💠 #حدیث روز 💠
💎 چه نیازی به رهبر داریم؟
🔻امام رضا عليهالسلام:
اِنَّ الإمامَةَ زِمامُ الدّينِ وَ نِظامُ الْمُسْلِمينَ وَ صـَلاحُ الدُّنيـا وَ عِـزُّ الْمـُؤْمِنينَ
❇️ امامت و رهبرى، زمام دینداری و نظام مسلمانان است و مـوجب اصـلاح دنيـا و عزّت و سربلندى مؤمنان است.
📚 اصول كافى، ج ۱، ص ۲۰۰
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
💠 #حدیث روز 💠
💎 عواقب گناهان تازه
🔻امام رضا علیهالسلام:
كُلَّما اَحْدَثَ الْعِبادُ مِنَ الذُّنُوبِ ما لَمْ يَكُونُوا يَعْمَلُونَ، اَحْدَثَ اللّه ُ لَهُمْ مِنَ الْبَلاءِ ما لَمْ يَكُونُوا يَعْرِفُونَ
➖ هـرگاه كه بندگان، گناهان تازه پـديد آورنـد كه قبلاً مرتكب نمیشدند، خداوند بلاى تازهاى برايشان پيش میآورد كه قبلاً نمیشناختند.
📚 وسائل الشيعه، ج ۱۱، ص ۲۴۰
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
💠 #حدیث روز 💠
💎 عاقبت رفاقت با شرور
🔻امام جواد عليهالسلام:
إيّـاكَ وَ مُصـاحَبَةَ الشَّـريرِ فَاِنَّهُ كَالسَّيْفِ يَحْسُنُ مَنْظَرُهُ ويَقْبَحُ اَثَرُهُ
➖ از رفـاقت با تبـهكار و شرور بپـرهـيز كه مانند شمشير، ظاهرى خوب واثرى زشت دارد.
📚 بحارالأنوار، ج ۱۷، ص ۲۱۴
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 عدم انجام کارهای خیر از قبیل #صدقات جاریه و ساختن بناهای خیریه عام المنفعه، مساجد، حسینیه ها، مدارس، و بیمارستانها و... که امروزه مردم از آنها محروم هستند، از بی پولی نیست، بلکه از #بی_توفیقی ما است!
https://eitaa.com/eslam20
◾️رحلت فقيه جليل آيت اللَّه "محمدباقر محسني ملايري" (1374 ش)
✍️ "آيتاللَّه محمدباقر محسني ملايري، يكي از چهرههاي بنام حوزه علميه قم، در سال 1285 ش (1324 ق) در نجف اشرف و در بيت علم و فضيلت به دنيا آمد. وي در كودكي به همراه پدر به ملاير رفت و پس از فراگيري مقدمات، راهي حوزه علميه مشهد شد. آيتاللَّه محسني همزمان با تأسيس حوزه علميه قم، به اين شهر هجرت كرد و در محضر آيات عظام شيخ عبدالكريم حائري يزدي و سپس سيد حسين بروجردي، زانوي ادب زد و به مدارج والاي علمي دست يافت.
🔹 او پس از چند سال اقامت در قم به ملاير بازگشت و در احداث حوزه علميه، حسينيه و كتابخانه و مسجد و نيز تدريس، تأليف و ارشاد مردم آن سامان همت گماشت. آيتاللَّه ملايري عالمي عابد و شب زندهدار، آگاه بر علوم مختلف و اهل توسل و زيارت بود. سرانجام اين عالم خدمتگزار پس از يك دوره بيماري، در 22 مهر 1374 برابر با 19 جمادي الاول 1416 ق در 89 سالگي درگذشت و در حرم حضرت معصومه(س) دفن شد."
https://eitaa.com/eslam20
◾️درگذشت دانشمند و شاعر شهير معاصر استاد "سيد محمد علي صفير" (1377 ش)
✍️ "استاد سيد محمد علي صفير در سال 1294 ش (1333 ق) در كرمانشاه و در خاندان اهل علم و تقوا به دنيا آمد. وي در ابتدا مقداري از علوم حوزوي را فراگرفت و سپس از دانشكده معقول و منقول دانشگاه تهران فارغالتحصيل شد. و به تدريس و دفاع از حريم تشيع و پاسخ به شبهات همت گماشت. از جمله فعاليتهاي صفير ميتوان به تأسيس مراكز فرهنگي و ديني از قبيل انجمن تعليمات اسلامي ايران و همكاري در تأسيس بناي حسينيه ارشاد تهران اشاره نمود.
