🔖 به روایت پرویز ثابتی
🔻شاه از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاد
🔹محمدرضا پهلوی در ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷ از کشور فرار کرد. اما او که سابقه فرار در دوران کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ را داشت، مجدداً از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاده بود.
🔹پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک در خاطرات خود میگوید: من اولین بار در خرداد ۱۳۵۷ موقعی که پیشنهاد دستگیری ۱۵۰۰ نفر را داده بودیم (و شاه با بازداشت ۳۰۰ نفر موافقت کرده بود) در ملاقاتی که در ایــن رابطه با با فردوست داشتم، از ایشان شنیدم که: «اگر مردم این قدر ناسپاس باشند، ممکن است بگذارند و بروند»، گفتم: «کجا بروند؟ چطور چنین امری ممکن است؟» در پاسخ گفت: «ایشان چه اندازه میتوانند این ناسپاسیها را تحمل کنند؟ میگذارند از مملکت میروند، این یک واقعیت است.»
🔹بار دوم در مرداد ۱۳۵۷ که هنوز آموزگار، نخستوزیر بود، جلسهای در نخستوزیری با شرکت قرهباغی(فرمانده ژاندارمری)، صمدیانپور(رییس شهربانی)، سرلشکر مولوی(رییس پلیس تهران) و من تشکیل شده بود تا راجع به پرداخت پاداش به عناصر پلیس، که مدتی بود با متظاهرین در خیابانها درگیر بودند، تصمیمگیری شود. در این جلسه، این بار آموزگار گفت: «اگر مردم به این اندازه قدر ناشناس، باشند اعلیحضرت ممکن است رها کنند و بروند.»...
🔹بار سوم امکان کنارهگیری شاه، به وسیله مهناز افخمی از قول والاحضرت اشرف نقل شد. در شهریور ماه در منزل یکی از دوستان میهمان بودیم. مهناز افخمی که از دیدار والاحضرت اشرف برگشته بود عنوان کرد که والاحضرت به او گفته است که: «با ناسپاسی مردم اعلیحضرت ممکن است از مملکت بروند.»
📚 منبع: کتاب "در دامگه حادثه" خاطرات پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس است.
مسئولان میبد برای معرفی شهید محمد حسین ذوالفقاری میبدی؛افتخار ملی، و شناساندن شهر میبد به این نام مقدس چه کرده اند؟
آیا این شهید والامقام در چهره شهر میبد نمودی دارد؟!
#افتخارات_حقیقی_میبد
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری
#شهید_آیت_الله_حائری
#شهید_غلامحسین_مقنی
@knhene
هدایت شده از توشه ای برای...
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم ناسپاسی از باریدن برف در پارک غدیر میبد
بعد از نماز ظهر با بچه ها یک سری به پارک غدیر زدم وضعیت خیلی زننده و زشت!
رقص، پایکوبی و موسیقی و کشف حجاب های متعدد، و ماشین نیروی انتظامی در حال بیرون آمدن از پارک.
با این که تماس با چند مسئول گرفتم
فقط گفتند فیلم بگیرید و پلاک یادداشت کنید و ...
آیا مسئولین نمی دانند مکان های این چنینی و تفریحی نیاز به تدبیر فرهنگی و مدیریت دارد؟! و از اوضاع پارک های ما خبر ندارند یا خبر دارند و کاری نمی کنند؟!
حتما باید من نوعی که رفتم و این مسایل را دیدم زنگ بزنم، فیلم و عکس بگیرم یا پلاک یادداشت کنم؟!؟
آیا شهر صاحبی ندارد نیروی انتظامی و امنیتی و اطلاعات و... کجا هستند؟!
امنیت فرهنگی شهر متولی ندارد؟!
آیا امنیت فقط به معنای امنیت جانی است و عده ای در کمال امنیت و آرامش با گناه و فسق امنیت دیگران را به هم بزنند؟!
جوابگوی خون شهدایی چون علی وردی ها و عجمیان و خلیلی ها ... چه کسانی و کجا هستند و چه میکنند؟!
#گناه_ناسپاسی_از_خدا
#مطالبه_از_مسئولین
#خون_شهید #گناه_علنی
#مکان_های_تفریحی_رها_شده #متولیان_شهر
@rahtoosha
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
تکرار نفوذ
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
علی رغم وجود تجربه تلخ اشتباه برخی مراجع نجف همچون آخوند خراسانی در قضیه شهادت آیت الله العظمی نوری،حوزه قم و آیت الله بروجردی برای جلوگیری از کشتار فداییان اسلام توسط رژیم پهلوی،اقدام قاطعی انجام ندادند.
@Rogadoen
مهمانی چون امیرمومنان (ع)
یکی از کشاورزان قم، آیتالله شهید شیخ عبدالکریم حائری ره و شاگردانش را به باغ خود دعوت کرد. ایشان دعوت وی را پذیرفته و با شاگردانش به آن باغ رفته و در گوشهای که میزبان پیشنهاد کرده بود نشستند.
آیتالله حائری ره که کتابی برای مطالعه در دست داشت، به انگور اظهار تمایل کرد. ظرفی پر از انگور را آورده و در برابر ایشان نهادند. ولی ایشان فرمودند: «میل به انگور ندارم.» و مشغول مطالعه شدند.
همراهان از کار ایشان تعجب کرده و به ایشان گفتند: «شما خود اظهار میل به انگور کردید؛ حالا چرا اظهار بیمیلی میکنید.» فرمودند: «میل داشتم، ولی حالا میل ندارم.» حاضران بر دانستن سِرِّ این مطلب، اصرار کردند. ایشان پرسشهایی در رابطه با مسائل شرعی آن باغ، مانند آب و زمین آن، از صاحب باغ پرسیدند. از پاسخها معلوم شد، محصول باغ حلال و حقوق شرعی آن توسط صاحب باغ ادا شده است. ایشان فرمود: «من میل داشتم و اکنون میل ندارم؛ حتما رازی وجود دارد که علت بیمیلی من است.»
در این هنگام، کارگر باغ جلو آمده و اجازه سخن گفتن خواست و افزود: «شما اظهار تمایل به انگور کردید. دیدم شخصیتی مانند امیرالمومنین (ع) از ما انگور خواسته است؛ اما انگور باغ ما ترش و شیرین است؛ در حالی که در باغ همسایه انگور شیرین وجود دارد، درست نیست آن را برای شما بیاورم. با این نیت که بعدا از همسایه اجازه بگیرم، به باغ او رفتم و ظرفی از انگور شیرین چیدم و در ظرف نهاده و خدمت شما آوردم.»
📚موسس شهید، ص۳۹و۴۰.
2⃣1⃣روز تا هشتادوششمین سالگرد شهادت آیتالله حایری ره
@fahome
00999.jpg
472.6K
🔻
🔶 چرا ایرانیان، مسلمان شدند؟
☑️ داستان غُسل با ادرارِ انسان
👈🏻 در قوانین زرتشتی، کسانی که در تشییع جنازه مُرده حاضر میشوند، پس از پایان مراسم، باید سر و صورت خود را با ادرار گاو یا ادرار انسانها شستشو دهند.
👈🏻 در باور زرتشتیان، این حُکم اهورامزدا (خداوند) شمرده میشود.
📚 مجموعه قوانین زرتشتی یا وندیداد اَوِستا، ترجمه ژام دارمستتر، برگردان به فارسی: موسی جوان، تهران: انتشارات دنیای کتاب، 1384، ص 160. (وندیداد، فرگرد 8، بند 11-13)
❌ زرتشتیان گرامی در توجیه این مسئله میگویند: ادرار انسان، ضد عفونی کننده است.
☑️ ما در پاسخ میگوییم: اولاً کسی که در تشییع جنازه حاضر میشود، گرفتار عفونت نمیشود که نیاز به ضد عفونی کننده داشته باشد. ثانیاً امروزه از حیث علمی ثابت شده که ادرار، ضد عفونی کننده نیست. بلکه خود، عامل عفونت است. چنان که پایگاه علمی Science News در گزارش Urine is not sterile به روشنی این قضیه را توضیح داده است.
@ir_bastan
🔰 اسلام آمد و گفت برای پاکیزگیِ تَن، باید از آب پاک استفاده کرد (قرآن کریم، سوره انفال، آیه 11. سوره فرقان، آیه 48).
👈🏻 ایرانیان، هنگامی که تعالیم زرتشتی را با تعالیم اسلام، مقایسه کردند، به برتری اسلام پِی بُرده و مسلمان شدند. در طول تاریخ، ایرانیان، بیش از همه در راه اسلام، جانفشانی کردند. به این سبب که شریفترینِ ایرانیان، از صمیم قلب، قرآن و اهل بیت را دوست داشته و میدارند.
@ir_bastan
📚 تربیت دینی فرزندان
💠 سؤال: آیا تربیت دینی و آموزش احکام اسلامی و آداب اخلاقی به فرزندان، واجب شرعی است؟
✅ جواب: رسیدگی به امور تربیتی کودک و حفظ او از مفاسد عقیدتی و اخلاقی و از کارهایی که برای او یا دیگران مفسده یا ضرر قابل توجه دارد، شرعا وظیفه ولیّ کودک است و مادر نیز اگر حضانت کودک را به عهده بگیرد در این مورد مسئولیت شرعی دارد. در صورتی که پدر یا مادر در انجام وظایف شرعی خود نسبت به تربیت کودک کوتاهی کنند گنهکارند.
#تربیت_دینی #آداب_اسلامی
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از روحانیت گام دوم انقلاب
تنها میان لشکر است،یا اللّه
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و
با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
در جریان اجرای حد اسلامی ارتداد بر کسروی و هلاکت او توسط نواب صفوی و یارانش، مراجع زنده وقت از جمله آیت الله العظمی قمی با حمایت قاطع از نواب و هشدار به رژیم پهلوی، مانع از اعدام نواب و یارانش شدند.اما آیت الله قمی و دیگر حامیان جریان نواب در سال 1334 در قید حیات نبودند و آیت الله بروجردی ؛ مرجع وقت هم ، اقدام قاطعی انجام نداد.
@Rogadoen
☑️بازخوانی نحوه انتقال پیکر شهید «نواب صفوی» به وادی السلام قم
🔸 بعد از شهادت «نواب صفوی» یاران آن شهید برای آنکه نگذارند مزار وی تخریب شود، با اجازه آیت الله «مرعشی نجفی»، پیکر شهید را از قبرستان روستای مسگرآباد تهران به وادی السلام قم انتقال دادند.
🔸این گزارش را در خبرگزاری مهر بخوانید👇
mehrnews.com/xZkHB
--------------------------------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9