eitaa logo
فداییان ولایت زرندین سفلی
100 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
4هزار ویدیو
112 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥علت فوت «سارینا ساعدی» از زبان پدرش/دخترم در ‌اغتشاشات حضور نداشت 🍃🌹🍃 🔻سارینا ساعدی دختر ۱۶ ساله سنندجی دیروز در منزل فوت کرده بود که خانواده‌اش او را به امید احیا به بیمارستان برده بودند. 🔺پدر این دختر سنندجی: براساس بررسی‌های اولیه، علت فوت دخترش مصرف مواد مخدر و یا روانگردان‌ها بصورت اتفاقی و یا خودکشی بوده است. | |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 داعش صوت بیعت عامل حمله انغماسی شیراز با خلیفه این گروه تروریستی را منتشر کرد. داعش از عامل این حمله با عنوان جهادی «أبي عائشة العُمري» نام برد.
🇮🇷 🖼 | دروغگویی جدید رسانه‌های معاند 🍃🌹🍃 🔻کانال‌های معاند این متن سراسر کذب را در صفحه‌های خود منتشر می‌کنند! که در آن ادعا شده تروریست مهاجم به حرم شاهچراغ سال ٧٠ عضو سپاه و سال ٧٨ ملحق به حشدالشعبی عراق شده است! 🔺درحالی که سال ٧٨ در عراق رژیم بعث صدام مستقر بود و حشدالشعبی ٨ سال پیش در ژوئن ٢٠١۴ با هدف مبارزه با گروهک‌های تکفیری تاسیس شد. | |
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 گاف عجیب اغتشاشگران / حضور افراد بین اغتشاشگران ! 🔺دیروز در زاهدان یک نفر در اعتراضات مردم کشته شده است. آشوبگران ویدئوی هایی را منتشر کرده اند که به وضوح در اشتباهی فاحش ، مسلح بودنِ خودشان را افشا کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار فرمانده کل سپاه به رسانه‌های سعودی: رنگ آرامش را نخواهید دید 🔹به آمریکا، اسراییل و رژیم‌سعودی می‌گوییم زیاد آرام نباشید، نمی‌توانید برای یک ملت اضطراب بیافرینید و خود در آرامش باشید؛ آرامش‌تان را می‌گیریم.
♨️📸 فریب مخاطب به روایت تصویر❗️ 👈سکانس اول میان تصویر تروریست رو میزارن با یه هویت جعلی که نسبتش بدن به حشد الشعبی 👈 سکانس دوم برای اینکه ثابت کنن طرف از خود نظام هستش، تصویرش رو که پشت رهبر داره برای حاج قاسم نماز میخونه رو میارن ⚠️ اما انقدر نادان هستن که نمیدونن اونی که پشت رهبر داره نماز میخونه پسر خود حاج قاسم هستش، یه چهره شناخته شده است که نمیشه باهاش هویت جعلی ساخت :) 💠 خداروشکر از دروغگویی خسته هم نمیشن ما شاء الله
💢 چیه؟ 🔹یه پلتفرم ایرانی که از لحاظ امنیت و کارایی قابل قبوله و در ماه های گذشته توانسته کاربر خوبی جذب کنه الان باید به عنوان برنامه مضر معرفی بشه و جلوی رشدش گرفته بشه! 🔹چرا؟ چون دیگه نمیتونن با کنترل محتوا در این پلتفرم مردم رو تحریک و تشویق به اغتشاش کنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار سلامی: امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابان‌ها نیایید 🔹ما به جوانانمان آن عده‌ی قلیل که گول خورده‌اند باز هم می‌گوییم شرارت را کنار بگذارید، امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابان نیایید، از جان این ملت چه می‌خواهید؟ 🔹فکر نکنید بایدن، لاپید یا بن‌سلمان باید به شما تلفن بزند بگوید به خیابان‌ها بریزید اینها با رسانه‌هایشان این کار را می‌کنند.
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تشییع شهدای حمله تروریستی شاهچراغ در مشهد حضور انبوه و خروشان مردم ایران در تشییع شهدا در مشهد مقدس
🔺شبکه منوتو در راستای کمپین مسموم “کارخودشونه” روی افکار عمومی ایرانیان دیگه آنقدر آش رو شور کرده که فیلترشکن همکار خودشون رو به عنوان املاک سپاه قولنامه کرده! اینم از همه جا بیخبر ترسیده جدی جدی اموالش بره:))) 🔹آنقدر دروغگویی کردن که دیگه همدیگر رو هم نمی شناسن!