#چالش_تحصیلی_مادران_دانشجو
🔹یکی از مسائل همسر_مادران دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه،برنامه ریزی های نامناسب کلاسی ست.
🔺بعضی اساتید بطور پیش فرض توان و ظرفیت همه دانشجوها را یکسان فرض میکنند.
🔻بطور مثال برای جلسات پایانی ترم که یکباره انبوهی از مطالب تدریس نشده و حجم زیادی از جزوات جدید به کلاس تحمیل میشود، یک مانع جدی برای برنامه ریزی مادران دانشجوست.
🔹آهستگی و پیوستگی در ارائه دروس تئوری و عملی، مناسبت بیشتری با نقش های مادری و همسری دانشجویان دارد.
🔸 @familyevent
55.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تجربه_نگاری
گفتگو با بانو زهرا اُبرادو؛ اهل کشور رومانی، دندانپزشک، ساکن ایران
موضوع گفتگو: معیارهای انتخاب همسر در دوران حاکمیت نظام کمونیستی
#رویداد_خانواده
#خانواده_جنسیت
#رومانی
#کمونیست
🔸@familyevent
📚معرفی کتاب : رازوری زنانه
✍نویسنده : بتی فریدان
🖨انتشارات : معاصر
✅چشم انداز کلی کتاب:
این اثر درباره وضعیت حقوق زنان آمریکایی در نیمه قرن بیستم است که در نهایت به جنبش فیمنیسم ختم شد. زمانی که سن ازدواج زنان زیر بیست سال بود، آنها حق و حقوقی درجامعه نداشتند. شوهرداری، بچهداری، آشپزی، فضیلت یک زن کامل شمرده میشد و ادامه تحصیل و سودای عالم شدن خصوصیات زن سرکش و بد اقبال دانسته میشد. درکتاب فریدان، زنان تحت نظام معنایی آن زمان، زنانگی را به عنوان مهم ترین عامل هویت بخش خود دریافته بودند و با تمام قدرت به ایفای نقشهای خانوادگی می پرداختند. این معنا از زنانگی که کمال زنانه تلقی میشد در سالهای پس از جنگ جهانی دوم درجامعه آمریکایی گسترش پیدا کرد و به مرور با توسعه خود به صورت مشکل بی نام در دهه ۱۹۶۰ میلادی خود را در طبقه مرفه و حومه نشین جامعه آمریکایی نشان داد، احساس زنده نبودن و نارضایتی، ملال و بی هویتی ابعاد همان مشکلی بود که فریدان آن را مشکل بینام خواند. فریدان در این کتاب به بررسی عوامل ایجاد کننده و پیامد های مشکل بی نام میپردازد، سپس راهکارهایی برای مواجه با این مسئله بیان میکند.
✅لذت متن:
«به نظرم زیاد میخوابم، نمیدانم چرا آنقدر خستهام. تمیز کردن این خانه سختتر از تمیز کردن آپارتمانه بدون آب گرم که وقتی شاغل بودم در آن زندگی میکردم نیست. مسئله کار نیست. احساس زنده بودن نمیکنم.»
✅به قلم معصومه حسنی، دانشجوی دکتری
‼️معرفی کتاب به معنای تایید و بی نیاز بودن از نقد محتوای آن نیست.
#رویداد_خانواده
#کتاب_رازوری_زنانه
#مشکل_بی_نام
🔸@familyevent
#نشست_آسیب_شناسی_دختران_جوان
🔹فضای مجازی، مشغلههای کاری، مشکلات اقتصادی و ...، برای مادر و پدرهایی که سر کار میروند و وقت ندارند؛ بعد از ساعت کاری هم حوصله ندارند، نظارت نمیکنند، حرف نمیزنند و به بچه ها نزدیک نمیشوند، سبب دور و زیاد شدن فاصلههاست.
🔸این مساله همیشه بین مادر و فرزند یا پدر و فرزند نیست؛ گاهی بین خواهر و برادر هم هست.
🔹برای همین این احساس که من "تنها" هستم، حتی اگر خانواده شلوغی داشته باشم، اتفاق می افتد.
برگرفته از مصاحبه با دختران جوان
❌❌ این رویداد بزودی برگزار خواهد شد
🔸@familyevent
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نقد فیلم
🎞 نام فیلم: رضا
🎞نویسنده و کارگردان: علیرضا معتمدی
"رضا" از معدود فیلمهای سینمای ایران است که به مسائل مردان، ازدواج و جدایی از منظر یک مرد میپردازد. مردان و مسائل خانوادگی، فردی و روانی آنان در غفلتی تأمل برانگیز از حوزه مطالعه دور ماندهاند. فیلم رضا در این میان با پرداختی مناسب به مسأله مردی میپردازد که علیرغم میلش به اصرار فاطی( همسرش) برای طلاق تن میدهد. موافقت با طلاقی که به سبک امروزی و دوستانه انجام میشود و خبری از بی احترامی و توهین نیست؛ مگر در حضور قاضی برای اثبات اینکه طلاق ضروری و لازم است. چنین نمایشی قاضی را به عنوان نماد نظام قضایی که در نهایت او باید جدایی را رسمیت بخشد، نشانگر شکافی میان جریانی در بدنه اجتماعی است که برای انحلال خانواده به نحو توافقی، نهاد حقوق و قضا را دور زده و کار خود را پیش میبرد. حتی اگر قاضی آگاه باشد که این زوج صرفا برای جلب نظر او برای جدایی در حال توهین یا نمایش ناسازگاری با یکدیگر هستند، چارهای جز موافقت با تقاضای آنان ندارد.
ادامه دارد...
✅به قلم دکتر سمیه خراسانی
#رویداد_خانواده
#نقد_فیلم
#رضا
🔸@familyevent
📝معرفی مقاله علمی
خشونت علیه زنان از مسائل مهم در سراسر جهان است که از انواع رایج آن، خشونت در خانواده یا خشونت خانگی است. خشونت خانگی همراه با بیشترین تکرار و کمترین گزارش به پلیس و بیشترین عوارض اجتماعی، روانی و اقتصادی بوده که تأثیرات اساسی بر بهداشت باروری و سلامت زنان دارد و اغلب از سوی نزدیکترین فرد خانواده مانند شوهر / شریک زندگی به وقوع میپیوندد. فولا و میدما معتقدند که روند پژوهشهای روابط خانوادگی با ماهیت خشونت در کشورهای با اکثریت جمعیت مسلمان در آسیا افزایش یافته است. اما الگوها و روندهای این پژوهش، ماهیت پویا دارد و ایستا نیست و دلایل آن را متأثر از عوامل مذهبی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی میداند که البته در بسترهای جوامع مختلف، به شیوههای منحصر به فردی ایجاد شده است.
برگرفته از مقاله «مقایسه تطبیقی مفاهیم خشونت در تحقیقات جنسیت، زنان، خانواده در ایران و کشورهای توسعهیافته بر اساس تحلیل همرخدادی واژگان» به قلم دکتر سمیه خراسانی و همکاران
#رویداد_خانواده
#مطالعات_زنان
#خانواده_جنسیت
🔸 @familyevent
#نشست_آسیب_شناسی_دختران_جوان
«گفتند ما جوانیم، خامیم؛
آنقدر به ما گفتند که ما هم باور مان شد؛ شاید بعضی از ما پخته ترین آدم دنیا بودیم؛
🔹اما وقتی به ما گفتند خامیم، گفتیم خب حالا که این طور است بگذار هر غلطی دلم میخواهد بکنم.»
🖋دخترانی که باورشان نکردند، کم کم یاد گرفتند اشتباه کنند و به عواقب آن فکر نکنند؛ چرا که عملشان به حساب بیتجربگیشان گذاشته میشد؛ اما آنها که فقط در نوجوانی به اندازهی همه نوجوانی و جوانی ما و شاید هم بیشتر، از طریق فضای مجازی، تجربه کردند و نوادر روزگار را دیده بودند، جوانِ خام نبودند؛ آنها کمبودهای متفاوتی داشتند.
برگرفته از مصاحبه با دختران جوان
❌❌ این رویداد**بزودی** برگزار خواهد شد
🔸@familyevent