استاد علیپور: نشانه وجود منیت این است که در یك جایی که اشتباه کردم و حیثیت شخص و قومی را لکه دار کردم، حالا عارم می آید بروم از او حلالیت بخواهم، این نشان میدهد که من هنوز، منیت دارم.
📌 تمام اینها، به آن میزان است که برای خودم، اصالت ومالکیت قائلم وشخصیت کاذبی را برای خودم قائل شدهام.
✨ اینکه در زیارت میفرماید: «أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ» در آن صحرای کربلا که کشمش و گوسفند نبود که امام حسین (علیه السلام) زکاتشان را بدهند؛ اما امام (علیه السلام) کاری کرد که همه عالم را تکان داد وعدم احساس منیت را دیدند،
📍 یعنی اگر تمام حرکات حضرت را ببینیم، همه، مالکیت خدا بود. حضرت، از خود هیچ مالکیتی احساس نمیکرد.
👈 یعنی اگر در آن وضعیت، یك هزارم، احساس مالکیت ومنیت بود، همان اندازه نمی گذاشت این حوادث به این صورت تحقق پیدا کند.
🔹 حضرت، هیچ مالکیتی برای خود قائل نشد واثر آن این بود که هرچه از وابستگی های خودش را می داد، انفاق و زکات بود. این غیر از آن بود که یك انسان برا ی خودش مالکیت قائل شود.
🍃 البته از آثار و برکات آن این بود که نمازها و زکاتها مخصوصا برای شیعیان پر رونق شد.
@faghatkhoda1397
آیت الله حائری شیرازی ره: از اذان گفتن غافل نباشید. اول ظهر که شد بایستید و اذان بگویید. نه اینکه همیشه اذان رادیو را باز کنید. اذان شما یک اثر دیگری دارد. باید صدای اذانتان در دانشگاه بلند شود. از این عارتان نشود که مثلا بگویند: فلانی دارد اذان میگوید. بروید پشت دانشکده بایستید و اول وقت، اذان بگویید.
مخصوصاً آنجایی که آدم برای خدا کنف میشود، ارزشش نیز بیشتر است. جاهایی که به آدم بارک الله و احسنت میگویند، میتواند آدم را جهنمی کند؛ اما جایی که به آدم فحش میدهند، ممکن است انسان را بهشتی کند. شما اذان را فراموش نکنید.
خدا رحمت کند نواب صفوی را. دستور داده بود به فدائیان اسلام که وقتی اذان شد، هرجا که بودید اذان بگویید. اینها در هر خیابانی که بودند، اول اذان ظهر که میشد هرکدامشان پشت یک مغازهای یا هر جا که بودند صدای اذانشان بلند می شد.
@faghatkhoda1397
❓سؤال: مقصود از «مصیبت در دین» که در برخی دعاها آمده، چیست؟ نظیر: «لَا تَجْعَلْ مُصیبَتَنا فِی دِینِنا؛ خدایا مصیبت ما را در دینمان قرار مده».
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: همین مصیبتی که به آن مبتلا هستیم، یعنی فَقد(غیبت) امام عجلاللهتعالیفرجهالشریف؛ چه مصیبتی از این بزرگتر؟! خدا میداند که بهواسطۀ آن، چه محرومیتها داریم!
@faghatkhoda1397
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 هیچکسی از مال دنیا تا الان سیر نشده...
🔹استاد حسین انصاریان
@faghatkhoda1397
سلام مولای ما ، مهدی جان
خدا کند به نبودنتان عادت نکنیم ...
خدا کند ندیدنتان ، همواره بزرگترین اندوهمان باشد...
خدا کند زندگی فریبمان ندهد ...
خدا کند دعا برای ظهورتان از اعماق جانمان باشد ...
خدا کند غیبت و غربتتان، جانمان را آتش بزند ...
خدا کند قلبمان خانه ی مهرتان باشد ...
خدا کند فرزندان خوبی برایتان باشیم ...
🍃أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🍃
درس اخلاق.mp3
3.81M
🔹 یکی از وصایای #حضرت_لقمان به پسرش این بود که : در کارها #میانهرو باش، نه #تند، نه #کند
🔸آیت الله خوشوقت ره
@faghatkhoda1397
🔰 «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ.» بعضی می فرمایند: این آیه مربوط به درگیری با دشمنان قوی و بیرحم است و کلمهی «رابطوا» را به این معنا که شما خود را برای رزم محکم آماده کنید، میگیرند؛ یعنی آنها هم استقامت میکنند، شما هم استقامت کنید.
📌 ولی در هر حال این آیه دشمنان داخلی را نیز در برمیگیرد که بدترین آن ها نفس و شیطان است.
🌀 و یعنی تنها راه نروید. در تنهایی خیالات و آفت ها نمیگذارد به راحتی راه بروید. با هم باشید وهم دیگر را توصیه کنید.
📍روش بزرگان هم این است. حتی مراجع و بزرگان یك جلسه را در هفته دارند و به شاگردان خود می گویند و می آیند و روایات ائمه (علیهم السلام) را می خوانند و این مرجع می شنود. هرکدام از این ها تأثیر خاصی دارد، و لو این احادیث را چندین بار خوانده باشیم. چه اشکالی دارد که یکی از ما بخوانیم و بقیه گوش کنند؟
🍀 این جلسات، #جلسه_ذکر و یادآوری همدیگر است، جلسه علمی نیست که بگوییم این مطالب را می دانیم. بعضی از عزیزانی که این جلسات را شروع کرده اند، به برکات این جلسات اذعان دارند.
🔸استاد علیپور
@faghatkhoda1397
Sharhe Hadithe Meraj, 1401.09.04.mp3
20.96M
🔸اثر #مراقبه بر عیش گوارای ابدی
🔹استاد وطن خواه
@faghatkhoda1397
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بدترین حرف ممکن در دهان!
🔸استاد فاطمی نیا ره
@faghatkhoda1397