eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.5هزار عکس
38.1هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴🌍روحانی سال ۹۴ از کربلا درس مذاکره گرفت، سال ۹۷ درس مبارزه! حتما باید هسته‌ای، علم و فناوری ، تولید و عزت ملی و... نابود میشد تا بفهمی راه مقابله با دشمن مبارزه است، نه مذاکره؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅عکس العمل طرفداران روحانی وقتی بهشون میگی چی شد تو که میگفتی روحانی رای بیاره همه چیز درست میشه؟
#شایعه نوجوان ایرانی در حال تدریس زیر پل اهواز برای کودکان محروم! #پاسخ عکس فوق که به دروغ با نام های مختلف و در مکان های مختلف از ایران در فضای مجازی بازنشر میشود متعلق به هندوستان و زاغه نشینان حومه دهلی میباشد #زودباورنباشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عباس بقایی: 🔻امارات نخستين ماهواره خود را به فضا فرستاد 🔸کشور ما هم به مرحله فرستادن موجود زنده به فضا رسیده بود، اما بعد از روی کار آمدن روحانی و اصلاح‌طلبان در همان مرحله متوقف شد...
شهدا شفاعت میکنند امام رضا (ع)درروزقیامت هريك ازشهداء دربارۀ هفتاد هزارنفر از خاندان وهمسايگان خود شفاعت میکند، تا آنجا كه همسايگان او برسرهمسايگى با وى،بايكديگر نزاع مىكنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 رسول خدا صلی الله علیه و آله: فَوقَ کُلِّ بِرٍّ بِرٌّ حَتَّی یُقْتَلَ الرَّجُلُ في سَبیلِ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ فَلَیْسَ فَوْقَهُ بِرٌّ. بالای هر نیکی، نیکی دیگری است، مگر كشته شدن در راه خداوند ـ عزّ و جلّ ؛ که هيچ نيكی بالاتر از آن نیست. بحار الأنوار، ج 2، ص 156
🔴 واکنش ایران درقبال اجرای نمادین سازوکار ویژه اتحادیه اروپا چه باید باشد؟! سازوکار ویژه اتحادیه اروپا که از سوی دیپلمات‌های اروپایی مطرح شده و به صورت ضمنی توسط جناب ظریف تایید شده است، بدین معناست که عملا این سازوکار در موعد اعمال تحریم‌ها(۱۳ آبان)، بی‌خاصیت خواهد بود و تنها قیچی کردن یک است و اثری در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها ندارد؛ در نتیجه، انتظار می رود ایران زیر بار «اجرای نمادین» این سازوکار ویژه اتحادیه اروپا نرود و در یک لااقل برخی تعهدات خود در را تعدیل نماید... چنانچه ایران دست به اقدام متقابل نزند، این به معنای عدم انجام تعهدات بیشتر و قرار دادن پیش‌شرط‌های غیرمنطقی نظیر از سوی اتحادیه اروپا خواهد بود و مهم‌تر اینکه عدم اقدام متقابل این پیام را به طرف اروپایی و آمریکایی خواهد داد که ایران در  موقعیت ضعف قرار دارد و آنها می‌توانند محدودیت‌های بیشتری را اعمال نمایند و برای گرفتن امتیازهای بیشتری از کشورمان در عرصه‌های دیگر مانند و نفوذ اقدام کنند!!
گوشه‌ای از کارهایی که آخوندی نکرد استاندار کرمانشاه: وزارت راه و شهرسازی تاکنون حتی یک واحد از واحدهایی که بازسازی آنها را بر عهده داشته بازسازی نکرده است. 1- آن 160 نماینده ای که از آخوندی تشکر کردند نباید خجالت بکشند؟ 2- آیا آخوندی نباید محاکمه شود؟!
از رضا پهلوی بپرسید: رابط ات با برای برنامه میدان امشب که بود؟ آیا برای برنامه میدان با نبیل خطیب و محمود عنایت مستقیما در واشنگتن دیدار کردی؟ آیا نبیل خطیب حامل پیغامی از سوی محمد بن‌سلمان برایت بود؟ چه پیغامی؟ دریافتی ات از چندهزار دلار بود؟ *علی علیزادهAliz*