✍ ا. انصاری زاده
ای کاش دو مورد از اشکالاتی را که دکتر داوودی نتوانستند پاسخ دهند را مطرح نموده و پاسخ میدادید استااااد
عجالتاً فقط جواب دو سوال را بدهید:
۱-کجای دنیا دو بازار «دولتی و آزاد» برای نرخ ارز وجود دارد؟
۲- راهکار عملیتان برای شکستن آقایی دلار در کشور چیست؟
زیاده عرضی نیست..
✅✅✅✅✅✅
استااااااد، عمیقأ توصیه میکنم با جریان انقلابی اقتصاد، خودتان را در نیاندازید،
کسانی که خودشان را درانداختند، عاقبت خوبی نداشتند
استاااااد.. ما شما را دوست داریم، دلسوزتان هستیم، چون شما را دلسوز انقلاب و کشور میدانیم و اختلافی هم اگر هست در روش ها و متود هاست، و نمیگذاریم جبههی مقابل از این اختلاف نظر ها سوءاستفاده کند..
اما به شما توصیه میکنیم اگر هم در حوزه ی نظردهی در اقتصاد قصد ورود دارید، مبانی اقتصادی مکتب اسلام را خوب بشناسید و با مبانی علم کفرآمیز اقتصاد، به این حوزه ورود نکنید
@tahliltamadoni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ ا. انصاری زاده
چند مغالطهی بشدت جاهلانه در این ویدئو توسط یک نماینده مجلس:
❌ حقوق کارگردر المان،۲۰ برابر کارگر ایرانی است
✅ خیر جناب نماینده،حقوقی را که یک کارگر درهر کشوری دریافت میکند،با ارزش پول ملی کشور خودش میسنجند، همچنین شاخصهای زیاد دیگری هم در مقایسه نسبت درآمد وهزینهی دو کارگر در دوکشور مختلف وجود دارد،مثل: مخارج و هزینه ها و مالیات پرداختی، قیمت حامل های انرژی در هرکشور و..
اگر قرار است حقوق کارگر ایرانی را با دلار قیاس کنید، پس با دلار هم پرداخت کنید
________________________
❌ آلمان BMW تولید میکند،ما دنا پلاس
✅ خیر جناب نماینده؛ اینکه آلمان BMW تولید میکند، یا ایتالیا لامبورگینی یا فرانسه بوگاتی؛؛ به این معنی نیست که مردم آلمان و ایتالیا و فرانسه، BMW و لامبورگینی و بوگاتی سوارمیشوند، اینها در هرکشوری خودروهای سفارشی و لوکس هستند که هر کسی توانایی خرید آنها را ندارد،
راستی جناب نماینده،چرا همه چیز را به نرخ دلار محاسبه میکنی؟ از دستمزد کارگر ایرانی که ریال است بگیر تا قیمت خودرویی که در اروپا (حوزه یورو) تولید میشود!!
_________________________
❌ مرغ از فرانسه به ایران میآید، اما قیمت آن از مرغ های تولید داخل کمتر است
✅ خیر جناب نماینده،قیمت مرغ فرانسوی کمتر نیست،
بلکه قیمت نهاده ها و خوراک دام دراین مملکت به برکت همفکران شما با نرخ دلار بالا و پایین میشود، همان همفکرانی که میگویند ارز ترجیحی فساد زاست و باید قیمت ارز واقعی (گران) شود،
و این هم از برکت مجلس انقلابی تان بود
😏 راستی چه اسم آشنایی آن پشت نوشته شده:
«اندیشکده حکمرانی شریف»
@tahliltamadoni
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
کاتولیک تر از پاپ
مقاله یوسف مشفق در نقد اظهارات اقتصادی اخیر جناب رائفی پور..
لینک خبر
توییت رائفی پور:
«هر نوع دخالت دستوری در اقتصاد، نتیجهای جز دخالتهای بیشتر برای کنترل ناکارآمدی و فساد پیشآمده که ذات این نوع عملکرد اقتصادی است، نخواهد داشت و این چرخه باطل ادامه خواهد یافت. شاید بهصورت مقطعی اثرگذار باشد اما بهصورت بنیادین اقتصاد را نابود خواهد کرد. بدیهی است ارز دونرخی نتیجهای جز رانت و فساد ندارد.»
برای نخستین بار نیست که آقای رائفیپور به عرصه اقتصادی ورود کرده و چنین سخنانی از او مسبوق به سابقه است. رائفیپور سالهای قبل ریشه تورم در کشور را به حجم نقدینگی مرتبط دانسته و همچنان بر موضع خود اصرار میورزد و در مقطعی دیگر به ذات تخصیص ارز ترجیحی حملهور شده و فساد را پیامد آن دانسته و یا اخیراً از ساز و کار بورس کالا دفاع و بر ضرورت فعالیت آن تاکید کرده بود.
هر چند رائفیپور سعی دارد القا کند که نه نئولیبرالها را قبول دارد و نه به قول خود، تثبیتگرایان (کمونیستهای مسلمان) را و مصرانه بر این مسئله تاکید میکند، اما مواضعش بهگونهای است که با نئولیبرالها در یک نقطه مشترک قرار میگیرد .
وقتی او از عدم دخالت دولت سخن میگوید و آن را به نهادی تقلیل میدهد که صرفاً وظیفه تسهیلگری و نظارت را بر عهده دارد، یعنی بیان همان خواستهای که بازارگرایان ایرانی و طرفداران اقتصاد آزاد سالها برای نهادینهشدنش در اذهان ایرانیان تلاش کردهاند؛ اهتمامی که بهنظر میرسد مثمر ثمر بوده و انگارههایشان تا عمق وجودی افرادی که خود را انقلابی مینامند هم نفوذ کرده.
او که ماجرای فساد در واردات چای را دستمایه انتقاد قرار داده، بد نیست که سنجشی نسبت به سخنانش داشته و بنگرد که همین مسئله مورد مناقشه چای، از قضا حاصل همان عدم دخالت دولتی است که ایشان با ورودش به حیطه اقتصاد ستیزهجویی میکند و هر نوعی از کنشگریاش را مذموم میشمارد. فساد اخیر متاثر از یک رهاشدگی محض و اقتصادسیاسی معیوب است که دست برتر را به بخش خصوصی رانتی برای اداره اقتصاد کشور اعطا کرده و از آنجایی که کسب سود برای بخش خصوصی و صاحبان سرمایه بر هر امر دیگری اصالت دارد، رقمخوردن چنین اتفاقاتی چندان جای تعجب ندارد. بنابراین نمیتوان نهاد دولت را همچون هیولایی پنداشت و در هر شکلی به مقابله با آن پرداخت و تا جایی پیش رفت که از پاپ هم کاتولیکتر شد!
این اظهارات رائفیپور که در تعارض با قانوناساسی و روح انقلاب اسلامی است، میتواند حامل نگرانی بزرگی از رسوخ و نهادینهشدن ایدههای نئولیبرالهای وطنی در سطحی گسترده و حتی در ذهن چهرههای مدافعین انقلاب باشد که فرجام آن، به محدودکردن دولت و خلع ید از وظایف ذاتیاش چون ایجاد و تامین ساز و کارهای رفاهی برای جامعه منتهی خواهد شد.
هدایت شده از حسن عباسی
نظرات مراجع عظام تقلید در موضوع ورود زنان به ورزشگاهها:
🔻 آیت الله العظمی نوری همدانی: اکنون با قدردانی از خدمات و فعالیت های رییس جمهوری محترم، این تذکر لازم است که پیشنهاد مذکور از دو جهت #مخالف موازین اسلامی است: یکی از جهت نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم و دیگر این که، به این شکل شرکت هزاران زن و مرد در یک مجمع و رفت وآمد آن ها هر چند جای نشستن آن ها از هم جدا باشد، بالاخره موجب اختلاط و #فساد خواهد شد.
🔻حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی: حضور بانوان در مکان های ورزشی مردان به هیچ وجه #جایز_نیست و از نظر فقهی روشن است که نظر زن به بدن مرد حتی بدون لذت جایز نیست.
🔻حضرت آیت الله العظمی صافی: حضور بانوان در مسابقات ورزشی مردان، #خلاف_شرع و تنازل ظاهر از مواضع اسلامی است.
🔻حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
در همه جای دنیا، ورزشگاههای فوتبال به عنوان مکان های ناامنی شناخته می شوند که درگیری، زد و خورد و حتی کشتههایی در پی دارد و ضرورتی ندارد که در چنین فضای ناامنی، خانواده ها حضور پیدا کنند.
🔻حضرت آیت الله علوی گرگانی:
به نظر ما حضور بانوان با توجه به برهنه بودن بخشی از بدن مردان #حرام است ضمن اینکه این موضوع موجب بروز برخی مشکلات اخلاقی نیز خواهد شد و به دولت نیز تذکر داده شده است.
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
بسته ۲۰۰ تایی از این بطریهای آب، ۵۸۰ هزار تومان است.
حتما و حتما کارخانههای آب معدنی از این هم ارزانتر خریداری میکنند.
اگر فرض کنیم چیزی حدد ۴۰۰ هزار تومان برای هر بسته را این کارخانهها پرداخت میکنند، قیمت هر بطری ۲۰۰۰ تومان میشود.
قیمت آب معدنی ۲۵۰ سی سی، هر عدد ۳۲۷۰ تومان. احتمالا این آبمعدنی را کارخانه حدود ۳۰۰۰ تومان به عمده فروشها میفروشد.
به عبارتی در همین مثال ساده، یک کارخانه آب معدنی را ۳۰۰۰ تومان میفروشد و تنها بطری آن را ۲۰۰۰ تومان میخرد.
یعنی ۶۶ درصد قیمت، فقط بطری است.
حال این کارخانه باید هزینه نیروی کار، اجاره دستگاههای تولیدی و ساختمان، برق و ... را بدهد و آب را هم به صورت بهداشتی تهیه کند و درون این بطری ها بریزد و بطری ها را هم به صورت بستهبندی های مختلف ارائه کند.
یعنی همه هزینه ها، ۱۰۰۰ تومان و هزینه بطری ۲۰۰۰ تومان است.
این تازه نه درباره بطری ۱لیتری بلکه فقط برای ۲۵۰سی سی آب است!
آن وقت عدهای اسطوره خوداقتصادپندار به همراه یک عده مسئول ناآگاه قیمت یک لیتر آب را برابر با قیمت یک لیتر بنزین میدانند و تئوری پردازی راهکار همیشگی خود یعنی گرانسازی را پیشه میگیرند.
بقیه هم که با استدلال علمی و محاسبات فنی صحبت میکنند کمونیستهای مسلمانِ زمینتختگرای اقتصادی هستند!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
انگلیس دسترسی زیر ۱۶ ساله ها به شبکههای اجتماعی را محدود میکند
لینک خبر
دولت انگلیس در نظر دارد استفاده از شبکههای اجتماعی را برای افراد زیر ۱۶ سال محدود کند. پلتفرمهای متخلف، جریمه میشوند.
به گزارش فارس به نقل از گاردین، ریشی سوناک نخستوزیر انگلیس در نظر دارد دسترسی نوجوانان زیر 16 سال به رسانه های اجتماعی را محدود کند.
دولت این کشور با وجود اجرای قانون ایمنی آنلاین در حال بررسی اقدامات بیشتری است که پلتفرمهای رسانههای اجتماعی را ملزم کند تا از کودکان در برابر محتوای مضر محافظت کنند. آنها در غیر اینصورت تا 10 درصد از درآمد خود جریمه شوند.
بیبان کیدرون یک فعال امنیت آنلاین کودکان، گفت: «اکثریت قریب به اتفاق رسانههای اجتماعی به گونهای طراحی شدهاند که اعتیادآورهستند و سبک زندگی غیرواقعی را به نمایش میگذارد.»
معاون سخنگوی رسمی نخست وزیر انگلیس در مورد این پیشنهادات خاص اظهار نظری نکرد اما به خبرنگاران گفت: ما به طور گسترده به موضوع ایمن نگه داشتن کودکان در فضای آنلاین توجه می کنیم.
از زمانی که متا تصمیم گرفت پیام های رمزگذاری شده را معرفی کند، آژانس ملی جرم و جنایت انگلیس به والدین در مورد خطرات استفاده از فیسبوک هشدار داده است. این حرکت به این معنی است که متا دیگر آنچه را که کاربرانش با یکدیگر به اشتراک می گذارند، نمی بیند.
بریتانیا در اکتبر سال جاری (مهر و آبان) قانونی را با مضمون ایمنی آنلاین، برای وادار کردن شرکتهای بزرگ فناوری به رعایت مواردی که روی سلامت روان افراد بهخصوص کودکان تأثیر میگذارند، وضع کرد.
@tahliltamadoni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت گرانی خودرو، بی عرضگی خودروساز نیست
پس علت چیه؟!...
@tahliltamadoni
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آقای داریوش سجادی خواهش کردم یک قیمت از ایالت آریزونا برایمان بگیرند.
هر گالن= ۳.۷۸۵ لیتر
هر گالن بنزین= ۳.۵۹ دلار
هر لیتر بنزین= ۹۴ سنت
۳۳۰ میلی لیتر آب معدنی معمولی= ۱.۲۹ دلار
هر لیتر آب معدنی: ۳.۹ دلار
بله عزیزان! در آمریکا هم آبمعدنی از بنزین گرانتر است!
کشت پنبه به دلیل نبود نیروی کار رو به انقراض است!
علتش این است که کارگران با دستمزد پایین نمی آیند کار کنند!
البته افزایش دستمزد کارگر هم از نظر ما اقتصاددانان کاملا غلط است چون تورم می آورد!
تنها راه این است که ماشین آلات وارد کنیم که آن هم با نرخ ارز بالا امکان پذیر نیست!
فلذا باید برویم برجام را امضا کنیم!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
✅✅✅✅✅✅✅
پی نوشت:
ا. انصاری زاده
عزیزان، چرخه را متوجه شدید؟؟؟
۱- رسانه سوپر لیبرال «اکو ایران» از منقرض شدن کشت پنبه بدلیل نبود نیروی کار سخن میگوید
۲- سپس راه حل را واردات ماشین آلات معرفی میکند
۳- سپس یک سوپر سرمایه دار میرود دلار نیمایی میگیرد برای وارد کردن ماشین آلات تولید،، و چند وقت بعد بجای واردات، دلارها را در بازار آزاد میفروشد و پول ها را به جیب میزند (دقیقا مثل چای دبش)
۴- بعد همین سوپر سرمایه دار محترم، در سایت ها و روزنامه های لیبرال مقاله مینویسد که: ( افزایش دستمزد کارگر تورم بوجود میآورد و باید جلوی آن را گرفت و نمیشود اقتصاد را دستوری اداره کرد )
۵- چند وقت بعد که گندش درآمد و دستگیر شد، همین رسانه های لیبرال انشگت اتهام را به سمت نظام میگیرند که:
( آآآی.. ببینید چقدر اقتصاد دولتی و دستوری فساد زاست، آآآی..فساد سیستماتیک جمهوری اسلامی را برداشته است )
⛔️ اما هیچکس نمیگوید که دستمزد کارگر بیچاره را افزایش دهید تا کار کردن برای مردم جذابیت داشته باشد و چرخ اقتصاد بچرخد و این چرخه ی باطل تکرار نشود..
#چرخهی_بیشرفی
@tahliltamadoni
هدایت شده از نورمجرّد
💬 #حدیث_نگار | آثار تقوای الهی
🔹قال الامام الصادق علیهالسلام:
مَا نَقَلَ اللَّهُ عَبْداً مِنْ ذُلِّ الْمَعَاصِي إِلَى عِزِّ التَّقْوَى إِلَّا أَغْنَاهُ مِنْ غَيْرِ مَالٍ وَ أَعَزَّهُ مِنْ غَيْرِ عَشِيرَةٍ وَ آنَسَهُ مِنْ غَيْرِ بَشَرٍ.
🔹خداوند هیچ بندهای را از ذلّتِ معاصی به عزّت تقوا منتقل نکرد، مگر اینکه او را بی آنکه اموالی لازم باشد بینیاز کرده و بدون نیاز به اقوام و خویشان به او عزّت بخشیده، و بدون نیاز به انسان دیگر او را از تنهایی در میآورد.
📚 کتاب شریف «وسائلالشیعة» ج۱۵، ص۲۴۱
🆔 Nooremojarrad_com
✍ ا. انصاری زاده
خب، بحمدلله از مقایسه قیمت بنزین با آب معدنی ، به مقایسه قیمت بنزین با گوشت گوسفند رسیدند..
حتی آنقدر هم نمیفهمند که گوشت یک کالای مصرفی روزانه است و با بنزین که کالای پیشران و تورم زا و essential good میباشد، فرق دارد
آنوقت اسم خودشان را هم گذاشته اند اقتصاد دان..
تازه آنقدر هم نمیفهمند که باید گوشت را ارزان کنی، نه بنزین را گران
ما هم حتما کمونیست مسلمانیم😞
@tahliltamadoni
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
1.76M
📢 بشنوید
🔶🔹 سه نکتهی راهبردی، پیرامون حضور زنان در استادیوم فوتبال
ابتدا مطلبی که تابستان ۱۴۰۱ در این خصوص نگارش شد را ملاحظه بفرمایید:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/849
💢 محورهای موضوعی
1⃣ اثبات شد که این ولنگاری، در راستای هدف پنجم توسعهی پایدار ۲۰۳۰ است؛
2⃣ اثبات شد این فتنهها برای غربال مسئولان و مردم است؛
3⃣ اثبات شد «حق تحفظ در اجرای توسعه پایدار ۲۰۳۰» صد در صد غلط و بیبنیان بود؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
✍ حضرت آیت الله میرباقری
از نظر معارف اهلبيت(ع)، ميدان درگيری در عالَم، درگيری نبی اکرم(ص) با شياطين انسی و جنی است.
و آن واسطهای که عالَم را از وادیِ درگیری عبور میدهد و به ساحل امن میرساند، صديقه طاهره(س) هستند.
ظرفيت بلای ايشان، ظرفيت ظهورِ نبوت و ولايت در عالَم و ظرفیتِ رشددادنِ ما برای الحاق به این دو حقيقت است.
#فاطمیه
#حضرت_زهرا
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
این داستان:
ما و رائفی پور
این روزها خیلی از دوستان از اختلافات اقتصادی بوجود آمده بین جناب استاد رائفی پور و بچههای اقتصادی جبهه انقلاب میپرسند!
حقیقتا به این مسئله نباید صفر و صدی نگاه کرد، آنهم در شرایطی که جبههی کثیف مقابل (اقتصاد دانان لیبرال) در پی کره گیری و سواستفاده از این اختلاف نظر ها هستند
نظر شخصی ام این است که جناب استاد، پتانسیل و ظرفیت ویژه ای در غرق شدن در تئوری های علوم انسانی غربی دارند.
علت این هم که تا کنون انقلابی و ولایی مانده اند همین است که این تئوری ها را نخوانده اند..
و اگر میخواندند ممکن بود در سایر رشته های علمی نیز همینگونه مانند اقتصاد غرق در این تئوری ها میشدند.
( لازم به ذکر است که رشتهی دانشگاهی ایشان، حسابداری است؛ و همین در تایید عرض بنده کافی است)
همچنین در جلسات اخیر شان، فرمایشات عجیبی در انطباق آیات قرآن با فیزیک مدرن نیوتونی و انیشتین بیان فرموده اند، و بطور مضحکی سعی کردهاند آیات قرآن را با مفاهیم اخترفیزیک مثل کرمچاله، سیاهچاله، نظریه کوپرنیک و... تطبیق دهند..
و این درحالی است که تمام این تئوری های فیزیک مدرن، در خود غرب زیر سوال است.
(و باز هم تایید دیگری در عرض بنده است، که بهتر است ایشان از خواندن تئوریهای غربی کمی دست بردارند، چون بشدت پتانسیل ذوب شدن در آنها را دارند)
شخصا به این نظراتی که برخی انقلابیون در این چند وقت درمورد ایشان بکار بردند اعتقادی ندارم
( عباراتی مثل: رائفی پور دیگر تمام شده،
رائفی پور در جبهه ما نیست،
رائفی پور باطن خود را نشان داد و..)
مگر ما که هستیم که بخواهیم اینگونه انسان ها را جبهه بندی کنیم؟؟
رائفی پور با ماست، در جبهه ی ماست، در فتنه های مختلف از خیلی ها جلوتر بوده و هست، به روشنگری های امثال او در فتنه های گوناگون نیاز داریم...
اما؛ بنظرم کمی دچار غرور علمی شده است.
خودش بهتر است کمی از خواندن تئوری های غربی، آنهم بدون پشتوانهی مطالعات عمیق دینی، دست بردارد
و متخصصین جبهه انقلاب هم هر کدام در حیطه تخصصی خودشان وظیفه دارند در رشته های تخصصی خودشان کمی با او گفتگو کنند.
زیرا عاقبت دوستانی که بدون پشتوانه عمیق دینی و قرآنی، وارد مباحث علوم انسانی غربی شده اند، عاقبت خوبی نبوده است.
@tahliltamadoni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 آری..
زین پس هر سرمایه دار لیبرالی که به شما گفت «انحصار» بد است و «رقابت» خوب است، این کلیپ را به اون نشان دهید
@tahliltamadoni
هدایت شده از اخبار صنعت و فناوری
𝄢🔔يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⚙️اختلافنظر بین دو میلیاردر: ایلان ماسک بهدنبال زندگی در مریخ است و جف بزوس میخواهد منظومه شمسی را قابلسکونت کند
🔹«جف بزوس»، بنیانگذار آمازون و Blue Origin، در در قسمت جدید پادکست لکس فریدمن گفت که امیدوار است در آیندهای دور، «یک تریلیون» انسان در منظومه شمسی ساکن شوند و این ایده جاهطلبانه فقط با ایستگاههای فضایی بزرگ محقق خواهد شد.
🔹با این وجود، او یک بار دیگر تفاوت ایدههایش نسبت به «ایلان ماسک»، مدیرعامل شرکت اسپیس ایکس را نشان داده است. ماسک بارها اعلام کرده که میخواهد تا سال ۲۰۵۰ مریخ را به محلی برای زندگی انسانها تبدیل کند.
🔹او همچنین درباره زندگی یک تریلیون انسان در منظومه شمسی صحبت کرد و گفت که منظومه شمسی ما منابع کافی برای پشتیبانی از چنین جمعیتی را دارد. اما طبق ایدههای جاهطلبانه او، انسانها در سیارات دیگر ساکن نخواهند شد، بلکه در ایستگاههای فضایی بسیار بزرگی زندگی میکنند.
🔹 بزوس در مصاحبه خود صراحتاً به ایلان ماسک و برنامههایش اشاره نکرد. اما این دو میلیاردر بارها درباره آینده انسانها در فضا با یکدیگر مخالفت کردهاند.
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اخبارصنعتوفناوری
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹@sababnews ›
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
𝄢🔔يامُسَبِّبَالاَسْبابِ ⚙️اختلافنظر بی
✍ پی نوشت:
ا. انصاری زاده
✅ این داستان:
پیرمرد کچل، و رویای خانه سازی در آنطرف منظومه شمسی
واقعا مانده ام که این ابر سرمایه داران غربی (که در دانشگاه های ما بعنوان کارآفرین برتر نامشان را بدون وضو نمیبرند)؛ چه ماده مخدر نابی مصرف میکنند که چنین رویاهایی در ذهن میپرورانند؟
شاید جدیدا ناسا به این نتیجه رسیده که در اورانوس و نپتون چیزی یخ نمیزند؛ و در عطارد و زهره چیزی از گرما ذوب نمیگردد 😳😂
میدانی درد کجاست؟
درد آنجاست که جوان ایرانی گمان میکند اینها واقعا دارند چنین کارهایی میکنند!!
ولی در حقیقت اینها پیش از اینکه کارآفرین باشند، عوامل سرویس های اطلاعاتی غرب هستند که در جهت استحمار (خر کردن) ملت ها بکارگیری شده اند.
غرب هیچ چیز جز رسانه نیست..
فقط و فقط و فقط رسانه است
آری..از قدیم گفته اند: دروغ هرچه بزرگتر؛ باور پذیری اش بیشتر..
ای کاش ما هم رسانه داشتیم
@tahliltamadoni
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«تربیت بچهگرگ وال استریت ایرانی»!
اگر آینده فرزندان شما و جمهوری اسلامی برایتان مهم است هوشیار شوید!
سهشنبه قرار است جریان لیبرالیسم اقتصادی اهداف و برنامه خود را برای سواد مالی فرزندان شما ارائه کند..
حاشا به وزارت اقتصاد و آموزش پرورش که میخواهد «گرگ والاستریت سفتهباز» از کودکان پاکطینت ایرانی بپروراند..
مدیونید اگر فکر کنید حتی کلمهای از اقتصادمقاومتی، قانون اساسی، تعاون، خودکفایی، استقلال اقتصادی، تولیدملی، خانواده و جمعیت، قناعت، اسراف و تبذیر، اصلاح الگوی مصرف و.. سخنی به میان آید..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco