#مبلغ_مهدوی_باشیم
💠غیبت حضرت مهدی علیه السلام، از نگاه امام حسین علیه السلام
🔸امام حسین علیه السلام درباره غیبت امام زمان علیه السلام می فرماید:
🔹برای صاحب این امر دو غیبت است که یکی از آنها آن قدر به طول می انجامد که گروهی می گویند: [مهدی ] مرده و برخی گویند: کشته شده و بعضی گویند: رفته است. احدی از دوستان و غیره، از اقامتگاه او آگاه نمی شود، جز خدمت گذاری که متصدی امور اوست » .
🔸هم چنین می فرماید:
🔹 برای او غیبتی است که گروه هایی در آن از دین بر می گردند و گروه هایی دیگر بر آیین خود استوار می مانند و در این راه آزارها می بینند. به آنان گفته می شود: این وعده کی واقع خواهد شد اگر راستگو هستید؟ آنان که بر این آزارها و تکذیب ها صبر کنند، همانند کسی اند که شمشیر به دست گرفته و در پیشاپیش رسول اکرم صلی الله علیه و آله جهاد می کند.
📚 کمال الدین، ج 1، ص 317; اثبات الهداة، ج 6، ص 397; عقد الدرر، ص 134.
عیون الاخبار، ج 1، ص 18; بحارالانوار، ج 51، ص 133.
#مهدی_عج #امام_حسین(ع)
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
سه ساله کودک و این اوج عزّت؟
مدال مرحبا دارد رقیه
⬛️شهادت دختر سه ساله امام حسین(ع)، حضرت رقیه(س) تسلیت باد
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
🖼 احترام فرزندان شهدا
به مناسبت شهادت حضرت رقیه سلاماللهعلیها
🔹"به فرزندان شهدا که یتیمان همه شما هستند، به چشم ادب و احترام بنگرید.همانگونه که از فرزندان خود با اغماض میگذرید. آنها را در نبود پدران و مادران و همسران و فرزندان خود توجه خاص کنید"
🔺بخشی از وصیتنامه الهی سیاسی سپهبد شهید سلیمانی
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
🖤 #پیامبر_خدا حضرت محمد صلّیاللهعلیهوآله فرمودند:
🍀 أحَبَّ اللَّهُ مَن أحَبَّ حُسَیناً؛
🍃 خداوند دوستدار کسی است که حسین را دوست داشته باشد.
📖 بحارالأنوار، ج ۴۳ ، ص ۲۶۲
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
#سلام_آقا
نسیم صحن تو مشکلگشاست ای آقا...
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
🌅#روانشناسی
🍂دلسوزی به حال خود ، مخرب ترین ماده مخدر و به شدت اعتیادآوراست، زیرا لذتی لحظه ای ایجاد می کند وقربانی را از واقعیت جدا می سازد.
💎سپاس گذاری را جایگزین ترحم به خود کنید.
✔️به دنبال آن چیزهای کوچک زندگی تان باشید که به سادگی شان نادیده می گیرید و به دنبال افزایش قدردانی تان باشید.
✔️چند روش ساده که به شما کمک می کند روی چیزی تمرکز کنید که باید به خاطرش سپاسگزار باشید.
✔️دفتر سپاس گزاری داشته باشید.
✔️بگویید که به خاطر چه چیزی سپاسگزارید.
✔️هرگاه برای خود دل می سوزانید کانال را عوض کنید.
✔️از دیگران بپرسید به خاطر چه چیزی سپاسگزارند.
✔️به کودکان سپاسگزاری را بیاموزید.
📚منبع: 13 کاری که افراد دارای ذهن قوی انجام نمی دهند ؛ ایمی مورین
🌺با ما همراه باشید...
#کتابخانه_امام_رضا_(ع)سبزوار
@fa_imamreza
📖 کتاب«سایه ی ماه»
◼️بررسی زندگانی و نقش الگویی حضرت رقیه(س)
🔰مسابقه کتابخوانی آفتاب اندیشه شماره 24
🔸جهت شرکت درمسابقه هفتگی «آفتاب اندیشه» به کانال میقات الرضا به آدرس MighatAlReza@🆔 و کانال فرهنگسرا @fa_imamreza 🆔 در پیام رسان ایتا مراجعه فرمائید.
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
✅ برگزاری مراسم فرهنگی ورزشی با حضور ریاست اداره ورزش و جوانان جناب آقای حسین شهابی،اعضای شورای شهرستان، هیئات ورزشی بویژه #فوتبال و مسئولین کمیته ها در سالن همایشهای رضوی
🔻لازم به ذکر است در پایان مراسم از پیشکسوتان داور و داوران فوتبال تجلیل بعمل آمد و از لباس جدید داوران رونمایی شد.
🔸ضمنا فرهنگسرای امام رضا(ع) به عنوان یکی ازاعضای هیئات رئیسه در این زمینه فعالیت می نماید
#فوتبال
#ورزش
#داوران
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza
❇️ آیین معارفه دکتر سیدعلی محمد سرسرابی به عنوان سرپرست «مؤسسه فرهنگی و بقاع متبركه و اماكن مذهبی» سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی باحضور مدیران این سازمان برگزار و از خدمات حجتالإسلام والمسلمین دکتر عطاران طوسی در مدت تصدي مديرعاملی این مؤسسه فرهنگی قدردانی شد.
♻️ بهرهگيري از ظرفيتها و تجارب موجود در کشور و آستان قدس رضوی به منظور توسعه و پيشبرد امور قرآني، فرهنگي و مأموريتهاي مؤسسه، خصوصاً تهيه طرح تشكيلاتي جديد مؤسسه و تشكيل معاونت فرهنگي سازمان علمی و فرهنگی و تحقق سياستهاي ابلاغي آستان قدس رضوی از مهمترین موارد مندرج در حکم سرپرستی این موسسه بود که توسط دکتر عبدالحمیدطالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برای سرپرست جدید مؤسسه فرهنگی و بقاع متبركه و اماكن مذهبی این آستان مقدس آمده است.
📚کتابخانه و فرهنگسرای امام رضا(ع) سبزوار
🆔 @fa_imamreza