هدایت شده از KHAMENEI.IR
1705189120_-2119569388.mp3
13.03M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین عابدینی در مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
#از_تبیین_تا_قیام
🏴 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از روانشناسی
این دو تعریف رو به خاطر بسپارید!
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﯾﻌﻨﯽ:
ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ ﯾﻌﻨﯽ:
ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ
به کانال روانشناسی با موضوعات همسرداری وسیاستهای زنانه و تربیت فرزند و ویسهای استادشجاعی بپیوندید👇
@Ravanshenasee
هدایت شده از مطالب ویژه
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺حضور در لیله القدر تاریخی انقلاب اسلامی🌺
با توجه به اینکه ما با حضور تاریخی متوجه زمان انفسی که درون ما احساس میشود میباشیم و آن غیر از زمان تقویمی است حال باید از خود پرسید ما در چه زمانی زندگی میکنیم ؟ و زمان حقیقی ما کدام زمان است زمانی که در درون ما است به آن فکر میکنیم به همان معنای تفکر تاریخی و یا زمانی است که تقویم ها تعیین میکنند ؟
باید از خود پرسید ما با نسل جدید چند سال فاصله داریم آیا زیست جهان آنها را میشناسیم تا مناسب زمانهای که آنها در آن زیست میکنند با آنها رابطه داشته باشیم ؟ زیرا غفلت از این موضوع موجب فاصله و شکافی بین ما و نسل جدید خواهد شد و از اینکه باید فرزند زمان خویش باشیم حاشیه میرویم.
اگر در آموزههای دینی خود داریم لیله القدر خیر من الف شهر بدین معنا که یک شب میتواند از هزار ماه برتر باشد باید از خود بپرسیم آیا به زمان قدسی که عملاً در انقلاب اسلامی پیش آمده است حاضریم و به آن فکر کردیم ، زمانی که دیگر زمان تقویمی نیست؟
زمان انفسی که انقلاب اسلامی درنظرها میآورد انسان را به جهت تفکر تاریخی اش متفکر می میسازد تا آنجایی که میتواند در عین حضور در آینده با گذشتهای مثل زندگی با اصحاب امام حسین علیه السلام مانوس باشد
از آنجایی که حضور تاریخی امریست درونی و با جان انسانها ارتباط دارد و هستی انسان را با انسان در میان میآورد نمیتوانیم گمان کنیم حضور تاریخی را با امری مثل اطلاع یافتن از موضوعات میتوان به دست آورد زیرا امری است مربوط به تقدیر انسانها ذیل اراده الهی و تنها انسان میتواند سعی کند خود را ذیل آن اراده قرار دهد👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
هدایت شده از مطالب ویژه
و به یک معنا در تقدیر الهی خود را حاضر کند که این امر بسیار مهمی است در رابطه با واقع بودگی انسان.
ما با فرهنگ سنتی خود در صورتی که بشر جدید را و جهان جدید را بشناسیم میتوانیم قرار گیریم و این در زمانی است که فرهنگ مدرن نیز تواناییهای خود نسبت به وعدههایی که به بشر جدید داده بود ناتوان شده ، از این جهت باید در نسبت به حضور انسان جدید در مساجد به جای اینکه ظاهر مساجد را با فرهنگ مدرن آرایش دهیم باید مساجد طوری باشند که انسانها احساس کنند خانه و ماوای اصیلی خود را حاضر کردهاند
آری شعارهای دینی نباید حالت سرگرمی و به تعبیری حالت کارناولی پیدا کند از پرسشهای اصیلی که بشر جدید با آن روبرو شده غفلت گردد و صرفاً به حجم شرکت کنندگان دلخوش باشیم غافل از آنکه انسان جدید به اصطلاح آنلاین است پرسشهایی دارد که باید متفکرانه به آن پرسشها جواب داد تا گمان نکند ما با نوعی سطحی نگری بنا داریم تحجری را در رابطه با سنتهای خود به او تحمیل کنیم. با اینکه همه میدانند سنت چنانچه احیان نشود نوعی تحجر و داعشی گریست از آن جهت که میدانستهاند افق جدیدی را بر مبنای همان سنتها مقابل مخاطبان بگشایند.
