هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
حماسه حسینی وایه 195سوره بقره.MP3
15.65M
حجتالاسلام
غفاری
م حماسه حسینی وایه ۱۹۶سوره بقره
جلسه 788
مکان مدرسه بانوصادقی درجمع هیئت رزمندگان اسلام
https://eitaa.com/eslam20
💠 #حدیث روز 💠
🚩 ثمره گریه بر أباعبدالله الحسین (ع)
🔻امام علیبنموسیالرضا (علیهالسلام):
فَعَلی مِثلِ الحُسینِ فَلیَبكِ الباكُونَ فَإنَّ البُكاءَ عَلَیهِ یَحُطُّ الذُّنُوبَ العِظامَ.
◼️ گریهکنندگان باید برای حسین گریه کنند؛ چراکه گریه بر حسین(ع) گناهان عظیم و بزرگ را پاک و منهدم میکند.
📚 بحارالأنوار، ج ٤٤، ص ٢٨٤
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
▪️خوب حرف زدن...
الإمامُ الحسينُ عليه السلام ـ لابنِ عبّاسٍ ـ : لا تَتَكَلَّمَنَّ فيما لا يَعنيكَ فإنّي أخافُ علَيكَ الوِزرَ، و لا تَتكَلَّمَنَّ فيما يَعنيكَ حتّى تَرى لِلكلامِ مَوضِعا
هرگز سخن بيهوده مگوى؛ زيرا بيم گناه براى تو دارم و نيز هرگز سخن سودمند مگوى، مگر اين كه آن سخن به جا باشد
📚بحار الأنوار ج ١٠ ص ١٢٧
https://eitaa.com/eslam20
▪️آن خانه را ترک کن..
عن محمد الطیار قال دَخَلتُ المَدينَة وطَلَبتُ بَيتاً أتَكاراهُ فَدَخَلتُ دارا فيها بَيتانِ بَينَهُما بابٌ وفيهِ امرَاَةٌ ، فَقالَت : تَكارى هذَا البَيتَ؟ قُلتُ : بَينَهُما بابٌ وأنَا شابٌّ .قالَت : أنَا اُغلِقُ البابَ بَيني وبَينَكَ .فَحَوَّلتُ مَتاعي فيهِ ، وقُلتُ لَها : أغلِقِي البابَ .فَقالَت : تَدخُلُ عَلَيَّ مِنهُ الرَّوحُ دَعهُ ، فَقُلتُ : لا ، أنَا شابٌّ وأنتَ شابَّةٌ أغلِقيهِ قالَت : اُقعُد أنتَ في بَيتِكَ فَلَستُ آتيكَ ولا أقرَبُكَ ، وأبَت أن تُغلِقَهُ ، فَأَتَيتُ أبا عَبدِاللّه ِ عليه السلام فَسَأَلتُهُ عَن ذلِكَ .فَقالَ : تَحَوَّل مِنهُ ؛ فَإِنَّ الرَّجُلَ وَالمَرأَةَ إذا خُلِّيا في بَيتٍ كانَ ثالِثُهُمَا الشَّيطانَ
محمّد طيّار گوید: وارد مدينه شدم و به دنبال خانه اى گشتم تا آن را اجاره كنم . به خانه اى وارد شدم كه دو اتاق داشت و ميان آنها درى بود و در آن خانه ، زنى بود . زن گفت : اين خانه را اجاره مى كنى؟ گفتم : ميان آنها درى است و من جوانم. زن گفت : در را مى بندم. پس اثاثيه ام را به آن خانه بردم و گفتم : در را ببند زن گفت : از این در هوا بر من وارد میشود بگذار باز باشد. گفتم : خير ، من جوانم و تو هم جوان . در را ببند. زن گفت : من در خانه خود مى نشينم و نزد تو نمى آيم و به تو هم نزديك نمى شوم ، و از بستن در ، خوددارى كرد نزد امام صادق عليه السلام آمدم و از اين مسئله پرسيدم فرمود : «از آن خانه بيرون شو زيرا هرگاه مرد و زنى در خانه اى خلوت كنند سومين نفر شيطان است»
📚كتاب من لا يحضره الفقيه ج ۳ ص ۲۵۲
https://eitaa.com/eslam20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 فیلم عملیات انهدام شبکه تروریستی به همراه کشفیات
🔹خدا قوت عرض می کنیم به سربازان گمنام آقا امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات
🔹 این تیم قصد داشتند در آستانه ماه #محرم عملیات های خرابکارانهای از جمله بمب گذاری در محل مزار شهید حاج قاسم سلیمانی را انجام دهند که ناکام ماندند
#امام_حسین
https://eitaa.com/eslam20
♦️تکمیلی؛ یک نفر از اشرار به هلاکت رسید
فرمانده انتظامی شهرستان ایذه:
🔹 ماموران پاسگاه انتظامی هلایجان در اجرای حکم دستگیری سارقان مسلح در مخفیگاه خود واقع در روستای بیشه شیرین شهرستان ایذه وارد عمل شدند.
🔹سارقان به محض مشاهده ماموران اقدام به تیراندازی کردند که در آتش متقابل، یکی از متهمان به هلاکت رسید.
🔹در این درگیری ۲ تن از ماموران پلیس به نامهای ستوانیکم علی غلامی و ستوانسوم سلمان غریبی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند./میزان
https://eitaa.com/eslam20
🌷 امام باقر (علیه السلام) :
🖋 دعا مقدارات الهی را دگرگون می کند اگر چه محکم و قطعی شده باشد.
📒 اصول کافی باب دعا
☀️ به ما بپیوندید 👇
https://eitaa.com/eslam20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی که دو پسر ، داماد و برادرش در جبهه های خمینی(مسیر کربلا) به شهادت رسیدند. مرحوم حاج حسین بخشی
https://eitaa.com/eslam20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) :
هرکس در حالی که میتواند خشم خود را عملی کند، آن را فرو برد، خداوند قلبش را پر از آرامش و ایمان میکند.
📚 نهجالفصاحه، ح ۲۷۷۸
https://eitaa.com/eslam20
🔺عبرت از گذشتگان
🌷حضرت آیتالله #بهجت قدسسره:
⚪️از گذشتگان عبرت بگیریم که ما هم مثل آنها به مرگ نزدیکیم و چهار روز باقیمانده عمر را گمان نکنیم که چهارصدهزار سال خواهد بود.
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۳۹۵
https://eitaa.com/eslam20
💠 مقامات معنوی در زیارت عاشورا:
۳- مقام معِیَّت و همراهی با معصوم.
«اَنْ يَجعَلنِي مَعَكُمْ في الدُّنيا وَ الاخرةِ،
مَعَ إِمَامٍ مَنْصُور،
مَعَ إِمَامٍ هُدًى».
✍ در این فراز از زیارت عاشورا درخواست مي کنيم، سير زندگی من در دنيا و آخرت با معصوم (ع) باشد. اين معيت، معيت جسماني نيست؛ اين همان است که: «اَللّـهُمَّ اجْعَلْ لي مَعَ الرَّسُولِ سَبيلاً»(۱) خدایا برایم همراه پیامبر راهى به خوشبختى قرار ده، و «يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلا». فرقان/۲۷
ای کاش من (در دنیا) با رسول راهی (برای دوستی و طاعت) پیش میگرفتم.
🔹 معناي اين معيت آن است که همه قوا، خواسته ها و تمنيات انسان با معصوم (ع) باشد. اين که انسان بتواند معيت با معصوم (ع) پيدا کند و همراه ايشان باشد، امر دشواري است.
🔸 اين همراهي، مقدماتي دارد؛ «وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِکَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحينَ»(نساء/۶۹)،
و آنان که اطاعت خدا و رسول کنند البته با کسانی که خدا به آنها لطف فرموده یعنی با پیغمبران و صدّیقان و شهیدان و نیکوکاران محشور خواهند شد، و اینان نیکو رفیقانی هستند.
🔹 اين چهار دسته، کساني هستند که خداي متعال نعمت خاصي به آنها داده که نعمت ولايت است. اگر کسي «يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ»(نساء/۶۹) کند، در زمره «فَأُولئِکَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ» و همراه آنها خواهد بود.
