🌺
#خدا_باهات_حرف_داره
💠 آیات ۳۲ - ۳۵ سوره حجر بحث اخلاقی اشاره دارد.
✨(خداوند) فرمود: اى ابلیس! چه شد تو را که همراه (فرشتگان) سجده کنان نیستى؟✨
✨(ابلیس) گفت: من این گونه نیستم که براى بشرى که او را از گِلى خشک، از گِلى سیاه و بدبو آفریده اى، سجده کنم.✨
✨(خداوند) فرمود: پس از صف فرشتگان (و این مقام) خارج شو که همانا تو رانده و مطرودى✨
✨ و البتّه تا روز جزا بر تو لعنت خواهد بود.✨
📝پیام ها
۱- در قضاوت تنها به علم خود تکیه نکنیم، بلکه از مجرم نیز اقرار بگیریم و با سؤال و جواب، منشأ جرم و روحیّات مجرم را براى همه روشن کنیم. «یا ابلیس ما لک»
۲- اگر روحیّه تکبّر در شخصى پیدا شد، محیط و عواملِ دیگر، در هدایت او کارساز نیست. (ابلیس در لابه لاى فرشتگان و در محیط ملکوتى بود لیکن به خاطر لجاجت و تکبر آنگونه شد) «الا یکون مع السّاجدین»
۳- برترى نژادى، یک فکر ابلیسى است. «خلقته من صلصال...»
۴- بدتر از سجده نکردن، غرور و تکبّر در برابر فرمان خداست. «لم اکن لِاَسجد»
۵ - بدتر از گناه کردن، توجیه گناه است. «خلقته من صلصال» (شیطان، گناه خود را توجیه کرد)
۶- غرور و تکبر که آمد، نور و روح الهى را در انسان نمى بیند. شیطان جسم خاکى بشر را دید و حاضر به سجده نشد، در حالى که دستور خداوند به سجده، به خاطر روح الهى او بود. «خلقته من صلصال»
۷- دستور و فرمان هاى الهى سبب اجبار نیست. «لم اکن لاسجد»
۸ - تکبُّر، بزرگى نمى آورد، بلکه سبب تحقیر مى شود. «فاخرج» سبب نابودى و محو عبادات قبل مى شود. «فانک رجیم»
۹- اجتهاد و اظهار نظر در برابر فرمان و دستور روشن الهى، جایز نیست. در مقابل فرمان: «فقعوا له ساجدین» جایى براى گفتار «خلقته من صلصال» نیست.
۱۰- یک لحظه نافرمانى و تکبّر، سبب خروج ابدى شد. «الى یوم الدین»
۱۱- متکبّر همواره مورد لعنت الهى است. «علیک الّعنة الى یوم الدین»
💠 پیام صفحه ۲۶۴ قرآن
❣️ #سلام_امام_زمانم ❣️
سلام بر تو♥️
ای مولایی که بیرق #هدایت
به یمن وجود #تو برافراشته است
و سینه ات 💗
مالامال از #علم_الهی است ...
💕السَّلاَمُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ💕
#اللهـم_عجـل_لولیک_الفـرج🌸🍃
#التماس_تفکر
دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۵ به دانشجویان دختر ابلاغ کرد به دلیل اقتضای محیط علم و ادب و سادگی، از پوشیدن لباس های نامناسب و هرگونه آرایش مخالف شئونات دانشگاهی خودداری کنند.
🗞 روزنامه اطلاعات ۴ آذر ۱۳۴۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیام شهید مدافعحرم بابک نوری هریس به مردم ایران
💠برای آنهایی که نمیدانند مدافعان حرم برای چه رفتند
🕊شهدا را یاد کنید با ذکر صلوات
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاف مصی علینژاد درتلویزیون ایراننشناس
🔻دستاورد مهم در مقابله با کرونا؛ افتتاح خط تولید "کیت تشخیص فوری کرونا" در ایران توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره)
🔸 خط تولید کیت های تشخیص فوق سریع کرونا توسط ستاد اجرایی فرمان امام به بهرهبرداری رسید. زمان پاسخدهی این کیت ها کمتر از ۲۰ دقیقه و هزینه آن نزدیک به ۴۰ درصد کیت های موجود در بازار می باشد.
🔸اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در آیین افتتاح خط تولید "کیت تشخیص فوری کرونا"، گفت: کشور به این محصول بزرگ دانشبنیان نیاز داشت و دسترسی به آن، دغدغه مشترک مسئولان نظام طی این ماهها بود و لذا این دستاورد بزرگ ستاد اجرایی فرمان امام را باید به رهبرمعظم انقلاب و همه مردم و جامعه سلامت تبریک بگویم.