🤲 دعا برای همه 🤲
🖋 علامه حسن زاده آملی می فرمودند:
کتابی نوشته بودم، خدمت علامه طباطبایی تقدیم کردم مطالعه نمایند. ایشان یک دوره تمام آن را مطالعه فرمودند. در جایی از کتاب دعای شخصی درباره خودم کرده بودم. علامه به من فرمودند:
آقا تا من خودم را شناختم دعای شخصی در حق خودم نکردم بلکه دعایم عام است. (همه را شامل میشود)
علامه حسن زاده آملی میفرمود: این تادیب اخلاقی بسیار در من اثر گذاشت!
📖 عرفان علامه طباطبایی در بیان استاد رمضانی، وحید واحدجوان، ص ۸۸
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
❤️ #امام_علی علیهالسلام فرمودند:
🍀 أَلَا وَ إِنَّ اللِّسَانَ الصَّالِحَ يَجْعَلُهُ اللَّهُ تَعَالَي لِلْمَرْءِ فِي النَّاسِ خَيْرٌ لَهُ مِنَ الْمَالِ يُورِثُهُ مَنْ لَا يَحْمَدُهُ.
🍃آگاه باشید! نام نیكی كه خدا برای كسی میان مردم قرار دهد، بهتر از مالی است كه برای دیگران باقی می گذارد كه او را ستایش نمی كنند
📖 نهجالبلاغه، خطبه120
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
⬛◼◾▪️حضرت #سکینه دختر ابى عبدالله الحسين علیهالسلام و رباب، دختر امرءالقيس است.
◾🍃نام اصلى وى، "آمنه" يا "اميمه" بود و مادرش رباب او را به "#سكينه" ملقب ساخت.
اين بانوى شريف علوى در دامن مهرانگيز پدر ارجمندش حضرت امام حسين علیهالسلام و مادر گرانمايه اش حضرت رباب سلام الله علیها و عمه بزرگوارش حضرت زينب كبرى سلام الله علیها پرورش يافت و از راهنمايى و تربيت ناب برادرش حضرت على بن الحسين علیهالسلام معروف به امام زين العابدين در ايام امامت آن بزرگوار بهره هاى وافر يافت.
◾🍃وى از زنان خردمند و داناى عصر خويش بود. علاوه بر بهره مندى كامل از حُسن جمال از فضايل معنوى مانند تعبد، تدين و تقواى الهى برخوردار بود و در زمينه شعر، سخنورى و فصاحت بيان از ممتازان عصر و خانه وى هميشه مجمع ادبا، شُعرا و سخنسرايان عرب بود.
درباره تاريخ تولدش، اطلاع دقيقى در دست نيست.
◾🍃 اما وى در واقعه عاشورا، دخترى رشيد و بالغ بود. برخى از مورخان، وى را در واقعه كربلا بين ده تا سيزده ساله خوانده اند.
بنابراين تولدش بايد ميان سال هاى 47 تا50 قمرى باشد.
او در مدينه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى علیهالسلام ديده به جهان گشود.
◾🍃امام حسين علیهالسلام به تمامى فرزندانش از جمله #سكينه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضايل و كمالات نفسانى، بسيار دوست مى داشت.
روايت شد كه آن حضرت درباره #سكينه و مادرش رباب و خانه اى كه آن دو در آن زندگى مى كردند شعرى عاطفى سرود كه ترجمه اش چنين است:
به جانت سوگند! من به راستى خانه اى كه #سكينه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارايى ام را نثار مى كنم و هيچ ملامت گرى نمى تواند مرا در اين كار سرزنش كند.
◾🍃آن حضرت، پس از واقعه كربلا به مدت 57 سال زندگى كرد.
در آغاز تحت كفالت برادر بزرگوارش امام زين العابدين علیهالسلام قرار داشت تا اين كه ازدواج نمود و به خانه همسرش نقل مكان كرد. اين بانوى مكرمه، بين 67 تا 70 سال زندگى كرد و سرانجام در كمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
◾🍃درباره درگذشت اين بانوى بزرگ علوى، دو روايت نقل شده است: روايت نخست حاكى است كه وى در پنجم ربيع الاول سال 117 هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملك و در حاكميت خالد بن عبدالملك بن حارث در مدينه بدرود حيات گفت و روايت ديگر مى گويد كه وى در پنجم ربيع الاول سال 126 هجرى قمرى در مكه معظمه وفات يافت.
به هر روى، درگذشت وى در پنجم ربيع الاول مورد اتفاق تاريخنگاران و سيرهنويسان است.
پنج ربیع الاول سالروز وفات سکینه بنت الحسین
📗دانشنامه اسلامی
#امام_حسین
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🍀 و عِنْدَهُ مَفاتِحُ الْغَيْبِ لا يَعْلَمُها إِلاَّ هُوَ وَ يَعْلَمُ ما فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ ما تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلاَّ يَعْلَمُها وَ لا حَبَّةٍ في ظُلُماتِ الْأَرْضِ وَ لا رَطْبٍ وَ لا يابِسٍ إِلاَّ في کِتابٍ مُبينٍ
🍃 ترجمه: کلیدهای غیب، تنها نزد اوست و جز او، کسی آنها را نمی داند. او آنچه را در خشکی و دریاست می داند هیچ برگی ( از درختی ) نمی افتد، مگر اینکه از آن آگاه است و نه هیچ دانه ای در تاریکیهای زمین، و نه هیچ تر و خشکی وجود دارد، جز اینکه در کتابی آشکار [ در کتاب علم خدا ] ثبت است
📖 آیه 59 سوره انعام
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
❤️ #پیامبر_خدا صلى الله عليه وآله فرمودند:
🍃 از نشانههاى فرا رسيدن و نزديک شدن قيامت، تباه ساختن نماز، پيروى از شهوتها، تمايل به هوسها، بزرگداشت ثروت و فروختن دين به دنياست. در آن شرايط، همچنان كه نمک در آب حل مىشود، قلب مؤمن در درونش آب مىشود، به خاطر منكراتى كه مىبيند و توانِ تغيير دادن ندارد.
📖 ارشاد القلوب، ج۶، ص۳۰۵.
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋5
💎عملی محبوبتر از اعتکاف در مسجد رسول الله (ص)
🔻پيامبر خدا صلیاللهعلیهوآله:
جُلُوسُ الْمَرْءِ عِنْدَ عِيالِهِ أحَبُّ اِلى اللَّهِ تَعالى مِنْ اعْتِكافٍ في مسجدي هذا
🌸 در پيشگاه خداوند تعالى، نشستن مرد در كنار همسر خود از اعتكاف در مسجد من محبوبتر است.
📚 تنبيه الخواطر، ج۲، ص۱۲۲
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
💠 #سخن_بزرگان
🔻علامه محمدتقی جعفری رحمه الله علیه
🔸اعتقاد به خداوندی كه نقشی در زندگی معتقد ندارد، اعتقاد نیست، بلكه نوعی از پدیدههای درونی است كه تشریفات روانی نامیده میشود. به عقیده ما، بشر یك میلیون اشتباه ندارد، بلكه تنها و تنها، یك اشتباه مرتكب شده است و آن این است كه: هدف و ایدهآل زندگی خود را نمیداند.
@eslam20
💠 #درسهایی_از_سیره_علما
🔸منش عالم شیعی در هدایت سارق
🔹روزى علامه محمدتقی جعفرى به منزلش در خیابان خراسان میرفت، که متوجه شد دزدى قالى منزل ایشان را برداشته و میبرد. دزد را تعقیب کرد و در سراى بوعلى بازار تهران دید که آنجا در حال مظنه کردن قالى است .
🔹لحظهای که دزد قالیچه در مقابل حجرهای قصد معامله آن را داشت، استاد پیش رفته و با پیشنهادی به طرفین صاحب حجره و دزد، قالى را میخرد. ولى شرط میکند که حتما باید خود فروشنده، آن را تا منزل برایش حمل کند، وقتى دزد به درب منزل استاد میرسد، پى به اصل قضیه میبرد، دزد از استاد معذرت میخواهد اما استاد بدون آنکه به رویش بیاورد او را از زشتی و قباحت عملش آگاه میکند و او را از این عمل، منع میکند و میگوید من که ندیدم تو از خانه من فرش را دزدیده باشى، من فقط قالى را از تو خریدهام و به این صورت او را به راه صواب و هدایت رهنمون ساخت.
📘 موعظه خوبان
@eslam20
❤️ #حضرت_عیسی علیه السلام فرمودند:
🍀 كَما تَواضَعُونَ كَذلِكَ تُرفَعُونَ
🍃 هر اندازه افتادگى كنيد، به همان اندازه، بالا برده می شوید
📖 الدرّالمنثور ج ۲ ص ۲۱۲
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
✨آیت الله قاضی رحمةالله علیه
🔻تعبيري كه آیت الله سید عبد الکریم کشمیری در مورد مرحوم آیت الله قاضی به کار می بردند این بود که مي فرمودند مرحوم قاضی هميشه متوجه بود و بالا بود؛ پائين نمي آمد و اين را امتياز مرحوم قاضي مي دانستند.
🔸اين حال در خود ايشان هم محسوس بود؛ يعني زياد مي شد جمعي شش هفت نفره، مخصوصا بعضي از دوستان در نقل مطالب شيرين بودند و سعی می کردند در ايشان يك مقدار تأثير كنند و نشاطی ایجاد کنند؛ ولي گاهي اصلاً جائي ديگر بودند؛ نگاه مي كردند ولي قسمت حساس سخن را گويا اصلا متوجه نشده بودند و عمق توجه ايشان بسيار بالا بود.
🖤 ششم ربیع الاول، سالروز رحلت استاد العرفا آیت الحق و العرفان علامه سید علی قاضی طباطبایی تسلیت باد.
@eslam20
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🔴سلطنت ماندگار
♦️ سلیمان بن داوود (علیه السلام) در موکب خود از جایی عبور می کرد و پرندگان بر او سایه افکنده و جن و انس از چپ و راستش ملازم او بودند.
♦️ راوی می گوید: سلیمان به عابدی از بنی اسرائیل رسید. عابد گفت: سوگند به خدای پسر داوود! خدا به تو سلطنتی بس بزرگ داده است.
♦️ سلیمان گفت: یک #سبحان_الله که در نامه عمل مؤمن ثبت شود، بهتر از آن چیزی است که به پسر داوود داده شده است؛ زیرا آن چه به پسر داوود داده شده از بین می رود؛ ولی ذکر خدا می ماند.
📚 راه روشن، ج 5، ص 490
@eslam20
💢یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید چطور باشد
♦️امام خمینی(ره):دولت واقعاً باید با تمام قدرت آنطوری که علی علیه السلام برای محرومین دل می سوزاند این هم با تمام قدرت، دل بسوزاند برای محرومین، مثل یک پدری که بچه هایش اگر گرسنه بمانند، چطور با دل افسرده دنبال این می رود که آنها را سیر بکند، یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید اینطور باشد.
📚صحیفه امام،جلد 18،صفحه 159
@eslam20
✅حکمت خوراک حلال و حرام
✍️امام رضا علیه السلام: خداوند تبارک و تعالی هیچ خوردنی و نوشیدنی را حلال نکرده است مگر آن که در آن منفعت و صلاحی بوده و هیچ خوردنی و نوشیدنی را حرام ننموده مگر آن که در آن زیان و مرگ و فسادی بوده است پس هر چیز سودمندی مقوّى برای جسم، که باعث تقویت بدن است حلال شده است.
📚منبع : مستدرک الوسائل و مستنبط المسایل، ج۱۶، ص۳۳۳
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
❤️ #امام_صادق علیهالسلام میفرماید:
🌿 الْبَسْ وَ تَجَمَّلْ فَإِنَّ اللَّهَ جَمِیلٌ یُحِبُّ الْجَمَالَ؛
🌱 لباس را زیبا بپوش؛ زیرا خداوند، زیباست و زیبایی را دوست دارد.
📖وسائل الشیعه، ج ۵، ص ۶.
@eslam20
⭕️اوضاع امت اسلام در آخرالزمان
🌴امام صادق(ع)از پيامبر اكرم(ص)نقل مىكند كه فرمود: «چگونه است حال شما آن هنگام؟
روزی كه زنان شما فاسد، و جوانان شما فاسق شوند و امر به معروف نكنيد و نهى از منكر ننماييد؟»
🍃عرض شد:«يا رسولالله!چنين روزگارى خواهد آمد؟»
✨حضرت فرمود:«روزى مىرسد كه بدتر از اين خواهد شد.در آن روز مردم را به منكر امر مىكنند و از كارهاى خوب و معروف نهى مىنمايند».
اصحاب با تعجب عرض كردند:«امت اسلامى به چنين وضعى مبتلا خواهد شد؟»
✨حضرت فرمود:«بدتر از اين خواهد شد.در آن روز،كار خوب را بد مىدانند و كارهاى بد را خوب».[١]
بازبان به يكديگر اظهار علاقه مىكنند و در دل با يكديگر در نزاع و جنگاند و...[٢]
📚١)وسائل الشيعه،ج11،ص396؛ بحارالانوار،ج 52،ص 181.
📚٢)ر.ك:منتخب الأثر،ص424؛ روضه كافى،ص36؛ كفاية الموحدين،ج2،ص844 و جزوه امام زمان،نوشته مؤسسه در راه حق،ص82.
@eslam20
💎 نکتهای کلیدی از مولای متقیان
🔻حضرت علی علیهالسلام:
اَلاْنَ فَاعْمَلُوا، وَ الْأَلْسُنُ مُطْلَقَةٌ، وَ الْأَبْدَانُ صَحِيحَةٌ، وَ الْأَعْضَاءُ لَدْنَةٌ، وَ الْمُنْقَلَبُ فَسِيحٌ، وَ الْمَجَالُ عَريضٌ
❇️ هم اكنون عمل كنيد كه
◻️ زبانها باز و رهاست،
◻️بدنها سالم و اندامها نرم و انعطافپذير،
◻️ زمينه دگرگونى گسترده و
◻️ مجال، گسترده و وسيع است.
📚 نهج البلاغه، ص ۳۱۱
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
🔸امام علی علیه السلام: لا تَطلُب سُرعَةَ العَمَلِ، وَاطلُب تَجويدَهُ؛ فَإِنَّ النّاسَ لا يَسأَلونَ: في كَم فُرِغَ مِنَ العَمَلِ؟ إِنَّما يَسأَلونَ عَن جَودَةِ صَنعَتِهِ.
🔹به دنبال شتاب در كار نباش، بلكه نيك به جاى آوردنش را دنبال كن؛ زيرا مردم نمىپرسند : در چه مدّت، كار را انجام داد؛ بلكه از كيفيّت صنعتگرىِ فرد سؤال مىكنند.
📚 شرح نهج البلاغة ج ٢٠ ص ٢٦٧ ح ١٠٣ .
@eslam20
یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها:
سلام و عرض ادب لطفا بفرمایید که اگه کسی در شرکت دانش بینان فعالیت کنه و درآمد کسب کنه با توجه به فعالیت خودش آیا این پولی که در می یاره حلال را حرامه
مرجع آیت الله خامنه ای
سلام🍃🍃
اگر تشکیلات هرمی هست
اشکال دارد
ولی شرکتهای دانش بنیانی که پروژه انجام میدهند
@eslam20
درامدشان اشکال ندارد✅