پیامبر خدا صلی الله علیه و اله:
هر زنی در خانه ی شوهرش جهت نظم و ساماندهی منزل چیزی را از جایی بردارد و در جایی دیگر قرار دهد؛ خداوند عزوجل به او می نگرد. و هرکس که خدا به او بنگرد؛ او را عذاب نمی کند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۲۱، ص ۴۵۱
#روایت
آیتاللهبهجت:
هرکدام در فکر حوایج شخصی خود هستیم
و به فکر آن حضرت که نفعش به همه
برمیگردد و از اَهمِّ ضروریات است ،
نیستیم!
|درمحضربهجت،ج۲،ص۲۶|
#امام_زمان
#علما
🌺🍃 #تربیتی
🍁 برخوردها خيلي تفاوت دارد. آيا حالت تو در رابطه با كسي كه به تو ميگويد: اگر اين كار را بكني ميسوزانمت، با كسي كه ميگويد: اين كار را نكن كه ميسوزي و تو ميبيني دارد دامنت را خاموش ميكند، دارد بارش رحمتش را بر تو و وجود تو ميريزد، فرق نخواهد كرد؟!
🍁 در رابطه با مذهب نيز همين است. خيال ميكنيم اسلام ديني است كه مدام به هرچيزي كه ميخواهيم دست بزنيم، ميگويد: بكن نكن. مدام مزاحم ماست؛ ميخواهيم غذا بخوريم، ميخواهيم بنشينيم، ميخواهيم بخوابيم و... مدام ميگويد: بكن نكن!
🍁 گاهي اوقات با بعضي از رفقا كه در جمعي هستيم من خودم خجالت ميكشم به ايشان بگويم: گوشت نخوريد، برنج نخوريد كه چاق يا لاغر ميشويد! اين بكن و نكنهاي ما يواش يواش خستگي و نفرت ميآورد؛ چه رسد به مذهبي كه از روز اولي كه تو ميخواهي حركت كني، دوست شوي، دشمن شوي، غضب كني، شهوتي اجرا كني، هرقدمي و هرگامي كه ميخواهي برداري با امرونهي همراه است. همينهاست كه بغض و نفرت ميآورد و رضا را ميگيرد.
🍁 بار تكليف، بار سنگيني است. مگر اين كه پاي محبّتي در ميان باشد تا اين بار را سبك كند
📚 فوز سالک، عین.صاد
🍃🌺
🔸شک صحیح در شماره رکعات نماز
✅ ۴. اگر هر جای نماز، شک کند سه رکعت خوانده یا چهار رکعت، باید بنا بر چهار بگذارد و نماز را تمام کند و پس از نماز، یک رکعت نماز احتیاط ایستاده، یا دو رکعت نشسته به جا آورد.
۵. اگر پس از سجده دوم، شک کند چهار رکعت خوانده یا پنج رکعت، باید بنا بر چهار رکعت بگذارد و نماز را تمام کند و بعد از نماز دو سجده سهو (که دستور آن خواهد آمد) به جا آورد.
۶. اگر در حال قیام، شک کند چهار رکعت خوانده یا پنج رکعت، باید (بدون انجام دادن رکوع) بنشیند و تشهد بخواند و سلام دهد و یک رکعت نماز احتیاط ایستاده یا دو رکعت نشسته به جا آورد.(۲)
پی نوشت
۱. قبلاً بیان شدکه اگر یکی از این سه شک پیش از تمام شدن سجده دوّم پیش آید، نماز باطل است.
۲. موارد دیگری از شکهای صحیح نیز وجود دارد که در کتابهای مفصل فقهی آمده و کمتر مورد ابتلا است.
🔺 رساله #نماز و روزه، مسأله ۳۶۵
#احکام