فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بحران شبکههای اجتماعی در مدارس آمریکا
🔺مدارس دولتی سیاتل در آمریکا از برخی پلتفرم های ارتباطی به دلیل تاثیر منفی آنها بر سلامت روانی دانشآموزان و روند آموزشی شکایت کردند.
🔺این بیانیه نشان می دهد که استفادهی طولانی دانشآموزان از پلتفرم ها برای ساعات طولانی به آن جهت است که طراحی این پلتفرمها افراد را به سمت اعتیاد در استفاده از آنها سوق می دهد.
🔺مدیران این مدارس تاکید کردند که دانشآموزان امروزه با مشکل یادگیری مواجه هستند که این امر با تاثیرات منفی محتوای نامناسب شبکههای اجتماعی تشدید میشود.
منبع فیلم: خبرگزاری مهر
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
⭕️حمله سایبری به اداره پست انگلیس
💢اداره پست انگلیس از یک حمله سایبری خبر داد که ارسال مرسولهها به خارج از کشور را با اختلال شدید مواجه کرده است.
💢این اداره انگلیس به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای بزرگ پستی از مردم خواسته تا برطرف شدن مشکل ارسال نامه یا بسته به خارج را متوقف کنند./جام جم
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
💢بررسی حملات سایبری اخیر در شورای عالی فضای مجازی
🔹در این جلسه به منظور حمایت از تولید محتوا در فضای مجازی و فراهم شدن زمینه رونق اقتصادی در این بخش، مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حجم ترافیک تولید شده از سوی آن دسته از تولیدکنندگان محتوای بخش خصوصی مثل پیامرسانهای داخلی را که مکانیزم مشخصی برای فروش محتوای تولید شده خود ندارند، خریداری کرده و به اپراتورها بفروشد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
پیشرفت سرویس های بومی ایرانی زنگ خطر را برای آمریکایی ها به صدا درآورد / وزارت خزانه داری آمریکا که سال ها انواع تحریم های گوناگون را علیه کاربران ایرانی اعمال میکرد حالا در چرخشی ناگهانی ایرانیان را از همه تحريمهای اینترنتی معاف کرد.
وزارت خزانهداری آمریکا:
🔹با مجوزهای تازه، نه تنها دسترسی کاربران ایرانی به شبکههای اجتماعی، ابزارهای ارتباطی، نرمافزارهای تماس ویدئویی، خدمات ابری، نقشههای آنلاین و مبتنی وب، بازیهای کامپیوتری، پلتفرمهای آموزشی، ابزارهای ترجمه و احراز هویت، آنتی ویروسها، تلفنهای هوشمند و سیستم عامل آنها، تلفنهای ماهوارهای، گجتهای دیجیتال، سیمکارت، روتر، مودم، کامپیوترهای شخصی فراهم شد، بلکه ارائه خدمات شرکتهای بزرگ ، تاثیرگذاری مانند گوگل، متا، اپل و دیگر شرکتهای مشابه به ایرانیان نیز قانونی خواهد بود.
بنابراین از این پس، نه تنها کاربران، بلکه شرکتهای ایرانی معاف از تحریم های اینترنتی شدند.
🔶 به نظر میرسد این چرخش ناگهانی درست پس از جهش چند برابری میزان استفاده مردم از سرویس های بومی ایرانی و پاسخگویی نسبی این سرویس ها، هدفی جز جلوگیری از روند استقلال نهایی ایران و کسب و کار های داخلی از سرویس های بیگانه نداشته باشد.
#توسعه_بومی_ضامن_ارتباطات_بین_المللی
#ایران_قوی
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📲 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 تحلیل رهبر انقلاب از شکست دشمن در اغتشاشات اخیر:
👈🏻 مهندسی خوب، محاسبه غلط
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از زاویه
🔅 واتساپ و سرمایهای به نام کاربر ایرانی
#یادداشت
🔹در تاریخ پنجم ژانویه، خبری مبنی بر ایجاد امکان استفاده کاربران واتساپ از پروکسی منتشر شد. بر اساس این خبر، کاربران در کشورهایی که واتساپ در آنها مسدود است، میتوانند با استفاده از سرور پروکسی از این پلتفرم استفاده کنند.
🔻در این خبر صراحتاً ذکر شده است، کاربران کشورهایی مانند ایران و سوریه که از خدمات شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای دور زدن محدودیت اینترنت استفاده میکنند، میتوانند در صورت امتداد فیلترینگ این پیامرسان، با این قابلیت، ارتباطی ایمن و قابل اعتماد داشته باشند.
🔻چرا با وجود همه این مشکلات و ضعفهای امنیتی واتساپ، کاربران ایرانی استفاده از آن را به طور کامل ترک و اپلیکیشنهای داخلی را جایگزین نکردهاند؟
🔻بر اساس شواهد، در بین شبکههای اجتماعی، تیکتاک، فیسبوک و اینستاگرام به ترتیب بالاترین سطح دسترسی را به اطلاعات کاربران خود دارند. تلگرام، واتساپ و تیکتاک حتی به تاریخچه تماس افراد هم دسترسی دارند و برخی از آنها موقعیت مکانی فرد در لحظه را نیز رصد میکنند.
👈 متن کامل این یادداشت را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
💢صندوق توسعه شبکه ملی اطلاعات تاسیس میشود
🔺بر اساس لایحه بودجه سال 1402، دولت اجازه دارد برای تسریع در روند پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، «صندوق توسعه شبکه ملی اطلاعات» را ایجاد کند.
🔺بر اساس جزئیات منتشر شده از لایحه بودجه سال 1402 که امروز توسط رئیس جمهور به مجلس ارائه شد، سال آینده دولت اجازه دارد به منظور تسریع در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، تکمیل پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها و همچنین بهسازی زیرساختهای ارتباطی کشور، صندوقی به نام «صندوق توسعه شبکه ملی اطلاعات» در حدود وظایف و منابع وزارت ارتباطات تاسیس کند.
🔺همچنین مقرر شده است با پیشنهاد وزارت ارتباطات، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور و با همکاری وزارت اقتصاد و بانک مرکزی اساسنامه و منابع مورد نیاز این صندوق تدوین و برای تصویب در اختیار هیئت وزیران قرار گیرد.
منبع: خبرگزاری فارس
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدارهایی از رئیس پلیس فتا پایتخت:
🔺 اعتیاد اینترنتی فرزندان را جدی بگیرید؛ کودکان بیشتر اوقات خود را در خانه میگذرانند. آموزش مجازی و محرومشدن آنها از برخی فعالیتهای خارج از منزل باعث افزایش زمان استفاده از اینترنت و حضور در فضای مجازی شده است.
🔺برای پیشگیری از اعتیاد کودکان به فضای مجازی والدین با نظارت و کنترل، آموزش روش استفاده درست از اینترنت، محدودیت در مدت زمان استفاده و کاهش دسترسی به اینترنت میتوانند از اعتیاد اینترنتی فرزندان جلوگیری کنند.
🔺 انتشار فیلم، صوت و تصویر با افشای اسرار دیگران در فضای مجازی، آن هم در صورتی که آنها رضایت نداشته باشند، مصداق ایجاد مزاحمت و جرم محسوب میشود؛ مجازات هتک حیثیت از افراد، حبس یا جریمه نقدی است، پس در انتشار هر محتوایی در فضای مجازی دقت کنید.
🔺هنگام بازی گاهی برای جمع آوری امتیاز بیشتر، خرید سکه و الماس داخل بازی ممکن است زمینه کلاهبرداری از حسابهای مالی تان را فراهم کنند. پس در خرید و فروش اکانتهای بازی و امتیازات داخل بازی دقت کنید.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
⁉️آیا صدای حامیان پویش #سلام_ویراستی به گوش مسئولین میرسد؟
با گذشت چند روز از پویش #سلام_ویراستی تعداد امضاى آن به عدد ٧٠٠ رسیده است. در همین زمان اندک افرادی چون دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولین دولتی به این پویش پیوستهاند.
📌 مشاهده خبر کامل این پویش:
🔗 http://fna.ir/1tmeou
🔘 حمایت از پویش #سلام_ویراستی:
🔗 https://www.farsnews.ir/my/c/178871
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
📌سومین پویش مردمی کودکان سایبری
🎯 با هدف بهره مندی بیشتر از فرصت ها و ارتقاء سطح دانش و مهارت استفاده مناسب و موثر از فضای مجازی
🎨 « مسابقه نقاشی کودکان سایبری »
⏰ مهلت ارسال آثار: تا ۲۹ دی ماه
📲محل ارسال محتوا :
shad.ir/policefata
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
کاربر علی سراج در تحلیلی در رابطه با "استفاده از روشهای جدید مجرمانه اینترنتی، در اغتشاشات اخیر" می نویسد:
چرا "ساندیسخور یاب" ایجاد شد؟
ارتباط آن با معلّق شدن صفحه توییتر چند روزنامهنگار توسط ایلان ماسک چیست؟
در ناآرامی های پس از مرگ مشکوک مهسا امینی، کانال های تلگرامی به نام «ساندیسخور یاب» یا نام های مشابه ایجاد شد، که جزئیات اطلاعات افراد بسیجی و انقلابی مثلا در دانشگاه را انتشار عمومی کرد، مثلا شامل نشانی منزل و شماره تلفن شخص. این کار به هدف ترساندن و تهدید این افراد بود، و حداقلش این بود که کسانی به این افراد زنگ می زدند و آنها را فحش باران می کردند و تهدید می نمودند. همچنین به این امید بود که مثلا ترس از تهدید جانی و ... برای آنها ایجاد کنند.
ممکن است گمان کنید که ساخت چنین کانال هایی بخاطر خشن تر شدن مخالفان و اغتشاش گران در ناآرامی های اخیر (مثلا نسبت به نارامی های 88) بوده است.
شاید اغتشاشگران خشن تر و غیر اخلاقی تر شده باشند، ولی این "روشِ اِبرازِ مخالفت" گرچه در گذشته هم کمابیش موجود بوده، ولی در حدود سال 2014 در «جنجال گِیمرگِیت» (1) وارد فرهنگ عمومی شد؛ و در انگلیسی به آن داکسینگ (2) یا «افشای اطلاعات شخصی» می گویند.
در آخرین رویداد داکسینگ، که پیش از سال نوی میلادی اخیر در دسامبر 2022 رخ داد، ایلان ماسک -که هنگام خرید توییتر گفته بود آزادی بیان را در توییتر افزایش خواهد داد، و برخی صفحات معلق شده در توییتر را بازگشایی کرد وقتی دید یک صفحه توییتر به نام ElonJet با تحلیل «اطلاعات در دسترس عمومی»، مکان لحظه ایِ جت شخصی ایلان ماسک(و در نتیجه مکان خود او) را در اختیار همه قرار می دهد، این صفحه توییتری را بست، و نیز صفحه چند روزنامهنگار را که درباره صفحه ElonJet صحبت کرده بودند را نیز معلق نمود؛ که البته پس از اعتراض روزنامه نگاران، صفحات آنها را برگرداند ولی صفحه ElonJet بسته ماند؛ و ماسک پرونده قضایی علیه برنامه نویس 20 ساله ای که ElonJet را راه اندازی کرده بود را آغاز نمود.
در سال 2020 و 2021 کشورهای کره جنوبی، چین، هنگ کنگ و هلند قوانین جدیدی صریحا برای جرم انگاری داکسینگ تصویب نموده اند؛ و در برخی کشورهای دیگر، قوانین پیشینشان مساله داکسینگ را هم -بعنوان عملی خلاف قانون- در بر می گیرد.
پانویس1) به انگلیسی Gamergate harassment campaign
پانویس 2) doxing یا doxxing
منبع : @ettela_seraj
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
محمد مهدی حبیبی مدیرعامل فمپ در حمایت از رویکرد سکوی داخلی #بله در ولادت حضرت زهرا (س) نوشت :
#بله! فرق میکنه سکو بهت پیشنهاد استوری تشکر از مادر به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها بده یا پیشنهاد دیدن رقص فلان دخترک بدبخت گمراه.
#تمدن_مجازی_ما
#تمدن_مادری
📌منبع:
🔗 https://virasty.com/Habibi/1673686731919720308
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
گامی عملی برای حمایت از جوانان نخبه ایرانی توسط ریاست دانشگاه شریف
دکتر رسول جلیلی رئیس دانشگاه شریف صبح امروز با پیوستن به میکروبلاگ ایرانی ویراستی گامی عملی برای حمایت از جوانان نخبه ایرانی برداشت.
استفاده مسئولان و مدیران کشور از کالای ایرانی در هر عرصهای مشوق مردم برای تکرار این کار خواهد بود، آنها نباید احساس کنند که مسئولان ارشد کشور خود اعتقادی به توان بومی متخصصان ایرانی ندارند و استفاده از آن را فقط برای مردم تجویز میکنند، مانند برخی صنایع که چنین تداعی در ذهن مردم شکل گرفته است.
حضور مدیران ارشد کشور و شخصیتهای مهم کشوری و لشگری و فعال نبودن آنها در سکوهای خارجی از سوی دیگر سبب خواهد شد تا رسانهها داخلی و خارجی برای انعکاس مواضع آنها به سکوهای داخلی مراجعه کنند، همین مسئله خود سبب تقویت دوچندان سکوهای داخلی خواهد شد.
📌لینک خبر کامل در خبرگزاری برنا:
🔗 https://www.borna.news/fa/tiny/news-1422567
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
حمایت از سکوی داخلی #بله با زیرکی کانال حسین دارابی در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) واکنش کاربران فضای مجازی را برانگیخت.
💢 تیم گردانندهی کانال موسوم به حسین دارابی که به سرگروهی خود ایشان در شبکههای اجتماعی مشغول به فعالیت هستند با استفادهی ابتکاری از قابلیت پاکت هدیه پیامرسان #بله، توانستند توجه تعداد خیرهکننده ای از افراد را به کانال خود و این سکوی داخلی جلب کنند.
💠 کاربر محمد جواد در این باره نوشت:
به این میگن خلاقیت!
قابلیت و مزیتی که پیامرسان بله به عنوان یک پیامرسان بانکی داره رو به تبدیل به یک ویژگی جالب کرده، که با استفاده از اون به راحتی و در مدت کمی حسین دارابی ۱۰هزارنفر عضو گرفته و احتمالا به ۱۵هزارتای مطلوبش خواهد رسید و احتمالا با همین تبلیغش در اینستاگرام و ایتا کلی کاربر به بله هم اضافه شدند.
ما سرویسهای مختلفی داریم که میتونیم مثل این مورد برای پیامرسانهای داخلی مزیت ایجاد کنیم.
♦️البته این تعداد مربوط به لحاظات اولیهی این حرکت ابتکاری و زیرکانه بود و در ادامه نگاه های بیشتری به سمت ایشان جلب شد.
💠کاربر سید علی نوشت:
دوستانی که در جریان پاکتهای هدیهی آقای دارابی بودند، وقایع جالبی را نظاره کردند. اتفاقاتی که افتاد این بود:
- ۴۰ هزار کاربر در کانال ایشان عضو شدند.
- احتمالا برخی از اینها، کاربران جدید بله بودند
- شاید برخی از آنها روبات بودند
- تیم بله در روز جمعه، تغییراتی در تنظیمات دادند، اگرچه شاید هزینهی خاص توسعهای نداشته، اما به هر حال اینکه در جریان بودند، فعالانه تعامل کردند و …، جای تقدیر دارد.
- کاربران ایرانی، در یک بازهی نسبتا طولانی (از حدود غروب تا پایان شب) فعالیتهای بیشتری در بله داشتند و دارند و احتمالا حجم ترافیک عبوری بله افزایش خوب یا حتی رکوردی زد.
- چیزی که بارها گفته میشد، امروز قشنگ نمایان شد. برای اینکه مهاجرت به سمت پیامرسانها و برنامکهای داخلی رخ بده، نیاز به یک ویژگی و ارزشافزودهی غالب نسبت به نمونههای خارجی است که بتوانند برای کاربران جذابیت برای مهاجرت ایجاد کند. بله امشب به خوبی از این ویژگی به ظاهر سادهی پاکت هدیه، استفاده کرد.
جا داره تیم بله، هم یه تشکر از آقای دارابی بکنند، هم اگر بتوانند یک گزارش عمومی در این خصوص بدهند (مثلا اینفوگرافی یا یه موشنگرافی کوتاه) و مفتخرانه این رویداد را روایت کنند.
🇮🇷به امید سرافرازی بیش از پیش جوانان نخبه ایرانی
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
مهافمپ ١١٦
💠 با موضوع :
چیستی و اهمیت حاکمیت فضای مجازی
🔹با حضور:
محمد مهدی حبیبی
مدیرعامل جمعیت توسعهگران فضای مجازی پاک
🔸کارشناس مجری: علی حبیبی
🕰 زمان: شنبه ٢٤ دیماه ساعت ٢١
🔗 لینک پخش زنده:
اسکای روم: live.famp.ir
آپارات: st.famp.ir
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
هدایت شده از تربیت رسانهای باران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👥 مسئولان مثل والدین جامعه هستند و رفتار رسانهای آنها الگوی مردم است
🎤استاد سعید مدرسی | مدیر مرکز تربیت رسانهای باران
{برنامه آفتاب شرقی | جلسهٔ هشتم | ٢٩ آبانماه ۱۴۰۱}
#خلاصه_مباحث 7️⃣
💠 وقتی صحبت از پیامرسان ایرانی میشود حضور مسئولان در پیامرسان ایرانی میتواند الگو باشد. بازنمایی پیامرسان ایرانی در رسانهی ملی الگوسازی میکند.
⁉️ گاهی در بخشهایی از اخبار دیده میشود که مسئولان در یک سامانه غیرداخلی مسدود شده (!) به زبان فارسی با مردم خودشان دارند صحبت میکنند! طبیعی است که برای مردم این سؤال پیش بیاید که اگر این فضا فیلتر شده است چرا فقط برای ما فیلتر شده است!؟
⚠️ اگر مسئولان ما حضورشان در پیامرسانهای غیرداخلی خیلی نمود پیدا کند؛ این هم رفتار الگویی است و آن موقع ما برای پیاده سازی مفاهیم تربیت رسانهای در فضای جامعه کار سختی را خواهیم داشت. از نظر تربیتی وقتی فرزند من و یا حتی منِ بزرگسال در اخبار مشاهده میکنیم که فلان شخص در صفحهی رسمیاش اینگونه گفت و آنگاه تصویری که به ما نشان داده میشود از یک سامانه غیرداخلی مسدود است، این کارکرد غیرتربیتی و ضدتربیتی در کشور دارد.
💠 یکی از راهحلهای گسترش پیامرسانهای داخلی و قویتر شدن آنها همین رفتار دولتمردان و مسئولان ما است که حضورشان بیش از هر جای دیگری در فضای رسانهای داخلی باشد.
💡یک پیشنهاد تربیتی
🔹 به کانال مرکز تربیت رسانهای باران بپیوندید:
📌https://eitaa.com/joinchat/1348403310Ce2570f01fb
#یادداشت_تحلیلی
دسترسی به اینترنت بر لبه تیغ تبعیض و عدالت
✍ حسین زیبنده
💠 این روزها مفاهیمی همچون #اینترنت_طبقاتی ، عبارتهایی مانند اینترنت #سبز ، #غیرهمسان ، #تخصصی و… به گوش میرسند که در نگاه اول همگی آنها احساس رانت و تبعیض را ایجاد میکنند و موجب ایجاد نگرانیها و دغدغههایی برای مردم و کارشناسان میشود. در مواجهه با این نگرانیها و دغدغهها باید سیاست جمهوری اسلامی را در مواجهه با این پدیده بیان نمود.
🔰 به نظر میرسد سیاستی که ما باید در پیش بگیریم به رسمیت شناختن نیازهای اصولی مردم و کاربران و دسترسی متناسب با ویژگیهای افراد است. بر این اساس، تا موقعی که یک خدمت متناسب با عموم جامعه تشخیص داده شود و مسئله دسترسی به آن خدمت به یک چالش فراگیر اجتماعی مخالف با ارزشهای امنیتی، سیاسی و فرهنگی ما تبدیل نشود یا سیاستهای آن مخالف قوانین و ارزشها و سیاستهای کلان ما نباشد، این دسترسی میتواند وجود داشته باشد.
📌 مطالعه کامل متن در سایت سپهرا:
http://cpolicy.ir/2469/بازنشر-مصاحبه-آقای-حسین-زیبنده-با-خبرگ/
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
نقض حریم خصوصی
به فرزنــدان خود آمــــوزش دهیــــم: “ ارسـال تصاویـر خصوصی در فضای مجازی به اشخاص غـــریبه ممنوع است”
#پویش_کودکان_سایبری
🌐Famp.ir
🆔 @fampir
♻️ چهرههای مشهوری که تاکنون به پویش #سلام_ویراستی پیوسته اند(٢):
💠 سید احمد علم الهدی
امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی
🔗 https://virasty.com/Alamolhoda_com
💠 شهرام ایرانی
فرمانده نیروی دریایی ارتش ج.ا.ا
🔗 https://virasty.com/Shahram_irani
💠 رسول جلیلی
عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی و رئیس دانشگاه صنعتی شریف
🔗 https://virasty.com/Rsljalili
💠 محمود لیایی
معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست
🔗 https://virasty.com/Liaei
💠 سید علی یزدیخواه
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
🔗 https://virasty.com/SeyedAli_YazdiKhah
💠 محمود قائدی
مشاور سخنگو و مدیرکل هماهنگی و آموزش دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت
🔗 https://virasty.com/m_ghaedi
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir
هدایت شده از زاویه
⛔️روایت تقابل دولت آمریکا با پلتفرم غیربومی تیکتاک + #اینفوگرافیک
🔹راهبرد تازه آمریکا برای مبارزه با چین
🔻امکان دسترسی دولت چین به دادههای پلتفرم تیکتاک با بیش از 1 میلیارد کاربر جهانی و 138 میلیون کاربر آمریکایی، به یکی از نگرانیهای اساسی دولتمردان آمریکا بدل شده است.
🔻از همین رو، حدود نیمی از ایالات آمریکا تا به امروز، استفاده از تیکتاک در دستگاههای الکترونیکی دولتهای ایالتی را ممنوع کردهاند. جو بایدن نیز لایحه ممنوعیت استفاده از تیکتاک در دستگاههای الکترونیکی دولتی فدرال را امضا و تأیید کرده است.
🔻روزگاری پلتفرمهای آمریکایی قصد داشتند در کشور چین فعالیت داشته باشند و توسط چین به دلیل نگرانیهای امنیتی فیلتر شدند. حال شاهد آن هستیم که آمریکاییها برای ممنوعیت استفاده از برنامه چینی تیکتاک در این کشور، قانون وضع میکنند. این امر گواهی بر استانداردهای دوگانه این کشور در حوزه حکمرانی فضای مجازی است.
⬇️ برای دانلود اینفوگرافیک با کیفیت اصلی اینجا کلیک کنید
👈 متن کامل این یادداشت را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
هدایت شده از زاویه
Infographic Tiktok Banned in US.pdf
765.7K
⛔️روایت تقابل دولت آمریکا با پلتفرم غیربومی تیکتاک
#اینفوگرافیک
🆔 @zaviehmag
والدگری در فضای مجازی
1⃣ تعامل و ارتباط با نگاه گفت و گو محور میان والدین و فرزندان
2⃣ ایجاد حس اعتماد متقابل بین والدین و فرزندان
3⃣ همراهی و همگامی با فرزندان
4⃣ پرهیز از نصیحت و مقایسه نوجوان با همسالان در تربیت سایبری
#پویش_کودکان_سایبری
🌐 Famp.ir
🆔 @fampir