eitaa logo
مهارتهای زندگی
125 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
673 ویدیو
11 فایل
برای داشتن یک #خانواده_خوب دانستن و عمل کردن به مهارتهای زندگی ضروری است.مهارتهای زندگی یعنی یادبگیریم چیزهایی را که به درد زندگی ما می خورد. بالا بردن سطح اطلاعات و کیفیت همه جانبه زندگی کانالی ایجاد کردیم. شعار ما پیشگیری بهتر ازدرمان است.
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ امام سجاد(علیه السلام): خدا رحمت کند عباس را، او ایثار کرد و جانانه جنگید و جان خویش را فدای برادرش کرد. 📚 الخصال، ص ۶۸
بهترین نوع تعریف و تمجید از کاری که کودک انجام داده است، تعریف و تمجید توصیفی است. یعنی با جملات خودتان دقیقا بگویید که از کجای کار او خوشتان آمده است ، به مثالهایی توجه کنید: 👈 می بینم که خودت لباست رو پوشیدی و زیپ و دکمه های لباست رو هم درست بستی ... 👈 چطور ایده این نقاشی به ذهنت رسید ؟ چند کوه بلند و یک چمنزار و رودخانه پر آب می بینم ، واقعا احساس خوبی به آدم می دهد ... 👈 در جشن چقدر بلند و رسا صحبت کردی و چقدر محکم و خوب ایستاده بودی ، صدایت در تمام سالن پیچیده بود و همه به راحتی صدایت را می شنیدند .
🔴 💠 در هنگام با همسر، مطمئن باشید که همسرتان نسبت به آن موضوع حساسیت ندارد! 💠 نباید به گونه‌ای باشد که باعث تحقیر شدن همسرتان گردد و به شخصیت وی لطمه‌ای وارد کند. 💠 اگر همسرتان احساس کند که حتی در شوخی‌هایتان هوای دلش را دارید عاشقتان می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 پاداش عبادت حقيقى خداوند 💠 منْ عَبَدَ اللّهَ حَقّ عِبَادَتِهِ آتاهُ اللّهُ فَوْقَ اَمَانِيهِ وَ كِفَايَتِهِ. 🔸 امام حسين علیه السلام فرمود: هركس حق معبوديت خدا را به‏ جا آورد، خداوند بيش از حدّ انتظار و كفايتش به او عطا مى‏ كند. 📚 بحار الانوار، ج 68 ص 184 ح44 📎 📎 📎 📎
💟اگر فرزندتان را دوست دارید ؛ به همسرتان احترام بگذارید... شما خواسته یا ناخواسته، الگوی فرزندتان هستید. او از رفتار و گفتار شما می‌آموزد که چطور با جنس موافق و مخالفش رفتار کند. چند مثال : _ این بابات همیشه جورابهاش اینجا ریخته!! _این مامانت همیشه دیر می‌کنه !! با این حرفها: کودک احساس می‌کند که مقصر است. همچنین شما با همین حرفهای ساده، جایگاه همسرتان را تخریب کردید. ذهن کودک درگیر می شود. اگر با همسرتان مسئله‌ای دارید، بدون حضور کودک با هم صحبت کنید و مدام مسائل گذشته را جلوی کودک ورق نزنید و بیان نکنید. برای کودک ، پدر و مادر دو نیمه بدنش هستند، پس با گله از همسرتان آرامش و شادی او را نگیرید.
🏴 امام حسين عليه السلام ▪️إنَّ أَعْفَى اَلنَّاسِ مَنْ عَفَا عِنْدَ قُدْرَتِهِ ▪️با گذشت ترين مردم، كسى است كه در زمان قدرت داشتن گذشت كند. 📗الدرة الباهرة ج1 ص23
❌ هیچگاه فرزندتان را به خاطر اشتباهش طرد نکنید؛ اگر شما نباشید کسی دیگه جای شما رو می گیره گاهی پدر و مادرها در مقابل خطای فرزندشان از این عبارتها استفاده می کنند: دیگر دوستت ندارم. من از تو متنفرم و از چشم من افتادی… به هیچ عنوان نباید این موضوع اتفاق بیفتد. خداوند متعال هم این طور عمل نمی کند؛ بنده اگر گناه کند و سپس استغفار کند و برگردد، نه تنها او را قبول می کند بلکه بدی هایش را هم تبدیل به خوبی می کند و این بسیار عجیب است. فرزند پاره تن انسان است. طبیعی است که خطا می کند نباید او را طرد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 💠 آهای مردها! وقتی همسرتان از دست‌هایش زیاد کار کشیده است به او بگویید کنارتان بنشیند و دست‌هایش را دهید. 💠 و گاهی بین ماساژ دادن، دستش را ببوسید تا هم و قدردانی شما را با تمام وجود حس کند و نیز فرزندان شما، احترام و تواضع و محبّت را یاد بگیرند. 💠 برخی کارها برای همیشه در همسرتان می‌ماند و با همان ، با سختیهای زندگی کنار می‌آید و باعث می‌شود.
ما عیب‌های خودمان را نمی‌بینیم! مدام در تصورمان پیراهن قربانی به تن کرده و مظلوم‌نمایی می‌کنیم. ما مسئولیت رفتارهای خودمان را به عهده نمی‌گیریم و حواسمان نیست خودمان چقدر رنجانده‌ایم؟ چقدر زخم زده و چقدر مقصر بوده‌ایم. ما انگشت‌های اتهام را به سمت هرکسی می‌گیریم، جز خودمان و هرکسی را مقصر و گناهکار قلمداد می‌کنیم، بی‌آنکه حتی یک‌بار مقابل آینه بایستیم و از خودمان بپرسیم: سهم من در بروز اینهمه اشتباه و آسیب چیست؟ که کدام اشتباه را من کرده‌ام و کدامین زخم‌ را من زده‌ام؟ که دیگران هم مثل من احساس دارند و با هر حرف و رفتاری ممکن است تا مدت‌ها رنجیده‌خاطر باشند. که دیگران هم مثل من حق دارند دلگیر شوند و از من فاصله بگیرند. هیچ‌وقت حرف‌ها و رفتار‌های خودمان را ورق زده‌ایم؟ که آه از من! فلانی را چقدر رنجاندم! که چطور توانستم اینقدر ظالم باشم و احساسات آدمِ مقابلم را نادیده بگیرم؟ حقیقت این است که بیشترِ ما ترجیح می‌دهیم حتی در تصوراتمان، یک مظلومِ بی‌گناه باقی بمانیم، تقصیرات خودمان را نپذیریم و حتی گاهی فرافکنی کنیم. شاید فکر می‌کنیم این به نفع ماست که از امتیازات نقش معصومِ قربانی، بهره‌مند باشیم. که اگر هرکسی کوتاهی و ضربه‌هایی که می‌زد را می‌پذیرفت و در قبال آن‌ها احساس گناه می‌کرد، الآن یک مشت زخمیِ آسیب‌دیده نبودیم که یکدیگر را متهم می‌کنند، مدام برای تلافی، به هم زخم می‌زنند و از جهان و روزگار دلگیرند. همه‌ی ما به یک آینه نیاز داریم، آینه‌ای که انعکاس رفتارهای خودمان را هزاران بار به ما نشان بدهد تا هزاران دفعه ببینیم و شاید متقاعد شویم که در اکثر وضعیت‌های نامناسبِ موجود، خودمان هم تقصیر کاریم.