video.mp4
14.21M
💠 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان حکمت وحیانی
🔸 فرمود: ﴿لِكُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اكْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾؛ اگر كسی ـ معاذ الله ـ بیراهه رفت گناهی را كسب كرد به یك اخلاق بد عادت كرد؛ به دروغ, به خیانت, به حرام, به اعتیاد ـ معاذ الله ـ عادت كرد، این را كسب كرد؛ الآن كه این صفت را كسب كرد خود این كاسب در اختیار این مكسوب است، به هر سَمتی كه این صفت بخواهد ببرد می رود، چون عادت كرد... .
🔹 جلسه 5
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
#حکمت_وحیانی
#باز_نشر
🆔 @faezoon110
«نشانه پذیرفته شدن توبه»
#پاسخهای_استاد_مؤیدی_به_پرسشها
آیا نشانهای برای پذیرفته شدن توبه هست؟
13980819.08.0150
🆔 @faezoon110
اعجاز قرآن ۴ - رادیو سایهبان.mp3
5.6M
🔰 درسگفتار «چرایی اعجاز قرآن کریم»
⭕ سه مرحله مبارز طلبی قرآن
⭕ امتیاز قرآن کریم نسبت به بقیه معجزه های پیغمبران
🔸 جلسه چهارم
#ماه_رمضان
#فلسفه_دین
#اعجاز_قرآن
#معرفت_شناسی
🖌 پادکست شماره ۵۰
🆔 @faezoon110
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «بر ساحل سحر» - رمضانیههای ۱۴۰۲
سحر هفتم؛ محاسبه عمری که گذشت
حجتالاسلاموالمسلمین استاد وطنخواه
🆔 @faezoon110
بسم الله الرحمن الرحیم
🌙 رمضان 🌸 بهار قرآن
📋 راه نجات از چنگال ترس و غم؛ "خوف" به معنای ترس است و بیشتر برای ترس از آینده به کار می رود. کلمه "حزن" نیز به معنای غم است و برای اندوه ناشی از اعمال گذشته و حسرت های مربوط به آن کاربرد دارد. در حالت معمول انسانی نیست که از این دو ناحیه آسیب پذیر نباشد. هم نگرانی جدی برای آینده دارد و هم حسرت های جانکاه از کارهای گذشته. اما خداوند در قرآن وعده می دهد چنانچه بنده در خط ایمان و عمل صالح قرار بگیرد، از این عوامل جانکاه به دور خواهد بود. چرا که ایمان با خودش توکل می آورد، ولایت الهی و کمک او را به همراه دارد و مومن به خداوند اعتماد می کند. پس جایی برای ترس و غصه نمی ماند.
🔷 آیه روز:
وَ مَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا مُبَشِّرِينَ وَ مُنْذِرِينَ فَمَنْ آمَنَ وَ أَصْلَحَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لَا هُمْ يَحْزَنُونَ (انعام / آیه 48)
🔶 ترجمه:
ما پيامبران را جز براي بشارت و بيم نميفرستيم آنها كه ايمان آورند و (خويشتن را) اصلاح كنند نه ترسي دارند و نه غمگين ميشوند.
📅 چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲
#ایمان ، #ترس ، #غم
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔 @faezoon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای #روز_هفتم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَّ اعنّی فیهِ علی صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین.
اى خدا مرا در اين روز بر روزه و اقامه نماز يارى كن و از لغزش ها و گناهان دور ساز
و ذكر دائم نصيبم فرما به حق توفيق بخشى خود اى رهنماى گمراهان عالم.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @faezoon110
دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 من زندهام به عشق تو یا صاحبالزمان ❤️
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @faezoon110
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روز هفتم ماه #رمضان 1444
🔸 ضیافت طهارت
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
🆔 @faezoon110
💠 ضیافت طهارت
🔸 وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) فرمود شما در این ماه وارد #ضیافت_خدا میشوید. ما در تمام مدت عمر مهمان خداییم! ﴿هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتین﴾؛ همه نعمت ها را او به ما داده است، ما چیزی از خودمان نداریم.
🔸 ما مهمان خدا هستیم در تمام زمان و زمین؛ لکن در ماه مبارک رمضان که #شهر_الضیافة است یا در حال حج و احرام که وارد سرزمین وحی می شویم و مهمان خدا هستیم، چه به ما می دهند؟ مهمانی خدا در ماه مبارک رمضان یا در حال احرام، چیزی است که در آن ده ماه دیگر نیست. اولین شرط مهمانی ماه مبارک رمضان این است که انسان، #خوی_الهی بگیرد، از خوردن و آشامیدن و امثال اینها منزّه بشود، قدّوس بشود، سبّوح بشود. مهمان کسی که اهل خوردن نیست، نباید بخورد؛ مهمان کسی که اهل نوشیدن نیست، نباید بنوشد؛ مهمان کسی که اهل خلاف نیست، نباید خلاف بکند!
🔸 ما در قرآن کریم در اوصاف ذات اقدس الهی می خوانیم: ﴿هُوَ أَهْلُ التَّقْوی﴾ و در دعاهای قنوت نماز عید فطر هم میخوانیم او «أَهْلُ التَّقْوی وَ الْمَغْفِرَة» است؛ خدا متّقی است هیچ خلاف نمی کند، ما هم مهمان متّقی هستیم. اگر مائده تقوا، مأدبه تقوا، #ضیافت_تقوا را گسترانیدند و انسان را به این مهمانی دعوت کردند، او هم باید از سفره تقوا مدد بگیرد، لذا گفتند انسان در ماه مبارک رمضان طرزی رفتار کند که همه اعضا و جوارح او صائم باشند.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
📚 سوره مبارکه مزمل جلسه 1
تاریخ: 1398/01/17
🆔 @faezoon110
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویژه برنامه احکام الصیام
#تصویری
🔹 احکام ماه مبارک رمضان براساس فتاوای فقهی حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
جلسه: 7
#آیت_الله_جوادی_آملی
#رمضان
#احکام
🆔 @faezoon110
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 628
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 نكاتی دربارهٴ حُسن خُلق و معاشرت
پاداش خوشخویی:
قرب به پیامبر(ص): رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: نزدیك ترین شما به من و بهره مندترین شما از شفاعت من در روز قیامت، راستگوترین، امانت دارترین، خوش اخلاق ترین و نزدیك ترین شما به مردم است. [1]
[1]. إِنَّ أَقْرَبَكُمْ مِنِّى غَداً وَ أَوْجَبَكُمْ عَلَىَّ شَفَاعَةً أَصْدَقُكُمْ لِسَاناً وَ أَدَّاكُمْ لِلأَمَانَةِ وَ أَحْسَنُكُمْ خُلُقاً وَ أَقْرَبُكُمْ مِنَ النَّاس (الامالی، صدوق، ص508).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 339
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @faezoon110
سحر هفتم؛ دعا و مناجات؛ شرایط و آداب آن
حجتالاسلاموالمسلمین استاد وطنخواه
یکم؛ 👈 00:52
دعا کردن که خود «مُخُّ العبادة» است، یکی از عبادات ماه مبارک رمضان نیز هست. برای روزها، شبها و سحرهای این ماه، ادعیه متنوعی از ائمه هدی علیهمالسلام نقل شده که رسم مناجات و درخواست از خداوند را تعلیم فرموده است.
دوم؛ 👈 02:06
در کتاب «المراقبات» (مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی) و نیز در کتاب «نور هدایت» (مرحوم آیتالله سعادتپرور) اشارات، شروح و بیانات بسیار ارزندهای درباره ادعیه آمده است.
سوم؛ 👈 02:54
طبق روایات، دو دستِ بر فراز آمدهٔ انسان در هنگام دعا، خزائن الهی را برای رسیدن به خواستههای عقلی و شرعی (≠نفسانی) باز میکند. مرحوم علامه طباطبایی تصریح کردند که «بالاترین درخواست، خداخواهی است!» تابش نور خدا در قلب، یعنی استقرار همه فضائل در آن و محو شدن همه رذائل از آن.
چهارم؛ 👈 04:12
برای مناجات و دعا کردن باید وقت اختصاص داد. خواندن ادعیهای مانند دعای افتتاح یا دعای سحر، پیش یا پس از نماز شب، بسیار بهجاست.
پنجم؛ 👈 04:26
مرحوم علامه طباطبایی فرمودند اسم اعظم الهی در عبارت ابتدایی دعای سحر نهان است. واضح است که اسم اعظم لفظ نیست و حقیقت آن، وجود نوری اهلبیت علیهمالسلام است.
ششم؛ 👈 05:27
اگر دعا با توجه به معانی و با بصیرت و درک، خوانده شود، به استجابت نزدیکتر و سببی برای ایجاد حال خوش معنوی است.
هفتم؛ 👈 06:20
آداب دعا از این قرار است؛ آغاز کردن با نام خدای متعال، بیان حمد و ثنای پروردگار، استغفار کردن، صلوات بر حضرت رسول و اهلبیت مطهر ایشان علیهمالسلام و حضور قلب که اگر توجه به خداوند در هنگامه دعا نباید، دعا مستجاب نخواهد شد؛ چرا که دعا یعنی توجه به خدا و خواندن حضرتش. اگر توجه نباشد، تنها دعا تلفظ شده و نه خودِ دعا! نیز کسب روزی حلال در استجابت دعا بسیار مؤثر است.
هشتم؛ 👈 07:13
در کنار فراهم آوردن شرایط استجابت دعا، باید موانع آن نیز از میان برداشته شوند. لقمه حرام (جسمی) یا فعل و کردار حرام (روحی) همه در ممنوعیت استجابت دعا دخالت دارد.
🆔 @faezoon110