🔹 او دارای طبعي بلند، همتي والا و مجاهدت و استقامت در راه حق و حقيقت بود و علاوه بر هُنر در انواع شعر استاد بود. در بسياري از مساجد ايران، آثار طبع هنري او روي كاشيكاري، ثبت و حك شده است. استاد صفير با توجه به علوّ طبع و منش عارفانه خويش، هماره محبوب قلوب خاص و عام بوده و در محافل ادبي براي او و آثارش، ارزش ويژهاي قائل ميباشند.
🔸 خردنامه، ديوان اشعار، درس دين و تصحيح ديوان اشعار امام علي(ع) به فارسي از جمله آثار اوست. استاد صفير سرانجام در 22 مهر 1377 ش در تهران درگذشت و در قطعه هنرمندان و فرهيختگانِ بهشت زهرا به خاك سپرده شد."
https://eitaa.com/eslam20
💠وظیفه انسان نسبت به آبروی مومن
✍️در شرع مقدس اسلام همه انسانها نسبت به آبرو ى مؤمن دو وظيفه مهم دارند:
1️⃣ حفظ آبرو مومن
✅ هر گونه برخورد و سخن سرايى كه موجب تزلزل شان و مرتبه برادر دينى بشود، از نظر اسلام نكوهيده است.
🌷امام صادق(ع) در اين باره مى فرمايد:
آن كه بر ضدّ مؤمنى به قصد آبروريزى و از بين بردن آقايى او سخنى گويد تا از چشم مردم بيفتد، خداوند او را از ولايت خود خارج و به طرف ولايت شيطان رها مى كند، ولى شيطان نيز او را نمى پذيرد. مَنْ رَوى عَلى مُؤْمِنٍ رِوايهً يُريدُ بِها شَيْنَهُ وَ هَدْمَ مُرُوَّتِه لِيَسْقُطَ مِنْ اَعْيُنِ النّاسِ اَخْرَجَهُ اللّهُ مِنْ وِلايَتِه اِلى وِلايَةِ الشَّيْطانِ فَلا يَقْبَلُهُ الشَّيْطانُ؛ (1)
2️⃣ دفاع از آبرو مومن
✅ هر مسلمانى وظيفه دارد به اندازه توان خويش، نگذارد كه ديگران آبروى برادر دينى اش را خدشه دار سازند. روایت است كه مردى در حضور رسول اكرم (ص) از آبروى كسى سخن به ميان آورد و در همان جا فردى ديگر در مقام دفاع از آن برآمد، حضرت فرمود:
🌹منْ رَدَّ عَنْ عِرْضِ اَخيهِ كانَ لَهُ حِجاباً مِنَ النّارِ؛(2) كسى كه جلوى آبروريزى برادر مؤمنش را بگيرد، از آتش دوزخ در امان است.
__________________
(1) الكافى، ج 2، ص 358.
(2) وسائل الشيعه، ج 12، ص 293.
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز شنبه
☀️ 22 مهر ماه 1402 شمسی
🌙 28 ربیع الاول 1445 قمری
❄️ 14 اکتبر 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه جليل آيت اللَّه "محمدباقر محسني ملايري" (1374 ش)
➕ درگذشت دانشمند و شاعر شهير معاصر استاد "سيد محمد علي صفير" (1377 ش)
🌙 #قمری
➕ تصرف شهر بغداد توسط شاه عباس صفوي و شكست امپراتوري عثماني(1033 ق)
➕ شكست ايرانيان از مسلمانان و انقراض سلسله ساسانيان در زمان خليفه سوم (31 ق)
❄️ #میلادی
➕ تشكيل سازمان بين المللي استاندارد و روز جهانی استاندارد (1946م)
➕ حمله تروريستي صهيونيستهاي مسلح به روستاي فلسطيني قُبيه (1953م)
https://eitaa.com/eslam20
🌺 پیامبر اسلام(ص):
🌷 منْ رَدَّ عَنْ عِرْضِ اَخيهِ كانَ لَهُ حِجاباً مِنَ النّارِ؛
كسى كه جلوى آبروريزى برادر مؤمنش را بگيرد، از آتش دوزخ در امان است.
📚 وسائل الشيعه، ج 12، ص 293.
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
ثمره غفلت خواص.MP3
20.24M
حجتالاسلام
غفاری
م ثمره غفلت خواص
ج 856
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز یکشنبه
☀️ 23 مهر ماه 1402 شمسی
🌙 29 ربیع الاول 1445 قمری
❄️ 15 اکتبر 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت عالم مجاهد "عطاءاللَّه اشرفي اصفهاني" پنجمين شهيد محراب در باختران (1361ش)
➕ رحلت آيت اللَّه "سيد مصطفي صفايي خوانساري" استاد برجسته حوزه علميه قم (1371ش)
➕ اشغال جاده آبادان - ماهشهر و تنگ شدن حلقه محاصره بيشتر آبادان (1359ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت عالم و فقيه وارسته آيت اللَّه "سيدمحمد فيروزآبادی" (1345 ق)
➕ تأسيس دارالتقريب بين المذاهب الاسلاميه در قاهره (1366 ق)
➕ درگذشت فقيه بزرگوار آيت الله حاج آقا حسين شاهرودی (1410 ق)
❄️ #میلادی
➕ آغاز هفته جهاني نابينايان و روز جهاني عصاي سفيد
—----------
https://eitaa.com/eslam20
💠 به مناسبت سالروز شهادت آیت الله اشرفی اصفهانی( ره) 💠
✍️ آیتالله عطاءالله اشرفی اصفهانی در سال ۱۲۸۱ هجری شمسی در خمینی شهر اصفهان، در خانوادهای روحانی متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در خمینیشهر گذراند، و در سن ۱۲ سالگی برای ادامه تحصیل راهی اصفهان شد و قریب ۱۰ سال در محضر اساتید بنام این شهر تلمذ نمود.
✅ سپس برای ادامه تحصیل، رهسپار قم شد. و به مدت ۲۳ سال متوالی در قم اقامت نمود و از محضر اساتید بنام بهرهمند شد. و پس از اندک زمانی از فضلا و مدرسین برجسته حوزه علمیه قم به شمار آمد. و در سن ۴۰ سالگی به درجه اجتهاد نایل گردید.
✅ به دستور مرحوم آیتالله العظمی بروجردی در کرمانشاه رخت اقامت افکند و این شهر را به مرکز فعالیتهای مذهبی و سیاسی در مبارزه با طاغوت تبدیل کرد. از این جهت وی تحت فشار شدید و تهدید ساواک وعوامل رژیم پهلوی قرار گرفت. پس از فوت آیت الله العظمی بروجردی، رابط امام خمینی و مردم کرمانشاه بود، و بارها دستگیر و به ساواک برده شد.
✅ وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی حضرت امام (ره) به عنوان نماینده ایشان و امام جمعه کرمانشاه منصوب شد و به مدت ۳۸ ماه به اقامه نماز جمعه پرداخت.
✅ این شهید محراب از آغاز دفاع مقدس تا روز شهادت همواره مسئله جنگ تحمیلی و بسیج مردم به منظور کمک به جبههها و حضور پرشور رزمندگان در جبههها را، در راس مسایل کشور میدانست.