(۱) الكافي، ج۴، ص۷۵
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 03 مرداد ماه 1402 شمسی
🌙 07 محرم 1445 قمری
❄️ 25 جولای 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ عمليات غدير جهت دفع مجدد تجاوز دشمن از مرزهاي جنوبي در منطقه شلمچه (1367ش)
➕ صدور اعلاميه مشترك علما در تأييد مرجعيت حضرت "امام خميني"(ره) (1342 ش)
➕ برگزاري دومين انتخابات رياست جمهوري و انتخاب شهيد "محمدعلي رجايي" (1360ش)
🌙 #قمری
➕ ممنوعيت استفاده از نهر فرات براي كاروان امام حسين(ع) به دستور عمر بن سعد (61ق)
➕ نامه عبیدالله بن زیاد به عمر بن سعد مبنی بر سختگیری بر امام حسین (ع)
➕ مبعوث شدن حضرت موسى (ع)
➕ نبرد سرنوشت ساز هواداران بنی عباس با سپاهیان اموی ( 132ق)
❄️ #میلادی
➕ شروع مجدد حملات زميني، هوايي و دريايي رژيم صهيونيستي به جنوب لبنان (1993م)
➕ اختراع و آزمايش اولين لوكوموتيو باري جهان در انگلستان (1814م)
—----------
🇮🇷 كانال
https://eitaa.com/eslam20
💠وقایع روز هفتم محرم سال61💠
✍ عمر بن سعد نامهای بدین مضمون از عبیدالله دریافت کرد که: با سپاهیان خود بین امام حسین(ع) و اصحابش و آب فرات فاصله بینداز، به طوری که حتی قطرهای آب به امام (ع) نرسد،
✅ یکی از آنها فریاد زد: ای حسین!... به خدا سوگند که قطرهای از این آب را نخواهی آشامید تا از عطش جان دهی!
🌺 حضرت فرمود: «خدایا! او را از تشنگی هلاک کن و هرگز او را مشمول رحمتت قرار مده.» حمید بن مسلم میگوید به چشم خود دیدم که نفرین امام(ع) عملی گشت.
🌷 امام حسین (ع) سپاه دشمن را چنین نفرین کرد:
بار خدایا! باران آسمان را از اینان دریغ کن، و بر ایشان تنگی و قحطی (همچون سالهای قحطی یوسف در مصر) پدید آور و آن غلام ثقفی (حجاج بن یوسف) را بر ایشان بگمار تا جام زهر به ایشان بچشاند. زیرا آنها به ما دروغ گفتند و ما را خوار ساختند و خداوند انتقام من و اصحاب و اهل بیت و شیعیان مرا از اینان بگیرد.
✅ تعداد نظامیانی که لباس و سلاح جنگی و حقوق از حکومت غاصب بنی امیه گرفته و به جنگ امام حسین(ع) آمده بودند را، بالغ بر ۳۰ هزار جنگجو نوشتهاند.
----------------------------
پی نوشت:
۱. فیض الاعلام و وقایع الایام شیخ عباس قمی،
۲. مقتل الحسین(مقرّم)، ص۱۹۹.
۲. بحارالانوار، ج۴۴، ص۳۸۶.
https://eitaa.com/eslam20
💠 برخی از ويژگىهاى اصحاب سيدالشهدا (ع)
۶- شجاعت و دلیری:
✍ شجاعت عاشوراییان، ریشه در اعتقاد و باورهای آنان داشت؛ چراکه آنان، به شوق و عشقِ شهادت و وصول به معبود می جنگیدند، از مرگ، هراسی نداشتند و در برابر دشمن، سستی نشان نمی دادند. آنان یاران امامی بودند که مرگ در راه خدا را عزت می دانست.
✅ رشادتی که حضرت اباالفضل، مسلم بن عقیل، قاسم و دیگران از خود به نمایش گذاشتند، بیانگر آن است که آنان از شجاع ترین انسان ها بودند. شجاعت آنان به گونه ای بود که حتی سران سپاه دشمن، آنان را این گونه توصیف می کنند: «کسانی بر ما تاختند که پنجه هایشان بر قبضة شمشیرها بود. آنان هم چون شیرانِ خشمگین، بر سواران ما تاختند و آنان را در چپ و راست، تار و مار کردند و خود را در کام مرگ افکندند». (1)
✅ اهل بیت امام نیز به رغم آن که پس از شهادت مردان، به اسارت درآمدند، در برابر دشمن تسلیم نشدند و به گونه ای رفتار کردند که دشمنان را مستأصل نمودند. ابهت و شجاعت حضرت زینب علیها السلام در هنگام گفتگو با ابن زیاد در کوفه و یزید در شام به حدی بود که آنان را رسوا و خار و ذلیل نمود.
(1) عنصر شجاعت، خليل كمرهاي، ج1، ص20.
https://eitaa.com/eslam20
💠 فلسفه و اهداف قيام عاشورا از ديدگاه امام حسين علیه السلام (۷)
✍ پيشواي سوّم در مسیر کربلا، منزل «ذوحُسَم» در توجيه حركت خويش چنين فرمودند:
🌷به راستى اين دنيا ديگرگونه و ناشناس شده و معروفش پشت كرده، و از آن جز نمى كه بر كاسه نشيند و زندگانى پست، همچون چراگاه تباه، چيزى باقى نمانده است. آيا نمی بينيد كه به حقّ عمل نمی شود و از باطل نهى نمی گردد؟ در چنين وضعى مؤمن به لقاى خدا سزاوار است. و من مرگ را جز سعادت، و زندگى با ظالمان را جز هلاكت نمی بينم.
به راستى كه مردم بنده دنيا هستند و دين بر سر زبان آنهاست و مادام كه براى معيشت آنها باشد پيرامون آنند، و وقتى به بلا آزموده شوند دينداران اندكند.
🌹 إِنَّ هذِهِ الدُّنْيا قد تَغَيَّرَتْ وَ تَنَكَّرَتْ وَ أَدْبَرَ مَعْرُوفُها، فَلَمْ يَبْقَ مِنْها إِلاّ صُبابَةٌ كَصُبابَةِ الاِْناءِ وَ خَسيسُ عَيْش كَالْمَرْعَى الْوَبيل، أَلا تَرَوْنَ أَنَّ الْحَقَّ لا يُعْمَلُ بِهِ وَ أَنَّ الْباطِلَ لا يُتَناهى عَنْهُ، لِيَرْغَبَ الْمُؤْمِنُ فى لِقاءِاللّهِ مُحِقًّا، فَإِنّى لا أَرَى الْمَوْتَ إِلاّ سَعادَةً وَ لاَ الْحَياةَ مَعَ الظّالِمينَ إِلاّ بَرَمًا، إِنَّ النّاسَ عَبيدُ الدُّنيا وَ الدّينُ لَعْقٌ عَلى أَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مادَرَّتْ مَعائِشُهُمْ فَإِذا مُحِّصُوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانُونَ.
📚تحف العقول، ج 1، ص 245
https://eitaa.com/eslam20
💠 مقامات معنوی در زیارت عاشورا:
۴- مقام شهادت
🌷«اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیای مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَمَاتِی مَمَاتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»
✍ در این فراز از زیارت عاشورا عظیمترین تقاضا را بر زبان جاری می کنیم. بالاترین تقاضایی که ممکن است هر انسانی از خدای خود داشته باشد. که خدایا! حیات و مرگ مرا همچون حیات و مرگ محمّد و آل او قرار بده.
🔹 تمام زیارت عاشورا برای رساندن زائر امام حسین به چنین مقامی است. کدام تقاضا و آرمان بالاتر از این میتواند باشد که زندگی و مرگ انسان، در فضای زندگی و مرگ بزرگترین انسانهای هستی قرار گیرد؟
🔸 ما در زیارت عاشورا از خدا زندگی و مرگی همانند زندگی و مرگ معصومین را میخواهیم. از آنجایی که حضرات معصومین (علیهم السلام) بهترین نوع مرگ، یعنی شهادت را داشتند ما نیز میخواهیم برترین مرگ یعنی شهادت را تجربه کنیم.
🔹 آنقدر افق این فراز از زیارت بلند است که هیچ تقاضایی را نمیتوان همطراز آن دانست فقط میتوان گفت: خدایا خودت جرعهای از مزه زندگی معصومین را بر جان ما بچشان تا از خاک برآییم و به افلاک در آییم.
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
حکم سینه زدن وزنجیرزدن طبق فتوای ایت الله مکارم شیرازی.MP3
13.05M
حجتالاسلام
غفاری
م حکم سینه زدن وزنجیرزدن طبق فتوای ایت الله مکارم شیرازی
جلسه 789
مکان مدرسه بانوصادقی درجمع هیئت رزمندگان اسلام
https://eitaa.com/eslam20
💠 نور عزاداری
خانه ای که در آن به نام امام حسین علیه السلام مراسم عزاداری اقامه شود. عطر و نور مخصوصی پیدا می کند که مطلوب فرشتگان و اولیای خدا است امروز هم سيدالشهدا (ع) در انتظار لبیک
من و شما است.
#امام_حسین
#محرم
🖤
https://eitaa.com/eslam20
🌺پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
اگر كسى داراى چهار خصلت باشد هر چند از سر تا قدمش را گناه فرا گرفته باشد، خداوند آن گناهان را به نيكى تبديل مىكند:
1⃣راستگویی
2⃣شرم و حيا
3⃣خوش خلقى
4⃣شکرگزارى
📚منبع: كافی، ج۲؛ ص۱۰۷
https://eitaa.com/eslam20