🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
🔖 هضم شدن در جزئیات یا کلاننگری؟
❌. چگونه وقایع را تحلیل کنیم که به خطا نرویم؟ آیا من با دیدن یک حادثه و حتی ده حادثه بدون دانستن علتها و انگیزههای عاملان حوادث، عاملین اصلی یا فرعی، بدون دانستن نتایج حوادث می توانم به عمق قضایا پی ببرم؟ چه چیزی میتواند در داشتن شناخت درست و منطبق بر حقیقت به من کمک کند؟ خیلی از ما وقتی اغتشاشات اخیر به اسم مرگ مشکوک مهسا امینی شروع شد، با نظر کردن در جزئیات و افراد و حوادث ظاهری منعکس شده در رسانه ها، سریع احساس اولیه خود را مبنای موضعگیری خود در این باره قرار دادیم و تا چندی بر اساس همان حس اولیه، حوادث بعدی را تحلیل کردیم. بعد از مدتی شک کردیم که نکند حس اولیه اشتباه بوده و قضایای دیگری هم در کار است که من نمی دانم یا حداقل برایم کمرنگ بوده ولی شاید لازم است بیشتر به آنها فکر کنم.
📌. یکی از نیازمندیهای قطعی ما برای زندگی در دنیای پیچیده امروزی که تقابل تفکرها و جریانها در همه جای عالم سرعت بسیار زیادی پیدا کرده، تحلیل حوادث اجتماعی در عمق تاریخ زندگی بشر است؛ اینکه همه وقایع و اتفاقات را ذیل تقابل تاریخی جبهه الهی و جبهه غیرالهی ببینیم و درگیر جزئیات حوادث نشویم زیرا جزئیات رنگ عمل ناقص انسانها را دارد؛ تطابق کامل عمل هر انسان الهی با الله، زمانی است که انسانِ کامل باشد و تطابق کامل عمل هر انسان غیرالهی با شیطان، زمانی است که شیطان مجسم باشد. در حالی که ما اکثرا انسان های خاکستری هستیم که مجموعهای از نقاط الهی و غیرالهی را در خود جمع کرده ایم. پس نگاه کردن به جزییات عمل افراد نمیتواند راهنمای ما برای پیدا کردن حقیقت باشد. چون جزئیات کاملا قابلیت گمراهکنندگی را دارند.
📌. پس چگونه گرفتار جزئیات نشویم؟ جواب، داشتن نگاه کلان است؛ نگاه کلان، قدرت تحلیل مسائل در حوادث مختلف را به ما می دهد و به ما این امکان را میدهد که از لایه های عمیق ایدئولوژیک به سطح محصولات سبک زندگی منتقل بشویم و این مسیر را ببینیم. برای داشتن نگاه کلان، توجه به سیر تاریخی حوادث و گسترهی وقوع آنها در تاریخ و کیفیت وقوع آنها اهمیت پیدا می کند! لذا اگر بدون اتکاء به نگاهی همینقدر کلان و تنها با نگاه جزء نگر به وقایع، تقابل تاریخی موجود بین دو جبهه الهی و غیرالهی نادیده گرفته شود قطعا با امپراطوری رسانه ای غرب، که تلاش دارد انسان ها جزئینگر و بدون اتصال به پیشینه و هویت تاریخی و تمدنی خود تربیت شوند، حوزه شناختی افراد تحت تأثیر قرار خواهد گرفت؛ رهبر معظم انقلاب زمانی فرمودند: «به مسائل جهانی و مسائل منطقهای و از جمله مسائل کشورمان، باید نگاه کلان و جامع داشته باشیم؛ این نگاه کلان، به ما معرفت و بصیرتی را عطا میکند که اولاً موقعیت خودمان را، جایگاه خودمان را، ایستگاه خودمان را در وضع کنونی بازیابی کنیم و بفهمیم در چه وضعی قرار داریم؛ بعد هم به ما تعلیم میدهد که برای آینده چه باید بکنیم.» (بیانات ۱۳/۶/۹۳)
📌. با نگاه جزئی به حوادث اجتماعی-سیاسی و بسنده کردن به رفع شبهات ریز، کلاننگری اتفاق نمیافتد. هرچند رفع شبهاتی که موریانه وار ذهن ها را می خورد کار بجایی است، ولی نباید دستمان خالی از سیر تاریخی فتنهها و گسترهی درگیریها باشد و گرنه امکان خطا زیاد است. وقتی پدیده ها را در عرصه ی درگیری تمدنی ببینیم بهتر میتوانیم تحلیل کنیم و کمتر فریبِ فضاسازیهای رسانهای را میخوریم. تقابل حق و باطل که از خلقت انسان آغاز شده، آنجا که شیطان از سجده بر آدم سرباز زد و نتوانست مقام ملکوتی انسان را بپذیرد، پس تلاش کرد او را بفریبد. حضرت آدم نیز فریب وعده شیطان را خورد و به زمین هبوط کرد، همچنان در طول تاریخ ادامه داشته و امروز بصورت تقابل تمدنی مطرح میشود؛ تقابلی پیچیده از لایههای عمیق ایدئولوژیک تا لایه سطح زندگی؛ لذا در این تقابل تمدنی وقوع حوادث اجتماعی و فتنههای پی در پی دور از انتظار نیست فقط باید به کلاننگری مجهز باشیم.
و من الله التوفیق
✍ کتابی
کانال نوشتههای انقلابی
🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
هدایت شده از رسول
🔴 درباره تلخی خیابانهای شهر
🔻چند عکس از برهنگی منتشر کرده و زیرش با ناامیدی نوشته است: روز به روز بدتر می شود.
🔸بله. حق دارد. طبیعی است که مومنین از اباحه گری در شهر دلچرکین شوند.
اما ماجرا چنین نخواهد ماند.
💢به چند دلیل.
1⃣ اینکه برهنگی وبی حجابی به جهت کمی بیشتر نشده است. عیان تر شده است. اینها که کشف حجاب کردند که قبلا محجبه نبودند. همین بودند کم و بیش. یک نمونه اش سلبریتی هایی که اخیرا کشف حجاب کردند. مثلا علیدوستی قبلا حجاب داشت؟!
2⃣ اینکه بخشی از این بی حجابی از سر برانگیختگی اعتراضی است. این هیجان می گذرد و عقلانیت حاکم می شود. مردم ما عفیف اند. فرهنگ شان که یک روزه تغییر نمی کند.
3⃣ اینکه این مارپیچ سکوت اجتماعی برای این روزهای برزخی است. این نیز می گذرد. نهی از منکر اجتماعی رها نخواهد شد. ولو در حد یک اخم ساده با ادبار اجتماعی مواجه خواهند شد. حتی از سوی محجبه های عرفی.
4⃣ اینکه نظام از صیانت و مراقبت از ضرورت دین نخواهد گذشت. مدارای ناشی از التهاب ها می گذرد. قانون حاکم می شود؛ البته با تدبیر و درایت و اصلاح رویه های غلط گذشته.
و اما پنجمی را مطمئن نیستم. امیدوارم چنین شود؛ اینکه مدیران و مسوولین فرهنگی و حوزوی از این حوادث اخیر بهوش شوند و بار روزی زمین مانده ۴۰ سال گذشته را بدوش بکشند. دعاکنیم این صحنه ها را ببینند و وجدان درد بگیرند...
✅یک حرف باقی ماند.
خیابان های شهر خیلی هم تلخ نیست. دقیق تر شویم. مگر بنا به ظاهر و گفته ضدانقلاب، بی حجابی آزاد نشده است؟ چرا اکثریت مردم بی حجاب نشدند؟ شاید من و شما کمتر متوجه این دارایی شویم. اما ضدانقلاب فهمیده تیرش به سنگ خورده است. او فکر می کرد شل حجاب ها فردای حذف قانون کشف حجاب می کنند. او نمی دانست مردم ما هر سطحی از حجاب شان را حجاب می دانند و پاسدار آنند.
┅•••➰🍃🌱🌸🌱🍃➰•••┅
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حرف حساب
✳️ نمازی که نفی طاغوت نکند زیرپاست نه سرپا!
🔻 الله اکبر یعنی هیچ قدرتی جز #الله برای ما قابل قبول نیست، نفی #طاغوتها، نفی #قدرتها، الله اکبر! #نماز یعنی #توحید، نماز یعنی همه در پیشگاه الهی با هم برابرند، همه مساویاند، همه باید در یک صف هماهنگ منظم در یک جهت رکوع کنند، سجود کنند، تشهد بگویند، نماز بخوانند.
🔸 اتصال همهی دلها به یک مرکز واحد، یک مسئلهی اجتماعی و یک مسئلهی #نظامساز و شکلدهندهی هندسهی نظام اسلامی است. #مقام_معظم_رهبری در این رابطه میفرمایند: «یکایک مسلمانان بهوسیلهی نماز با یک مرکز واحدی در تماس میشوند. در آنِ واحد در وقت نماز، همهی مسلمانان در همهی نقاطی که دنیای اسلام گسترده است، دل را به یک مرکز واحدی متصل میکنند.»
🔺 پس آن کسانی که خدا به آنها قدرت داده، اولین برنامهشان نفی طاغوتها و قدرتهای مقابل خداست. اقامهی نماز یعنی این! اگر در جامعهای همه نماز بخوانند ولی این اتفاق نیفتد، نماز سرپا نیست، نماز زیرپا است، این ظاهر نماز است.
👤 #استاد_عینیزاده_موحد
📚 برگرفته از کتاب «دکترین انتظار و مبانی قرآنی آن (ج۲)»
📖 ص ۱۸
🙏 #خدایا_منجی_را_برسان
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
هدایت شده از خبرگزاری فارس
از خانه ی امام بیرون آمد. شارژ شارژ شده بود.هنوز گرمی بوسه امام را روی پیشانی اش حس می کرد. اشک جمع شده بود توی چشم هایش و داشت آرام آرام پایین می آمد.چقدر دوست داشت این لحظه ها را و چقدر برایش زیبا بود. بعدها《ایگورمن》روزنامه نگار ایتالیایی که ادواردو را دیده بود و عشق و علاقه اش نسبت به امام خمینی را از نزدیک مشاهده کرده بود، گفته بود :《 به عقیده من، آیت الله خمینی ، ادواردو را سحر کرده است.و الّا چنین شیفتگی نسبت به یک انسان ، آن هم فقط در یک دیدار ، از محالات است،از محالات..》
📔 برگرفته از کتاب من ادواردو نیستم
🌹به مناسبت ۱۵ نوامبر، سالروز شهادت 《ادواردو (مهدی) آنیلی》
❌💥❌💥❌💥❌💥❌💥❌
🔴خونِ بی گناه🔴
.
💥در دو ماه گذشته مخالفین جمهوری اسلامی در داخل و خارج از کشور به اندازه کافی فرصت داشتند روی این موارد کار کنند:
✅۱. برنامه بدهند.
✅ ۲. قانون اساسی
✅۳. کلیات و روش حکمرانی
✅۴. مدل حکومت بعد چیست؟
✅ ۵. راهکار بدهند که چگونه از تجزیه ایران جلوگیری کنند!
✅۶. مبانی اندیشه ای و ایدئولوژی شان را تبیین کنند
👈به هیچکدام نپرداختند، چون مبانی و نخبه ای در کار نیست، خوب یا بد این موارد از دل اندیشه و توسط طبقه راهبر شکل می گیرد. سطح دغدغه و شعارها به امور سطحی ختم میشود. خشونت کور و سر و صدای زیاد در فضای مجازی جای این مبانی را پر نمی کند. حال برای بقای سیاسی خود و بلوایی که راه انداختند به چه چیزی نیاز دارند: ریختن خونِ بیگناه
👈از مردم زاهدان تا نیروهای حافظ امنیت هر خونی ریخته شود در راستای احیای مصنوعی این جریان است. چرا در این دو ماه هر مورد خودکشی و بیماری را به پای نظام نوشتند؟ علت همین احیای مصنوعی است. وقتی در خانه مان آتش روشن میشود، صدایمان را بر روی کسانیکه در حال خاموش کردن آتش هستند نباید بلند کنیم. دنبال آن کسی باید بود که آتش را روشن کرده است. در روزهای آینده این جریان ایرانی خارج نشین یک چیز میخواهد: خون. خون هر بیگناهی در هر حال ریخته شود در حکم تنفس برای زنده نگه داشتن این جریان شکست خورده است.
📌 اینکه برای سه روز آینده دست به تحریک می زنند برای همین جوی خون است. دوماه فرصت داشتند مردم را همراه کنند، عدم همراهی مردم که خودشان معترضند، این جریان را عصبانی کرده است. این عصبانیت در روزهای آینده خون ریزی جدید راه خواهد انداخت.
✍علیرضا زادبر
❌💥❌💥❌💥❌💥❌💥❌
*📚مسابقه کتابخوانی روایت زندگی شهید حجتالاسلام سیدمحمدرضا سعیدی*
🟢اداره فرهنگی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۹ با همکاری اندیشه سرای دکتر قریب اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی کرد.
🟣علاقمندان میتوانند با دریافت کتاب مذکور و سؤالات، در این مسابقه شرکت و از جوايز نفیس آن بهرهمند شوند.
*🔹مهلت ارسال پاسخ ها:*
٢۴ تا ٣٠ آبان ١۴٠١
*🔹مکان تحویل پاسخ ها:*
🔸سرای محله شمشیری
🔸سرای محله سرآسیاب مهرآباد
🔸اندیشه سرای دکتر عبدالکریم قریب
#تهران_کلانشهر_الگوی_جهان_اسلام
#شهرداری_منطقه_۹
#معاونت_امور_اجتماعی_و_فرهنگی
#اداره_فرهنگی
#اندیشه_سرای_دکتر_عبدالکریم_قریب
#مسابقه_کتاب