🔻خاطرات خواندنی و تاسف بار از تاج الملوک، همسر رضا شاه
✍خوب شما ببینید چطور اسداله علم با کمال شهامت به محمدرضا می گفت که مشیر و مشاور دولت فخیمه انگلستان است. علم از ملکه انگلستان لقب اشرافی لرد و سر گرفته بود و خلاصه لقبی در انگلستان نبود که به او نداده باشند! یک پدر سوخته دیگری بود به نام شاپور جی که با پررویی به محمدرضا می گفت من قبل از این که تبعه ایران باشم نوکر ملکه انگلستان هستم! ما از امثال این آدمها که جاسوس و نوکر آشکار و یا پنهان انگلیسی ها و امریکایی ها بودند دور و برمان زیاد داشتیم.
گاهی به محمدرضا می گفتم چرا با علم به این که می دانی این پدرسوخته ها نوکر اجنبی هستند آنها را اخراج نمی کنی؟ محمدرضا می گفت: چه فایده ای بر اخراج آنها مترتب است؟ اینها را اخراج کنم ده ها نفر دیگر را اطرافم قرار می دهند. بگذارید اینها باشند تا خیال دولتهای خارجی از حسن انجام امور در ایران راحت باشد!
امریکا برای دادن کمک های اقتصادی شرط می گذاشت که باید فلان شخص بشود رئیس سازمان برنامه و بودجه . اصلاً خدمت شما عرض کنم که این سازمان برنامه و بودجه در ایران وجود نداشت و آمریکایی ها آن را درست کردند. مثلاً ارتش ایران احتیاج به توپ و تانک داشت. می گفتند می دهم به شرط آن که فلان کس بشود رئیس ستاد ارتش.
همه این امرای ارتش و رجال سیاسی مملکت با خارجی ها زد و بند داشتند واصلاً بعضی از آنها مثل جمشید آموزگار تبعه آمریکا بودند! بله! خیلی ها نمی دانند که بسیاری از این آقایان تبعه آمریکا یا انگلستان و به اصطلاح معروف دوملیتی بودند. گاهی اوقات بعضی اشخاص که به ما وفادار بودند، می آمدند واطلاع می دادند که هر شب در منزل سفیر آمریکا یا سفیر انگلستان یا فلان کشور خارجی جلسه است و آقایان وزرا و امرای ارتش با سفیر کبیر آمریکا یا انگلیس مشاوره و رایزنی می کنند و خط و ربط می دهند و خط و ربط می گیرند! ساواک هم هر روز صبح اول وقت گزارش این ملاقات ها را روی میز کار محمدرضا می گذاشت.
امریکا برای دادن کمک های اقتصادی شرط می گذاشت که باید فلان شخص بشود رئیس سازمان برنامه و بودجه . اصلاً خدمت شما عرض کنم که این سازمان برنامه و بودجه در ایران وجود نداشت و آمریکایی ها آن را درست کردند. مثلاً ارتش ایران احتیاج به توپ و تانک داشت. می گفتند می دهم به شرط آن که فلان کس بشود رئیس ستاد ارتش.
یک روز محمدرضا که خیلی ناراحت بود به من گفت: مادرجان! مرده شور این سلطنت را ببرد که من شاه و فرمانده کل قوا هستم و بدون اطلاع من هواپیماهای ما را برده اند ویتنام. آن موقع جنگ ویتنام بود و آمریکایی ها... هر وقت احتیاج پیدا می کردند... برای پشتیبانی از نیروهای خودشان در ویتنام از هواپیماها و یدکی های ما استفاده می کردند. حالا بماند که چقدر سوخت مجانی می زدند و اصلاً کل بنزین هواپیماها و سوخت کشتی هایشان را از ایران می بردند.
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلامی
@jahadtabyiniraneslami
صادرات سالانه پنج میلیون تن نفت از ایران به اسرائیل توسط رژیم پهلوی
متن سند ساواک: مانع اساسی در تجدید روابط سیاسی ایران و مصر مسئلۀ اسرائیل است؛ زیرا هماکنون سالیانه بهطور متوسط پنج میلیون تن نفت از ایران به آن کشور (اسرائیل) صادر میشود و مبادلات بازرگانی و خدمات دو کشور نیز قابل توجه میباشد.
📃 سند ساواک، ۱۳۴۷/۸/۵
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلامی
@jahadtabyiniraneslami
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسی که زمان شاه تو حلبیآباد بود، زمان جمهوری اسلامی ۵ طبقه خونه ساخت
من ۴۴ ساله تو گلوبندکم، چیزایی که دیدم رو میخوام به شما بگم
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلامی
@jahadtabyiniraneslami
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسوایی اخلاقی فرح دیبا از زبان احمد انصاری (پسرخاله فرح) در دربار پهلوی!
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلامی
@jahadtabyiniraneslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات «لیلی امیرارجمند» دستیار فرح به فساد دربار پهلوی!
تمام بودجههای کانون رو من تو مهمونیها جور میکردم! اون موقع جوون و خوشگل بودیم!