فراموش نکنیم که بشر جدید فهم خاصی نسبت به خود دارد و باید تکالیف شرعی را مبتنی بر همان فهمی که او از خود دارد با او در میان گذارد و مسلماً با نظر به وجوه متعالی بشر جدید تکالیف به عالیترین سطح برای او قابل پذیرش است مشروط بر آنکه گرفتار سطحی نگری در امر اراده معارف عالیه دینی نشویم و به صرف گستردگی آموزههای دینی از عمق آنها و لیله القدری یعنی زمان قدسی آنها غفلت شود.چه سود میبرد انسانی که بر عالم مسلط شود ولی بر نفس خود مسلط نباشد و در درون خود به جهت آنکه به ابعاد روحانیاش توجه نکرده احساس نارضایتی فراوانی بکند که اصطلاحاً به آن نیست انگاری یا نیهیلیسم میگویند آیا با حضور تاریخی انقلاب اسلامی به عنوان زمانی قدسی و لیله القدری تاریخی ما با کانون امیدبخشی در جهان کنونی روبرو نیستیم تا بشر از بی افق بودن رهایی یابد ؟
هدایت شده از مطالب ویژه
1.mp3
34.05M
🔹 گفتگو با پریسا #نصرآبادی
⬅️از_بشقاب_پرنده_در_کنگره_تا_اف_35_در_خلیج_فارس
📆 8 مردادماه . ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۱۳۲ دقیقه
💎#استاد_طاهرزاده🔻
🖌راستی چرا غربگراها ی ما جز آمریکا و اروپا را به رسمیت نمیشناسند ؟ ملاحظه میکنید چگونه ایران به عنوان جبههای که بنا است در نظم نوین جهانی عمق استراتژیک خود را با حضور در آفریقا گسترش دهد تا از بقیه کشورهایی مانند روسیه و چین و حتی ترکیه عقب نماند غرب گراههای داخلی نگران این حضور هستند .؟
آیا نگرانی غربگراها در این رابطه نیست که چرا ایران در حال فاصله گرفتن از آمریکا میباشد ؟
خوب است به اتفاق تاریخی عدم جرأت کمپانی های آمریکایی در رابطه با عدم تخلیه تانکر نفتی ایران فکر کنیم . آیا این حکایت از حضور ایران در معادلات جهانی ندارد ؟ و اینکه امکان کنشگری آمریکا از دست رفته است ، ولی رسانههای خودباخته غربگرای ما متوجه این امر نیستند و نسبت به حضور موشک کروز ابومهدی و تغییر حضور ناوهای آمریکا در سواحل ایران فکر نمیکنند، در حالی که دشمنان ما هوشمندانهتر از داخلی ها نسبت به این امر فکر می کنند
🌐 jedaal.tv/radio
هدایت شده از مطالب ویژه
🔖حضور فعّال شهدا و مددرسانی به عارفان
11- تفاوت حیاتِ بعد از شهادتِ شهدا و حضور در ادامه تاریخی که در راستای تحقق آن حیات، شهادت را پذیرفتند و حیاتِ بعد از مرگِ انسانهای بیتاریخ بسی بسیار است، شهدا بودنی زندهتر از زندگان را تجربه میکنند و حامل بشارتهای دوگانه «وَ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ» و «وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»(بقره/62) و نعمت خاص الهی که همان «ولایت» است، میباشند و انسانهای بیتاریخ در این عرصه، سختترین پوچی و نیستانگاری را احساس میکنند و اینجا است که باید با شهدا نسبتی خاص برقرار کرد، نسبت خاصی که حضرت امام اینطور از آن خبر میدهند که:
« ما براى درک کامل ارزش و راه شهیدانمان فاصله طولانى را باید بپیماییم و در گذر زمان و تاریخ انقلاب و آیندگان آن را جستجو نماییم ....همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود...».
آری! اینجا است که شهادت، فرصت است تا عارفان و عاشقان و دلسوختگان برای ادامه حیات خود در این زندگی، از حضور فعّال شهدا مدد بگیرند و در وسعتی گشودهتر و گستردهتر از تفاوت مُردن و ماندن در نزد خود آزاد باشند. این است راهی که باید ما در آینده خود مدّ نظر داشته باشیم.
https://eitaa.com/matalebevijeh/14210
#محرم
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
+aparat | +Instagram | +Telegram | +Eitaa
هدایت شده از مطالب ویژه
جنگ نهایتها
10- حال این مائیم و مبارزهای بسی زیبا، از جنس مبارزه آخرالزمانی که جنگِ نهایتها است، مقابله نهایت «ایمان» در اوج انسانیت با نهایت «ظلمات» در اوج رذالت. با حضور در چنین جبههای باید به مددهای موهبی الهی امید داشت که خداوند به حاضران در چنین جبههای عطا میکند تا کاملترین زندگی را که مقابله همه ایمان است با همه کفر در خود احساس کنند، امری که نمونه آن را در این اواخر در نبوغ شهید عماد مغنیه و یا حاج قاسم ملاحظه کردیم. در این جبهه کمترین حضور، همان حضوری است که انسان از دست خود رها میشود و خود را در دل طوفانها مییابد به همان صورتی که جناب مولوی در وصف آن میگوید:
چونکه من از دست شدم، در ره من شیشه منه ور بنهی پا بنهم هر چه بیابم شکنم
اصل تویی من چه کسم، آینهای در کف تو هر چه نمایی بشوم آینهی ممتحنم
تو به صفت سرو چمن، من به صفت سایهی تو چونکه شدم سایهی گل، پهلوی گل خیمه زنم
https://eitaa.com/matalebevijeh/14210
#محرم
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
+aparat | +Instagram | +Telegram | +Eitaa
هدایت شده از KHAMENEI.IR
1705189120_-2119569388.mp3
13.03M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین عابدینی در مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
#از_تبیین_تا_قیام
🏴 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
📊رشد معنی دار حسینه معلی در جذب مخاطب
🔹طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، برنامه "معلی" که در ایام محرم از شبکه سه سیما پخش میشد، با جلب نظر بیش از ۳۰ درصد از مردم پربینندهترین برنامه تلویزیون شد.
🔹آمار ۳۰ درصد بیننده، از میان کل جامعه ایرانی بوده و به این معنا است که تقریبا از هر ۳ ایرانی، یک نفر مخاطب برنامه معلی بودهاند. این میزان از مخاطب برای یک برنامه تلویزیونی، آماری شگفت انگیز است.
🔹تعداد برنامه های "معلی" تولید شده در محرم امسال، ۱۱ قسمت بوده و در مقایسه با سریالها و برنامههایی که با تعداد بسیار بیشتر از این تولید شده و طی ماههای متمادی روی آنتن رفتهاند، موفقیت چشمگیری بدست آورده است.
🔹آخرین آمار مخاطب برنامههایی همچون "دورهمی" یا "زوجینو" که همگی بیش از ۱۰۰ قسمت روی آنتن بودهاند نیز کمتر از آمار بینندگان برنامه "معلی" بوده و از این منظر میزان مخاطب معلی قابل تامل است.
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
هدایت شده از سفیر
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت کمتر شنیده شده حاج قاسم از نقش مهم توصیههای رهبر انقلاب در پیروزی بزرگ لبنان در جنگ ۳۳ روزه
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به سفیــــر بپیوندید👇
🆔 @safir_khabar