eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
900 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.4هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 تصویری از حمله پلیس فرانسه به حامیان فلسطین در پاریس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمان ✍️پایان دوران کسالت‌بار تنها با انتخابی آگاهانه و روی کار آمدن رقم خواهد خورد.
🎨 اشک تمساحی که اشک تمساح ها رو درآورد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سانسور بزرگ ⏪همه بدنبال حذف یک نفر حذف در تصاویر نشریات متعلق به دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب حکایت از آن دارد که این دوجریان نمیخواهند قدرت از دایره آنها خارج بشود . انها نمیخواهند دستور رهبری مبنی بر تشکیل دولت جوان انقلابی اجرا بشود
فداییان بانوی دمشق
🎥سانسور بزرگ ⏪همه بدنبال حذف یک نفر حذف #دکتر_سعید_محمد در تصاویر نشریات متعلق به دو جریان اصولگ
⁉️میدونید از چی‌میسوزم...؟ تو مملکتی هستیم که طرف ۳۰ سال سابقه خدمت در توسعه زیر ساخت های مختلف کشور را دارد . جزو ۸۰ نفر برتر دنیا در عرصه مدیریت و دارای درجه A بین المللی و جزو نخبگان برتر کشور است یکسال است با کلی از نخبگان می نشیند و ۴۰۰۰صفحه برنامه و سند مینویسد تا دولت جوان انقلابی را تشکیل دهد ،در معرض سوالو جواب نخبگان قرار میگیرد همه را آچمز میکند... کلی مقبولیت پیدا میکنه.... هم برنامه داره و هم کارنامه داره. تنها کسی هست که میشود او را مصداق کسی دانست که میتواند دولت جوان انقلابی را تشکیل دهد بعد چندتا پیر و فرتوت پولدار جناح چپ و راست برنامه حذفش رو از رقابت های انتخاباتی پیاده میکنند و هیچکس هم دفاعی نمیکنه ازین نخبه جوان انقلابی..‌. ⏪آیا برنامه ریزی مشترک پشت پرده بین اصولگرایان و اصلاحطلبان برای مهندسی انتخابات در جریان است؟
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ❇ ضرورت روشنگری در جامعه 🔺نقش و دانشگاه در و افزایی چیست؟؟ 🔺چرا علما و اساتید در روشنگری برای انتخابات ۱۴۰۰ سکوت کرده اند؟ 🔺این همه برعلیه دکتر سعید محمد یک برای چیست؟ 🔺چرا همه های و علما ، اساتید و در سکوت اختیار کرده اند؟؟ ⚠هوشیار باشیم. 👈امروزه ما در حال سپری کردن؛ بزرگی هستیم. و باید با روشنگری و نقشی در این آزمون پیروز باشیم. و با روشنگری و بصیرت افزایی در راه خدا را انجام دهیم. "فان حزب الله هم الغالبون"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا