پنج برنامه برتر اندروید برای کنترل از راه دور کامپیوتر
برنامه Any Desk 👈
این برنامه از رابط کاربری سادهای بهره میبرد و در آزمایشها کارایی مناسبی دارد و مشکل خاصی در استفاده از آن مشاهده نشده است و برای استفادهی شخصی رایگان است.
برنامه Chrome Remote Desktop👈
در آزمایشها، این برنامه در بسیاری از مواقع بهدرستی کار کرد. همچنین، Chrome Remote Desktop بسیار سادهتر و سریعتر از برنامههای مشابه دیگر مانند Team Viewer است.
برنامه Microsoft Remote Desktop 👈
این برنامه بزرگترین رقیب برای برنامهی Chrome Remote Desktop است. شیوهی کار این برنامه مشابه Chrome Remote Desktop است. نکتهی مثبت دربارهی این برنامه آن است که به نصب برنامهی کروم برای کارکردن این برنامه نیاز ندارید.
برنامه Team Viewer 👈
راهاندازی اولیهی این برنامه کمی پیچیده است؛ اما همانطورکه انتظار میرود، این برنامه به بهترین شکل ممکن کار میکند. Team Viewer امکاناتی مانند انتقال فایل در هر دو جهت، رمزنگاری و انتقال صدا و تصویر با کیفیت HD را دراختیارتان قرار میدهد که میتوانید بهکمک آنها به دوست یا همکارتان برای حل مشکل کمک کنید.
برنامه Unified Remote 👈
بههمراه این اپلیکیشن ابزارهای مختلفی عرضه میشود که به کاربر این اجازه را میدهد تا اپلیکیشنهای مختلف در سیستمعامل دسکتاپ خود را بهراحتی با گوشی هوشمند کنترل کند. افزونبراین، میتوانید دکمههایی اختصاصی با عملکردی ویژه ایجاد کنید تا ازطریق صفحهی قفل دستگاه یا بهعنوان ویجت در صفحهی اصلی گوشی دردسترس باشد.
با Unified Remote تقریباً به همهچیز دسترسی دارید؛ از ماوس گرفته تا وضعیت مصرف منابع سیستم و حتی فایلها.
منبع: زومیت
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📣 اطلاعیهی روبیکا در مورد آمار کاربران این پلتفرم
🔗 https://rubika.ir/news/disproof
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، در ادامه دیدارهای دوره ای عیسی زارع پور وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با نمایندگان مردم، دوشنبه 5 دی ماه با حسن همتی نماینده مردم شاهین دژ و تکاب، حسین حاتمی نماینده مردم خداآفرین، کلیبر، هوراند و اهر و هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، شهرفیروزه و زبرجان دیدار کرد.
وزیر ارتباطات در این دیدارها با اشاره به ادامه پروژه توسعه ارتباطات در روستاها و تلاش وزارت ارتباطات برای تسریع در اجرای آن، تاکید کرد: حتی با عدم پیگیری نمایندگان مردم ما وظیفه خود می دانیم که مشکل ارتباطی همه روستاهای بالای 20 خانوار کشور را حل کنیم.
زارع پور تصریح کرد: دیدار و پیگیری مطالبات مردم از طرف نمایندگان برای ما فرصت مغتنمی است.
وی درباره حضور فقط یک اپراتور در روستاها نیز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در هر منطقه و روستا فقط یک اپراتور حضور پیدا می کند و به دلیل رومینگ رایگانی که بین اپراتورها در این نقاط وجود دارد، مردم این مناطق با هر سیمکارتی می توانند از سرویس ها و خدمات ارائه شده اپراتورها استفاده کنند و هیچ محدویت اپراتوری وجود ندارد.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
بودجه پارکهای علموفناوری نصف بودجه دانشگاهتهران
معاون فناوری وزارت علوم:
🔹بودجه کل پارکهای علم و فناوری کشور از نصف بودجه دانشگاه تهران کمتر است! بودجه کل پارکهای علم و فناوری حدود ۶۷۰ میلیارد تومان است در حالی که کل بودجه دانشگاه تهران ۱۲۰۰ میلیارد تومان است!
🔹در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد طی یک سال اخیر بیش از ۴۱ هزار شغل دانشبنیان در پارکها ایجاد شده است که این آمارها به صورت لحظهای از سامانه «سدف» دریافت شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
روایت خبرنگار آمریکایی از فعالیت رباتهای سعودی علیه ایران
🔹الی کلیفتون، خبرنگار آمریکایی، ۳ سال پیش نوشته بود که: بررسی ۶۰۰۰ حساب کاربری نزدیک به سعودیها نشان میدهد آنها در عملیاتهایی مثل سفیدسازی حقوقبشر در عربستان، حمایت از جنگ علیه یمن و تلاش برای تغییر حکومت در ایران شرکت داشتهاند.
🔹این حسابها که بیش از ۲۹ میلیون توییت تولید کردهاند، توسط یک شرکت مستقر در عربستان سعودی اداره میشوند.
🔸حالا در روزهای گذشته هم با افشای اسناد توییتر مشخص شده که توییتر برخلاف قوانین اعلامی، اکانتهایی را در لیست سفید قرار داده تا از خطر حذف و محدودیت در امان باشند.
منبع: خبرگزاری فارس
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
✍مديرعامل فمپ در #ویراستی نوشت:
مسئولیت ضرر مالی اپراتورها و مردم از #فیلترینگ #اینستا و #واتساپ به عهده کسانیست که نزدیک به یک دهه به جای تمرکز بر پیشرفت صنعت IT و تامین زیرساختهای حیاتی #اقتصاد_دیجیتال، #اقتصاد و #امنیت این حوزه را با پلتفرمهای #غیرپاسخگو آمریکایی گره زدند و ترجیح دادند جاده صاف کن آنها باشند.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📲 ١٢ برنامه ضروری برای هر گوشی اندرویدی
یک 👈 برنامه دراپ باکس
دو 👈 برنامه پلکس
سه 👈 برنامه پاکِت
چهار 👈 اسنپ سید
پنج 👈 VLC Player
شش 👈 SwiftKey
هفت 👈 پادکست گوگل
هشت 👈 CamScanner
نه 👈 IFTTT
ده 👈 لانچر نوا
یازده 👈 Evernote
دوازده 👈 Sleep As Android
🔹اگر شما هم صاحب یک گوشی اندرویدی هستید، لازم است برخی برنامههای ضروری را نصب کنید.
👉 yjc.ir/00YuHk
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
هدایت شده از زاویه
❇️ تحریم تیکتاک؛ چالشی برای صنعت تبلیغات آنلاین
🔘 کارشناسان معتقدند، چنانچه لایحه ممنوعیت استفاده کارمندان دولتی از پلتفرم اجتماعی تیکتاک، تبدیل به قانون شود، درآمد تبلیغکنندگان به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گرفته و آنها را از ادامه کار در این سکو، منصرف خواهد کرد.
🔻تیکتاک تنها در ایالات متحده، ۱۳۰ میلیون کاربر دارد که بعید به نظر میرسد این گونه اعمال محدودیتها بتواند تاثیر بهسزایی در میزان آنها داشته باشد، با اینحال آنچه در این کشمکش از دست میرود، اعتبار و شهرت تیکتاک و به دنبال آن، درآمدزایی این پلتفرم است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سه هزار روستا هنوز به اینترنت متصل نیستند که از طریق اینترنت ماهواره ای می توان آنها را به اینترنت متصل کرد، گفت: ما از فعال شدن اپرتوارهایی که اینترنت را به شکل ماهوارهای ارائه میدهند استقبال میکنیم، مشروط بر اینکه قواعد سرزمینی (landing right) ما را بپذیرند.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📣 پاسخ زیرساخت به شکایت کاربران درباره کندی سرعت اینترنت
🔺 رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر: اغلب شکایاتی که در حوزه کندی اینترنت مطرح میشود مربوط به فیلترشکنهاست. اتصال به اینترنت از طریق فیلترشکن غیر از آسیبهای امنیتی که به دستگاه کاربر میزند باعث کند شدن سرعت اینترنت هم میشود.
🔺 یک مشکل دیگر برخی از کاربران مخصوصاً برنامه نویسان و کاربران حرفهای، در دسترسی به سایتها و خدماتی است که ما را تحریم کردهاند و تا پیش از این اینگونه کاربران از طریق فیلترشکن به آنها دسترسی داشتند.
🔺 برای حل مشکل این دسته از کاربران در وزارت ارتباطات و نیز توسط بخش خصوصی، سرویسهایی برای حل این مشکلات ارائه شده است و هم اکنون دسترسی به بسیاری از سایتهای تحریمی بدون نیاز به فیلترشکن امکان پذیر است. با این وجود در همین ماه سرویسی با کیفیت مناسبتر برای این دسته کاربران معرفی خواهد شد. این موضوعات ارتباطی به حملات ندارد.
منبع: خبرگزاری مهر
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
💠 بازنشر رهنمود ها و تذکرات مراجع تقلید در رابطه با فضای مجازی (٧)
آیتالله جوادی آملی (دامت برکاته) در فرازی از سخنان خود به آسیب شناسی فضای رسانه ای کشور به ویژه فضای سایبری پرداختند و خاطرنشان کردند:
این فضای به اصطلاح مجازی در حقیقت فضاي حقيقي است، ما حق نداريم بگوييم كه این فضا، فضاي مجازي است، وقتي در اینجا نقل و انتقال انديشه ميسّر است و فكر و اندیشه منتقل ميشود و به واسطه آن جوان متحوّل ميشود فضا فضاي حقيقي است. روحانیونی كه توفيق تبليغ را ندارند لااقل اين فضاي حقيقي را دريابند! تا به واسطه حضور آنان بيگانه نتواند سوء استفاده كند.
منبع: javadi.esra.ir
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
مهافمپ ١١٤
با موضوع: حکمرانی داده با تاکید بر مالکیت داده
با حضور:
حسین زیبنده
پژوهشگر فضای مجازی
(پژوهشگر سپهرا - هسته خطمشی فضای مجازی مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام))
کارشناس مجری: علی حبیبی
زمان: شنبه ١٠ دیماه ساعت ٢١
🔗 لینک پخش زنده:
اسکای روم: live.famp.ir
آپارات: st.famp.ir
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
فروردین سال ۹۷ و بعد تر در اردیبهشت ۹۸ دو متن ناظر به تلگرام و وقایع آن روز ها نوشتم که به دلیل قلم قاصرم شاید به خوبی در بین مردم و مسئولین درک نشد. بازخوانی آنها امروز و با گذر زمان برای خودم جذاب بود. تلگرام را بردارید و به جایش، اینستاگرام و توئیتر بگذارید:
📄 متن اول: هجرت باید کرد
بازخوانی نوشته فروردین ۹۷
گذشت زمانی که هجرت، فقط رفتن از مکه به مدینه بود. سرزمین های امروز مجازیند. دنیای واقعی امروز ما، دنیای مجازی پدر های ماست و این ماییم که باید فرزند زمان خود باشیم. این ماییم که نباید در بند ظواهر بمانیم. هجرت یک عمل نیست یک مفهوم است.
هجرت امروز ما می تواند هجرت از تلگرام به ایتا یا سروش باشد. با تمام هزینه های مشابهی که در هجرت رسول وجود داشت. از هزینه مالی تا هزینه جانی. اما به مراتب کم هزینه تر و شاید به مراتب اثر گذار تر از آن برای مسلمانان.
گذشت زمانی که تصور ما از دزدیده شدن اطلاعاتمان توسط پیام رسان ها، فقط دیده شدن عکس بی حجاب مادربزرگمان در آمریکا و توسط یک اجنبی بود. امروز عصر ابرداده هاست، عصر تحلیل دقیق رفتار یک ملت بر اساس تجمیع اطلاعات حتی خصوصی ترین گفتگو هایشان، که ما مجانی آن را در اختیار دوروف در تلگرام و در اختیار نتانیاهو در ویز میگذاریم در حالی که شاید حتی پدرانمان به اندازه آنها از ما اطلاع و شناخت نداشته باشند.
گذشت زمانی که کالای ملی فقط خوردنی و پوشیدنی و صنعتی بود. امروز کالای ملی، مجازی هم هست. امروز برنامه نویسی و تولید و نگهداری نرم افزار هم شغل است. با کالای دیجیتال پول در می آید. عده ای میلیاردر میشوند، عده ای برشکست میشوند.
گذشت زمانی که حاکم کسی باشد که در مجلس یک کشور قانون تصویب کند. امروز دوروف با تیم برنامه نویسش دارد برای ملت ما قانون تصویب میکند که طبق چه ضوابطی اطلاعات به آنها برسد یا نرسد. دوروف است که مشخص می کند اگر در کانالی دروغی علیه کسی گفته شد، آن کانال مجبور است که دفاع آن فرد را هم منتشر بکند یا خیر.
گذشت زمانی که امنیت ملی فقط جلوگیری از نفوذ فلان تروریست داعشی به کشور بود. امروز امنیت ملی جلوگیری از نشر یک خبر دروغ در ابعاد ملیونی در واحد ثانیه است. که برادر را برای برادرش یک داعشی وحشی معرفی می کند و به خونش تشنه.
من برای خدا، برای حفظ اطلاعاتم از دستبرد سرویس های اطلاعاتی دشمن، برای حمایت از کالای ایرانی، برای حفظ استقلال کشورم، برای امنیت کشورم از تلگرام هجرت می کنم.
إِنَّ رَبَّکَ لِلَّذینَ هاجَرُوا مِنْ بَعْدِ ما فُتِنُوا ثُمَّ جاهَدُوا وَ صَبَرُوا إِنَّ رَبَّکَ مِنْ بَعْدِها لَغَفُورٌ رَحیم (۱۱۰ نحل)
آرى، پروردگار تو کسانى را که پس از مورد فتنه قرارگرفتن، در راه خدا هجرت نمودند و سپس جهاد کردند و شکیبایى ورزیدند، قطعا پروردگار تو پس از این مراحل آنان را می آمرزد و بر آنان رحمت می آورد.
✍️ یادداشت محمد مهدی حبیبی
🔗 https://famp.ir/?p=1013
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
دکتر احسان کیانخواه دکترا مدیریت راهبردی فضای سایبر و از کارشناسان حوزه حکمرانی فضای مجازی در #ویراستی نوشت:
«یکی ازمهمترین وظایف شورای عالی فضای مجازی، تصویرسازی #جامعه_ایرانی_اسلامی_سایبری است.
این تصویرسازی موتور محرک #فرهنگ و #اقتصاد برای دستیابی به موقعیت متمایز است.
تصویرسازی موثر سایبری، نقش کلیدی در #مدیریت_علم_و_فناوری کشور و #ترسیم_نقشه علمی-پژوهشی پیشرفت دارد.
آینده ساختنی است. فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِ»
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
احتمال دسترسی اعضای اتحادیه فناوران رایانه به اینترنت بدون محدودیت
طبق اعلامیهای که اتحادیه فناوران رایانه تهران منتشر کرده است، اعضای این اتحادیه میتوانند از اینترنت بدون فیلتر بهرهمند شوند. «محمدرضا فرجی» رئیس این اتحادیه در پاسخ به دیجیاتو درخصوص چرایی و چگونگی این موضوع، اعلام کرد بعد از پیگیری هایی که انجام داده است بهتازگی به آنها اعلام شده است که اعضای این صنف میتوانند پس از ارائه تعهدها، درخواست خود را مبنی بر داشتن یک اینترنت بدون فیلتر ارائه کنند.
به گفته او این شرکتها باید یک آیپی ثابت از شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت خود نیز داشته باشند و بهشرط قبول مسئولیت توسط صاحب پروانه، هیچ محدودیتی در تعداد آیپیها اعلامشده توسط واحدهای صنفی وجود ندارد.
منبع: دیجیاتو
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#یادداشت_تحلیلی
💢 از خیال تا وهم در عالم مجازی
1⃣ عالم خیال واسطه بین عالم مادی و عالم عقل است و قوه خیال وظیفه حفظ صورتهای ذهنی حاصله از ادراک حسی را بر عهده دارد و اگر قوه خیال در سلطه قوه عقل قرار نگیرد گرفتار وهم خواهد شد و اوهام خواهد بافت. وهم ترکیبی ناهمگون و غیرواقعی از تصویر ادراکات حسی است که در نزد نفس حاصل شده است.
2⃣ شیطان در عالم عقل راهی ندارد و تنها عالم نفوذش عالم خیال و وهم است.
3⃣ عالم مجازی تجلی تام عالم خیال است که البته لزوما به قوه عقل انسجام نیافته و مردمان در عالم مجازی در ساختار سلسله مراتبی عقل زیست نمیکنند و از سوی دیگر لزوما امکان ارجاع به عالم مادی برای صحت سنجی ترکیبات خیالی و وهمی وجود ندارد فلذا شیطان قوی ترین نفوذش را در عالم مجازی تجلی می دهد... جایی که ولایت عقل تامین نشده است.
4⃣ در رخدادهای اخیر ایران به کرات شاهد افرادی بودیم که اسیر خیال انگیزی و وهم انگیزی عالم مجازی بودند... مثلا مادر کیان پیرفلک میگفت برای بچه ام قرآن پخش نکنید. شاید بدین دلیل که فکر میکند فرزندش را ماموران امنیتی داخلی کشته اند و دقت هم نداشت که او خودش فرزند و شوهرش را به میدان درگیری برده و به کشتن داده است. او حتی با چشم خودش دیده که کسانی به ماموران و بسیجی ها تیراندازی می کنند ولی باز فکر (خیال/وهم) میکند که آن کسان، ماموران و بسیجی ها بودند.
5⃣ اینها نشانه هایی از اختلال جدی در فاهمه است که به دلیل غلطیدن در عالم وهم حاصل شده است. این دیوانگی از کجا حاصل شده است؟ در قرآن یکی از علل دیوانگی، اثر مسّ شیطان ذکر شده است. شیطان که در عالم مجازی،( بخوانید عالم خیال و وهم)، به واسطه لشگریانش اعم از آمریکایی ها و صهیونیست ها و منافقین و ... تجلی تام یافته، صبح و شام خیال مادر کیان را تصرف کرده و او را به ورطه انحطاطی رسانده که به کینه ورزی با قرآن رسیده است.
6⃣ مادر کیان نمونه ای روشن از گم گشتگان و اسیران فضای مجازی است که تن به ولایت شیطان داده اند.
7⃣ روشن است که اول منازعه مومنین عالم با هجمه شیطان، بازسازی فضای مجازی و عالم خیال مجازی در ذیل ولایت عقل است. این ساختار حکمرانی جدیدی می طلبد که همت جدی مؤمنان را می طلبد...
مومنان عالم! به داد مردم در عالم مجازی برسید.
✍عزیز نجف پور آقابیگلو : @a_najafpour
این یادداشت در خلال اغتشاشات اخیر و بعد از هجویات مادر مرحوم پیرفلک نوشته شد.
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
🛰 حسین دلیریان با اشاره به آخرین وضعیت ماهواره خیام گفت: ماهواره خیام یک ماهواره سنجش از دور با توانمندی تصویربرداری از سطح زمین با دقت یک متر است که مرداد ماه سال جاری از پایگاه «بایکونور» و با ماهوارهبر «سایوز» به فضا پرتاب و با موفقیت در مدار زمین تثبیت شد.
🛰وی گفت: ماهواره خیام در حال حاضر در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دارد و هم اکنون در حال دریافت و اجرای فرامین و ارسال داده و تصویر به ایستگاههای زمینی سازمان فضایی ایران است.
🛰 سخنگوی سازمان فضایی ایران با بیان اینکه ماهواره خیام در مقطع کنونی در حال گذراندن آخرین مراحل فرآیند تثبیت عملکرد بهینه خود در فضاست، تصریحکرد: ارسال فرامین و کنترلهای ماهواره خیام توسط متخصصان کشورمان در سازمان فضایی ایران انجام میشود و همچنین ارسال فرامین و دریافت اطلاعات از این ماهواره نیز طبق الگوریتم رمزنگاری شده و کاملا امنی که پیشتر توسط متخصصان رمزنگاری سازمان فضایی ایران در ماهواره تعبیه شده، انجام میگیرد.
منبع: ایرنا
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
مهدی انجیدنی مدیرعامل گپ که حالا #ویراستی را راه اندازی کرده است در بستر این برنامه نوشت:
«سرعت ورود کاربران جدید و فعالان فضای مجازی، انرژی مضاعفی برای تیم ما شده است تا توسعه قابلیتهای جدید را تسریع کنیم.
هر هفته با یک بروزرسانی
و کلی قابلیت جدید
همراه شما خواهیم بود.»
منبع: https://virasty.com/Anjidani
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
محمد حسین سیاح طاهری جامعه شناس و کارشناس فضای مجازی در #ویراستی نوشت:
«آقایان!
کمر #اینستاگرام شکسته شده است. کسب و کار اینستاگرام حتی اگر باز شود، دیگر به شرایط قبل برنمی گردد.
#پیام_رسان_های_داخلی هم این بار به خلاف دفعه قبل از لحاظ فنی موفق ظاهر شده اند. پس حالا که "خوب جایی را گرفتهاید؛ نگهش دارید"»
منبع: https://virasty.com/mhstaheri
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
🔴 فوری / دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری نیز به ویراستی پیوست
#سلام_ویراستی
آدرس:
https://virasty.com/Khamenei_fa
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
مهافمپ ١١٢ برگزار شد...
با موضوع:
افق اقتصاد دیجیتال در ایران (١)
با حضور:
امین ملک نژاد
کارشناس اقتصاد دیجیتال
سعید مشهدی
دبیر اتحادیه تولید و نشر محتوا در فضای مجازی
🔗لینک خلاصه جلسه به صورت متنی :
https://famp.ir/?p=15375
🔗لینک مشاهده فیلم کامل جلسه در آپارات:
https://www.aparat.com/v/xlqXF
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
مهافمپ ١١٣ برگزار شد...
با موضوع:
افق اقتصاد دیجیتال در ایران (٢)
با حضور:
امین ملک نژاد
کارشناس اقتصاد دیجیتال
🔗لینک خلاصه جلسه به صورت متنی :
https://famp.ir/?p=15385
🔗لینک مشاهده فیلم کامل جلسه در آپارات:
https://www.aparat.com/v/mFlUw
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir