🔝اونایی که هشتگ میزنین
⚠️"اربعیــــن را مصـــــادره نکنیــــد"
🔻آیا نمیدونن هزاران رزمنده بسیجی، حشدالشعبی و ...چقدر سختی کشیدن و جانفشانی کردن تا این مسیر باز شده!؟
⁉️حالا با خیال راحت و امنیت کامل کولتو برداشتی و رفتی مشایه!؟
اگه نظام اسلامی با عنایات اهل بیت میدون داری نمیکرد شما الان عراق نبودی...
🔻به گفته شهید آوینی:
✅ زمانه عجیبی است!
برخی مردمان ،امام گذشته را عاشقند،نه امام حاضر را ...میدانی چرا ؟؟؟
امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند!!
اما امام حاضر را باید فرمان برند!
و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند.
#اربعین
📡@faj_rasadgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 پیام و ارادت یکی از موکب داران عراقی به مقام معظم رهبری: سلام بر تو ای نابود کننده اسراییل!
از سرزمین جدتان امیرالمومنین به شما لبیک میگوییم و در هر ساعت و زمانی که امر کنید در خدمت شما هستیم
#لبیک_یا_خامنه_ای
📡@faj_rasadgar
﴿29﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ نَاصِرٍ أَعَانَ عَلَى الشَّيْطَانِ ، وَ صَاحِبٍ سَهَّلَ سُبُلَ الْإِحْسَانِ
(29) سلام بر تو یاوری که ما را در مبارزۀ با شیطان، یاری داد؛ و رفیقی که راههای احسان را، هموار و آسان ساخت.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ بسیار جالبی است دو خادم در مسیر پیادهروی اربعین هستند که شبیه حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس هستند
📡@faj_rasadgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ در راه است !
رسانه نظامی «انصارالله» یمن ویدئویی با عنوان «پاسخ در راه است» منتشر کرد.
📡@faj_rasadgar
♨️تاکتیک پنهان شیطان برای اغواء آدمیان
✏️نمیدانم تا بحال به مکانیزم گول زدن شیطان دقت کردهاید یا نه؟ برگ برندهی شیطان در نبرد با انسان، اطلاعات قوی و جامعی است که از او دارد. شیطان مثل خون در رگهای آدمی جاریست. او میداند این انسان چه چیزی را دوست دارد، چه نقطه ضعفی دارد، چه مشکلی دارد، چه تفکراتی دارد و خلاصه راه نفوذ به او را به بهترین نحو بلد است. میداند اگر در این موقعیت فلان مطلب را بگوید، احتمال تاثیرگذاریش بسیار بیش از بقیه موارد است.
🎙️اما نکتهی قابل توجه اینکه:
📣هماکنون نیز دقیقا شیاطین انسی هم در حال پیاده سازی همین روش به روی انسان ها هستند. آنها بوسیلهی موتورهای جستجو و پیامرسانها، از مردم جهان اطلاعات کسب میکنند و بعد از فهمیدن شخصیت هر فرد، برای اغوا کردنش بستهی بومی و خصوصی ارائه میدهند! میدانند به چه شخصی کدام سایت ها را معرفی کنند، میدانند چه تبلیغاتی برای افراد موثرتر است، میدانند مردم فلان نقطه، واکنششان به هر موقعیت اجتماعی چیست و...
⬅️با وجود اهمیت اطلاعات این طلای نامرئی، هنوز که هنوز است ایران به دشمن خود اجازهی فعالیت مجازی و ارتباطی در کشور میدهد و به پیامد های ناگوار آن هم توجهی ندارد.
🔴ان شاءالله مسئولین جمهوری اسلامی هر چه زودتر شبکهی ملی اطلاعات را تکمیل کنند تا در این عرصه هم بمانند بسیاری از عرصهها خودکفا شویم.
و در آخر:
🤲اَللّهُمَّ وَ مَنْ اَرادَنى بِسُوءٍ فَاَرِدْهُ
وَ مَنْ كادَنى فَكِدْهُ
#شبکه_ملی_اطلاعات
📡@faj_rasadgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 اعتراض رسایی به توئیت معاون پارلمانی رئیس جمهور که «کابینه با مشورت و تایید رهبری معرفی شده»
قالیباف: چون حرف دقیقی زدند، تایید میکنم؛
حمید رسایی در صحن علنی مجلس:
🔺معاون پارلمانی رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشته و در آنجا ادعا کرده که کابینه با مشورت و تایید رهبری معرفی شده و از ما میخواهند که مخالفت نکنیم.
🔺من میخوام از حضرت عالی سوال بکنم که آیا واقعاً درباره رای به کابینه یا وزیر خاصی از طرف رهبر انقلاب سفارش و توصیهای شده است؟
🔺این ادعا که وزرا با تایید رهبری معرفی میشوند قبلا در دورههای دیگر هم مطرح شده آخرین بار در دولت دوم آقای روحانی مطرح شده بود که دفتر رهبر انقلاب تکذیب کردند.
📡@faj_rasadgar
﴿30﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مَا أَكْثَرَ عُتَقَاءَ اللَّهِ فِيكَ ، وَ مَا أَسْعَدَ مَنْ رَعَى حُرْمَتَكَ بِكَ
(30) سلام بر تو؛ چه بسیارند آزادشدگان خدا در تو و چه خوشبخت است کسی که احترامت را برای وجود خودت، رعایت کرد.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵
⭕️ پاشیدن بنیان خانواده با بیحجابی
🔻 «چقدر پیش آمده که زندگی یک زن در خانه آشفته شده به خاطر رویِ بازِ یک زن دیگر، یک لبخند از یک زن دیگر، آرایش یک زن! همین خانمی که آرایش میکند و بیرون میآید، اگر یک کسی از او زیباتر باشد و شوهرش را جذب خودش کند، او دو دستی به سر خودش نمی زند؟! آن چیزی که برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم نپسند.»
✍ مسئله #بیحجابی ظاهرش این است که کسی میخواهد در لباس پوشیدن یا نپوشیدن آزاد باشد؛ اما اثر آن سلب #آزادیِ_فکری از بقیه مردم است. یک جوان در خیابان یا باید سرش را بالا و پایین بگیرد و حتی گاهی چشم خود را ببندد که چشمش و به تبع دلش آلوده نشود و یا باید چشمش را آزاد بگذارد اما دیگر دل و فکر آزادی نداشته باشد. آری منطق مقابله با #آزادی در پوشش، این است که آزادی های مهمتری را هم باید تامین کرد.
📡@faj_rasadgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ پیامبراکرم: حذیفه دین خود را حفظ کرد ولی عمار...
🎙حجت الاسلام راجی
📡@faj_rasadgar
﴿31﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مَا كَانَ أَمْحَاكَ لِلذُّنُوبِ ، وَ أَسْتَرَكَ لِأَنْوَاعِ الْعُيُوبِ
(31) سلام بر تو؛ چه بسیار گناهان را محو کردی و چه بسیار عیبها را پوشاندی.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵
🔴دستور رهبر انقلاب: از عناصر فتنه مطلقاً استفاده نکنید/ مردم با فتنهگران قهرند و آشتی نخواهند کرد
🔹«مسئله فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است... باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.» (۱۳۹۳/۰۶/۰۵)
🔹«انگیزههایى وجود دارد براى فراموش کردن و در طاق نسیان گذاشتن... نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند.» (۱۳۹۳/۱۰/۱۷)
🔹«بعضیها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنّیاند... بیاعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند، برای کشور ثابت کردند، برای جمهوری اسلامی ثابت کردند؛ هم برای اسلامیّتش، هم برای جمهوریّتش... همینهایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، بدون هیچ منطقی، بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیدهی در مقابل آدمهای باانصاف... از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید.» (۱۳۹۴/۰۴/۲۰)
🔹«چرا میگویید آشتی؟ مگر قهرند که بیایند با هم آشتی کنند؟ این تعبیرات را روزنامهها پَروبال میدهند، متوجّه نیستند که اشکال ایجاد میکند. وقتی شما میگویید آشتی، مثل این است که یک قهری وجود دارد؛ [درحالیکه] قهری وجود ندارد. بله، مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با اینها آشتی هم نمیکنیم، و با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند، میگویند اصل نظام هدف ما است، میگویند انتخابات بهانهی ما است؛ که البتّه آنها عدّهی معدودیاند، عدّهی کمیاند؛ در مقابل اقیانوس عظیم ملّت ایران آنها یک قطرهاند؛ چیزی نیستند.» (۱۳۹۵/۱۱/۲۷)
📡@faj_rasadgar
از آراء حاصله مشخص است حداقل دو وزیر از طریق دوپینگ آ.پزشکیان و هزینه کردن از رهبری ، رای آورده اند و برخلاف مشی رهبری که عدم مداخله مستقیم در انتخاب وزراست ، ایشان را شریک در این انتخاب نشان داده اند.
📡@faj_rasadgar
رصدگر فجازی انقلاب 🇮🇷
از آراء حاصله مشخص است حداقل دو وزیر از طریق دوپینگ آ.پزشکیان و هزینه کردن از رهبری ، رای آورده اند
نظر شخصی بنده این است که بخشی از نمایندگان که مخالف ظفرقندی و صالحی بوده اند ، رو دست خورده و رای مثبت داده اند و بعدا پشیمان خواهند شد
﴿32﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مَا كَانَ أَطْوَلَكَ عَلَى الُْمجْرِمِينَ ، وَ أَهْيَبَكَ فِي صُدُورِ الْمُؤْمِنِينَ
(32) سلام بر تو؛ چه طولانی بودی بر گناهکاران و چه با هیبت بودی در قلوب اهل ایمان.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵
صحبتهای دکتر پزشکیان در صحن مجلس مبنی بر هماهنگی با مقام معظم رهبری در انتخاب وزرا، نافی وظیفۀ ذاتی مجلس در بررسی شاخص های ۱۲ گانۀ اعلامی رهبری نبود، اما متاسفانه چنین نشد.
اگر خدای ناکرده در کارآیی و انقلابی گری برخی وزرا در آینده خللی مشاهده شد، ناشی از قصور مجلس در انجام تکلیف ذاتی خود خواهد بود.
دکتر حسین صمصامی
📡@faj_rasadgar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای یک نطق ناتمام/ سوالات صریح ثابتی از عراقچی که قالیباف مانع طرح آن در مجلس شد
امیرحسین ثابتی
📡@faj_rasadgar
﴿33﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ شَهْرٍ لَا تُنَافِسُهُ الْأَيَّامُ .
(33) سلام بر تو؛ ماهی که تمام زمانها، قدرت رقابت با او را ندارند.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵
دو بند مهم از برجام (شامل مکانیسم ماشه)
ساز و کار حل و فصل اختلافات
36. چنانچه ایران معتقد باشد که هر یک یا کلیه گروه 1+5 تعهدات خود را رعایت ننموده اند، ایران میتواند موضوع را به منظور حل و فصل به کمیسیون مشترک ارجاع نماید؛ به همین ترتیب، چنانچه هر یک از اعضای گروه 1+5 معتقد باشد که ایران تعهدات خود را رعایت نکرده است، هر یک از دولتهای گروه 1+5 میتواند اقدام مشابه به عمل آورد. کمیسیون مشترک 15 روز زمان خواهد داشت تا موضوع را فیصله دهد، مگر اینکه این زمان با اجماع تمدید شود. متعاقب بررسی کمیسیون مشترک، چنانچه هر عضو معتقد باشد که موضوع پایبندی فیصله نیافته است، میتواند موضوع را به وزیران امور خارجه ارجاع دهد. وزیران 15 روز خواهند داشت تا موضوع را فیصله دهند، مگر اینکه این زمان با اجماع تمدید شود. پس از بررسی کمیسیون مشترک – همزمان با (یا به جای) بررسی در سطح وزیران – خواه عضو شاکی یا عضوی که اجرای تکالیف اش موضوع بوده است میتواند درخواست نماید که موضوع توسط یک هیات مشورتی که متشکل از سه عضو خواهد بود (یکی از سوی هر یک از طرفهای درگیر در اختلاف و طرف سوم مستقل) بررسی شود. هیات مشورتی میبایست نظریه غیرالزام آوری را در خصوص موضوع پایبندی ظرف 15 روز ارائه نماید. چنانچه، متعاقب این فرایند 30 روزه موضوع فیصله نیابد، کمیسیون مشترک در کمتر از 5 روز نظریه هیات مشورتی را با هدف فیصله موضوع بررسی خواهد کرد. چنانچه موضوع کماکان به نحو مورد رضایت طرف شاکی فیصله نیافته باشد، و چنانچه طرف شاکی معتقد باشد که موضوع، مصداق «عدم پایبندی اساسی» میباشد، آنگاه آن طرف میتواند موضوع فیصله نیافته را به عنوان مبنای توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات اش وفق برجام قلمداد کرده و/یا به شورای امنیت سازمان ملل متحد ابلاغ نماید که معتقد است موضوع مصداق «عدم پایبندی اساسی» بشمار میآید.
37. متعاقب دریافت ابلاغ طرف شاکی، به نحو مشروح در فوق، به همراه توضیحی از تلاشهای توام با حسن نیت آن طرف برای طی فرایند حل و فصل اختلاف پیش بینی شده در برجام، شورای امنیت سازمان ملل متحد میبایست منطبق با رویههای خود در خصوص قطعنامهای برای تداوم لغو تحریمها رای گیری نماید. چنانچه قطعنامه فوق الذکر ظرف 30 روز از تاریخ ابلاغ به تصویب نرسد، سپس مفاد قطعنامههای سابق شورای امنیت سازمان ملل متحد مجددا اعمال خواهند شد، مگر اینکه شورای امنیت سازمان ملل متحد به نحو دیگری تصمیم گیری نماید. در چنین صورتی، این مفاد در خصوص قراردادهایی که بین هر طرف و ایران یا افراد و نهادهای ایرانی قبل از تاریخ اعمال آنها امضا شده باشد، دارای اثر عطف به ما سبق ندارد مشروط به این که فعالیتهای صورت گرفته وفق اجرای این قراردادها منطبق با این برجام و قطعنامههای قبلی و فعلی شورای امنیت باشد. شورای امنیت سازمان ملل متحد، با ابراز نیت خود برای تصمیم گیری مبتنی بر ممانعت از اجرای دوباره و خودکار تدابیر در صورتی که ظرف این مدت موضوعی که موجب ابلاغ فوق شده است حل و فصل شده باشد، دیدگاههای طرفهای اختلاف و هرگونه نظریه صادره توسط هیات مشورتی را ملحوظ خواهد داشت. ایران بیان داشته است که چنانچه تحریمها جزئا یا کلا مجددا اعمال شوند، ایران این امر را به منزله زمینهای برای توقف کلی یا جزئی تعهدات خود وفق این برجام قلمداد خواهد نمود
+ کمیسیون مشترک شامل ایران و اعضای 1+5 (چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، انگلیس و ایالات متحده، و نماینده عالی اتحادیه اروپایی در امور خارجی و سیاست امنیتی) می باشد.
+ اعضای دائم شورای امنیت آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه هستند.
📡@faj_rasadgar
مقام معظم رهبری در مورخ ۹۹/۱۱/۱۹ سیاست نظام در مورد لغو تحریمها و مساله مهم راستیآزمایی را چنین اعلام داشتهاند:
«ایران از اول به تمام تعهدات برجامی خودش عمل کرد، جمهوریاسلامی به تمام تعهدات برجامی عمل کرد، آنها نقض کردند. ما حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم و این شرط را هم گذاشتیم و گفتیم و هیچ کس هم از آن عدول نخواهد کرد، و آن این است که اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی –که چند تعهد آن را لغو کرده- برگردد، باید آمریکا تحریمها را لغو بکند، آن هم نه به
زبان و روی کاغذ که بگوید لغو کردیم، نه، بایستی در عمل تحریمها را لغو کنند و ما راستیآزمایی کنیم و احساس کنیم که درست تحریمها لغو شده، آن وقت ما هم به این تعهدات برجامی بر میگردیم، این سیاست قطعی جمهوریاسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.»
📡@faj_rasadgar
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
جبرائیلی
📡@faj_rasadgar
در خصوص طرح آقای علی آبادی ، وزیر جدید نیرو با موضوع خرید سهمیه برق از مردم
📡@faj_rasadgar
رصدگر فجازی انقلاب 🇮🇷
مقام معظم رهبری در مورخ ۹۹/۱۱/۱۹ سیاست نظام در مورد لغو تحریمها و مساله مهم راستیآزمایی را چنین اع
همچنین در ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ فرمودهاند:
«سیاست کشور در باب تعامل با طرفهای برجامی و در باب خود برجام، صریحا اعلام شده، از این سیاست هیچ تخطی نباید کرد، این سیاستی است که اعلام شده، مورد اتفاق هم بوده، یعنی اینجور نیست که این سیاست، سیاست استثنائیای باشد در بین سیاست [های دیگر]، نه، این سیاستی است که مورد اتفاق همه بوده. آن سیاست هم عبارت از این است که آمریکاییها باید تمام تحریمها را لغو کنند، بعد ما راستیآزمایی خواهیم کرد، اگر چنانچه به معنای واقعی کلمه لغو شده بود، آن وقت ما به تعهدات برجامیمان بر میگردیم، یعنی بدون هیچ مشکلی به تعهدات برخواهیم گشت، این سیاست قطعی است، قول آمریکاییها را [هم]معتبر نمیدانیم اینکه بگویند ما بر میداریم و روی کاغذ بردارند، این فایدهای ندارد، عمل لازم است، باید در عمل تحریمها را بردارند، ما هم راستیآزمایی کنیم و مطمئن بشویم که تحریمها برداشته شده، آن وقت با تعهداتمان عمل میکنیم.»
📡@faj_rasadgar
﴿34﴾ السَّلَامُ عَلَيْكَ مِنْ شَهْرٍ هُوَ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ سَلَامٌ
(34) سلام بر تو؛ ماهی که نسبت به هر کاری، مایۀ سلامتی است.
#صحیفه_سجادیه دعای ۴۵