🔹اگر به رئیس دولت و یا هر فرد دیگری بگویند "منقلی" حتما اقدام زشتی است!
ولی آقای #روحانی یادتان هست سال ۹۵ در پاسخ به منتقدان #برجام گفتید "برخی فکر میکنند منقلی هست و می توان قطعنامهها (برجام) را در آن بیندازند."
چیزی که عوض داره گله نداره آقایان!
@faanos313
🔸وزارت خارجه بیانیه داده است و ضمن ابراز خرسندی از آمدن دولت جدید در آمریکا از کلمه «#تروریسم دولتی #ترامپ» استفاده کرده.
🔹#آمریکا را به ترامپ تقلیل می دهد و فراموش میکند دولت دمکرات آمریکا به لیبی حمله کردند، عراق را به خاک و خون کشیدند و داعش را بر سوریه و عراق حکمفرما کردند..
🔸ما هم از ترامپ بیزاریم اما این تقلیل دادن آمریکا به ترامپ، آن هم از سوی وزارت خارجه ذوق زده دولت روحانی خجالت آور است..
@faanos313
🔴️ اینها شهاب سنگ نیستند؛ این اصابت میراث طهرانی مقدم به عمق رژیم است
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روزی که روحانی به رهبری اهانت کرد و از #ادبیات_منقلی استفاده کرد، صدای اعتراض کسی بلند نشد. اگر حضرات علما و بزرگان بیانیهای علیه روحانی صادر میکردند که چرا رئیس جمهور به آیتالله خامنهای بعنوان رهبر و ولی فقیه و مرجع تقلید شیعه اهانت کرده، حالا آقایان دولت بخاطر اظهارات یک روحانی ناشناخته در تلویزیون طلبکار نمیشدند و فریاد وااسلاما برای اهانت به روحانی سر نمیدادند!
🔹اگرچه ما اهانت به هیچ شخصی چه مسئول چه غیرمسئول را تایید نمیکنیم و این ادبیات که باب اهانت را باز میکند و باب مناظره و گفتگو در تلویزیون را میبندد محکوم است اما بدانید اول کسی که از #پا_منقلی گفت شخص رئیس جمهور بود و چیزی که عوض دارد گله ندارد!
حساب ۵۰ واژه اهانتآمیز روحانی به منتقدین هم بماند!
✅ #داود_مدرسی_یان
@faanos313
📸کروبی در منزل قوچانی!
🔹محمد قوچانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی نوشته است که شب گذشته مهدی کروبی و غلامحسین کرباسچی میهمان او بودهاند.
🔹او نوشته ۸۸ را نباید فراموش کرد اما باید از آن عبور کرد.
🔹او همچنین نوشته حتی اگر برخی اصلاح طلبان به بن بست رسیده باشند، اصلاح طلبی و سیاست ورزی هرگز نمیمیرد.
🔸این برای چندمین بار است که تصاویری از ملاقات مهدی کروبی با شخصیتهای سیاسی در چند ماه و هفته اخیر منتشر می شود و به نظر میرسد آنچه درباره شرایط حصر او طی ماهها و حتی چند سال اخیر تصور میشود اساساً با واقعیت موجود تناسبی ندارد.
#فانوس
@faanos313
*مسیر🖋️ اقتصادی*
*کاهش احتمالی نرخ ارز در دوره پسا بایدن*
یکی از اظهارات جنجالی روحانی در روزهای گذشته پایین آمدن نرخ ارز تا 15 هزار تومان در صورت آزاد شدن منابع بلوکه شده در کره جنوبی بوده است، این اظهارات که البته نشانگر تمایل دولت برای دوره انتخاباتی پیش رو است تبعاتی نامناسبی برای اقتصاد کشور در بر خواهد داشت؛ از جمله این موارد ضربه به تولید، تقویت خروج سرمایه از کشور و اتلاف منابع ارزی کشور(با توجه با تجارب قبلی دولت مستقر) و هدایت منابع کشور به طبقات حامی مالی انتخابات دولت مستقر(و برگزاری ناعادلانه انتخابات آتی) خواهد بود. از جنبه روانی گویا اثرات خود را داشته و قیمت دلار تا 23900 تومان (در زمان تهیه توصیه رسانه ای) پایین آمده است. این اتفاق البته همزمانی هایی دارد؛ در میانه این اتفاقات دولت آمریکا در حال انتقال به دولت بایدن بوده و خبر میرسد دیپلمات های برجسته برجامی دموکرات ها در حال تصدی دستگاه اطلاعاتی آمریکا هستند.
اما با مداقه در تحولات ارزی کشور میتوان آمار جالبی را به خوبی دید؛ در تابستان که نرخ ارز افزایشی بود در تحلیل ها گفته شد یکی از بنیان های قوی آن منفی شدن تراز تجاری و ارزی کشور است، همین ارز را برای کشور گران میکرد، ولی روند تحولات در ماه های اخیر به گونه ای بوده است که دیگر نه از آن فروش 300 هزار بشکه نفت خبری هست و نه خیلی تنگناهای کرونایی؛ در نتیجه در آمار میبینیم که صادرات کشور به یکباره از واردات پیشی گرفته و تراز تجاری کشور به وضعیت مطلوبی در حال رسیدن است، انتشار آمار تجارت خارجی ماه های اخیر این مورد را به خوبی نشان میدهد، البته بنا بر برخی اخبار غیررسمی صادرات نفت نیز در ماه های اخیر رشد داشته است. همین تحولات باعث شده است تا در دوره اخیر نرخ حواله ارز به زیر قیمت اسکناس رسیده و این روند به شکل قوی ای در حال ادامه باشد به گونه ای که تحلیل های تکنیکال در دوره پیش رو محدوده قیمت 23500 را روند با ثباتی به ما نشان دهد. در همین راستا به نظر میرسد بایستی اقدامات رسانه ای لازم صورت گیرد. این رویکرد رسانه ای بایستی با تاکید بر این نکته صورت گیرد که روندهای اقتصادی کشور از پیش از انتخاب بایدن به سمت مثبت شدن رفته بوده است، به نوعی از دریچه منافع ملی شایسته است به مردم اینگونه نشان داده شود که قدرت رویدادهای اقتصادی و فنی نسبت به اتفاقات سیاسی برای کاهش یا افزایش قیمت دلار خیلی بیشتر است، این دال مرکزی رسانه ای کمک میکند تا به مردم ضرورت تولید ملی نشان داده شود.
*توصیههای رسانهای*
1. برجسته سازی مثبت شدن تراز تجاری کشور از پیش از انتخاب بایدن به عنوان دلیل اساسی کاهش نرخ ارز
2. برجسته سازی قدرت بالاتر رویدادهای اقتصادی و فنی نسبت به اتفاقات سیاسی برای کاهش قیمت دلار
3. تاکید و یادآوری گزارش های خارجی چند ماه پیش مبنی بر افزایش صادرات نفت در کشور به عناون منبع اصلی تامین ارز
4. تبیین دلایل غیرواقعی بودن نرخ ارز فعلی و عدم ارتباط آن به متغیرهای اقتصادی
@faanos313
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ همزمانی شیطنت های اخیر در تحریک هم وطنان کُرد (انتشار کلیپ هایی تقطیع شده مربوط به دوسال پیش از برنامه های تلویزیونی ) با روی کار آمدن بایدن که مُصِر بر تجزیه کردستان است اتفاقی نیست.
دست های چدنی زیر دستکش مخملی دموکرات ها از خنجر آخته ترامپ خطرناک تر است.
🔸انفجار خونین بغداد بیش از آنکه یک آشوب تروریستی باشد یک اقدام نمادین در بازگشت جنگ به خاورمیانه با روی کار آمدن گلوبالیست ها و صهیونیست های جهان وطن است
این را بگذارید در کنار توییت معنا دار حجاریان که فی الواقع یک اطلاعیه است و نیز انتقال تروریست های داعشی به مرزهای شرقی ایران
@faanos313
#جنگ_قدرت
🔴 آتش قدرت طلبی در خرمن اصلاحات
✅ #بدهکاران_طلبکار‼️ | اصلاح طلبان به جای تشکر، طلبکار هم شدند!
🔻 پاسخ تند محمود واعظی به انتقاد خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان درباره دولت اجارهای:
🔹 اصلاحطلبها را در سمتهای استانداری و معاونت وزیر! بهکار بردیم الان طلبکار شدهاند
🔹 آن زمان( انتخابات۹۲) نظرسنجیها فاصله معناداری میان رای روحانی و عارف را نشان میداد و روحانی جزو نفرات اول و دوم بود. بر همین اساس خودشان تصمیم گرفتند عارف که دیگر شانسی برای رقابت نداشت، کنار برود
🔹(اصلاح طلبان) با نگاهی به گذشته ببینند قبل از این دولت چه شرایطی داشتند و فعالیتهای آنها در چه حدی بود
🔹 این دولت همفکران آنها را در استانداریها و سمت معاونت وزیر به کار گرفت و امروز به جای تشکر، طلبکار هم شدند و حرفهای بیربط میزنند و الان که زمان انتخابات شده در پی یک سری حرفهای بی پایه واساس هستند
@faanos313
🇺🇸 مدیریت آمریکایی بحران
انتخابات آمریکا اگرچه با میدانداری رئیسجمهور مستقر، بحرانی شد و به فتح کنگره نیز انجامید اما به دلایل ذیل کنترل شد:
۱/برائت جمهوریخواهان
۲/حمله به کنگره
۳/سرکوب و کشتار مهاجمان
۴/انسداد صفحات ترامپ
۵/مدیریت محتوای فضای مجازی
۶/بایکوت ترامپ توسط رسانهها
۷/لشکرکشی و حکومت نظامی
#احمد_قدیری
@faanos313