هدایت شده از فصل بیداری
🔺دریدگی برخی پخمگان شریف براتون عجیبه؟
▪️این جماعت سال ۸۹ دست جمعی نامه نوشتن که «سعید ملکپور» که سایت مستهجن راه انداخته بود، نباید اعدام بشه!
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴نظر یک استاد حقوق درباره بیانیه خانواده مهسا امینی:هیچ منطق پزشکی و قانونی ندارد
♦️«حسن تردست» پیشکسوت حقوقی کشور:درخواست خانواده امینی مبنی بر اینکه پزشکان معتمدشان در بررسی و تهیه گزارش علت فوت مهسا امینی حضور داشته باشند، به نظر صرفآً سیاسی است.
♦️در هیچ جای دنیا اینطور نیست که برای رسیدگی قضائی به یک حادثه و یک واقعه از طرفهای پرونده خواسته شود که پزشک مورد اعتماد خود را معرفی کنند.
♦️این در واقع یک درخواست سیاسی صرف است و هیچ محمل قانونی ندارد و برای فرار از قانون بیان شده است.
♦️ما در قوانین پزشک معتمد نداریم و مرجع رسیدگی پزشکی قانونی است مثل کارشناسان دادگستری که کارشناسان مورد اعتماد طرفین نیستند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از بیداری ملت
3.24M
در پاسخ به سوال دوستی که پرسیده بودند با این جریان سلبریتیها چه باید کرد؟
✅ از فلان خواننده پرسیدیم چرا اینگونه استوری میگذاری و جوانها را تحریک میکنی؟
گفت: "شما حزبلاهیا میآیید کنسرت من؟"
✅ حرفش منطقیست و البته تا تحلیل تمدنی نداشته باشیم نمیتوانیم این تعارض را درک و حل کنیم.
✅ درحقیقت دعوای بین دو تمدن است که اینجا با هم اصطکاک پیدا کردهاند!
✅ نظام اقتصادی که همه چیز از جمله هنر را #کالا کرده و همه جا از جمله فضای مجازی را #بازار
✅ نظام فرهنگی و رسانهای که سرمایهمحور شده و به جای مردم و دولت معدودی از افراد جامعه تولیدکننده و مابقی مصرفکننده هستند...
✅ و نظام سیاسی برآیند دو بردار قدرت اقتصادی و رسانهای...
✅ در مقابل تمدنی که قرار است همه چیز را به مردم بسپارد و نظام امامتِ امت را شکل دهد...
#حسین_عباسی_فر
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🔴حمله اغتشاشگران به منزل شهید مدافع امنیت، حسین تقی پور
🔹برخی اغتشاشگران نیمه شب گذشته با تجمع پشت منزل شهید مدافع امنیت حسین تقی پور که در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیده است ضمن ایجاد رعب و وحشت از خانواده او و اهالی محل در اسلامشهر سلب آسایش کردند.
🔹آشوبگران و چماق به دستان، با حمله به محل سکونت خانواده شهید، ضمن پاره کردن بنرهای شهید و شکستن حجله او با سر دادن شعار و ناسزا تا صبح امروز برای ساعاتی قصد ایجاد ناامنی و هتک حرمت برای خانواده و اطرافیان شهید تقی پور را داشتند. این اعمال ساختارشکنانه اغتشاشگران تا صبح ادامه داشت و نهایتاً با دخالت نیروهای حافظ امنیت، خاتمه یافت.
🔹این در حالیست که شهید حسین تقی پور از بسیجیان اسلامشهر چندی پیش در حالیکه برای ایجاد امنیت و آرامش شهر برای هموطنانش حضور پیدا کرده بود، با اعمال وحشیانه برخی آشوبگران در منطقه تهرانپارس به شهادت رسید و خانواده او هنوز داغدار این ماجرا هستند.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازگشت ۳۱۴ هزار میلیارد تومان به حساب بیت المال
♦️ حجت الاسلام عبداللهی، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: به همت دادگستریهای مراکز استانها سال گذشته ۳۱۴ هزار میلیارد تومان به حساب دولت بازگشته است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴 حمله اغتشاشگران به منزل شهید مدافع امنیت، حسین تقیپور
♦️برخی اغتشاشگران نیمه شب گذشته با تجمع پشت منزل شهید مدافع امنیت حسین تقی پور که در جریان اغتشاشات اخیر به شهادت رسیده است ضمن ایجاد رعب و وحشت از خانواده او و اهالی محل در اسلامشهر سلب آسایش کردند.
♦️آشوبگران و چماق به دستان، با حمله به محل سکونت خانواده شهید، ضمن پاره کردن بنرهای شهید و شکستن حجله او با سر دادن شعار و ناسزا تا صبح امروز برای ساعاتی قصد ایجاد ناامنی و هتک حرمت برای خانواده و اطرافیان شهید تقی پور را داشتند. این اعمال ساختارشکنانه اغتشاشگران تا صبح ادامه داشت و نهایتاً با دخالت نیروهای حافظ امنیت، خاتمه یافت.
♦️این در حالیست که شهید حسین تقی پور از بسیجیان اسلامشهر چندی پیش در حالیکه برای ایجاد امنیت و آرامش شهر برای هموطنانش حضور پیدا کرده بود، با اعمال وحشیانه برخی آشوبگران در منطقه تهرانپارس به شهادت رسید و خانواده او هنوز داغدار این ماجرا هستند
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از بیداری ملت
چرا دانشگاه #شریف به اسکله صادراتی دانشجو و فارغ التحصیل شباهت بیشتری دارد تا یک دانشگاه؟
این چند روز به جوابش نزدیکتر شدم.
البته بلا نسبت اساتید و دانشجویان حزب اللهی و بسیجی دانشگاه که از قرار از بهترینهای کشور هم هستند.
✍ دکترحمیدرضا مقصودی
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
♦️پاسخ یک جانباز باغیرت به یک سلبریتی وطن فروش.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
خدمت اغتشاشگران عارضم،در صورتی که ایران اسلامی سقوط کند(که این آرزو را شما هم مثل دیگران به گور می برید) ایران میان داعش،کوموله، سلطنت طلب و ساواکیها تقسیم و منابع ثروت را هم آمریکایی ها به یغما می برند.
آرامش امروز را در خواب خواهید دید.بدتر از افغانستان،سوریه و عراق می شویم.
🗣میر محمد صادق
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🔴برخی خواص در آشوبها از چهره واقعی خود کشف حجاب کردند
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: در این فتنه و آشوب های اخیر نه فقط چند دختر فریب خورده کشف حجاب کردند، بلکه برخی از خواص که روزی در این نظام مسئولیت داشتند، از چهره واقعی خود کشف حجاب کردند و نشان دادند دل به نظام ندارند و سرباز جبهه استکبار هستند.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13