لزوم توجه رسانهها به ضعفهای خود در بحران کرونا/ درسهایی که کرونا به رسانهها داد
یک مدرس سواد رسانهای عملکرد رسانهها در بحران کرونا به یک حرکت تکاملی تشبیه کرد و گفت: عملکرد رسانهها در ابتدای بحران کرونا دچار نوعی بهم ریختگی بود که به مرور بسیار بهتر شد و این رشد شایسته تقدیر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران در کنار مسئولان و فعالان حوزه پزشکی، خبرنگاران هم مانند دیگر بحرانها، پا به عرصه عمل گذاشتند و با وجود احتمال درگیری مستقیمشان با بحران کرونا، افکار عمومی را از روند درگیری، شرایط مقابله و امید به بهبود بیماری مطلع کردند.
رسانههایی که در این زمینه و از ابتدای بحران کرونا پا به پای سایرین قدم برداشته و فعالیت کردهاند شایسته تقدیر هستند؛ در رابطه با عملکرد کلی رسانهها در کشور و لزوم تقدیر از آنها با "علیمحمد رجبی" مدرس و مولف کتب سواد رسانهای گفتوگو کردیم.
وی معتقد است عملکرد رسانهها در ابتدای بحران بهم ریخته بود اما به مرور و با ساماندهی گروههای مرجع رسانهای این روندد رو به رشد رفته و این رشد سریع شایسته تقدیر است البته نقطه ضعفها همچنان بر قوت خود باقی است و باید از آنها برای مقابله با بحرانهای بعدی درس گرفت؛ در ادامه این گفتوگو را میخوانید:
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://tn.ai/2239401
https://tn.ai/2239401
@familyweb
کاربران قطع کننده زنجیره شایعات در فضای مجازی باشند
گروه هنر و رسانه خبرگزاری فارس
روزهای قرنطینه همچنان با شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و مردم بیشترین زمان ممکن را در منزل سپری می کنند. اغلب آنها برای گذراندن اوقات شان در دنیای مجازی سیر می کنند.
دنیای مجازی، این دنیای رنگین همچنان شگفتی و جذابیت های خود را دارد و هر قشری از جامعه را به خود جلب می کند. از آنجا که اغلب افراد در فضای مجازی، صفحات شخصی دارند، سعی می کنند از این صفحات برای اطلاع رسانی در خصوص ویروس کرونا بهره مند شوند، اما این پرسش مطرح می شود که تا چه اندازه این ضرورت وجود دارد که مردم به اطلاع رسانی لحظه به لحظه از ویروس کرونا بپردازند و آیا این اطلاع رسانی نیازمند سواد رسانه ای فرد نیست؟
علی محمد رجبی معاون انجمن سواد رسانه ای ایران معتقد است: مردم این روزها در اینستاگرام و بسیاری از پیام رسان های داخلی و خارجی به عنوان شهروند خبرنگار فعال هستند و ما باید مسأله شهروند خبرنگار را جدی بگیریم؛ چراکه متأسفانه بسیاری از اخبار منفی، غیرواقعی، تخریبی و شایعات از سوی مردم و کاربران شبکه های اجتماعی تولید می شوند.
در خصوص عملکرد مردم، دولت و رسانه ها در بحران بهداشتی ویروس کرونا با معاون انجمن سواد رسانه ای ایران به بحث و گفت و گو نشستیم. آنچه از نظر می گذرانید حاصل گفت و گوی ما با وی است.
👇👇👇👇👇
http://fna.ir/ewj7mk
http://fna.ir/ewj7mk
@familyweb
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
خطر آموزش با پیام رسان برای حریم خصوصی خانواده ها
با تعطیلی مدارس به خاطر کرونا بخش زیادی از آموزش به پیام رسان های خارجی منتقل شده است.
بعضا مشاهده می شود که معلمان برای دریافت تکالیف از خانواده ها میخواهند تا از فرزند خود فیلم تهیه و برای معلم ارسال کنند و یا بعضی از فعالیت ها را به صورت خانوادگی و گروهی انجام و فیلم فعالیت ارسال شود.
