت ها به تاخیر انداخت.
🔹لبنان در این ایام تحت شدیدترین تحریم ها و فشارها قرار داشت که با این انفجار عظیم بندر بیروت به عنوان مهم ترین ورودی کالا به لبنان نابود شد و حلقه فشار تحریم ها تکمیل شد .
🔸تخریب سیلوهای گندم بیروت را هم به این موضوع اضافه کنید.
🔹از همین حالا بوق های رسانه ای و تیم های عملیاتی روانی دشمن دست به کار شده و با انواع شایعات فشارها را بر حزب الله و جبهه مقاومت به حدّ اعلی می رسانند. مثلا این انفجار در انبار مهمات حزب الله بوده است و یا اینکه انبار مذکور به تازگی از محموله های ارسالی از ایران پر شده بود و ...
🔸به نظر می رسد انفجار بیروت آغاز یک توطئه حساب شده جدید علیه جبهه مقاومت باشد ...
@voinews
@esalat14