⛔️ #محروم از #مناجات ⚠️
✳️ حضرت #شعیب میگفت:
گناه نکنید که خدا بر شما #بلا نازل میکند.. یکی آمد و گفت من خیلی هم گناه کردم ولی خدا اصلا بلایی بر من نازل نکرده! خداوند به حضرت شعیب وحی میکند که به او بگو اتفاقا تو سر تا پا در زنجیر هستی.. 🔥
آن فرد از حضرت شعیب درخواست نشانه میکند. خداوند میگوید به او بگو که #عباداتش را فقط به عنوان تکلیف انجام میدهد و هیچ #لذتی از آنها نمیبرد..
🌸 امام صادق (ع)فرمودند:
خداوند كمترين كاری كه درباره گناهکار انجـام مـیدهد اين است كـه او را از لـذّت مـناجـات #محـروم می سـازد.
📚 معراجالسعادة صفحه۶۷۳
👈 کانال #احکام و #شبهه
🆔 @etghad
#حکایت_خوبان
آیین همسرداری
حاج اسماعیل دولابی (ره):
وقتی میخواهید از منزل خارج شوید، اهل خانه را خشنود کنید و بیرون بیایید، وقتی هم خواستید وارد خانه شوید، بیرون در استغفارکنید و صلوات بفرستید و هر ناراحتی که دارید، بیرون بگذارید و با روی خوش داخل شوید.
اخلاق خانوادگی عارفان
@etghad
#بینش_مطهر
مهمترین عامل فساد اخلاقی
در ميان عوامل فساد اخلاق و تضعيف روحيه و در ميان عواملی که در زندگی ايجاد بدبختی و ناتوانی میکنند، چيزی بهاندازه تنعّم و نازپروردگی مؤثر نيست .
مجموعه آثار، ج ۱۸، ص ۸۸
@etghad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : وجود اختلاف در جانشینی پیامبر
@etghad
#غدیر
امام #رضا(ع) فرمود:
# عيد #غدير روز #تبريك و #تهنيت است. هر يك به ديگري #تبريك بگويد، هر وقت مؤمني برادرش را ملاقات كرد، چنين بگويد:
«الحمد لله الذي جعلنا من #المتمسكين بولاية #امير_المؤمنين و الائمة(ع)»
«حمد و ستايش خدايي را كه به ما توفيق چنگ زدن به ولايت اميرمؤمنان و پيشوايان عطا كرد»
آري #عيد_غدير روز لبخند زدن به چهره مردم با ايمان است.
📚 اقبال ص 464
@etghad
#روضه
بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید.
و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است.
و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
منبع:
منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
@etghad
آقای سروش؛ ناکام آن شخصی است که دینش را به دنیا می فروشد و با حق مبارزه می کند؛ ناکام آن کسانی بودند که با امیرالمومنین(علیه السلام) در غدیر بیعت کردند سپس بیعت شکستند.
ناکامان تاریخ، ناکثین، قاسطین و مارقین بودند، نه امام علی ( علیه السلام) که فرمود: « فزت و رب الکعبة» « به خدای کعبه، رستگار شدم.»
🔆قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ وَنَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِكُمْ أَن يُصِيبَكُمُ اللَّهُ بِعَذَابٍ مِّنْ عِندِهِ أَوْ بِأَيْدِينَا فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُونَ(توبه، ۵۲)
❇️ﺑﮕﻮ : ﺁﻳﺎ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺎ ﺟﺰ یکی ﺍﺯ ﺩﻭ نیکی [ ﭘﻴﺮﻭﺯی ﻳﺎ ﺷﻬﺎﺩﺕ ] ﺭﺍ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﻰ ﺑﺮﻳﺪ ؟ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺷﻤﺎ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﻰ ﺑﺮﻳﻢ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺳﻮی ﺧﻮﺩ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﻋﺬﺍبی ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ ; ﭘﺲ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﺮﻳﺪ ﻛﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮﻳﻢ.
📝 حجت الاسلام دکتر جواد گلی
@etghad
همراه اول به مناسبت عید سعید غدیرخم به کلیه مشترکین دائمی، اعتباری و انارستانی که کد دستوری
*100*672*1#
را از ساعت 20:00 روز جمعه مورخ 99/05/17 تا ساعت 23:59 روز شنبه مورخ 99/05/18 شماره گیری نمایند، بسته هدیه از 500 مگابایت تا 100 گیگابایت (به صورت تصادفی) هدیه میدهد.
@etghad
🚨 اعمال روز عید غدیر
🔸روزه، صدقه دادن، صلوات فرستادن و غسل کردن از جمله اعمال روز عید است.
@etghad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولوی طارق جمیل که سخنران و عضو جماعت تبلیغی پاکستان هستند در سخنرانی خود امام علی علیه السلام را طبق حدیث پیامبر و حدیث معروف غدیر، مولا علی خواندند و ترجمه ی جدیدی را ارایه کردند.
ایشان گفتند ما ترجمه میکنیم دوست
اما مولا یعنی سردار، یعنی آقا ...
این کلیپ سه مگا بایت هست خواهش میکنم ببینید حتما.
@etghad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #دوربین_مخفی | تو تاکسی داره گریه میکنه، به خاطر گربه اش که تصادف کرده و مُرده ..!
🔺واکنش جالب مردم 😉☝️
@etghad
از حضرت امام رضا (ع) روایت شده است:
وقتی ماه #محرم می شد، کسی پدرم (امام #کاظم (ع)) را خندان نمی دید و اندوه و حزن بر وی غالب می شد تا روز دهم، و چون روز #عاشورا فرا می رسید، آن روز، روز #مصیبت و #حزن و #گریه او بود و می فرمود: امروز، روزی است که #حسین (ع) شهید شده است.
مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی، بخش مربوط به اعمال ماه محرم.
@etghad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 اطلاع نگاشت | دیدگاه علما و مراجع عظام تقلید درباره برگزاری آیینهای محرم در شرایط کرونا
@etghad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : فهم اشتباه از سیر و سلوک
👤 #حجت_الاسلام_عباسی_ولدی
@etghad
❓مباهله یعنی چه؟چه ویژگیهائی دارد؟چرا پیامبر(ص) با مسیحیان نجران مباهله نمود؟
✍پاسخ:
«مباهله» پیامبر(ص) با مسیحیان نجران برگرفته از سنتی متداول، در میان اقوام سامی و بیانگر تلاشهای فراوان پیامبر(ص) برای دعوت اهل کتاب به دین اسلام بوده است که متأسفانه بخش وسیعی از مناظرات و گفتگوهای پیامبر(ص) با آنان مورد غفلت سیره نویسان واقع شده و در متون اسلامی نیز به طور مستقل بدان پرداخته نشده است.
🔻مباهله از آن جهت که دلیلی بر فضیلت و برتری اهلبیت(ع) و عصمت و امامت بلافصل امام علی(ع) است، دارای اهمیت است.
مباهله از ریشه «بهل» به معنای رها ساختن، ترک گفتن، به خود واگذاشتن و قید و بند چیزی را برداشتن و نیز لعنت کردن آمده است که از زبانهای عبری و سریانی وارد زبان عربی شده است و در اصطلاح به عملی گفته میشود که دو یا چند نفر که در مسأله مهم دینی با یکدیگر اختلاف دارند، در یک جا جمع شوند و با اصرار و تضرع به درگاه خداوند، از او بخواهند آن را که بر باطل است، رسوا و مجازات کند.
💥زمان و علت مباهله مسیحیان نجران با پیامبر(ص)
برخی زمان آن را سال سوم هجری میدانند؛ زیرا به اتفاق اکثر مفسران شیعه و سنی آیه ۶۱ سوره آل عمران که برای دعوت به مباهله است، در این سال نازل شده است و برخی وقوع آن را در سال نهم هجری «عام الوفود» دانستهاند که پیامبر(ص) عازم مدینه شدند؛ اما قول اول صحیحتر به نظر میرسد.
از محتوای آیات ۲۴ـ ۱۹ آل عمران میتوان دریافت که پیامبر(ص) برای تفهیم اینکه همه انبیاء در یک مسیر واحد بودهاند و دین حق یکی است و اختلاف در ظاهر شرایع به دلیل تناسب آن با مراحل تکامل اندیشه بشری است و عیسی(ع) نیز بنده و فرستاده خداست، تلاشهای فراوانی کرد و موفق شد، عدهای از آنان را به اسلام فرا خواند؛ اما عدهای دیگر به مجادله و محاجه با پیامبر(ص) پرداختند و چون سخنان منطقی پیامبر(ص) در آنان اثر نکرد، به دستور خدا آنان را به مباهله فرا خواند.
⭕️ مسیحیان نجران
«نجران» سومین شهر یمن در منطقه مرزی حجاز و یمن میباشد، که ۷۳ دهکده داشت و تنها منطقه مسیحی نشین است.
⚡️بامداد روز مباهله، حضرت رسول(ص) به خانه حضرت امیرالمؤمنین(ع) آمد. دست امام حسن(ع) را گرفته و امام حسین(ع) را در آغوش گرفت، و به همراه حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، ابوحارثه پرسید که اینها کیستند که با او همراهند؟ پاسخ شنید:
✨آن که پیش روی اوست، پسر عموی او و شوهر دخترش و محبوبترین خلق نزد اوست؛ آن دو طفل، فرزندان اویند از دخترش؛ و آن زن، فاطمه دختر اوست که عزیزترین خلق، نزد اوست.
پیامبر(ص) برای مباهله، به دو زانو نشست. سید و عاقب، پسران خود را برای مباهله برداشتند. ابوحارثه گفت: به خدا سوگند چنان نشسته است که پیغمبران برای مباهله مینشستند، و سپس برگشت. سید گفت: کجا میروی؟ گفت: اگر محمد بر حق نبود با عزیزترین افرادش نمیآمد و اگر با ما مباهله کند پیش از آنکه سال بر ما بگذرد، یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
در روایتی دیگر آمده است که وی گفت: من صورتهایی را میبینم که اگر از خدا درخواست کنند کوهی را از جای خود بركَنَد، هر آینه کنده خواهد شد. پس مباهله مکنید که هلاک میشوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
💢عقبنشستن نجرانیان
سپس ابوحارثه نزد پیامبر آمد و گفت: ای ابوالقاسم! از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت ادای آن را داشته باشیم. پس، حضرت با ایشان مصالحه نمود که هر سال، دو هزار حلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهمباشد، و نیز اگر جنگی با یمن روی دهد، سی زره، سی نیزه و سی اسب را به مسلمانان، عاریه دهند، و پیامبر(ص) ضامن برگرداندن این ابزار خواهد بود. پس از نوشتهشدن صلحنامه آنان برگشتند.
@etghad