ادامه این وضعیت می تواند به دلیل عدم آموزش لازم و آگاهی مربیان و خانواده ها از شیوه های صحیح بهره برداری و حفظ حریم خصوصی در این شبکه ها چالشهای متعددی را به وجود بیاورد.
مثلاً با سرقت موبایل معلم حجم زیادی از اطلاعات خصوصی دانش آموزان به خطر می افتد و یا احتمال دسترسی افراد غیر به داده های دانش آموزان در موبایل معلم وجود دارد، علاوه بر این خودنمایی، خودشیفتگی، تظاهر و قیاس کردن نیز از آسیب های فردی وضعیت فعلی خواهد است که ضرورت توجه خانواده ها و مربیان به این خطرات را بیشتر کرده است.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
#کرونا
#تلگرام
#حریم_خصوصی
🌐 familyweb.ir
روش غیر امن انتشار برنامه موبایلی « شاد »
شیوه اشتباه انتشار شبکه اجتماعی دانش آموزی که تحت عنوان «شاد» رونمایی و منتشر شد، یک بار دیگر نشان داد که برای انتشار و توزیع برنامه های موبایلی دچار سردرگمی و بی برنامه گی هستیم.
برنامه موبایلی شاد که قرار است بستر آموزش از راه دور میلیون ها دانش آموز کشور باشد به جای انتشار در فروشگاه های معتبر نرم افزار کشور از طریق پیام رسان های خارجی در حال توزیع و دست به دست شدن بین والدین است.
این روش توزیع و انتشار راه را برای مجرمین سایبری فراهم می کند و آنها می توانند از طریق تولید برنامه های جعلی نسبت به کلاهبرداری و سرقت اطلاعات کاربران و یا توزیع تبلیغ افزارها اقدام کنند.
انتظار است اینگونه برنامههایی که می بایست به طور ملی انتشار و در اختیار کاربران قرار داد شوند در اولین اقدام در بستر های امن و معتبر داخلی قرار داده شده و سپس به معرفی آنها اقدام شود به خصوص در جایی که می توان از مارکت هایی مانند کافه بازار با ضریب نفوذ بالا در کشور استفاده کرد، توزیع این برنامه از طریق دانلود مستقیم و دسترسی در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها اقدامی برخلاف امنیت و حریم خصوصی کاربران محسوب می شود.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
#کرونا
#شاد
#حریم_خصوصی
🌐 familyweb.ir
مراقب مصرف رسانه ای فرزندانمان باشیم
کرونا موجب شده استفاده خانواده ها و به خصوص کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و محصولات رسانه ای افزایش چشمگیری داشته باشد.
این موضوع می تواند چالش های متعددی با خود بهمراه داشته باشد:
۱- مصرف زدگی و اعتیاد به رسانه
۲- هرزه گردی و هرزه بینی
۳- َ نقض حریم خصوصی
۴- گرفتار شدن بچه ها در دام سایت های قمار
۵- تولید یا بازنشر اخبار جعلی و شایعه
۶- بروز اختلالات رفتاری و روانی مانند احساس نارضایتی از بدن، اضطراب، خودنمایی و احساس نیاز به توجه و تایید افراطی دیگران
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
⛔ کلاهبرداران چگونه با تماس تلفنی حساب بانکی شما را تخلیه می کنند؟
مجرمین با قابلیت تماس صوتی واتس اپ و استفاده از لوگوی صدا و سیما به عنوان عکس پروفایل به قربانی زنگ می زنند.
با چرب زبانی و مهندسی اجتماعی و به بهانه دریافت کد تایید هویت قربانی برای پرداخت جایزه، کلاهبردار کد فعال سازی یکی از برنامه های مالی را از قربانی می گیرد و بعد رمز پویا ، حالا دیگه تخلیه حساب انجام می شود.
⚠️ مهم است بدانید:
۱- صدا و سیما و هیچ نهاد حاکمیتی برای پرداخت جایزه از موبایل و واتس آپ استفاده نمی کنند.
۲- برای واریز وجه به حساب شما به هیچ وجه نیاز به ارسال کد و اطلاعات کارت بانکی شما نیست.
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
هدایت شده از عصر هوشمندی
📽نگاهی به #خروج حاتمی کیا از منظر سواد رسانهای
✍️معصومه نصیری ـ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
▫️فیلم خروج آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا که طی روزهای نخست اکران اینترنتی مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته است، از زوایای مختلف قابل نقد و بررسی است. بررسی جنبههای تخصصی فیلم قطعاً از سوی منتقدان و صاحبنظران این حوزه انجام اما این اثر را از منظر سواد رسانهای نیز میتوان مورد توجه قرار داد.
▫️تصور اینکه در عصر گسترش فناوریهای نوین ارتباطاتی تنها این تحریریه رسانهها هستند که جریان سازی می کنند، تصوری است که حوزه محاسبات را دچار خطای راهبردی جدی می کند. امروز نورافکن شهروند خبرنگاران می تواند حتی محاسبات رسانههای جریان اصلی را نیز دستخوش تغییر کند.
▫️خروج بهخوبی نشان میدهد جوامع و افراد در سطوح تحلیل مختلف بهرغم وجود مسافت بسیار در میانشان و بهصرف داشتن یک وسیله هوشمند و دسترسی به اینترنت، در وضعیت همزمانی قرار میگیرند. این کمرنگ شدن ابعاد مکانی و زمانی ایده موسوم به دهکده جهانی را تحقق عینی بخشیده و دولتها و مردم در جهانی زندگی میکنند که از هر لحاظ تحت نگاه تیزبین یکدیگر قرار دارند و در حقیقت زیست در «اکواریوم جهانی» یا «جهان شیشهای» محقق شده است. جهانی که یک کشاورز با لایو اینستاگرام می تواند بدون در نظر گرفتن زمان و مکان جریان ساز شود.
▫️ظهور شبکه های اطلاعاتی و ارتباطی از جمله اینترنت سبب شده در زمانی کوتاه، حجم وسیعی از اطلاعات به هر کجا که لازم است یا گاها بدون تعیین هدف مشخص، منتقل شود. در این زمانه صرف نگاه حذفی به تکنولوژی و رسانهها از یکسو و عدم آگاهی از مهارتهای لازم جهت بهرهگیری از ابزارها و کارکردهای آن توسط شهروندان از سوی دیگر می تواند هزینههای جدی برای حاکمیتها ایجاد کند.
▫️امروز باید این واقعیت که هر تلفن همراه یک رسانه است را بپذیریم و نسبت به آموزش مهارتهای لازم به شهروندان جهت زیست دقیقتر در عصر انفجار اطلاعات و انقلاب تکنولوژی اطلاعاتی اقدام ملی شود. نداشتن سواد رسانهای و اطلاعاتی می تواند مسائل درون سرزمینی را به چالش جدی برای یک کشور در خارج از مرزهای جغرافیای اش تبدیل کرده و منجر به رفتارهایی با چاشنی دوری از عقلانیت و مبتنی بر شتابزدگی شود.
▫️#خروج از مرحله انکار تکنولوژی و توجه به ضرورت فراگیری دانشهای مرتبط با آنکه منجر به تربیت شهروندانی با رفتارهای هوشمندانهتر شود، بایسته مورد تأکید زندگی در جامعه شبکهای است.
@asrehooshmandi
🔻ویروس کرونا؛ اقدام فیسبوک برای جلوگیری از انتشار اخبار نادرست
🔹فیسبوک اعلام کرده که کاربران این شبکه اجتماعی هشدارهایی را درباره اخبار نادرست و تئوری های توطئه در ارتباط با ویروس کرونا دریافت خواهند کرد. مارک زاکربرگ، موسس و مدیر عامل فیسبوک گفته که پیام ها به زبان های کاربرانی ارسال می شود که قبلا هدف چنین فریبکاری هایی بوده اند. فیسبوک همچنین تمامی ادعاهای مضر برای درمان ویروس کرونا، مثل خوردن بلیچ را از این شبکه اجتماعی برداشته است. از فیسبوک به خاطر این که اجازه انتشار اخبار نادرست را داده است، بشدت انتقاد شده است.
BBCPersian
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
پايان عصر دارايي هاي فيزيكي
به نظر مي رسد پاندمي كرونا نه تنها به اين زودي از دنيا رفتني نيست بلكه هر روز چهره اي جديد از خود رو مي كند ، بعد از زمين گير كردن هواپيما ها و به خاك سياه نشاندن هتلداران و نابودي كامل صنعت توريسم ، حالا اين بيماري عجيب و كاملا پيچيده سراغ دارايي هاي فيزيكي ، مراكز خريد و دارايي هاي مشهود رفته است .
ركود اقتصادي اگر يك فصل ادامه داشته باشد - كه ظاهرًا قطعي است - نه تنها مصرف نفت و كامادتي كه فروش فيزيكي محصولات ،حمل و نقل دريايي ، زميني و هوايي ، رستورانها ، فست فودها و بسياري از خدمات را دچار تغييرات بنيادي خواهد كرد.
علاوه بر كسب و كار ، خدمات آموزشي و رفاهي نيز براي تداوم حيات راهي جز آنلاين شدن نخواهند داشت . مراكز خريد ( Mall) ، املاك و مستغلات ، فروشگاه ها و رستورانهاي زنجيره اَي ، مدارس ، دانشگاه ها و آموزشگاه ها ، باشگاه هاي ورزشي ، سلامتي و زيبايي بايد بپذيرند كه بِه عصر جديدي وارد شده و درآمد و هزينه هاي خود را با شرايط جديد تطبيق دهند.
براي اولين بار طي يك قرن گذشته دارايي هاي مشهود و فيزيكي بطور جدي مورد تهديد واقع شده اند ، شركتهايي مثل آمازون ، علي بابا و...در دنيا فروش بالا و بالاتر ثبت خواهند كرد و غولهايي مثل وال مارت، كارفور ، مك دونالد، استارباكس و... بِه كاهش شعب خواهند انديشيد.
سرعت تغييرات بِه حدي است كه فروش آنلاين در دنيا طي سه ماه اخير چندين برابر شده و فضاي اينترنت و الكترونيك ميدان دار اقتصاد شده است.
انقلابي جديد در حال وقوع است كه نتيحه آن نابودي كامل برخي كسب و كارها و صنايع و ظهور فعاليتهايي از نوع آنلاين و الكترونيك است .
از زمان انقلاب صنعتي تا كنون هيچ زماني تا اين حد كار با صنايع و دارايي هاي فيزيكي جان بشريت را تهديد نكرده است و همه تلاشها طي دو دهه گذشته براي توسعه آي تي و الكترونيك يك طرف تهديد سه ماهه كرونا يك طرف ، حالا ديگر توسعه آنلاين و الكترونيك صرفا يك مقوله لوكس ، بهينه سازي و كاهش هزينه اي نيست بلكه يك اجبار مرگ وزندگي است .
#کرونا
#پساکرونا
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
راهکار سواد رسانهای
سواد رسانهای از طرق مختلف قابلیت گسترش و به روز رسانی دارد. همگام با تغییر ابزارهای رسانهای و کارکرد آنان، سواد رسانهای نیز باید تغییر کند و به پیش رود. اما سواد رسانهای جدای از ماهیت انتقادی خود درباره رسانه، در هر بافت اجتماعی و جامعه به گونهای خاص و منحصر به فرد تعریف و پیاده میشود؛ همانطور که تمام جوامع یکسان نیستند و نمیتوان الگوی رفتاری یکسان برای همه پیچید.