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلامی
@jahadtabyiniraneslami
عاشقانی که مدام از فرجت میگفتند
عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین_ایران_اسلام
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی در #انتخابات جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
#انتشار_حداکثری_با_شما
💢انتخابات ۲۵ میلیونی
🔹سرانجام انتظارها به سر رسید و انتخابات ۱۱ اسفندماه در بیسابقه ترین کمپین تحریمی ۴۵ ساله برگزار شد. اطلاق لفظ حماسه برای این انتخابات کاملاً تصديق میکند. چرا نگوییم حماسه وقتی که زمین و زمان دست به دست هم دادند تا رخداد ۱۱ اسفند شکل نگیرد. تفاوت مهم انتخابات روز گذشته با همه انتخاباتهای پیشین به زمانه و زمینه آن بازمیگردد.
🔸توپخانه رسانهای دشمن از سال گذشته تاکنون همه توان خود را به کار بست تا مردم از انتخابات روی برگردانند؛ اما این همه کوششهای آنان نبود؛ بلکه تلاش کردند با به راه انداختن اقدامات ناامنکننده و تداوم آن، مردم را از حضور در پایگاههای اخذ رأی منصرف کنند. کافی است به کشفیات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور در دوره اخیر نگاهی بیندازیم تا دریابیم برنامه و طراحی دشمنان با چه شدت و حدتی در دستور کار سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفته بود. دشمنان به خوبی معنای اتصال یک نظام سیاسی به ملت را میدانند. آنها انتخابات کم رونق را بستری برای باجخواهی و امتیازگیریهای بیشتر خود میدانند؛ به همین دلیل از مدتها پیش با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی سیاست بیاعتبارسازی مجلس و بیفایده بودن شرکت در انتخابات را در پیش گرفتند.
🔹اما در این میان، نمیتوان از نقش منفی و نفاقگونه بخش رادیکال جریان اصلاحطلب که از سال گذشته و همزمان با اغتشاشات ۱۴۰۱، به عنوان شبکه همکار جریان خارج از کشور عمل کردند، غافل شد. این طیف تندرو هر کاری از دستش برمیآمد، کرد تا پروژه «انتخابات ضعیف» رقم بخورد. فشارهای آنان بر عناصر مشارکتجوی اصلاحات با هدف وادار کردن آنها به انصراف از مشارکت، قابل کتمان نیست. طیف رادیکال این جریان، سیاست بیاعتبارسازی دولت و مجلس انقلابی را به شکلی در پیش گرفتند که (آنگونه که خود میگفتند) انتخابات زیر ۲۰ درصد تحقق یابد!
🔸تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی این حجم از طراحیهای امنیتی و خرابکارانه و کمپین سیاسی و رسانهای علیه یک انتخابات را مانند انتخابات ۱۱ اسفند به یاد ندارد. بنابراين، نکته مهم آن است که طراحیهای خارجی و گسترش ابعاد جنگ ترکیبی دشمن و نیز اقدامات منافقانه و تحریمی طیف رادیکال اصلاحطلب، سبب شده بود بسیاری از پیشبینیها و نظرسنجیها، از کاهش چشمگیر مشارکت مردم حکایت کند؛ اما مردم ایران سنگ تمام گذاشتند و ۲۵ میلیون رأی باارزش و پرمعنا را در چنین زمینه و زمانه حساس و سرنوشتسازی به صندوقها ریختند و بار دیگر دشمنان نظام و انقلاب را مأیوس و ملول از تلاشها و اقدامات مذبوحانهشان ساخته و شکست دادند.
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#انتخابات
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📊 مقایسه نظرسنجیهای انتخاباتی با نتایج نهایی
#ایران_قوی
#حضور_حداکثری
#انتخابات
#روشنا_اصفهان
☀️روشنا:قرارگاه، مرجع تولید و نشر: رویدادها، عملیات های تبیینی فرهنگی هنری، عملیات روانی و رسانه ای.🔻
🆔👉@roshana_esfahan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
یک شماره بین ۱ تا ۱۸ انتخاب کنید و روی پیوند زیر بزنید و ببینید رفیق شهیدتان کیست و چه می گوید؟
راستی اگه دوست داشتید یه صلوات مهمونش کنید.🌺
۱. digipostal.ir/cofa3zi
۲. digipostal.ir/cmdgvds
۳. digipostal.ir/cu961hs
۴. digipostal.ir/cabb62c
۵. digipostal.ir/c87kide
۶. digipostal.ir/ceiv42d
۷. digipostal.ir/csenas8
۸. digipostal.ir/cezkkiq
۹. digipostal.ir/c0enl2t
۱۰. digipostal.ir/ck0hv4j
۱۱. digipostal.ir/cfir815
۱۲. digipostal.ir/cjt5fhz
۱۳. digipostal.ir/cwbze98
۱۴. digipostal.ir/cwpcc6j
۱۵. digipostal.ir/cjarjqv
۱۶. digipostal.ir/cpexi3q
۱۷. digipostal.ir/cufmm0j
۱۸. digipostal.ir/c3fxydo
📎#سیره_شهداء
#باشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظات سخت مردی در حال توزیع غذا بین کودکان غزه:
"چیزی نمانده برادر، چیزی نمانده، باور کن تمام شد"
🆔 @Baseeratt