هیاتیها که در انجام بسیاری از کارهای نیک و اتصاف به بسیاری از فضیلتها، پیشتاز و پیشقدم هستند، اینبار در استفادهی با تعصب از کالای باکیفیت #ایرانی پیشتاز شدهاند. استفاده از پیامرسانهای #گپ و #روبیکا در پخش زندهی مراسمهای پرشور و کمنظیر محرم، به جای استفاده از #اینستاگرامی که غرقابیست، ساختهی دشمن خارجی جهت مدیریت و هدایت افکار و اعمال مردم.
از بزرگترین مبارزات با آمریکا، بینیازی از او و مقاوم شدن در برابر اوست.
#ایرانِ_قوی
#ما_ملت_امام_حسینیم
@fakhrian_ir
وقتی ولیّالله به میدان میآید، دیگر وقت نماز قضا خواندن نیست...
"باید دید کجای اردوگاه سیدالشّهداء "علیهالسلام" خالی است، همانجا را پر کرد. دنبال کار خودمان نباشیم، اگر یکی به دنبال آیتالله شدن باشد و آن یکی، به دنبال خانه خریدن باشد، حتماً این تعلقات، ما را از ولیّ خدا دور میکند.
مؤمن باید اول صبح که بر میخیزد، همّت و فکرش این باشد که کجای اردوگاه ولیّ خدا خالی است، خودش را در آنجا حاضر کند. اگر این آمادگی و حالت انتظار وجود داشت انسان به نصرت ولی خدا موفق میشود، همینکه حضرت پرچم برداشت چنین شخصی آماده است؛ چون همه کارهایش را انجام داده است؛ نه اینکه وقتی جنگ شروع شد تازه به فکر نماز و روزههای قضا و به فکر قرضهایش باشد! حالا که سیدالشّهداء "علیهالسلام" به میدان آمده، وقت نماز قضا خواندن نیست؛ اینها را باید قبلاً میخواندی!»
استاد سید محمد مهدی میرباقری
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجازه بدهید قانع نشویم!
پ.ن: مسئولین بدانند، تاثیر مثبتی که یاد و نام و مرام اهلبیت"علیهمالسلام" بر ملت و کشور میگذارد، با هیچ چیز دیگر قابل مقایسه نیست.
@fakhrian_ir
با امامی یا بر علیهِ او؟!
شانِ امام، شان دستگیری و ایصال الی المطلوب است. امام آمده تا انسان و جامعه را #سیر دهد و آنها را به #صیرورت کامل برساند.
امام، آمده که انسانها را ببرد به مقصد، او صرفاً بشیر و نذیر نیست. او مخاطب است به آیهی:
وَاخْفِضْ جَنَاحَكَ لِلْمُؤْمِنِينَ(۱)
ﻭ ﭘﺮ ﻭ ﺑﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ پهن کن.
عجیب آنکه، امام، با حسن ظن کامل و با تمام عشق و محبت و دلسوزی، برای نجات امت حرکت میکند.
فرمود: وَ مَنَحَ النُّصْحَ وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَيْرَةِ الضَّلَالَةِ(۲)
دنیا محل حیرت و سرگردانی است، اگر دستت به دست راهبلد نباشد. و امام تنها راهبلد است که انسان را از دنیای سرگردانی، به آخرت دارالقرار عبور میدهد.
و وای از روزی که مردم "خالدِ الی الارض" شوند و از سیر معالامام سر باز زنند. وای از روزی که "حبّالدنیا" غبارِ سنگینش را بر فطرت و عقل آدمی بگستراند و گوش، از شنیدن ندای الهیِ امامِ به حق ناطق که میفرماید: "تعالوا" ناشنوا شود.
آن روز، روزِ سیاهبختی آن ملت خواهد بود.
مظلومیتِ امام، به بیراهه رفتنِ ماموم است. هرچقدر مامومین از صراطِ مستقیم -که خودِ امام است- فاصله گیرند، صدایِ امام ضعیف و ضعیفتر میشود.
به راستی میدانی کدام از آدمیان امامشان را به مسلخ بردند؟!
آنانکه در خودِ خود مانده بودند! آنانکه حسابشان را با خودشان صاف نکرده بودند.
فرمود: «مَنْ کانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَائِنَا نَفْسَهُ فَلْیرْحَل مَعَنا»(۳)
آنکه از همه چیز و همهکس غیر از حق، بریده باشد میتواند با امامش همراه باشد و غیر آن، نه تنها با امام نیست، بلکه علیهِ امام است.
حال یک نگاه به امامت بینداز و یک نگاه به خودِ خودت، با امامی یا بر علیهِ او؟!
۱. سوره حجر-۸۸
۲. زیارت اربعین
۳. بخشی از خطبهی امام حسین"علیهالسلام"
اسماعیل فخریان
@fakhrian_ir
...تاکنون آنچه برای پیگیران، از اعمال و افعالِ معصوم مطرح بوده است، عمل اینها در مسائل #فردی بوده؛ و این از بدبختیهای اسلام بوده است، از انحرافهای بزرگ اسلام بوده است.
همیشه درصدد بودهاند که ببینند امام صادق "علیهالسلام" مثلاً در حال سجده به کجا نگاه میکرد؟! یا[مثلاً در سجده] چشم را میبست یا باز میکرد؟!
لقمه را چگونه برمیداشت؟! یا در وقت راه رفتن، به این طرف و آن طرف نگاه میکرد یا نگاه نمیکرد؟!
امّا درصدد نبودند که معلوم کنند در این خطِّسیر تاریخیِ کاروان بشر، که امام صادق"علیهالسلام" یک مهرهی اساسی از این کاروان است، چگونه سِیر میکرد و چگونه حرکت میکرد؟ برای ایفای نقش تاریخیِ خود، چگونه عمل میکرد؟ در مقابل قدرتهای طاغوتی -که ریشهشان در تاریخ به زمان انبیای عظام و بزرگان تاریخ الهی میرسد- چگونه عمل میکرد؟ درصدد نبودند اینها را پیدا کنند، یا اگر درصدد بودهاند، چیزی ننوشتهاند که ما امروز از آنها استفاده کنیم.
بخشی از سخنرانی آیتالله خامنهای در محرم سال ۵۱
۵۱/۱۱/۱۹
@fakhrian_ir
اگر کسی به #اضطرار تامّ رسیده باشد، میتواند امشب -شب عاشورا- بواسطهی حجهبنالحسن"روحیفداه" وارد #فتحِ عظیم حضرت سیدالشهداء"علیهالسلام" شود.
امشب #بیدار_باش...
مسئولیت طلاب و حوزههای علمیه.MP3
12.53M
🎙 بشنوید | وظایف طلاب و روحانیون نسبت به آیندهی اسلام
📅 ۱جلسه
#قم
در جمع اساتید حوزه علمیه
۹۹/۶/۱۸
@fakhrian_ir
یکی از مهمترین خصوصیات علیرضا پناهیان این است که نیازهای جامعه را به خوبی درک میکند. جامعهشناسی و بلکه روانشناسی فوقالعادهای دارد. خصوصیت بعدی او این است که دین را خوب فهمیده است، او هیچگاه اسیر برداشتهای متحجرانه از دین، نشد.
از دیگر خصوصیات او #شجاعت و محافظهکار نبودن اوست. او میداند که صراحت و شجاعت هزینه دارد، نه این روزها، بلکه از سالها قبل هزینه دادنش شروع شده.
آشنایی من با او به سالهای خیلی دور برمیگردد. او را از همان اوایل طلبگی(حدود۲۰سال پیش) آن وقت که در هیات محبین اهلبیت"علیهمالسلام" قم منبر میرفت میشناسم.
یادم هست در همان روزها هم مخالفینی داشت. یک گروه از مخالفین او، کسانی بودند که اصلا حرفش را نمیفهمیدند. گروه دوم کسانی بودند که با حرفهای او رسوا میشدند.
معتقدم #پناهیان در انجام وظایف دینی و انقلابی خود خیلی موفق بوده است.
@fakhrian_ir
اگر قیامت، " یومالحسرت" است که هست، برای تمام شب و روزهایی که بدون ذکر مصیبت اباعبدالله "علیهالسلام " گذشته، در حسرتی عمیق خواهیم بود.
@fakhrian_ir
امروز مسئولین آمریکایی اعلان کردند که پیامرسانهای #ویچت و #تیکتاک که هر دو #چینی هستند، در سرتاسر آمریکا از فردا فیلتر میشوند.
دلیل این اقدام را، عدم دسترسی چینیها به اطلاعات مردم آمریکا بیان کردهاند.
این دلیل مسئولین آمریکایی، برای فیلتر این دو پیام رسان، معقول و منطقی است.
ایرانیان عزیز!
شما در پیامرسانهای عِبری_غربی دقیقا چه کار میکنید؟
با حضورتان چقدر اطلاعات به دشمن میدهید؟
لیدر اصلی مردم ایران در زمین دشمن چه کسی و یا چه کسانی هستند؟
فرزندان ایران در چند سال آینده، با هدایت غربیها چه سبک زندگی خواهند داشت؟
@fakhrian_ir
بزرگوار
اگر در طول شبانه روز، توان و زمان مبارزه با خودت رو نداری، لطفا مسئولیت اجتماعی قبول نکن. ضربهای که از آدمهای مدعیِ توخالی خوردیم از دشمن خارجی نخوردیم. کسانی میتوانند در مقابل دشمن بیرونی ایستادگی کنند که دشمن درون شون رو شکست داده باشند.
فرمود:
طاغوت رقیب خداست... گاهی این طاغوت خودِ تویی؛ «اَعدَی عَدُوِّکَ نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیکَ»، گاهی طاغوت همان دل هرزه دَرای توست. گاهی طاغوت همان هوس روز و شب توست. گاهی آقاییطلبیِ یک آدم، طاغوت اوست، تکبر یک انسان، طاغوت اوست.
ج۱۸ طرح کلی
تعجّب نکنید؛ از همه خطرها بالاتر، همان هوای نفسی است که در دل ماست؛ «انّ اعدی عدوّک نفسک الّتی بین جنبیک»؛ از همه دشمنها دشمنتر، همان نفس، همان «من» و همان خودی است که در وجود توست؛ آن منیّتی که همه چیز را برای خود میخواهد.
۷۹/۹/۱۲
@fakhrian_ir
به اندازهی درکمان از بیارزشبودن دنیا و با ارزش بودن خودمان، عاشق #شهادت خواهیم بود.
@fakhrian_ir
🔸 راز بیقراری سردار سلیمانی در فراق حاج احمد کاظمی
🔹 حجت الاسلام بهزاد زارع (رییس دفتر دکتر #زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی):
🔹 #حاج_قاسم در مجلس ختم شهید احمد کاظمی بسیار بی تابی میکرد؛ بعدها وقتی در تلویزیون درباره بی قراری او سوال شد، حاج قاسم گریه کرد و گفت در عملیات فتح #خرمشهر #حاج_احمد_کاظمی، اولین فرماندهی بود که وارد خرمشهر شد و تیپ او در ساعات اولیه بیش از سه هزار عراقی را اسیر کرد.
🔹در واقع فاتح اصلی خرمشهر حاج احمد کاظمی بود، اما در طول ۲۳ سال بعد از آزادی خرمشهر، تا شهادت حاج احمد، گوش هایمان را تیز کردیم تا یک بار این ماجرا از احمد بشنویم اما دریغ از یک بار.
خبرگزاری رسا
@fakhrian_ir
شب اول، صفر۱۳۹۹.MP3
14.74M
#صوت_کامل
سخنرانی شب۲۸صفر
۹۹/۷/۲۴
@fakhrian_ir
20130115083658-9712-1.pdf
411.3K
براساس گزارشات دقيق بايد گفت كه حمله به خانه حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) بلافاصله پس از رحلت پيامبراعظم صورت نگرفته و اين حمله همان روز هفتادم انجام شده و در فاطميه اول حضرت محسن به شهادت رسيدند و در #دهه_دوم نيز شهادت حضرت واقع شده است.
بررسی دقیق و مفصل جناب استاد یوسفی غروی را میتوانید در این فایل مشاهده فرمائید.
@fakhrian_ir
ثمرهی #استیضاح در این شرایط چیست؟
به چند نکته دقت کنید:
۱. یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، مردمسالاری دینی است و یکی از مهمترین مصادیق مردمسالاری در جمهوری اسلامی، این است که مسئولین کشور را بیواسطه یا باواسطه، مردم انتخاب میکنند.
۲. در جمهوری اسلامی، بعد از ولیّفقیه، سه رکن اساسی به نامهای قوهی قضائیه، قوهی مقننه و قوهی مجریه وجود دارد که اکثر کارهای اجراییِ کشور که تاثیر مستقیم بر زندگی مردم دارد، بر عهدهی قوهی مجریه است.
۳. طبق قانون اساسیِ کشور، منتخبان مردم در مجلس، این حق را دارند که رئیس قوهی مجریه -که او نیز منتخب مردم است- و وزراء را استیضاح و حتی برکنار کنند.
۴. استیضاح و یا عزل یک مسئول -خصوصا در مواردی که مسئولیتی کلان داشته باشد- قطعا دارای هزینه است، بنابراین باید به این مساله اندیشید که ثمرهی استیضاح و یا عزل فلان مسئول، برای مردم و نظام چه و چهمقدار خواهد بود.
پ.ن: با توجه به شرایط فعلی کشور در عرصهی اقتصادی و سیاسی و زمان باقیمانده تا پایان کار این دولت، به نظر بنده استیضاح رئیس جمهور و عزل او، نه تنها به بهبود وضع معیشت مردم کمک نخواهد کرد، بلکه تنشها و چالشهای جدید و متعددی را در عرصهی مختلف مدیریت کشور، ایجاد خواهد کرد.
@fakhrian_ir
شهادت امام عسکری(علیهالسلام).MP3
13.77M
#صوت_کامل
سخنرانی شب شهادت امام حسن عسکری (علیهالسلام)
موضوع: جریان نبوت و امامت به دنبال چه بود؟
۹۹/۸/۳شنبه
#قم
@fakhrian_ir
🔴روایت تعظیم و جشن در نهم ربیع ساختگی است!
🔻آیت الله یوسفی غروی:
در جلد 31 و 95 بحارالانوار به نشر دار الإحیاء التراث العربی، در کتاب های «فتن و محن» و «اعمال ایام و ماه ها» روایتی مبنی بر عید بودن نهم ربیع الاول به سبب هلاکت عمر بن خطاب آمده است که به دلایل فراوانی، این روایت ساختگی است.
🔻علامه مجلسی(ره) این روایت را از کتاب زوائد الفوائد نقل می کند که نویسنده این کتاب علی بن علی بن طاووس «پسر ابن طاووس» بوده و جز نامی از این کتاب و روایت فوق که مستند به این کتاب است، روایت دیگری از آن باقی نمانده و همین امر دلیل بر ضعف و ساختگی بودن این روایت است.
🔻همچنین وجود الفاظی عامیانه همچون الفاظ «یَرْتاس»، «رؤیا» و «جنیت» به جای «یَتَرَأصُ»، «ریاء» و «جنٌبت» و وجود عباراتی همچون اسفل الفیلوق، یوم الهدی، یوم انکسار شیعه، یوم التصفیح، یوم ظفرت به بنو إِسرائیل در روایت فوق، دلیل بر ضعف و ساختگی بودن این روایت است.
🔻علاوه بر این، ثابت نبودن افعال ماضی و مضارع در روایت و نیز عدم ثبات منقول عنه میان پیامبر اکرم(ص) و امیر مؤمنان علی(ع) دلیل بر اضطراب گوینده چنین روایتی می کند و این اضطراب از شأن امام هادی(ع) به دور است.
🔻 احدی از مورخان مخالفت نکرده اند که عمر بن خطاب در روز 26 ذی الحجه ضربه و 28 این ماه از دنیا رفت، بنابراین شهرت قتل عمر در روز نهم ربیع الاول به علت تبلیغات کاذب پادشاهان صفویه برای تحریک احساسات مردم به جنگ با اهل سنت با کارهایی همچون جشن گرفتن در ایام قتل عمر بن خطاب است. صفویان نمی توانستند جشن قتل عمر بن خطاب را در ایام 26 ذی الحجه به بعد بگیرند چرا که جشن آنان با محرم الحرام و ایام شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) تداخل پیدا می کرد و مساجد سیاه پوش عزا می شد. همچنین گرفتن جشن قتل عمر بن خطاب در ایام کشته شدن عمر بن سعد می توانست صفویان را از خطرات احتمالی فرقه مقابل درامان دارد چرا که می توانستند با رعایت تقیه، جشن خود را به عنوان جشن قتل عمر بن سعد تلقی کنند.
🔻روایت فوق تنها از پسر ابن طاووس نقل شده و حتی شخص ابن طاووس هم که فردی متسامح است، این روایت را در کتب خود نیاورده و این امر هم دلیلی دیگر بر جعلی و ساختگی بودن چنین روایتی است.
🔻 فضائل فراوانی که در این روایت برای جشن گیرنده روز نهم ربیع الاول آمده، توهم عظیم بودن این روز را می آورد در صورتی که هیچ گونه روایت دیگری از هیچ یک از علما و اهل بیت(ع) درباره فضائل این روز وارد نشده است، بنابراین اگر این روایت صحیح باشد، می توان گفت که ائمه اطهار(ع) هم تا زمان امام هادی(ع) از فضایل این روز نا آگاه بودند.
@Yusufi_Gharawi
♦️ قتل عُمر بن خطاب در ماه ذيالحجة بوده است، نه ربیعالأول؛
تاریخ قتل عُمر بن خطاب در تمام منابع تاریخی -اعم از شیعه و سنی- بدون استثناء در ماه ذیالحجه و در روزهای آخر این ماه گفته شده است.
اختلاف اقوال در تعیین دقیق روز است؛ روز زخمی شدن و روز فوتش.
خنجر خوردنش را اکثر قریب به اتفاق مورخان و تقریباً به اجماع، در بامداد روز چهارشنبه ٢٦ ذیالحجه سال ٢٣ق گفتهاند.
و فوتش را اغلب سه روز پس از زخمی شدنش دانستهاند.
شروع خلافت عثمان را نیز همگی در ابتدای ماه محرّم گفتهاند.
بهرحال شهرت جرح و قتل عُمر بن خطاب در ماه ربیعالأول، پایه و استنادی علمی ندارد و بر خلاف اجماع مورخان و لذا فاقد اعتبار است.
📚 موسوعة التاريخ الإسلامي ٤: ٢٩٩ و ٣٠٠.
ــــــــــــــــــــ
❖ جهت تسهیل مراجعه به منابع، عنوان برخی منابع کهن و نیز برخی منابع میانی و متأخر که به ذکر تاریخ قتل عمر بن خطاب یا تاریخ شروع خلافت عثمان پرداختهاند در پی آمده است:
- الطبقات الكبرى (ابن سعد، ٢٣٠ق)، ج٣، ص٣٦٤ و ٣٦٥؛
- تاریخ خليفة بن خياط (٢٤٠ق)، ص١٠٩؛
- التاريخ الصغير (بخاري، ٢٥٦ق)، ج١، ص٧٥؛
- أنساب الأشراف (بلاذري، ٢٧٩ق)، ج١٠، ص٤٣٩؛
- تاريخ اليعقوبي (٢٨٤ق)، ج٢، ص١٥٩؛
- المعجم الكبير (طبراني، ٣٠٦ق)، ج١، ص٧٠، ح٧٢، ٧٣ و ٧٤؛
- تاريخ الطبري (٣١٠ق)، ج٣، ص٢٦٥ و ٢٦٦؛
- همان، ج٤، ص١٩٣؛
- التنبیه والإشراف (معسودي، ٣٤٦ق)، ص٢٥٠ و ٢٥٣؛
- مروج الذّهب (مسعودي، ٣٤٦ق)، ج٢، ص٣٠٤ و ٣٣١؛
- مسار الشيعة (شيخ مفيد، ٤١٣ق)، ص٢٣؛
- الإستيعاب (ابن عبد البر، ٤٦٣ق)، ج٣، ص١١٥٢؛
- تاريخ مدينة دمشق (ابن عساكر، ٥٧١ق)، ج٤٤، ص٤٦٤ و ٤٦٧؛
- الكامل في التاريخ (ابن أثير، ٦٣٠ق)، ج٣، ص٥٢؛
- وفيات الأعيان (ابن خلكان، ٦٨١ق)، ج٣، ص٤٣٩؛
- العدد القوية لدفع المخاوف اليومية (علي بن يوسف حلي(برادر علامه حلي)، حدود ٧٠٥ق)، ص٣٢٨؛
- الوافي بالوفيات (صفدي، ٧٦٤ق)، ج٢٢، ص٣٠٤؛
- البداية والنهاية (ابن كثير، ٧٧٤ق)، ج٧، ص١٥٥ و ١٥٦؛
- مجمع الزوائد (هيثمي، ٨٠٧ق)، ج٩، ص٧٩؛
- فتح الباري (ابن حجر عسقلاني، ٨٥٢ق)، ج٩، ص١٥؛
- المصباح (جُنة الأمان الواقية وجَنة الإيمان الباقية) (شيخ إبراهيم كفعمي،٩٠٥ق)، ص٥١١ و ٥١٥؛
- بحار الأنوار (علامه مجلسي، ١١١١ق)، ج٥٥، ص٣٧٢؛
- الكُنى والألقاب (شيخ عباس قمي، ١٣٥٩ق)، ج٣، ص١٦٧؛
- مستدرك سفينة البحار (شيخ علي نمازي شاهرودي، ١٤٠٥ق)، ج٢، ص٢١٦.
@Yusufi_Gharawi
اسماعیل فخریان
پژوهشکده موسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی (علیهماالسلام) با همکاری مجمع فرق، ادیان و مذاهب کشور(
آدرس:
https://www.skyroom.online/ch/101159ma/pazhohesh.rafieh.n
سخنرانی حجهالاسلام و المسلمین فخریان با موضوع: وحدت راهبرد تمدنسازی
ساعت ۱۸:۱۵
ان شاءالله
هدایت شده از اسماعیل فخریان - رسانه
وحدت، راهبرد تمدنسازی.MP3
7.71M
سخنرانی در نشست مجازی علمی_تخصصیِ وحدت از منظر امامین انقلاب
با موضوع:
وحدت راهبرد تمدنسازی
یکشنبه ۱۱ آبان۹۹
@fakhrian_media
@fakhrian_ir