✅ سرانجام در روز جمعه ۲۳ مهر ماه سال ۱۳۶۱ این عالم مجاهد در سن ۸۰ سالگی در مسجد جامع کرمانشاه و در سنگر نماز جمعه به دست منافقی کوردل در حالیکه نارنجکی در کمر خود تعبیه کرده بود، به شهادت رسید.
💦 حضرت امام خمینی (ره) در پیامی که به مناسبت شهادت این عالم مجاهد صادر کردند، فرمودند:
او در جبهه دفاع از حق از جمله اشخاصى بود که مایه دلگرمى جوانان مجاهد بود و از مصادیق بارز رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْه بود. و رفتن او ثلمه بر اسلام وارد کرد.
https://eitaa.com/eslam20
♻️ تأسيس دارالتقريب بين المذاهب الاسلاميه در قاهره (1366 ق)
✍️ ۷۵ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۳۶۶ه ق، دار التقریب بین المذاهب الاسلامیه در قاهره مصر تاسیس شد. این موسسه در جهت تقریب و نزدیکی مذاهب اسلامی و به همت حضرت آیت الله بروجردی و شیخ محمد شلتوت گام به عرصه فعالیت نهاد. البته پیشتر افرادی چون سید جمال الدین اسد آبادى و شیخ محمد عبده، شیخ محمد حسین کاشف الغطاء و شیخ عبد المجید سلیم، و شیخ محمد تقى قمى در این حوزه به تبادل نظر و اندیشه پرداخته بودند.
✅ پس از تاسیس «دار التقریب بین المذاهب الاسلامیه» مجله «رسالة الاسلام» منتشر شد. در این مجله مقالات علمى ارزشمندى از مذاهب مختلف چاپ می شد. تالیف و تحقیق در حوزه آراء مذاهب اسلامى در مسایل مختلف فقهی و تدوین مجموعه قواعد فقهى جدید از دیگر فعالیت های این مجموعه علمی است.
https://eitaa.com/eslam20
💠 اهمیت و فضیلت سحرگاه
✍️ خداوند متعال در سوره الذاریات در توصیف متّقین ميفرمايد: «إِنَّ الْمُتَّقينَ في جَنَّاتٍ وَ عُيُونٍ»؛ تا میرسد به اینجا كه می فرماید: «وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُون»./18 متّقین در سحرگاهان طلب مغفرت میکنند. و در سوره آلعمران نیز در توصیف متّقین، میفرماید: «وَ الْمُسْتَغْفِرينَ بِالْأَسْحارِ»./17 و در سحرگاهان از خداوند طلب آمرزش می کنند.
✅ در روایتی پیغمبر اکرم(ص)، خطاب به علی (ع) ميفرمايد: «یا عَلِیُّ وَ بِالأسْحَارِ فَادْعُ لاتُرَدْ لَکَ دَعْوَۀٌ»؛ ای علی، هنگام سَحَر دعا کن و از خدا درخواست کن! چرا؟ چون دعایت در آن موقع رد نمیشود. «لاتُرَدْ لَکَ دَعْوَۀٌ». بعد حضرت علّت را بيان فرمودند: «وَ إنَّ اللهَ تَبارَکَ وَ تَعَالَی یَقُولُ وَ الْمُسْتَغْفِرينَ بِالْأَسْحارِ».
خداوند متعال فرمود: متقین در سحرگاهان طلب مغفرت می کنند.
✅ در یک روایت دیگري از امام صادق (ع) آمده است که حضرت فرمود: «إِنَّ أَفْضَلَ مَا دَعَوْتُمُ اللَّهَ بِالْأَسْحَارِ. قَالَ اللَّهُ تَعَالَى وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ»(2). بهترین زمان براي دعا كردن به درگاه خداوند، سحرگاهان است. خداوند متعال فرمود: متقین در سحرگاهان طلب مغفرت می کنند. حديث ديگري از امام صادق(ع) است كه فرمودند: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) خَيْرُ وَقْتٍ دَعَوْتُمُ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهِ الْأَسْحَار»؛(3) بهترین وقتی که شما دعا ميكنيد، سَحَرها است.
✅ در سوره حضرت یوسف(ع)، آنگاه که فرزندان حضرت یعقوب(ع) آمدند و به پدر گفتند: «يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئين»؛ یوسف/97 اى پدر! براى گناهانمان (از خداوند) طلبِ آمرزش كن كه به راستى ما خطاكار بوديم. حضرت به آنها پاسخ داد: «قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَكُمْ رَبِّي إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ». یوسف/98 به زودى از پروردگارم براى شما طلب آمرزش مىكنم، براستى كه او، خود آمرزنده وبسيار مهربان است. در روایتی داریم كه «أخَّرَهُمْ إلَی السَّحَرِ»؛ استغفار را تا سحر به تاخیر انداخت. غرض اينكه این آیات و روایات موقعیت خاصّ سَحَر را مطرح میکنند.
(1) بحارالانوار، ج84، ص167
(2) مستدرک الوسائل ج 12، ص 147
(3) الكافي، ج۲، ص۴۷۷
https://eitaa.com/eslam20
🌺امام حسین علیه السلام:
🌷 من عَبَدَ اللهَ حَقَّ عِبادَتِهِ آتاهُ اللهُ فَوقَ أمانِیهِ وَ کفایتِهِ
هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگی کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند.
📚 بحار الأنوار، ج 71، ص 183
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
جلوه عشق وعقل.MP3
13.97M
حجتالاسلام
غفاری
م جلوه عشق وعقل
ج 857
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 24 مهر ماه 1402 شمسی
🌙 01 ربیع الثانی 1445 قمری
❄️ 16 اکتبر 2023 میلادی
☀️ #شمسی
➕ به آتش كشيدن مسجد جامع كرمان توسط مزدوران رژيم پهلوي (1357 ش)
➕ آغاز اشغال خرمشهر توسط قواي متجاوز بعثي عراق (1359 ش)
➕ تعطيلي بازار تهران و شهرهای مختلف ايران در اعتراض به جنايات رژيم پهلوی (1357ش)
➕ آغاز هفته پيوند اوليا و مربيان
🌙 #قمری
➕ رحلت "ملاعلي بن فتح اللَّه نهاوندي" در نجف(1322 ق)
➕ درگذشت "محمدبن عبدالرحمن خراساني" اديب و فاضل (584 ق)
❄️ #میلادی
➕ انفجار اولين بمب هسته اي چين (1964م)
➕ تأسيس سازمان بين المللي خواربار و كشاورزيِ سازمان ملل متحد (1945م)
➕ روز جهاني غذا
https://eitaa.com/eslam20
🔥به آتش كشيدن مسجد جامع كرمان توسط مزدوران رژيم پهلوي (1357 ش)
✍️ "در روز 24 مهر 1357 ش حدود 20 هزار نفر از مردم مسلمان كرمان به منظور بزرگداشت اربعين شهداي 17 شهريور تهران و اولين سالگرد شهادت آيتاللَّه مصطفي خميني، كليه مغازهها را تعطيل كرده و در مسجد جامع كرمان اجتماع كردند. ناگهان حدود 300 نفر از عوامل رژيم در لباس زاغهنشينان معروف به كولي با در دست داشتن چوب و ميله آهني و با شعار جاويد شاه به مسجد حمله كردند و با ميله و چوب به جان مردم افتاده و پس از ضرب و شتم، قسمتي از وسايل مسجد و ساختمان از جمله قرآنها را سوزاندند.
🔹 هدف رژيم از ايجاد اين بلوا، برهم زدن اجتماع بزرگ مردم مسلمان و ايجاد رعب و وحشت آن هم به اسم مردم بود. اين حادثه موجب نفرت شديد مردم شد و امام خميني(ره) در پيامي، اين اعمال را نتيجه حملههاي جنونآميز دانستند."
https://eitaa.com/eslam20
🌷آغاز هفته پيوند اوليا و مربيان
✍️ خانه و مدرسه زماني ميتوانند رسالت آموزشي و تربيتي خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهند كه هر يك شناخت تربيتي كافي داشته باشند و نقش تربيتي خاص خود را با بصيرت انجام دهند.
🔹در اين راستا انجمن اوليا و مربيان، هيأتي منتخب از پدران و مادران، دانشآموزان و مربيان مدرسه، با هدف همكاري در جهت پيشبرد امور آموزش و پرورش دانشآموزان تشكيل شد. اين انجمن، پيشنهادها و طرحهاي مفيد را به مدير و مسؤولان مدرسه عرضه ميكند و در اداره بهتر امور، يار و ياور صميمي مديران محسوب ميگردد.
🔸این انجمن، مظهر همكاري خانه و مدرسه در امر تعليم و تربيت كودكان و نوجوانان است. مشاوره و برنامهريزي به منظور تحقق اهداف انجمن؛ همكاري و همفكري با مدير و مربيان مدرسه در مورد برنامههاي اوقات فراغت دانشآموزان و دعوت از اولياي علاقمند به منظور بهرهمندي از خدمات و ياريهاي آنان براي تهيه و تدارك و تكميل امكانات آموزشي - پرورشي مدرسه از جمله مهمترين وظايف انجمن اوليا و مربيان ميباشند.
🔹از تاريخ ۲۴ تا ۳۰ مهرماه هر سال، هفته پیوند اولیا و مربیان نام گذاری شده است.
https://eitaa.com/eslam20
♻️ تا چهل شبانه روز، نماز و روزه غیبت کننده پذیرفته نیست.
✅ خداوند متعال در سوره حجرات آیه ۱۲ راجع به غیبت کردن می فرماید:
☀️....... وَ لا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضاً أَ يُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَيْتاً فَكَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِیم .
....... و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند، آیا یكى از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ قطعا از چنین كارى كراهت دارید و از خدا پروا كنید كه خدا توبه پذیر و مهربان است.
🌺 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در این باره می فرماید:
آیا مى دانید غیبت چیست؟ عرض كردند: خدا و پیامبر او بهتر مى دانند. فرمودند: این كه از برادرت چیزى بگویى كه دوست ندارد. عرض شد: اگر آنچه مى گویم در برادرم بود چه؟ فرمودند: اگر آنچه مى گویى در او باشد، غیبتش كرده اى و اگر آنچه مى گویى در او نباشد، به او تهمت زده اى. (۱)
🌷 و در جای دیگر می فرماید:
مَنِ اغْتابَ مُسْلِماً اَو مُسْلِمَةً لَمْ يَقْبَلِ اللَّهُ تَعالى صَلاتَهُ وَ لا صیامَهُ اَرْبَعینَ يَوْماً وَ لَيْلَةً اِلّا اَنْ يَغْفِرَ لَهُ صاحِبُهُ؛
هر كس از مرد یا زن مسلمانى غیبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذیرد مگر این كه غیبت شونده او را ببخشد.(۲)
📚 منبع:
(۱)مجموعه ورام، ج۱،ص۱۱۸.
(۲)بحارالأنوار، ج ۷۲، ص ۲۵۸، ح ۵۳.
https://eitaa.com/eslam20
🌺 عنِ النَّبِىِّ عليه السلام:
🌷 تركُ الغَيبَةِ أَحَبُّ إلَى اللّه ِ عَزَّ وَجَلَّ مِن عَشرَةِ آلاف رَكعَةٍ تَطَوُّعاً.
ترك غيبت از ده هزار ركعت نماز مستحبى پيش خدا محبوبتر است.
📚 مستدرک الوسایل، ج ۹، ص ۱۱۷،
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
چراحجت حق درپرده حق قراردارد.MP3
18.21M
حجتالاسلام
غفاری
م چراحجت حق درپرده غیبت قراردارد
ج 858
https://eitaa.com/eslam20
مختصری دربارهی شیخ ابراهیم زکزاکی
پدیدهی آفریقا و رهبر شیعیان نیجریه؛
شیخ زکزاکی، سنی بود ولی یه سنی ضداستعمار. اول انقلاب میاد ایران و شیعه میشه. خودش تعریف میکنه میگه؛
«چهل سال قبل، اومدم ایران تا در جشنهای پیروزی انقلاب شرکت کنم. امام یه قرآن به من هدیه دادن و گفتن برید با این قرآن، مردم نیجریه رو به اسلام دعوت کنین»
شیخ زکزاکی بعد دیدار با امام، شیعه میشه، پا میشه میره نیجریه و با توزیع تصاویر امام، ملت رو جذب تشیع میکنه.
مردم نیجریه این قدر به امام و انقلاب علاقهمند میشن که حتی بهشون میگن «خمینیون»❤️
با زحمات شیخ زکزاکی، تا الان پونزده میلیون نفر توی نیجریه شیعه شدن🥺
شیخ یه جملهای داره که میگه؛
امام حسین یک جون (غلام سیاه پوست) داشت، اما امام زمان پونزده میلیون.
شیخ بارها و بارها در نیجریه دستگیر و زندانی شده، ایشون نه تا بچه داره که شش تاشون به دست رژیم نیجریه به شهادت رسیدن.
قصه اونجا غمانگیزتر میشه که هزار نفر از شیعیان نیجریه در راهپیمایی روزِ قدسِ سالِ ۹۳ به دست رژیم نیجریه قتل عام شدن😔
نهایتا شیخ سال ۱۴۰۰، بعد از شش سال حصر و زندان آزاد میشه 🥺 https://eitaa.com/eslam20
🌷 امام صادق علیهالسلام فرمودند: «وتَدخُلُ بِشَفاعَتِها شِیعَتی الْجَنَّةَ بِأجمَعِهِم؛ همه شیعیان من با شفاعت او (حضرت معصومه علیهاالسلام) وارد بهشت خواهند شد» (بحار چاپ بیروت، ج57 ص228).
🌷امام رضا علیهالسلام فرمودند: "مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة؛ کسی که او (حضرت معصومه) را زیارت کند در حالی که آگاه به حقش باشد بهشت برای اوست" (بحار الانوار(ط-بیروت) ج48، ص317).
🌷 امام جواد علیهالسلام فرمودند: «مَن زارَ قَبرَ عَمَّتي بِقُمَّ، فَلَهُ الجَنَّةُ؛ هر كس قبر عمّه ام (حضرت فاطمه معصومه عليهاالسلام) را در قم زيارت كند، بهشت پاداش اوست» (کامل الزیارات ص324).
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
https://eitaa.com/eslam20
🔰نصیحتی از میرالمومنین علیه السلام....
🔸 امام صادق عليه السلام فرمودند:
🔸 كانَ أميرُالمؤمنينَ صلواتُ الله علَيهِ يقولُ: ابنَ آدمَ، إنْ كُنتَ تُريدُ مِن الدُّنيا ما يَكْفيكَ فإنَّ أيْسَرَ ما فيها يَكْفيكَ، و إنْ كُنتَ إنَّما تُريدُ ما لا يَكْفيكَ فإنَّ كُلَّ ما فيها لا يَكْفيكَ!
🔸اميرالمومنين صلوات الله عليه همیشه مىفرمودند: اى آدميزاد! اگر از دنيا به قدر كفايت خواهى همان كمترين دنيا تو را بس باشد! و اگر بيش از كفايت خواهى همه دنيا هم تو را بس نباشد!
📚 كافی ج ۲ ص ۱۳۸
https://eitaa.com/eslam20
*علامه طباطبایی:*
*هرگاه مشکلات و بلاها به شما هجوم آورد و در حصار آن قرار گرفتید سیل صلوات بر محمد و آل محمد. به راه اندازید تا سیل صــلوات بلاها را با خود ببرد۰*
*#صـــــلوات*
https://eitaa.com/eslam20