سواد رسانهای بر اساس نوع نگرش و باورهای بنیادین هر کشور ساماندهی شود تا کاربردی بوده و در راستای توسعه تکنولوژی و اخلاق رسانهای قرار گیرد. سواد رسانهای بر خلاف روشهای سلبی کنترل(فیلترینگ)، روشی نرم و ایجابی بوده و فرد با فهم مزایا و معایب پیام یا محتوای منتقل شده، نسبت به برخورد و استفاده از ان واکنش نشان میدهد. به طور مثال، در عرف و فرهنگ جاری کشور ایران، مسائل جنسی هرگز در فضای عمومی بیان نمیشود و آموزش بر اساس گروههای سنی و در نهادهای ذیربط صورت میگیرد. در مقابل آموزش مسائل جنسی در فضای مجازی و با انتقال سریع و آسان روی تلفنهای همراه، به صورت نادرست در حال انجام است. اغراق در بیان و برجسته سازی اهمیت این مسائل در زندگی فردی، پیامدهای منفی و گاه غیرقابل جبرانی را بر زندگی فرد خواهند گذاشت که ممکن است دامنه آن بسیار گستردهتر از فرد بوده و خانواده و اقوام را نیز درگیر سازد.
برای برنامهریزی در حوزه آموزش سواد رسانه ضرورت دارد بر اساس حد مرزها و اولویتهای اخلاقی، شرعی، سیاسی، فرهنگی و عرفی تصمیم گیری شود تا کمترین آسیب به پیکرده جامعه وارد شود.
#سواد_رسانه
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
موشن گرافیک "تاثیر فضای مجازی بر روابط خانوادگی"
#خانواده
#فضای_مجازی
@familyweb
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک "تاثیر فضای مجازی بر روابط خانوادگی"
#خانواده
#فضای_مجازی
@familyweb
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
⚫️ شکارچیان بی رحم «خانواده ایرانی»!
🔻 اگر قدیمترها رگ غیرت رقبای عشقی دربرابر هم باد میکرد، حالا هر دو بالای سر معشوقه مشترکشان، در حال همکاری برای گرفتن انتقام او از آقای رئیس مسناش هستند، که مدتی باهم در رابطه بودند! (کرگدن)
🔻اگرقدیمترها «مادر» در فیلمهای ایرانی نماد تقدس و احترام بود حالا پسر به مادرش که با لباس ورزشی به منزل برگشته میگه: چرا با این تیپ میری بیرون مادر؟ اینجوری منم بیرون ببینمت...«عصبانی» میشم [هر دو میخندند و مادر به پسر میگه «بی حیا»] (همگناه)
🔻اگر قدیمترها عشقهای مثلثی خط قرمز رسانههابودحالا پیرمردِ پولدار عاشق دختر جوانی شده که شوهرش در زندان طلاق غیابی را به رسمیت نمیشناسه! شوهر مرخصی میگیره و وارد منزلی میشه که پیرمرد برای معشوقه جوانش گرفته و دوروز در را بروی پیرمردبیچاره باز نمیکنند!(دل)
🔘به شکل شفاف وغیرقابل انکاری کارتلهای لیبرالِ به اصطلاح فرهنگی چونان اختاپوسی بیرحم درسینما، تلویزیون و شبکه خانگی، بر حیا و غیرت ایرانی چنبره زده و خانواده ایرانی مظلومانه سیبل این شکارچیان بیرحم شده است!
#صنعت_سینما
#سینمای_ایران
🆔 nasra_yazd
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
هدایت شده از عصر هوشمندی
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
اردشیر زاهدی به سردار سلیمانی و جوانان ایران افتخار میکند، برای آمریکا جایگاهی قائل نیست، قدرت نظامی، موشکی و ماهوارهای ایران را می ستاید و...
باید به امثال زیباکلام و تاج زاده گفت یکم زاهدی باشید.
بگذریم که گفت آنهایی که از دشمن ایران پول میگیرند و علیه مردم ایران کار میکنند یا برای ویزا و ... با دشمن متحد میشوند، شرف ندارند و ایرانی نیستند. از امثال مسیح علینژاد تا ...
