برخی از راهکارهای مقابله با آسیبهای سیاسی رسانه ها
🔹مقابله با ایجاد و نشر شایعه هاى برانداز
🔸نادیده انگاشتن شایعات ضعیف و پاسخ غیرمستقیم به آن
🔹مقابله با شایعه وجود شکاف میان جامعه و حاکمیت
🔸پرهیز از تهدیدانگارى بیش از حد در فعالیت نهادهاى غیردولتى و گسترش آزادى هاى مدنى در چارچوب قانون اساسى همراه با هوشیارى لازم براى اجتناب از تهدیدات احتمالى این نهادها در حوزه هاى امنیت سیاسى و اجتماعى
🔹 قانونمند کردن مقابله با جرایم سایبر و تلفن همراه
🔸افزایش تعامل و هم اندیشى میان کارشناسان وزارتخانه هاى اطلاعات، فناورى ارتباطات، قوه قضائیه، قوه مقننه و پلیس امنیت اجتماعى و اخلاقى ناجا و حمایت معنوی و مالى، از تعمیق قدرت نرم نظام در محیطهاى مجازى
📢 گروه
"فضای مجازی و دین "
برگزار می کند
موضوع: #شبکه_ملی_اطلاعات
👤ارائه دهنده:جناب قاسمی
کارشناس رسانه
🗓زمان: شنبه ۹۸/۹/۲
♦️ساعت۲۲
دوستانتان را به گروه دعوت بفرمایید.
http://eitaa.com/joinchat/3449094157C0fd39ba7ae
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب واحترام خدمت همه بزرگواران و گرامیداشت یاد و خاطره همه بسیجیان طول تاریخ اسلام در هفته بسیج
بحث امشب را به پیشنهاد دوستان و به مناسبت اوضاع کنونی کشور که نیاز مبرم به شبکه ملی اطلاعات و مطالبه گری در این زمینه بشدت احساس میشه با موضوع شبکه ملی اطلاعات ان شاالله شروع میکنیم
امام خامنه ای:
«امروز فضای مجازی مخصوص ما نیست و همه دنیا با فضای مجازی درگیرند و کشورهایی که شبکه ملی اطلاعات درست کرده و فضای مجازی را به نفع خودشان و ارزشهای موردنظر خودشان کنترل کردهاند، یکی دوتا نیستند. متأسفانه در زمینه شبکه ملی اطلاعات در کشور کوتاهی شده و کاری که باید انجام گیرد، انجام نگرفته است.»
اهمیت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات
کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت، مهمترین دلیل پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات است. در این چارچوب، تجهیزات و زیرساختهای لازم برای مدیریت یک شبکه سراسری اطلاعاتی و ارتباطی ملی در کشور فراهم می شود.
به طوریکه چنانچه جامعه جهانی، ایران را از دسترسی به شبکه جهانی اینترنت محروم کند یا دسترسی ایران به شبکه جهانی به هر دلیلی قطع شود، ما می توانیم تا حد زیادی به تواناییهای خود متکی باشیم و مستقل عمل کنیم.
گفتنی است، امکان تحریم اینترنتی ایران، همانند انواع تحریم های ناعادلانه دیگری که علیه کشورمان اعمال شده است، وجود دارد. از سوی دیگر، به دلیل رخدادهای فیزیکی مانند قطع کابلها و… نیز ممکن است دسترسی ایران به اینترنت جهانی دچار اختلال شود.
وجود شبکه ملی اطلاعات، دسترسی امن و پایدار به سرویسهای ملی را برای کاربران مهیا می کند و شرایط را برای بهره مندی آن ها از پهنای باند بسیار بالایی برای ارتباط و انتقال اطلاعات فراهم می کند. زیرا بستر اجرای این طرح، شبکه ملی فیبر نوری ایران است. این شبکه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت، توسعه داده شده و در پایان سال 89 به بیش از ۱۵۵ هزار کیلومتر در سراسر کشور گسترش یافت.
به طور کلی، با کمی دقت در تحولات بین المللی در عرصه سایبری می توانیم به اهمیت اینترنت داخلی پی ببریم. در همین ارتباط می توان به این مسئله مهم اشاره کرد که در حال حاضر کشورهای متعددی در جهان به اهمیت اینترنت داخلی پی برده اند. به طوریکه کشورهایی مانند آلمان، روسیه، برزیل، چین ،کره جنوبی ،قطر، عربستان ،روسیه و... اقدامات مهمی در این راستا انجام داده اند.
تا اینجا سعی شد مفهومی از شبکه ملی اطلاعات و همینطور برخی از مزایای این شبکه گفته بشه تا دوستان هم نسبت به مفهوم اون آشناتر بشن و هم به اهمیت اون پی ببرند
در موقعیت کنونی بزرگترین وظیفه ما در این رابطه مطالبه گری در این زمینه و همینطور اگاه کردن مردم هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️بسترسازی سرویس های خارجی مثل ویز و گوگل مپ
▫️نقش پنهان بازی های رایانه در تربیت نیروی اغتشاشگر
▫️برخورد سرسختانه با بسترسازان اغتشاشات
#محمد_کهوند
#اغتشاشات_آبان
📲 @fajazy_va_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد حسن عباسی:
💬 جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت است نه مدیر آن!
اینترنت یک سازمان نظامی به فرماندهی یک ژنرال آمریکاییست.
❓مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
❓آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
📲 @fajazy_va_din