هدایت شده از در محضر استاد
#کلام_استاد
⛔️چهارشنبه سوری⁉️
🔸واقعاً عجيب است: چهارشنبه آخر سال شمسى كه می شود حتى در محيط هاى عالى فرهنگی ما آتش روشن می كنند، از روى آتش می پرند، می گويند: «سرخى تو از من، زردى من از تو». من نمی دانم ما چقدر می خواهيم اصرار روى حماقتهاى خودمان داشته باشيم؟!
🔸آتش روشن كردن شعار آتش پرستان است. از روى آتش پريدن در چهارشنبه آخر سال در اسلام بوى كفر می دهد. «سرخى تو از من زردى من از تو» در اسلام شرك و كفر است. اينها شعار گبرها و آتش پرستهاست. اسلام براى مبارزه كردن با اينها آمده. اسلام دين اذان و دين «لا اله الّا اللَّه» است.
📚 پانزده گفتار، صفحه 151(پاورقی)- 192
╭───────────
🆔@shahidmotaharihowzeh
╰───────────
مکتب خانه
🔻 اگر منظور از آمریکا، کشور آمریکا هست که بومیان آمریکا همون سرخ پوستان و امثال اونها هستند و احتمال
🔰 نکته اول: اهالی سینما و تلویزیون در ایران چند دسته هستند:
۱. بخشی از اونها مدافع و حامی سرسخت نظام هستند مثل آقای ابراهیم حاتمیکیا
۲. بخشی از اونها مروج و تنور گرمکن نظام هستند
۳. بخشی از اونها خنثی و بی تفاوت هستند
۴. بخشی از اونها اهل مبارزه منفی و مخالفت هنری هستند مثلا فیلمی می سازند در راستای ضدیت با اهداف و مبانی نظام اسلامی
۵. بخشی از اونها معاند و دشمن صریح نظام هستند.
🔰 نکته دوم: قیاس حمید فرخ نژاد، قیاس مع الفارق است چون پیامبر (ص) چندین سال در مکه به مبارزه با کفار و مشرکین و تبلیغ اسلام پرداخت و بعداً به مدینه هجرت کرد در حالیکه این آقا چندین سالی که در ایران بود به ترویج جمهوری اسلامی پرداخت و حسابی از بیت المال پروار شد بعد یکدفعه به کفرستان مهاجرت کرد لذا ایشون نمی تونه خودش رو صرفا از جهت «هجرت» با پیامبر (ص) مقایسه کنه!
👌 به عبارت دیگر هجرت پیامبر (ص) مسبوق به صبر در راه مبارزه با شرک وکفر بود در حالیکه هجرت ایشون مسبوق به پرخوری و پروار شدن از بیت المال بود لذا دو هجرت قابل مقایسه نیستند.
#تفکر_انتقادی
#تمرین
📣 کانال مکتب خانه
🌐 @esra_rasane
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نکتهای قرآنی از جزء سوم قرآن کریم
#نکات_قرآنی پرونده رمضانی حوزه نیوز برای ماه مبارک رمضان است که حجتالاسلام امین اسدپور در سی شماره به بیان سی آیه از قرآن کریم پرداخته که به صورت روزانه تقدیم شما خوبان خواهد شد.
📎 متن کامل
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
🔰 تاملی کوتاه در باب این روزهای پلیس و فرهنگ !
گزاره ای که بعد از مشاهده همه اتفاقات فرهنگی این روزها به ذهنم می رسد این است که انصافا کار پلیس خیلی سخته! چون:
1. اکثر کارهاشون پیوست فرهنگی و رسانه ای نداره لذا تبیینی صورت نمی گیره و افکار عمومی مخالف یا موافق نظام، نسبت به کارهاشون گیج و منگ می مونه لذا همدلی باهاشون اتفاق نمی افته.
2. موافق و مخالف نظام، باهاشون در تنش هستند و از هر دو طرف داره میخوره و کم یا زیادش مهم نیست.
3. کار پلیس از بس حساس و مهم هست به عنوان یکی از اصلی ترین تامین کنندگان امنیت در جامعه، که اگر هر کدوم از پلیسها ذره ای تعقل و وجدان داشته باشن نمی تونن به خاطر فشارهای مختلف کارشون رو رها کنن! و این باعث تحمل فشاری مضاعف میشه!
📣 کانال مکتب خانه
🌐 @esra_rasane
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 اکثریتی که نه سلیطه اند و نه ضعیفه!
حجت الاسلام احمد فربهی، استاد سطوح عالی حوزه:
▫️یکی از ذهنیتهایی که رسانههای غیردینی، در حال القاء آن هستند، نشان دادن «چهرهای خطرناک از اهل منکر» و «چهرهای منفعل از ناهیان منکر» است، تا دیگر کسی جرئت نکند نهی از منکر کند!
🔹ولی واقعیت این است که قریب به اتفاق خانمهایی که بدننمایی میکنند، از آسیبهایی که به جامعه و خانواده میزنند اطلاع ندارند نه اینکه سلیطه و موجوداتی خطرناک باشند!
🔸ناهیان از منکر باید با زبانی نرم، شجاعانه و ناصحانه گاه با تذکر و گاه با تبیین، آنها را مطلعکنند.
▫️قانونگذار باید برای آن عدهی قلیلی که ایجاد رعب و وحشت میکنند و نیز حامیان آنها که قلم به دست میگیرند و رفتارهای خشونتآمیز آنها را توجیه میکنند، قوانینی بازدارنده قرار دهد.
▫️اگرچه به هرحال صحنه، صحنه جهاد است اما نه خانمهای بدحجاب سلیطهاند و نه ناهیان از منکر ضعیفه!
▫️بل أَكْثَرُهُمْ لا يَعْلَمُونَ الْحَقَّ فَهُمْ مُعْرِضُون (انبیاء، 24)
▫️و الْجِهَادُ عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ عَلَى الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيِ عَنِ الْمُنْكَر... (کافی، ج2، ص51)
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه ؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از مدرسه فرهنگ و علوم اسلامی ضحی
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات قرآنی
جزء ۴ آیه ۱۰۴ سوره آل عمران
تدریس صلواتی اساتید برتر حوزه ودانشگاه‼️ فراهم کردن زمینه تدریس شما‼️ پیدا کردن هم بحث💯 حلقه مطالعاتی تشکیل بدین♻️ مشاوره علمی✅ معرفی استاد🔅 #لینک👇
http://eitaa.com/joinchat/619839488Ca6f556c815
تحدی قرآن از نظر خود قرآن، منتخبی از یک مناظره.pdf
1.77M
تحدی قرآن از نظر خود قرآن، منتخبی از یک مناظره
معجزه بودن قرآن، از باورهای عموم مسلمانان و مستند به خود قرآن کریم است. متکلمان محور تحدی و همآوردطلبی قرآن را اموری دانستهاند همچون فصاحت و بلاغت، اعجاز عددی، اعجاز علمی و معارفی و ... . اما به نظر میرسد ادعای خود قرآن چیز دیگری باشد.
چندی پیش مناظره مکتوبی را درباره اعجاز قرآن شروع کردم با آقای حجت الله نیکویی، که قبلا کتابی در رد نبوت پیامبر اکرم ص نوشته بود. هدفم این بود که محور تحدی قرآن را، نه بر اساس اقوال رایج، بلکه بر اساس آنچه خود قرآن مطرح میکند به بحث بگذارم. در اولین یادداشت مطالبی به عنوان مبادی تصوری بحث عرض شد که وی به مناقشه در همانها پرداخت؛ نهایتا در یادداشت هشتم و بعد از تکمیل آن مبادی تصوری، وارد توضیح مدعای اصلی شدم؛ اما او که تا پیش از آن، در همه چیز مناقشه میکرد، در ادامه، حتی یک جمله درباره دیدگاهی که به خاطر آن مناظره شروع شده بود نپرداخت و در یادداشت دوازدهم، از ادامه بحث انصراف داد. بنده تا چهار نوبت دیگر بحث را ادامه دادم ولی به دلایلی فرصت تبیین بقیه بحث میسر نشد.
اینک به مناسبت ماه مبارک رمضان و بهار قرآن، منتخبی از آن گفتگو (یادداشت اول، و یادداشت هشتم به بعد) را بازنشر میدهم. کل بحثهایی که بین بنده و ایشان رد و بدل شده را قبلا در آدرس زیر بارگذاری کردهام:
https://www.souzanchi.ir/a-critical-discussion-about-the-miracle-of-the-holy-quran/
و کسانی که مایل به مطالعه متن کامل این گفتگوها هستند میتوانند بدانجا مراجعه کنند.
@souzanchi
📣 کانال مکتب خانه
🌐 @esra_rasane
🔰 در باب سلسله جلسات حدیث
🔻 در میان تدریس های استاد مددی در این سالها، جای سلسله دروسی مختص به بحثهای حدیثی، خصوصا مباحث کلی آن، خالی بود. به لطف خدا و بعد از مدتها اصرار و پیگیری، ایشان قبول کردند سلسله مباحثی مختص به کلیات حدیث پژوهشی ارائه کنند.
🔻 بنا بر این شد که در بخش نخست مباحث کلی مرتبط با متن حدیث و در بخش دوم مباحث کلی مربوط به اعتبارسنجی احادیث از نگاه رجالی و فهرستی و مبانی ایشان در این زمینه ها گفته شود، و به شرط توفیق، مباحث در ضمن دو کتاب آماده سازی و منتشر شود.
🔻 قرار بر این است که جلسات هر شب (جز شبهای پنجشنبه که روضه برقرار است) حدود ساعت 9 در منزل برگزار شود و به همین علت متاسفانه امکان شرکت حضوری در بحث نمیباشد. البته تلاش ما بر این است که هرشب لایو از تلگرام و اینستاگرام برقرار باشد و فایلهای هرجلسه نیز فورا در این کانال (جلسات آیة الله سید احمد مددی) بارگذاری شود.
🔻 با توجه به وضعیت کسالت ایشان، قرار نهایی برای برگزاری جلسه با توجه به حال ایشان بصورت روزانه معین میشود و به همین دلیل اطلاع رسانی برگزاری جلسه نیز در همین کانال بصورت روزانه انجام میشود.
🔻 شروع جلسات از آخرین روز مرداد 1401 بوده است و از لینک زیر میتوانید فایلهای جلسات (با دو کیفیت و حجم متفاوت) را دریافت بفرمایید:
https://t.me/madadialmousavi/109
🔻 کاستی ها و نواقص کار عمدتا بخاطر این بنده است و انتقادات، پیشنهادات و نیز اشکالات سروران گرامی بسیار مغتنم است و تا حد امکان تلاش میکنم اشکالات مرتبط با بحث را به حاج آقا منتقل کنم. در عین حال پیشاپیش بابت تاخیر احتمالی در پاسخگویی عذرخواهی میکنم.
آی دی این بنده در تلگرام:
@alirezaalmousavi
#استاد_مددی
#حدیث
📣 کانال مکتب خانه
🌐 @esra_rasane
مکتب خانه
🔰 در باب سلسله جلسات حدیث 🔻 در میان تدریس های استاد مددی در این سالها، جای سلسله دروسی مختص به بحثه
📝 #فایل_صوتی جلسات ۱ تا ۵۰ (به صورت تجمیعی و در قالب سه فایل rar) از سلسله جلسات درس #حدیث (نقد متن حدیث) در کانال تلگرامی بارگزاری شد.
🌹 #استاد_مددی
❇️ سال 1401_1402
💢 فهرست مطالب:
👈 جلسه 25: ادامه بحث سنن، بحث برخی طرق کتب خصوصا کتب حسین بن سعید
👈 جلسه 26: ادامه بحث سنن، بحث مقدمه واجب، مباحثی در فلسفه اصول
👈 جلسه 27: ادامه بحث سنت و فریضه، حکم ولایی و حکم اولی (استنباطی)
👈 جلسه 28-30: ادامه بحث احکام ولایی، بررسی روایت علی بن مهزیار در باب تحلیل خمس
👈 جلسه 31: ادامه بحث احکام ولایی
👈 جلسه 32: ادامه بحث احکام ولایی، قضایا امیر المومنین (ع)، تاریخ نقد متن و مسئله اختلاف مصادر احادیث و تاثیر آن در اختلاف متون
👈 جلسه 33: تعارض، نسبت تعارض و اختلاف المتون، اسباب اختلاف متن در میان اهل سنت و شیعه، تاثیر تقسیم اصول و مصنفات در اختلاف متون، تعریف اصول و مصنفات، دسته بندی مصادر حدیثی
👈 جلسه 34: بحث مصادر واسطه، بحث از برخی مصطلحات نجاشی، فوائد متفرقه رجالی/فهرستی
👈 جلسه 35: بحث از سیر جغرافیایی حدیث و خصوصا بحث عیاشی، بحث از مصادر / مکاتب حدیثی، اشعثیات
👈 جلسه 36: ادامه بحث مصادر حدیثی، روایات امیر المومنین (ع)، سایر میراثهای روایی اهل بیت (ع)، درختواره احادیث
👈 جلسه 37: ادامه بحث مصادر حدیثی، توزیع جغرافیایی احادیث، کلیات اعتبارسنجی احادیث
👈 جلسه 38: ادامه بحث حجیت اخبار واحد، بحث مفاد مقبولة عمر بن حنظله، شاخه های روایات در کتب اربعه
👈 جلسه 39: بحث اختلاف اخبار و عبارت شیخ صدوق ره در اعتقادات و تصحیح الاعتقادات، بحث درختواره نقل روایات، تاثیر نقلها از منابع غیر امامی و در منابع غیر امام
👈 جلسه 40: ادامه بحث تاثیر و تاثر از منابع غیر امامی
╭┅──────────────┅╮
🌐 https://t.me/esra_rasane
╰┅──────────────
📣 کانال مکتب خانه
🌐 @esra_rasane