معصومه نصیری
#ایران_قوی
@asrehooshmandi
دانلود پاورپوینت تاثیر فضای مجازی بر دانش آموزان
حضور دانش آموزان و نوجوانان در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی موجب شده تاثیرات روحی روانی، اخلاقی، جسمی و امنیتی قابل ملاحظه ای برای آنها به وجود بیاید برای اولین بار در یک پاپورپوینت حرفه ای در ۹۵ اسلایدبا این تاثیرات آشنا شوید و روش کنترل آن را فرابگیرید.
👇👇👇👇👇👇👇
https://familyweb.ir/product/دانلود-پاورپوینت-تاثیر-شبکه-های-اجتما/
دانلود پاورپوینت جامع آسیب های فضای مجازی
در این ارائه ۹۰ اسلایدی بسیار حرفه ای و علمی ، با انواع آسیب های جسمی، اخلاقی، اجتماعی، اعتقادی، روحی-روانی و امنیتی فضای مجازی با مثال های کاربردی و روز آشنا می شوید. این ارائه برای تدریس و ارائه اساتید، مربیان و دانشجویان بسیار مناسب است.
👇👇👇👇👇👇👇
https://familyweb.ir/product/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-ppt/
جستجوی امن در گوگل
گاهی هنگام جستجو در گوگل مخصوصا الان که اکثرا رو گوشیهاشون فیلتر شکن دارن ، با نتایج نامناسب و بعضاً مستهجن روبرو شده اید؟
آیا میدانید گوگل گزینه ای داره که اگر فعالش کنید، نتایج مستهجن رو نشان نمیدهد.
برای اینکار کافیست:
داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید:
Google.com/preferences
2-بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینهی فیلتر کردن نتایج مستهجن را با زدن تیک کنار گزینه زیر فعال کنید.
Filter explicit results
امیدوارم که برایتان مفید باشد. مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم.
دیدن هر تصویر زیبنده چشمان معصوم گل های زندگی شما نیست...
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
📌نمایش پنجرههای تبلیغاتی مزاحم در فواصل زمانی کوتاه و کند شدن سیستم، از علائم اصلی آلودگی به تبلیغ افزارهایی همچون Softncapp است.
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
هدایت شده از عصر هوشمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر شخص فاسقی خبری برای شما بیاورد، درباره آن #تحقیق_کنید، مبادا به گروهی از روی نادانی آسیب برسانید و از کرده خود پشیمان شوید!
🔻نکته:
✅به منبع خبر دقت کنیم. چه کسی میگوید، چرا میگوید و...
✅مؤمنان، موظف به بررسى درستى گزارشهاى شخص فاسق و اکتفا نکردن به صرف خبر دادن او هستند.
✅ترتیب اثر دادن به خبر فاسق، بدون تحقیق و بررسى، عملى جاهلانه و ندامت بار است.
آیه شش سوره الحجرات
#ماه_رمضان
#منبع_خبر
#سوادرسانهای
@asrehooshmandi
38.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ اتفاق فناورانه در دنیای پساکرونا
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
⭕️ دسترسى از راه دور به اطلاعات از طريق ايميلهاى مخرب
🔺به تازگی ايميلهاى مخربى در مورد ویروس کرونا به برخي شركتها ارسال شده است. اين پيامها حاوى فايلهايى با فرمت iso يا img هستند كه با باز كردن آنها، دستگاه به نوعى تروجان با نام Remcos آلوده میشود. در برخى موارد نيز براى فريب كاربران از فرمت PDF استفاده شده است.
🔺پس از آن مهاجمان میتوانند با اجرای دستورات از راه دور، تصاویر و صوت افراد را ضبط کنند یا هرآنچه قربانی تایپ میکند را سرقت نمایند.
🔺این حملات تاکنون شرکتهای مختلفی در جهان را هدف قرار داده است. شرکتهای تولیدی در کره جنوبی و شرکتهای حسابداری و مشاغل کوچک در آمریکا نمونهای از این مراکز هستند.
🔺پیش بینی شده است که هدف نهایی این مهاجمان، کلاهبرداری یا جاسوسیهای صنعتی باشد.
