eitaa logo
استکبار ستیزان
207 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
15 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅جلسه ای با حضور شهریاری استاندار آذربایجان غربی و فعالین اقتصادی منطقه آزاد ماکو شامگاه مورخه ۹۷/۰۷/۱۴ در سازمان منطقه آزاد ماکو برگزار شد . در این برنامه شهریاری ضمن تقدیر و تشکر از حضور عزیزان و شنیدن نظرات آنان گفت : همه مشکلاتی که مطرح میشود وابسته به مسائل فعلی کشور می باشد و ما در جنگ اقتصادی بزرگ هستیم اما تمام دنیا در تلاش است که اقتصاد ما را نابود کند حتی به کشور هایی که کمک کردیم نیز حتی اکنون هم پشت ما نیستند . وی افزود: این مسایل و مشکلات وجود دارد هم در مدیریت کشور و هم خودمان کاری نمیکنیم چرا که آلمان، ژاپن و کره بعد جنگ جهانی دوم چیزی نداشتند لذا همت و تلاش خود این کشور ها بود که بعد ۲۰ سال اولین قدرت های دنیا شدند اما ما هیچوقت به آینده فکر نمیکنیم چرا که اگر ۱۰ درصد قدرت اقتصادی آلمان را داشتیم ما اولین اقتصاد و قدرت دنیا بودیم اما ما در سر و کله هم میزنیم . وی تاکید داشت : از این فرصت میشود به صورت مثبت استفاده کنیم نه مسئولین و نه مردم به این مسئله اهمیت میدهند و نه این فرهنگ ایجاد شده است اگر ما بخواهیم کشور ما برای خودش یک قدرت بشود باید روند دیگری پیش بگیریم چرا که کشور ما از لحاظ فرهنگ درست است که محاسن زیادی دارد اما باید به انتقادی که به آن در بحث فرهنگ وارد است توجه کنیم. وی خاطر نشان ساخت: این فرصت ایجاد شده در این منطقه که منطقه ازاد ماکو به عنوان یک قطب صنعتی کشور شده است و این منطقه این توان را دارد که در این شرایط سخت به آن مطلوب مناسب برسد و ایجاد فرصت های مناسب برای منطقه و کشور باشد . خبر تکمیلی در لینک زیر 👇👇👇👇 http://yon.ir/lHwVm @marzdaran_ir🌸
#قرآن #یکشنبه15مهرسال97 برنامه تلاوت روزانه | صفحه صد و چهلم، سوره مبارکه انعام
🌹آرزو میکنم.در این صبح زیبا نـسـیم مهر زلف خاطرتان را بیاراید تـپش عـشق الهی حیـات را در وجودتـان گل افشان کند و شـور زنـدگـی در جانتان متلاطم گردد 🌹درود صبحتون بخیر 🌹
⭕️ اگر دولت دخالت نمی‌کرد الان دلار زیر ۵هزار تومن رسیده بود😳 ⭕️ اگر دولت دخالت نمیکرد الان دلار زیر ۵ بود 🔻کانالها با تبلیغات رسانه ای وسیع انچنان موج روانی به بازار دادند که مردم و دلال ها برای فروش هجوم بردند ولی این سیاست دولت که اعلام کرد دلار را ۱۰ تومن میخره ثابت کرد که دولت نمیخواهد قیمت ارز کمتر از ۱۰ تومن شود 🔴فقط یک سئوال در ذهن مخاطب میماند چرا وقتی دلار ۱۹ تومن شد از طرف دولت کسی مصاحبه نکرد و اعلام نکرد که بانک دلار را ۱۰ تومن میفروشند !!!
✅ نباید به جنگ اقتصادی سکولار نگاه کرد.. 🔺 میدان همانند دفاع مقدس ۸ ساله، جنگ کفر و ایمان و جنگ حق و باطل است؛ اگر تصور کنیم با دانشی صرفاً اقتصادی و مالی می‌توانیم پیروز این میدان باشیم، قافیه را باخته‌ایم! ❇️ میدان جنگ، صحنه‌ی آزمایش مؤمنین است؛ در این آوردگاهِ عقیده، این اراده و ایمان ماست که به منثه‌ی ظهور درمی‌آید.. ✅ و این درسی‌ست که به ما می‌دهد.. چراکه شرایط امروز شرایط جنگ احزاب است. 🔸امام خامنه‌ای در ورزشگاه آزادی فرمودند: 💬 در صحنه‌ی نبرد سیاسی و ، عیناً مثل صحنه‌ی نبرد نظامی اگر جبهه‌ای که احساس پیروزی می‌کند، به خود مغرور بشود، راه پیروزی جلوی او بسته خواهد شد.
‌🔴 برای خفه کردن ملت ایران! ۶قطعه پازلی که میبینید، جدای از هم، اثرگذاری چندانی ندارند. یعنی به نوعی می‌توان با هر یک به تنهایی کنار آمد. اما مشکل جائی‌ست که این قطعات، همگی باهم به ما تحمیل بشوند. در این صورت، هم‌افزایی می‌کنند را دنبال کنید. 🔻امروز این قطعات همگی باهم علیه ما به اجرا درآمده. «پالرمو» توسط مجلس به تصویب رسیده و قوانین «گروه ویژه اقدام مالی FATF» هم اجرایی شده. بخش آخر آن یعنی "CFT" قرار است در صحن مجلس بررسی شود. اورلپ یا هم‌پوشانی این شش گزاره حیرت‌انگیز است. هیچ منطقه‌الفراغی ندارد. 🔯 ایسا - پدر تحریم‌ها در منع سرمایه‌گذاری داخلی در ایران است. 🔯 کاتسا - مادر تحریم‌ها در درون نظام اقتصادی ایران است. 🔯 یو-تِرن - همان چرخه دلار است که حذف آن موجب بسترسازی برای قطع مناسبات مالی و تجاری ایران با بسیاری از کشورها در جهان گردید. 🔯 کنوانسیون مقابله با جرایم سازمان یافته فراملی موسوم به پالرمو – در هم‌پوشانی با FATF و CFT موجب طمع دشمنانِ محور مقاومت و هم‌چنین نیروهای انقلاب اسلامی است مبنی بر امکان مهار این نیروها از راه وارد آوردن اتهام "تروریسم، پول‌شویی، ترانزیت مواد مخدر، قاچاق سلاح، و .. 🔻در کنوانسیون پالرمو: اولاً، تعریف «جرم سازمان یافته» جهان‌شمول نیست و تفسیربردار است دوم، تفکیک جرایم صورت نگرفته سوم، به نوشته «فیلیپ ویلیام» در "اندیشکده رند"آمریکا می‌تواند مبتنی بر مفاد پالرمو حزب‌الله،جهاد اسلامی و..را به عنوان گروه‌های تبهکاری در عرصه‌ی جهانی مهار کند. 🔻اکنون در اندیشکده‌های آمریکایی مبتنی بر کنوانسیون پالرمو مدعی هستند که حزب‌الله لبنان قاچاق مواد مخدر می‌کند و فردا نیز مدعی می‌شوند که سپاه پاسداران قاچاق تسلیحات و موشک می‌کند. 🔻درجهانی که به سادگی به ایران اتهام دخالت در ۱۱سپتامبر زده میشود و ۶میلیارد دلار ما مصادره میشود،فردا که اتهام جرم سازمان یافته فراملی قاچاق به حزب‌الله و جرم سازمان یافته فراملی قاچاق سلاح به سپاه وارد شد هیچ حق تحفظی که امروز درمجلس تصویب شود به کار ما نخواهد آمد. 🔻امروز شرکت‌های هواپیمایی ایرانی مانند ماهان‌ایر در فهرست تحریم‌ها به دلیل حمل سلاح برای محور مقاومت نیستند؟ فردا شرکت‌هایی مانند ماهان‌ایر مشمول گروه‌های تبهکاری جرایم سازمان یافته فراملی شده و باید محاکمه شوند. 🔻وقتی میشود قوانین داخلی داشت چرا متعهد به کنوانسیون‌های بین المللی شویم که یقه‌گیری نهادهای بین المللی از ایران باشد؟ مثل برجام که یقه ج.ا را به دست دشمن داد تا آن را اهرم فشاری کند علیه او.چرا مرتباً کاری می‌کنیم تا یقه‌مان دست دشمن باشد؟ آنهم موارد حساسی چون «تروریسم» 🔻مرتباً باید تن‌مان بلرزد که در کدام کنوانسیون پای‌مان را فراتر گذاشتیم یا فلان بند را رعایت نکردیم! تهمت زدن و ادعا کردن از سوی دشمن، هزینه‌ای برای او ندارد؛ اما ما چقدر باید بدویم و چقدر باید هزینه کنیم تا بتوانیم اثبات کنیم که این چنین نبوده و خلافی نکرده‌ایم؟
اشعث، اف ای تی افی دو آتشه بود ✍طبق منویات مافیای حاکم بر FATF، قاسم سلیمانی ها و حسین همدانی ها متهم محسوب می شوند، باید اطلاعات آنها را بی اغماض به دشمن داد و مورد تحریم قرار داد! در نگاه همین مافیای آمریکایی-اروپایی، جتایتکارانی مانند سازمان تروریستی منافقین، آزادیخواهانی هستند که مجازند در پاریس و نیویورک و لندن، پایگاه و دفتر و میتینگ داشته باشند و تامین مالی شوند. 🔹هر کس دانسته، دعوت به گشودن درهای مملکت به روی چنین مافیایی کند، به یقین پیاده نظام جریانی است که جای جلاد و شهید، و دشمن و دوست را عوض می کند. چنین کسانی را بی تردید باید دشمن داشت. مهم ترین سند خطرناکی آنها همین معبر گشایی برای دشمن و تهدید تراشی برای مدافعان جبهه خودی است. ♦️شخصیت این طیف شبیه شخصیت منافقی به نام اشعث بن قیس است که از سران سپاه امیر مومنان (ع) بود اما با معاویه و عمروعاص برای اختلاف و تفرقه در سپاه امام قول و قرار گذاشته بود. او حاکم اشرافیت طلب آذربایجان بود که به خاطر نگاه طعمه وار به منصب و قدرت، در نامه پنجم نهج البلاغه از سوی امام مواخذه شد. 🔹اشعث بارها به قبیله خود و جبهه خودی خیانت کرد. او سردسته فتنه حکمیت طلبی خوارج بود که مالک اشتر را در حال به زیر کشیدن چادر معاویه در جنگ صفین، مجبور به عقب نشستن و پذیرش حکمیت و صلح فریبکارانه کرد. ♦️امیر مومنان یک بار خطاب به اشعث که مدعی بود فلان حرف حضرت به ضررش هست نه مصلحتش، فرمود " إِنَّ امْرَأً دَلَّ عَلَى قَوْمِهِ السَّيْفَ وَ سَاقَ إِلَيْهِمُ الْحَتْفَ لَحَرِيٌّ أَنْ يَمْقُتَهُ الْأَقْرَبُ وَ لَا يَأْمَنَهُ الْأَبْعَدُ. مردی که شمشیر دشمن را به سوی قوم خود دلالت و راهنمایی كند و مرگ را به سوی آنان کشاند، سزاوار است خویشاوندان و نزدیکان، او را دشمن دارند و دیگران از شر او ایمن نباشند ". (خطبه 19 نهج البلاغه)
🌹روزمان را با آغاز کنیم😊 ⭕ نجات مومنان انقلابی از گرفتاریها را خداوند برخود واجب کرده است [سوره يونس (10): آيه 103] ثُمَّ نُنَجِّي رُسُلَنا وَ الَّذِينَ آمَنُوا كَذلِكَ حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ (103) (به هنگام نزول بلا و مجازات،) پيامبران و مؤمنان را نجات مى دهيم. اين گونه بر ما حقّ است كه مؤمنان (به تو را نيز) رهايى بخشيم. ✅ پيام ها: 1- خداوند انبيا و مؤمنان انقلابی را به قهر خود گرفتار نمى كند. «نُنَجِّي رُسُلَنا» ... «نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ» 2- از سنّتهاى الهى و از جمله حقوقى كه مؤمنان انقلابی بر خدا دارند، نجات و حمايت آنان به هنگام خطر و توطئه دشمنان است. «كَذلِكَ حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ» ما كانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنينَ عَلى ما أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّى يَميزَ الْخَبيثَ مِنَ الطَّيِّب(179/ آل عمران) خداوند بر آن نيست كه (شما) مؤمنان انقلابی را بر این حالى كه اكنون هستيد رها كند، مگر اينكه می خواهد مومنان انقلابی را از غیر انقلابی جدا كند 3- وعده ى نجات و رهايى وپیروزی، بهترين پشتوانه ى مومنان انقلابی است. «حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ» 4- آينده از آنِ مؤمنان انقلابی است. «حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِينَ»
🌹🌹كسى كه داده مى شود  💠 أُولئِكَ يُؤْتَونَ أَجْرَهُمْ مَرَّتَيْنِ بِمَا صَبَرُوا وَ يَدْرَؤُونَ بِالحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ وَ مِمّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ» 💢«آنان دو بار مزد داده شوند؛ زيرا 🔹پايدارى ورزيدند، 🔹بدى را بانيكى مى زدايند 🔹و از آنچه روزيشان كرده ايم انفاق مى كنند».  📚 سوره القصص، 54 💠 وَ مَنْ يَقْنُتْ مِنْكُنَّ للّه ِِ وَ رَسُولِهِ وَ تَعْمَلْ صَالِحا نُؤْتِهَا أَجْرَها مَرَّتَيْنِ وَ أَعْتَدْنا لَها رِزْقا كَرِيما» 💢«و به هر كس از شما [اى زنان پيامبر ] كه 🔹در برابر خدا و پيامبرش فرمانبردار و فروتن باشد 🔹و كارى نيكو كند دوبار مزد دهيم و برايش آماده كرده ايم».  📚 سوره الأحزاب، آیه 31
آیه‌ای که فقط نیمۀ اولش را بلدیم❗️ ✅ یک آیۀ قرآن هست که نیمۀ اولش را همه شنیده‌اند: 💠〖وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ۚ〗 【و خدای شما فرمود که مرا با (خلوص دل) بخوانید تا دعای شما مستجاب کنم.】 این قسمت از آیه را همه بلد هستند، چون پر از مهربانی است. معمولاً همۀ ما هر چه آیۀ محبت‌آمیز است بلدیم. 🔻اما بقیه این آیه را خیلی‌ها بلد نیستند. چرا؟ چون بقیۀ آیه از عظمت خدا صحبت می‌کند و می‌فرماید: 💠〖إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ〗 【کسانی که نسبت به عبادت من تکبّر ورزند، به زودی با کمال ذلّت و خواری داخل جهنم خواهند شد】 📚 سوره‌ مبارکه غافر، آیه 💠 حالا دوباره به معنای این آیه توجه کنیم: خداوند ابتدا می‌فرماید: «مرا بخوانید، من جوابتان را می‌دهم.» 💢بعد بلافاصله می‌فرماید: «کسانی که تکبر کنند و درِ خانه من نیایند و از من چیزی نخواهند، اگر دیگران را عادی به جهنم می‌برم، آنها را به خاطر تکبرشان، با خواری و ذلّت به جهنم خواهم برد.» 👈 در واقع معنایش این است: «من خدای تو هستم که دارم به تو می‌گویم مرا صدا بزن تا جوابت را بدهم، آن‌وقت تو سرت را پایین انداخته‌ای و لال شده‌ای؟! یا اینکه اصلاً اعتنا نمی‌کنی و می‌روی؟» 🔹این نوع برخود، نشانۀ تکبر انسان نسبت به خداوند است. 🔰 یک مثال ساده: وقتی بچه‌ای سینی خرما را جلوی شما می‌گیرد و می‌گوید «بفرمایید»، بی‌اعتنا از کنارش رد نمی‌شوی، چون بی‌ادبی محسوب می‌شود، هرچند طرف مقابل شما یک بچه است. اگر هم خرما نخواهی، برمی‌گردی می‌گویی: «خیلی ممنون. میل ندارم. تشکر.» بالاخره یک جوابی می‌دهی. حالا خداوند با آن عظمت و جلال، آمده جلوی شما و می‌فرماید: «از من چیزی بخواهید تا به شما بدهم!» اما تو سرت را پایین انداخته‌ای و بی‌اعتنا رد می‌شوی؟! یعنی داری به خدا تکبر می‌کنی؟! محبت خدا را پس می‌زنی؟! بی‌نیازی خودت را اعلام می‌کنی؟! خدا هم با کسی شوخی ندارد 💢 حالا بهتر می‌فهمیم چرا نمازی که تعقیبات نداشته باشد قبول نیست؟ ✅ چون در روایت داریم که مومن بعد از هر نمازی یک دعای مستجاب دارد