ارزش فاطمه زهرا(سلاماللَّهعلیها) به عبودیت و بندگی خدا
ارزش فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم اللَّه علیهم من النبیین و الصدیقین»(۱) «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. اساس، بندگی خداست. نه فقط فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها)، بلکه پدر فاطمه هم - که مبدأ و سرچشمهی فضائل همهی معصومین اوست و امیرالمؤمنین و فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) قطرههایی هستند از دریای وجود پیغمبر - ارزشش پیش خدا به خاطر عبودیت است؛ «اشهد ان محمداً عبده و رسوله»(۲) اول، عبودیت اوست؛ بعد رسالت او. اصلاً رسالت - این منصب والا - به او داده شد، به خاطر عبودیت؛ چون خدا صنیعِ دست و مخلوقِ خود را میشناسد. مگر در زیارت حضرت زهرا عرض نمیکنیم:
«امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک»؟(۳) در علم خدای متعال معلوم است که عمل من و شما چیست. ما در مقابل گناه و هوس و پول و نام نیک قرار میگیریم؛ آیا بهخاطر بهدست آوردن اینها حاضریم از شرف و ایمان و تکلیفِ خود و امر و نهی الهی دربارهی خود صرفنظر کنیم یا نه؟ این اختیار ماست. چه راهی را انتخاب خواهیم کرد؟ وقتی گفتن سخنی برای انسان ضرر مادی دارد، وقتی حرکتی هوسهای گناهآلود انسان را برآورده میکند، ما سر دو راهی قرار میگیریم. کدام راه را انتخاب خواهیم کرد؟ راه هوس و گناه و پول را، یا راه پاکدامنی و تقوا و بندگی خدا را؛ یکی از این دو را انتخاب خواهیم کرد. انتخاب و اختیارِ ماست، اما خدای متعال میداند که ما چه راهی را اختیار خواهیم کرد؛ این در علم الهی هست. اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد که در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد.
«و مریم ابنة عمران التی احصنت فرجها فنفخنا فیه من روحنا»(۴) خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. این، کلام قرآن است. او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود. حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخورداری از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری. خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و اینچنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسؤولیتهای بزرگ و سنگین دیگری - که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد - در نظر میگیرد.
«امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»(۵) خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.
🗓 ۱۳۸۴/۰۵/۰۵
#مقام_معظم_رهبری(حفظه الله)
@Fahma_KanoonTaha
✍️وقتی خداوند به احترام زهرا (سلام الله علیها)، نامی از «حورالعین» نمی برد!
🔸«إِنَّ الْأَبْرارَ يَشْرَبُونَ مِنْ كَأْسٍ كانَ مِزاجُها كافُوراً * عَيْناً يَشْرَبُ بِها عِبادُ اللَّهِ يُفَجِّرُونَها تَفْجِيراً * يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَ يَخافُونَ يَوْماً كانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيراً * وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْكِيناً وَ يَتِيماً وَ أَسِيراً * إِنَّما نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُوراً؛ به يقين ابرار (و نيكان) از جامى مى نوشند كه با عطر خوشى آميخته است * از چشمهاى كه بندگان خاص خدا از آن مى نوشند، و از هر جا بخواهند آن را جارى مى سازند! * آنها به نذر خود وفا مى كنند، و از روزى كه شرّ و عذابش گسترده است مى ترسند * و غذاى (خود) را با اينكه به آن علاقه (و نياز) دارند، به «مسكين» و «يتيم» و «اسير» مى دهند! (و مى گويند:) ما شما را بخاطر خدا اطعام مى كنيم، و هيچ پاداش و سپاسى از شما نمى خواهيم!»* (۹-۵)
طبق روایات متعدد، آیات ابتدایی سوره مبارکه انسان در شأن اهل بیت (علیهم السلام) و به دنبال بخشیدن غذای خود به مسکین و یتیم و اسیر در سه روز متوالی نازل شده است. خداوند پس از این آیات، به نعمت های بهشتی که خداوند برای این «ابرار» در نظر گرفته است اشاره می فرماید. نعمت هایی همچون: «تخت هایی که ابرار در زیر سایه درختان بر آن تکیه می زنند»، «میوه های بهشتی»، «نوشیدنیهای بهشتی»، «جام هایی از طلا که پسران زیبارو نوشیدنی های بهشتی را در آن جام ها به ابرار می نوشانند» و... . مرحوم علامه طباطبایی در ذیل این آیات و فارغ از توجه به نزول این آیات در شأن اهل بیت (علیم السلام)، می فرمایند:
🔰«اين را هم بايد دانست كه در آيات مورد بحث نعمت زنان بهشتى يعنى «حور العين» را جزو نعمتهاى بهشتى ذكر نكرده با اينكه در كلام مجيد خداى تعالى هر جا سخن از نعيم بهشت شده، حور العين جزو مهمترين آنها ذكر شده است. ممكن است از ظاهر جريان چنين فهميده شود كه علت آن اين بوده كه در بين ابرار مورد نظر آيات، كسى از طايفه زنان بوده (و خداى تعالى براى رعايت حرمت او سخن از حور العين به ميان نياورده است).» (المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج ۲۰، ص ۱۳۱)
ایشان در ادامه می فرمایند:
🔰«تفسير روح المعانى (از تفاسیر اهل سنت) همين معنا را از لطايف قرآن دانسته و گفته: «در صورتى كه آيات در باره اهل بيت(ع) نازل شده باشد، ذكر نشدن حور العين از لطيفترين نكات خواهد بود، آرى اگر تصريح به «وِلْدانٌ مُخَلَّدُونَ» كرده و نامى از «حور العين» نبرده، به خاطر رعايت احترام بتول و قرة العين رسول بوده.» (آلوسى، محمود بن عبدالله، روح المعانی فی تفسير القرآن العظيم و السبع المثانی؛ ج ۱۵، ص ۱۷۴)
⚫️ شهادت حضرتش تسلیت باد.
@Fahma_KanoonTaha
چادر مادر.mp3
1.98M
🎧 #بشنوید | پادکست چادر مادر
ارزش چادر حضرت زهرا سلام الله علیها
☑ معلوم نیست من دیگر زنده بمانم بگذارید این را به شما بگویم...
#چادرت_را_بتکان_روزی_مارابفرست
#علامه_مصباح
@Fahma_KanoonTaha
4_5771537414111627324.pdf
1.17M
#معرفی_کتاب
🔳نگرشی به اسناد و مدارک هجوم
به خانه صدیقه طاهره (س)، ترجمه
کتاب الهجوم علی بیت فاطمه (س)
🔹اثر عبدالزهراء مهد
@Fahma_KanoonTaha
مقام والا و بي نظير حضرت فاطمه.mp3
5.83M
🎙 بشنوید | مقام والا و بینظیر حضرت فاطمه سلام الله علیها
🔺️گفتاری از #مقام_معظم_رهبری حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای
@Fahma_KanoonTaha
@dars_akhlaq .mp3
4.61M
🔊 کلیپ صوتی
🎙 #مقام_معظم_رهبری
🏴موضوع: ماجرای هجوم به خانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
#شهادت
#حضرت_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری
🎙 #مقام_معظم_رهبری
🏴موضوع: جهاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
#شهادت
#حضرت_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
@Fahma_KanoonTaha
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خاطره جالب حاج آقای ماندگاری از زمانی که امام(ره) سخنرانی خود را با بغض نیمه تمام گذاشت
🔺خاطره جالب حاج احمد از جمله امام به رزمندههای کربلای ۵؛ اگر چند نفر این بچهها کوچه بنی هاشم بودند حضرت زهرا(س) سیلی نمیخورد
@Fahma_KanoonTaha
🏴به نظرتون کدوم سبزی، مورد علاقه حضرت زهرا سلام الله علیها بود؟
✍امام صادق علیه السّلام: سبزی ای بر روی زمین باشرافت تر و مفیدتر از #خرفه نیست و این همان سبزی حضرت فاطمه سلام الله علیها است، سپس فرمودند: خداوند لعنت کند بنی امیّه را که اینها اسم (بَقلَة ُالحُمَقاء) را از روی عداوت و بُغضی که نسبت به حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند بر این سبزی گذاشتند.
📚الکافی، ج ۶، ص ۳۶۷
@Fahma_KanoonTaha
13981108_35368_64k.mp3
6.62M
🔻مرثیهسرایی آقای میثم مطیعی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
۱۳۹۸/۱۱/۸
#مرثیهسرایی
#فاطمیه
#حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها)
@Fahma_KanoonTaha
▪️عرض کردند خدمت حضرت آقا:
برخی گله می کنند كه چرا حضرتعالی با اين كسالت جسمی اينقدر برای مراسم وقت می گذاريد و از اول تا آخر مجلس فاطميه و روضه را می نشينيد؟
آقا فرمودند:
آنها نمی دانند من رزق سال كشور را در شب های فاطميه می گيرم.
از ارادت حاج قاسم به حضرت مادر هم هر چه بگوییم کم است..
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
⭕️ #اسلام_و_یهود ۱ 🔹 جلسه اول: ⁉️ چرا بعد از پیامبر اکرم، امیرالمومنین علی علیه السلام به قدرت نر
اسلام و یهود - قسمت ۱ ⏫⏫⏫⏫
اسلام و یهود - قسمت ۲ ⏬⏬⏬⏬