🔺به شرکتها توصیه میشود که این نوع فايلهای ضميمه شده در ایمیل دریافتی خود را اجرا نکنند.
BitBaanLab
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
🚨در پی زلزله تهران برنامههای جعلی تحت عنوان زلزلهسنج درحال انتشار در شبکههای اجتماعی است.
🔺این برنامهها اغلب تبلیغافزار بوده و کارکرد صحیحی ندارند.
🔺به عنوان مثال برنامه تبلیغ شده علاوه بر خطای سنجش، هنگام خاموش کردن صفحه موبایل یا بیرون آمدن از برنامه غیرفعال شده و هیچ فایدهای برای اطلاعرسانی در رابطه با زلزله ندارد.
BitBaanLab
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
💥آموزش روان و کلی #سواد_رسانه۸
#به_وقت_مطالعه
در این قسمت تاثیر رسانه بر چگونگی #قداست_زدایی رو میخوایم بررسی کنیم:
🖥رسانه با توجه به همهگیر بودنش بیشترین تاثیر رو تو قداستزدایی داره و این قداستزدایی برای از بین رفتن باورهای دینی یا نمادهای اعتقادی و ... است
❓حالا این قداستزدایی به چه شکلی صورت میگیره و با چه ابزاری
📝توسط نوشتن:لطیفههای زیادی شنیدیم راجع به مراجع تقلید به خصوص آیت الله مکارم و جنتی یا جملاتی مثل حرام است که مرسوم شده و..
توسط کلیپ: قبلا این رو تو بلوتوثها زیاد میدیدیم و الان به عنوان کلیپ خنده دار تو نرم افزارهای اجتماعی پخش میشه کلیپهایی که در اون نماز خوندن یک شخص سوژهی اصلی بوده به طور مثال نماز جماعت کودکان با قبلههای متفاوت یا وقتی قبله کج میشه و یا.... در رسانههای غرب برای قداستزدایی از حضرت نوح و مسیح و عزرائیل و... در تبلیغاتی مثل نوشابههای رژیمی استفاده میکنند
🎞توسط سریالها :به طور مثال برای از بین بردن قداست چادر در سریالهای ایرانی هر زنی که فقیر بود و یا زندانی و یا ناموفق چادر بر سر داشت و این تاثیر بر افکار عموم میزاره که اگه چادر رو انتخاب کنم من هم میشم یکی مثل این شخصیتها..
حالا این نمونه در از بین بردن نمادهای یک جامعه هم استفاده میشه
🇱🇧مثلا استفاده از چفیههای لبنانی در طراحی لباس خواب در اسرائیل برای از بین بردن قداست چفیه....
😂برای قداستزدایی بیشترین روش استفاده از طنز و لطیفه هست اینم یک نمونه👇👇
🔺🔺
🔺
آیة الله ﻣﮑﺎﺭﻡ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ
طی آخرین مباحث دینی خود فرموند
ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻓﺎﺗﺤﻪ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ!
زیرا ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺎﺩﯼ ﺭﻭﺡ ﺍﻣﻮﺍﺕ ﻣﯿﺸﻮﺩ
و در اسلام شادی حرام است..!
والسلام...!
با منم بحث نکنید
تمام
🔻
🔻🔻
👆👆متن بالا تنها نمونهای از این جوکهاست جوکهایی که با غرضورزی ساخته میشه و در نهایت توسط مسلمانان نشر داده میشه
جوکهایی که در ظاهر خنده رو بر لب مردم میارن ولی در باطن میبینیم که منزلت و مقام فتوای دینی از بین میره و بیحرمت میشه
🔹جوکهایی که در ابتدا از اختلاف اهل تشیّع و تسنّن شروع شده و مرحله مرحله به مقدّسات دیگر حمله کردن جوکهایی که آرومآروم پیش میرن و مقدّسات ما را بیارزش میکنن
منزلتِ احکام و قوانین خداست
#قسمت_۸
اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
#سواد_رسانه
@resadid_ir
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir