🔴 اعلام مجلس ختم برای آیت الله رئیسی ننمایید‼️
✅ جمعیتهای با شکوه سراسر کشور در حکم برگزاری "مجلس ختم" آیت الله رئیسی نمی باشند؛
ختمی در کار نیست!!
♦️ بلکه آغازی است بر ارائه یک الگو و "مدل عالی" مدیریت جهادی و ولایت محور؛ و تجدید عهد ملت با آن،
اکنون با شهادت آیت الله رئیسی دفتر بسیار مهمی پیش روی همگان گشوده شده:
دفتر الگوی موفق مردم داری و خدمتگزاری، دفتر الگوی تبعیت محض و کامل از ولایت فقیه، دفتر تجمیع معنویت و مدیریت قاطع و فساد ستیز، دفتر نحوه دستیابی به ابهت کمرشکن مقابل دشمنان! و در عین حال تا کمر خم شدن!! برای محرومین و پا برهنگان،
جلسات ختم برقرار ننمایید،
جلسات ختم مال مردگان است،
فرزند آل الله و سرباز مخلص امام خامنه ای زنده و ماندگار است،
در مجالس و اجتماعات بزرگداشت رئیس جمهور "شهید و مغتنم"؛ اساتید و خطباء و سخنرانان با جهاد تبیین به تشریح جواب سوالهای مهمی بپردازند:
چرا در سه سال دوره کوتاه ریاست جمهوری ایشان با وقوع تحولات مثبت اقتصادی، ایران در مقابل دشمنان قسم خورده اش در سطح یک ابر قدرت ظاهر گردید؟
چرا در محدوده جغرافیایی یک چهارم جمعیت جهان برای ایشان اعلام عزای عمومی گردید؟
چرا دلهای میلیونها ایرانی غم زده و چشمانشان اشک ریز ایشان گردید؟
چرا به این سطح از محبوبیت و موفقیت نائل آمدند؟ چرا...؟
سرّ این محبوبیت آیت الله رییسی را باید در "عمل صالح" ایشان جستجو نمود عملی "مهمتر از مناجاتهای سحری شان و "مهمتر از نمازهای اول وقت ایشان و "مهمتر از سفرهای استانی حجیم و...ایشان،
عمل صالحی که ریشه همه خوبیها است:
یعنی "ولایت پذیری" و تبعیت محض از نائب الامام، آنچه دیگران درش یا لغزیدند! یا باختند!!
ولایت پذیری همان "سرّی" است که برای همیشه رئیسی را "ماندگار" نمود و سیره و سیر او "تجدید حیات" و "آغاز" یک مسیر نورانی پیش روی ملت است تا "ظهور مهدی" موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف،
ان شاءالله
♦️مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ فتح/۲۹
🖌میر احمدرضا حاجتی
@hajati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ماجرای اعدام های سال۶۷
برخی از مردم، اطلاع درستی از ماجرای اعدام های سال ۶۷ ندارند و به همین دلیل، تهمت های ناروایی به شهید رئیسی زده و ایشان را مقصر می دانند؛ در حالی که آن اعدام ها، خدمت بزرگی به مردم دنیا بوده است و همگی مدیون این شهید مظلوم هستیم‼️
🔻#شهید_رئیسی عضو هیئت رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی در آن سال بود.
🎥حتماً ببینید و منتشر نمائید👆
@eteghadz
#زمان #آثار #برزخ
🧐یک سوال🤔
⚰ میدونستید زمان فوت انسان دررفع مسائل ومشکلات عالم برزخ تأثیر داره؟
🪦 یکی از مواردی که نفسِ زمان، به انسان در عالم #برزخ سود میرساند؛ زمان فوت و انتقال انسان از دنیا به عالم برزخ است.
🔹 به تصریح روایات اهلبیت علیهمالسلام انسان بعد از #مرگ و لیلة الدفن مشکلاتی همچون فشار قبر و سؤال نکیر و منکر و عذاب قبر و وحشتِ تنهایی در قبر و عدم انس و آشنایی با آن عالم و... را در پیش رو دارد.
⭕️ بسیار مهم است که #وقت و #زمان_مرگ انسان چه زمانی اتفاق بیافتد.
🔸از ابان بن تغلب نقل شده است كه امام #صادق علیه السلام فرمود: «هر كس از مؤمنین در فاصله ميان ظهر روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه از دنيا برود، خداوند او را از فشار قبر ايمن مىدارد.»
📚بحارالأنوار، ج۶، ص٢٢١
🔹از امام #باقر علیهالسلام نقل شده است: «کسی که شب جمعه بمیرد خداوند برائت از عذاب آتش جهنم را برای او مینویسد و کسی که روز جمعه بمیرد، از آتش جهنم آزاد میشود.»
📚بحارالأنوار، ج۶، ص٢٠٣
🔸از امام #رضا علیهالسلام روایت شده که ایشان فرمود رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «اگر کسی در روز جمعه یا شب جمعه بمیرد، شهید از دنیا رفته است و روز قیامت با ایمان بر انگیخته میشود.»
📚بحارالأنوار، ج٨۶، ص٢٧۴
@tarbiatemanavi
📲 رهبر انقلاب: بسم الله الرّحمن الرّحیم
این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است./۱
#Letter4u2024 #LetterFromLeader #United4Palestine
📲متن کامل پیام | سایر پستها
هدایت شده از سرای حکمت
🥷ببین دشمن شاد است یا عصبانی! اگر دشمن شاد بود ،بدان راه را اشتباه رفتهای...‼️
مرحوم امام رحمت الله علیه فرمودند: ببینید کجا دشمن از کار شما شاد میشود و کجا ناراحت ؛ اگر جایی دشمن شاد شد،بدان که کار را خراب کرده ای ولی اگر ناراحت و خشمگین شد ،بدان که مسیر را درست رفته ای!
در طول تاریخ، هجمه های بسیاری به کشور ما از طرف دشمن وارد شده است، اما شدیدترین و گسترده ترین هجمه ها ، هم اکنون به کشور ما وارد میشود که دشمن ،با تمام قوای خود، برای از پا در آوردن کشورمان به میدان آمده است! براساس فرموده امام خمینی ، وقتی دشمن در اوج عصبانیت و ناراحتی است و حتی به این عصبانیت خود اعتراف میکند و تمام توان خود را به کار گرفته است ،باید بدانیم که مسیرمان مسیر درستی است !
اما متاسفانه در چنین شرایطی، افرادی هستند که به گونه دیگر به قضایا نگاه میکنند و فقط از اوضاع کشور انتقاد میکنند که این چه کشور و مملکتی است و پشت سر نظام و انقلاب و رهبری و غیره بدگویی میکنند،غافل از اینکه دشمن ، دقیقا همین را میخواهد و قصد او بدبین کردن مردم نسبت به نظام و مملکت و به جان هم انداختن مردم است!
📚 گزیدهای از بیانات حجت الاسلام والمسلمین محمد طاهری
#دشمن
#غرب
#جهادتبیین
🆔 @sarayehekmaatt
هدایت شده از سرای حکمت
📌ای کسانی که به دنبال شناخت امام زمان خود هستید، اول باید نماینده ایشان را به خوبی بشناسید!
در حال حاضر شخصیتی به نام ولی معظم فقیه در میدان ایستاده است و از هیچ حرف و حرکتی و حتی از مرگ هم نمیترسد و اصلا آرزویش شهادت است!
ما دائما میگوییم:آقا! امام زمان بیا! آقا بیا! خب ایشان نماینده امام زمان اند، ما چقدر حرف ایشان را میشنویم و چقدر به فکر ایشان و به دنبال حرف ایشان و تابع ایشان هستیم و چقدر حرف ایشان در منازل ما شنیده می شود و چقدر از ایشان تبعیت میکنیم ؟!
حرکت و جریان ولایت فقیه را شوخی نگیرید، چراکه او در بحث مهدویت و امام شناسی یک الگوست و بسیاری از حقایق را برای ما روشن ساخته است.
ای کسانی که به دنبال امام شناسی هستید، ولی فقیه خود را به درستی بشناسید که ولی شناسی بسیار مهم است!
در قرن اخیری که از آن گذشتیم، خداوند به ما لطف کرد و دو نمونه از الگوهای ولایت فقیه _کسانیکه توان و لیاقت این کار را داشتند_یکی مرحوم امام خمینی و یکی هم مقام معظم رهبری را به ما نشان داد و این مسئله ولایت فقیه یک مسئله مترقی در اسلام است.
بعضی سعی کردند اینگونه نشان دهند که ولایت فقیه و حکومت جمهوری اسلامی مانع حکومت امام زمان(عج) و در مقابل آن قرار دارد ،ولی ،ولایت فقیه در طول زمان خود را نشان داد که در راستا و در طول حکومت مهدوی قرار دارد ،نه در مقابل آن! یعنی این مقام در حال زمینه سازی ظهور و در حال برطرف کرد موانع آن است که معنای واقعی انتظار همین است.
حال اگر شما در مسیر این انقلاب قرار داشته باشید منتظر ظهور هستید وگرنه معلوم نیست عاقبت چه اتفاقی بیفتد! و اکنون شاهدیم که هر کس از این خط جدا شده است،کمکم از حقایق دور شده و کمکم رسوا و پراکنده خواهد شد...
📚 گزیده ای از بیانات حجت الاسلام والمسلمین محمد طاهری
#جهادتبیین
#ولایت
#امام_زمان
🆔@sarayehekmaatt
☑️رهبر انقلاب در ۳ جملهی پیاپی با ۳ استدلال عالی ۳ گزارهی غلط که افراد مریض در جامعه نشر دادند رو از بین برد
۱_ رئیسی خدمت نکرد
رهبر انقلاب: اونهایی که تا دیروز کتمان میکردند امروز از خدماتش میگویند
۲_رابطهی حاکمیت با کف جامعه قطع شده
رهبر انقلاب: تشییع حاج قاسم سلیمانی و رئیسی و آل هاشم و رحمتی و محافظ رئیس جمهور و خلبانان پرواز نشان دهندهی رابطهی عاطفی کف جامعه با مسئولان عالی است
۳_مردم از انقلاب زده شده اند
رهبر انقلاب: علت عزیز شدن رئیسی(نزد مخالف و موافقش) رئیسی بودنش نبود. پایبندی او به شعارها و اصول انقلاب بود
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
برداشت صحیح از مسئولیت اسلامی
🔹نگاه اسلام به زمامداران و مسئولان جامعه، بسیار سختگیرانه است، چنان نیست که قبول مسئولیت امتیازی ویژه قلمداد شود و مردم از هر سو برای رسیدن به آن بشتابند! مسئولیت در اسلام، امانتی الهی است. امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) در نامهی ۵نهجالبلاغه خطاب به اشعثبن قیس -از کارگزاران حضرت در منطقه آذربایجان- اینگونه میفرماید: «وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَة»، یعنی حکمرانی برای تو طعمه نیست بلکه امانتی بر عهدهات است. رهبرانقلاب در این باره خطاب به مسئولین میفرمایند:
«مسئولیت و منصبی که در نظام اسلامی داری، طعمه و سرمایه و کاسبی نیست - اشتباه نشود - مسئولیت در نظام اسلامی باری بر دوش انسان است که باید آن را به خاطر هدف و نیّتی تحمّل کند.» برداشت صحیح از مسئولیت اسلامی اینچنین است.
وقتی انسان نگاه امانتدارانه به مسئولیت داشته باشد، ابتدا باید قدرت پذیرش امانت و عمل به تعهدات آن را در خود ببیند و سپس خود را در معرض قبول مسئولیت قرار دهد، «بعضیمان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی!»
📚 منبع: پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR
(بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران ۱۳۷۹/۰۹/۲۵، بیانات پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبتنام افراد در انتخابات مجلس ۱۳۹۸/۰۹/۱۰)
@eteghadz
هدایت شده از برداشت های نادرست از احکام
تصدی منصب، بدون داشتن شایستگی
برخی از افراد برای تصدی پست، مقام و منصبی در جامعه احساس وظیفه کرده و به بهانه خدمت کردن یا به توصیه اطرافیان خود، با وجودی که شایستگی قرار گرفتن در آن جایگاه را ندارند مسئولیتی را قبول می کنند؛ در حالی که اگر انسان توان انجام کاری که به او محوّل می شود را ندارد، باید از پذیرش آن امتناع کند و اگر شخص اجرت می گیرد، اجیر شدن در کاری که توان انجام آن را ندارد، مشروعیت ندارد.(۱)
📚 منبع: استفتاء دفتر رهبری
#برداشت_های_نادرست_احکام
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
✍انتخابات حق است یا تکلیف؟
برخی گمان می کنند شرکت در انتخابات، فقط یک حق است؛ بنابراین هر کسی نخواست، می تواند از حق خود صرف نظر کرده و رأی ندهد؛ در حالی که چنین نیست!
🔹علامه مصباح یزدی رحمة الله علیه :
اگر کسی گفت من اصلا نمیخواهم در انتخابات شرکت کنم. برای من روشن نیست و ابهام دارم. جواب طلبگی اش به اختصار این است که: اگر شرکت در انتخابات فقط یک حق باشد، بله، من میتوانم شرکت نکنم؛ حقی است که به من داده شده، حالا یا شرعا یا قانونا یا عقلا و عرفا. ولی من دلم نمیخواهد از این حق استفاده کنم؛ اما اگر تکلیف باشد نمیتوانم بگویم من دلم نمیخواهد و حوصله اش را ندارم. اگر مصالح جامعه اسلامی جز از طریق انتخابات تحقق پیدا نکند، شرکت در انتخابات تکلیف خواهد بود و نمیتوانم برای شرکت نکردن بهانه بیاورم.
📚بیانات ۱۳۹۶/۰۲/۰۱
@eteghadz
هدایت شده از الهادی
#سعادت
🔻 علت تامّه سعادتمندی به خیلی امور بستگی دارد و علت تامّه شقاوت نیز همینطور است.
🔸 دیده شده است یک پدر چقدر سعی میکند، زمان انعقاد نطفه را یک زمانی انتخاب میکند که فرزندش سعادتمند شود، فکر میکند که اگر این زمان درست بود این بچه مقدس اردبیلی میشود فقط بخاطر مثلاً اینکه برنامهاش را در این ساعت انداخته است.
🔹 چنین چیزی نداریم. اگر این زمان باشد، فقط کمک است. در قدم بعد اگر نُه ماه مراعات مادر باشد، باز هم کمک است. اگر دو سال شیردهی هم مراعات باشد باز هم کمک است.
🔸 لذا قرآن میآید در تاریخ و مصادیق میچرخد و میچرخد و موارد مختلف را ذکر میکند. در پسر نوح همه اینها بوده ولی او آلوده به امری است که آن امر زور شده است، از مراعات پدر زور شده، از رزق حلال زور شده، و آن چه بوده است؟ رفیق بد! عمل ناصالح، «إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صالِحٍ» او این عمل غیرصالح را کمکم به دست آورده است.
🔹 یعنی شما انتظار داشتید که اگر پدرش عمل انعقاد را به جای ساعت هشت مثلاً ساعت نه انجام داده بود، مجبور باشد که پسر نوح خوب باشد؟ خیر، این خلاف حکمت است. مجبورِ به خوب شدن نیست. همه آن اسباب، مُعِدّات و علل به عنوان موجبه جزئیه و تکتک عمل میکنند.
🔸 آن چیزی که هست عمل صالح با ایمان است که میتواند علت تامه سعادت باشد و قرآن روی این دو بخش خیلی تأکید میکند. عمل ناصالح با عدم ایمان نیز میتواند علت شقاوت باشد.
کد ۸۳۹
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
✍اهمیت پرهیز از گناه
بعضی از مردم، برای حاجت گرفتن، به عبادات مشقت بار و سنگین روی می آورند، اما در عین حال، گناهانی که مبغوض خداوند است را نیز انجام می دهند!
🔹[نقل شده است که] امام صادق (ع) فرمود: حضرت موسی عبور کردند و دیدند که مردی [از اصحابشان] در حال سجده است؛ حضرت کاری داشتند، [وقتی] از آن کارشان برگشتند، دیدند هنوز این مرد در حال سجده است.[ گفتند] اینجور که تو سجده میکنی و تضرّع میکنی پیش خدای متعال، اگر حاجت تو دست من بود، آن را برآورده میکردم.
تأدیب الهی اینجوری است: خدای متعال وحی فرستاد به موسی بن عمران: اگر آنقدر سجده کند که گردنش بشکند، من او را قبول نمیکنم -حالا [در روایت] ندارد که حاجتش را برآورده نمیکنم، دارد که او را قبول نمیکنم- تا وضع خودش را از این حالتی که مکروه خدای متعال است تغییر بدهد و حال خود را به آن حالتی که محبوب خدای متعال است برگرداند؛ یعنی توبه کند از خلاف بزرگ و گناه زشتی که گرفتار آن است.
ما شنیدیم که بزرگان میفرمودند مهمترین مطالب این است که انسان از گناه بپرهیزد؛ از گناه اگر پرهیز کرد، آنوقت خیرات الهی و خیرات معنوی به سمت او سرازیر می شود، فتوحات الهی به روی او باز می شود؛ امّا کسی که دچار گناه است ولو عبادت هم می کند، ولو کارهای خوب هم انجام می دهد، امّا این گناه، این زخم، این رخنهای که در این استخر وجود دارد -که ما مکرّر مثال زدیم؛ عرض کردیم مثل استخری که چندین لولهی قطور آب، مدام آب می ریزد در این استخر، امّا استخر پر نمی شود؛ وقتی نگاه می کنید، میبینید دیوارهی استخر تَرَک دارد، ته استخر سوراخ دارد، نمی گذارد آب پر بشود -نمی گذارد که رحمت الهی او را فرا بگیرد.
می فرمودند اوّلین کار این است که انسان این رخنهها را بگیرد؛ این رخنهها گناه است...
📚 مقام معظم رهبری، شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه
منبع حدیث: «الكافي (ط - الإسلامية)، ج۸، ص: ۱۲۸؛ مجموعة ورام، ج۲، ص: ۱۳۷؛ مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول، ج۲۵، ص: ۳۰۶»
@eteghadz
هدایت شده از برداشت های نادرست اخلاقی
فقط به یکدیگر دعا کنیم ..!!
برخی در دعا کردن نیز بخیل و تنگ نظرند ، و گمان می کنند دعای به دیگران از فرصت دعای به خویش می کاهد ،؛ لذا در مواقع استجابت دعا و ایام خاص مناجات مثل روز عرفه و... فقط به خود و اطرافیانشان دعا می کنند . درحالیکه دعای به دیگران چندین برابر در حق دعاکننده به اجابت می رسد!!!
🔹على بن ابراهیم از پدرش نقل می کند که:
عبداللّه بن جندب را در موقف (عرفات) دیدم و وقوفى بهتر از وقوف او ندیدم پیوسته دستهایش بسوى آسمان بلند بود، و اشکهایش بر گونه اش روان بود بطورى که بزمین مى ریخت؛
پس همینکه مردم (از عرفات) برگشتند من به وى گفتم:
اى ابا محمد من وقوفى بهتر از وقوف تو ندیدم؟!
گفت: بخدا سوگند من جز براى برادران (دینى) خود دعائى نکردم، و این براى این بود که حضرت اباالحسن کاظم علیه السلام بمن خبر داد که هر که براى برادر دینى خود پشت سرش دعا کند از عرش بدو ندا شود: براى تو باد صد هزار برابر (آنچه براى برادران دینیت درخواست کردى)
پس من خوش نداشتم که صدهزار دعاى تضمین شده را بخاطر یک دعا از دست بدهم که نمى دانم آن یک دعا هم به اجابت برسد یا نه.!!
کافی ج۲
@akhlaghz
امتحان الهی
بعضی از مردم گمان می کنند اگر به فقر مبتلا شدند، خدا از آنها روی گردانده و اکرامشان نمیکند و ملاک اهانت و کرامت را ثروت و رفاه می دانند؛ در حالی فقر و ثروت، هر دو ابزاری برای ابتلا و امتحان انسان است.
🔻آیت الله جوادی آملی درباره این موضوع فرمودند:
«بینش برخی افراد این است که اگر یک وقت موضع مالی آنها خوب بود و در سلامت و رفاه و نعمت بودند، میگویند خدا ما را گرامی داشت، اما اگر به بیماری یا فقر و مشکلات دیگر مبتلا شدند، میگویند خدا ما را اهانت کرد. اینچنین افرادی معیار اهانت و اکرام را در ثروت میدانند. در حالی که خدای سبحان فرمود: اینچنین نیست؛ هم ثروت ابتلاء و امتحان است هم فقر و نداری؛ هم سلامت، ابتلاء و امتحان است هم بیماری. در هر رو حال ما داریم اشخاص را امتحان میکنیم».
@eteghadz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگن رأی نمیدیم، چون فرقی نمیکنه کی بیاد!
واقعا فرقی نمیکنه؟
@Farsna
هدایت شده از سرای حکمت
🤲دعای ما در حق امام، دعای متقابل امام در حق ما را در پی خواهد داشت...
عبد الرحمان، یک مرد سنّی مذهب اصفهانی، در زمان امام هادی(ع) بود. با متوکّل کاری داشت و به سامرا رفت. وقتی به دربار رسید، دید که آنجا بسیار شلوغ است؛ پرسید: اینجا چه خبر است؟
گفتند: میخواهند امام شیعیان را نزد متوکّل بیاورند. او میگوید: من میدانستم که متوکّل انسان خبیثی است و حتما میخواهد بلایی بر سر امام هادی(ع)_ آن جوان خوش سیما که وقتی او را دیدم، دلم را ربود_ بیاورد! در قلبم دعا کردم؛ خدایا! این جوان را از شر متوکّل حفظ کن!
او میگوید: وقتی امام هادی(ع) از کنار من رد شد، از میان جمعیت نگاهی به من انداخت و درحالیکه اصلا مرا نمیشناخت، صدایم کرد و گفت: عبدالرحمان! خدا دعایت را مستجاب کرد، اما من نیز دعایت میکنم که خدا عمر طولانی و مال و فرزندان فراوان به تو بدهد و همان دعاهایی که به آنها محتاج بودم را در حق من کرد!
راوی میگوید: آن زمان عبدالرحمان ۷۰ ساله و تنها شیعه اصفهان بود، اما جوان مانده بود و او فقط ۱۰ پسر داشت و دارایی اش ۱ میلیون تومانِ، پولِ آن زمان بود و تمام اینها در اثر دعاهای امام هادی(ع) برای او بود!
او یک دعا کرد، اما امام(ع) چندین دعا در حق او نمود!
بیایید کاری کنیم که امام در حق ما دعا کند!
#امام #دعا #امام_زمان
🪴 @sarayehekmaatt
هدایت شده از برداشت های نادرست از احکام
انواع واجبات
🔸برخی از مردم گمان میکنند تمام واجبات مثل هم است و تمام مکلفین، موظفاند آن را انجام دهند؛ در صورتی که چنین نیست!
🔻برخی از واجبات را همه مکلفین باید انجام دهند، بهگونهاى كه با انجام دادن بعضى افراد، از عهده ديگران ساقط نمى گردد. به این دسته از واجبات، «عینی» گفته میشود؛ مانند:
نمازهای یومیه، روزه های ماه مبارک رمضان، حج، خمس، زکات، ادای دین، نفقه زن، صله رحم، شرکت در انتخابات و رأی دادن، جهاد تبیین و ...
🔻اما برخی از واجبات، اگرچه بر تمام مکلفان، به طور مساوی واجب میباشد، ولی با انجام برخی از مکلفان، تکلیف از دیگران برداشته میشود. به این دسته از واجبات، «کفایی» می گویند؛ مانند:
تطهیر مسجد، جواب سلام فردی که وارد جمعی می شود، کفن و دفن و نماز میت و ... .
🍃🍃🍃
‼️ در نتیجه، شرکت در انتخابات و رأی دادن و تبیین، مثل نماز و روزه و... بر تکتک افراد واجد شرایط واجب عینی است!
📚منابع: رساله نماز و روزه رهبری، مسئله 117- رساله آموزشی رهبری، مسائل متفرقه- - سایت رهبری www.leader.ir- دائرة المعارف فقه مقارن، ج1، ص427- رساله توضیح المسائل آیت الله بهجت، ج1، ص 184، م942-رساله توضیح المسائل مراجع جلد2، ص960،س1113- آشنایی با علوم اسلامی۳، ج۱،ص۷۲
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام 👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
هدایت شده از سرای حکمت
وظیفه کنونی ما_2024_02_18_22_59_49_665.mp3
3.17M
[🎧] وظیفه شناسی
⁉️توی این اوضاع و شرایطی که کشور داره، رأی برای چی بدم؟!
اصلا رأی نمیدم...😒
#جهاد_تبیین
#انتخابات
#دشمن
🪴√@sarayehekmaatt
⁉️ آیا رای ندادن نشانه اعتراض به حاکمیت است؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #انتخابات_و_شورای_نگهبان
_________________________
آیا در طول تاریخ، در یک انتخابات، صدای آراء خاموش و آراء نداده شده، شنیده شده است؟! مثلا در انتخابات آمریکا، سال ۱۹۹۶ مشارکت بسیار پایین بود. تقریبا ۴۹ درصد مردم آمریکا رأی دادند و از بین ۴۹ درصد حدود ۲۵ درصد به کلینتون رأی دادند؛ یعنی در واقع ۷۴ درصد مردم آمریکا به کلینتون رأی نداده بودند. یعنی عملا کلینتون رئیسجمهور اقلیت بود. در مقابل، انتخابات مربوط به انتخاب اوباما و انتخابات مربوط به انتخاب بایدن، جزء بالاترین مشارکتها بود. حال سوال اینجاست که آیا کلینتون کمتر از بایدن رئیسجمهور آمریکا بود؟! در عمل افرادی که رأی ندادند، تاثیری در رئیسجمهور نداشتند.
مردم برای تغییر، میتوانند پای صندوق بیایند و شرایط را آن طور که میخواهند تغییر دهند. پس اینکه کسی بگوید من رأی نمیدهم که صدایم شنیده شود، درست نیست!
________________________
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اختیارات عجیب و غریب #رئیس_جمهور چه میدانید؟
⁉️ آیا انتخاب کسی که رئیسِ ۲۸ شورای عالی در کشور است، در سرنوشت ما اثر ندارد؟
#انتخابات
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir