eitaa logo
حسین سیدی| رشد کسب و کار
88.3هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
367 ویدیو
16 فایل
«آکادمی کسب و کار حسین سیدی🇮🇷» 🥇آموزش قدم به قدم مدرس شدن 🔹️متخصص تبلیغات و فروش 🔹مربی تخصصی رشد کسب و کار 🔹اینجا با راز های درآمد از فضای مجازی و رشد کسب و کارت آشنا میشی💫 ارتباط با ما @Adminseyedi .
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال پرسیدن ☝️ تو ادویه هم میشه ؟ .
اینو ببین ☝️ مثلا من اگه تو حوزه فروش ادویه بودم همچین مجموعه ای درست میکردم اسمشو میذاشتم پَکِ عروس☺️ قشنگه؟ .
آفرین به ذهن خلاقتون👏 حتما ایده بگیرید عزیزان
حالا میخوام این تکنیک اثر جمع آوری رو تو پیام های آخر کانال خانوم رعیت هم ببینی تا ایده های بیشتری بگیری 👇 https://eitaa.com/amozesh_shamsazi .
سلام علیکم خوبین؟😉 کسی ایشونو میشناسه؟ .
ایشون آقای فاضلی هستن صاحب مجموعه رنگین کمان با ۲۵ شعبه فعال در کشور صاحب بیزنس های فعال در چین وارد کننده محصولات اسباب بازی و گجت از چین جدیدا هم وارد بازار آموزش شدن .
. چند روز پیش یک گفت و گوی چند ساعته با هم داشتیم و قراره اتفاقات جذابی بیوفته و این اتفاقات و خبر های خوش قطعا به نفع شماست 😍✌️ .
با فروش اسباب بازی و واردات از چین تونستن به درآمد های میلیاردی برسن و قراره ان شالله در آینده ای نزدیک همکاری مشترکی با هم داشته باشیم و فرصت های بی نظیری رو براتون فراهم کنیم .
. امروز میخوام در مورد یک موضوع مهم صحبت کنم یک ویژگی بارز که آقای فاضلی داشتن تا تونستن به درآمد های میلیاردی برسن و تو جلسمون دقیقا این نکته رو بهشون گفتم الان میخوام اینجا به شما عزیزان بگم✅ .
. یه سوال مهم دارم ازت 👇 .