eitaa logo
فانوس بام ایران
836 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1هزار فایل
🌺 دلها که آرزوی امام رضا کنند گویا زیارت علی مرتضی کنند آنجا طلای گنبد گلدسته کیمیاست درکیمیای آن مس قلبت طلا کنند🌺
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ مرتد سیاسی‼️ 🍃🌻🍃 🔻 اکنون که در آستانه نوسازی جدی قوه‌مجریه هستیم و امید برون رفت از وضعیت نابسامان معیشتی و اصلاح وضع مدیریتی در جامعه ایجاد شده، حاشیه سازی‌های جدید سیاسی از سوی دو جبهه فتنه و انحراف شدت گرفته که عمده جهت گیری آنها به سمت مقام معظم رهبری است. 🔹در این میان برخی افرادی که تمام نام و نشان خود را مدیون انقلاب بوده و از مسیر ساختار نظام اسلامی برای خود سرمایه ای در افکار عمومی اندوخته اند با شدت بیشتری علیه نظام اسلامی موضع گیری کرده و رندانه در بطن مواضع خود (که بانام و بی‌نام منتشر می‌کنند) مقام معظم رهبری را هدف قرار می‌دهند. 🔺 این افراد که مرتد سیاسی هستند، نمی توانند پایه‌های مستحکم نظام را دچار آسیب کنند، اما در مسیر انحرافی خود باعث تشویش اذهان عمومی شده و به فضای خدمت و امید به آینده آسیب میزنند، لذا ضروری است از بازنشر مطالب بی سند و تنش زای آنها جداً پرهیز شود. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
🌺کار فوق العاده زیبا🌺، استراتژیک🌺، هنرمندانه🌺، خوش پیام🌺، مقتدرانه 🌺و سرشار از محبت🌺 آقا را باید به پدری تشبیه کرد که در مسابقات جهانی تیراندازی وقتی نوبت تیرانداختن پسرش می شود، خودش سیب را روی سرش میگذارد. تا هم به پسرش قوت قلب بدهد. هم بگوید من تو را تا چه میزان قبول دارم. هم به رقبا بفهماند که چقدر به ضرب دست فرزندانش ایمان دارد. ویل دورانت در تاریخ تمدن میگوید: در دوره طلایی تمدن اسلامی (قرن سه و چهار هجری) اطباء اسلامی آب سیاه را بدون دلهره و نگرانی، و با موفقیت حتی برای بیمارانی که تنها یک چشم داشتند جراحی میکردند. یعنی چنان تبحری در دانش پزشکی داشتندکه عمل دشوار و حساس آب مروارید را برای بیماری که تنها یک چشم بینا دارد، و خطر نابینایی مطلق می رود، اجرا می کردند . اقدام آقا، یک شروع برای تمدن طلایی نوین اسلامی است.
🔴رابرت مالی: آماده رفع تحریم‌هایی هستیم که برای بازگشت ما به برجام لازم است، اما رفع همه تحریم‌هایی را که دولت ترامپ اعمال کرد خواسته زیادی است! 🔹 وقتی برخی در داخل ابراز ذوق زدگی میکنند و برای پوشش بی دستاوردی شان مدام چراغ سبز میدهند باید هم طرف مقابل شروع کند به زیاده خواهی مجدد؛ آنچه آمریکایی ها باید برای بازگشت به برجام انجام دهند لغو (نه تعلیق) بالمرّه و واقعی (نه روی کاغذ) تمام تحریم هایی است که هم ترامپ بعد از خروجش از برجام وضع نموده و هم پیش از خروج آمریکا از برجام، اوباما وضع نموده و یا باوجود پایبندی ایران به تعهداتش و طبق برجام هیچ گاه لغو نشده است!
تحولات افغانستان ؟ در افغانستان چند کنشگر داخلی و بیرونی وجود دارد که در تحولات اخیر این کشور باید به آنها توجه کرد : ۱) دولت اشرف غنی این دولت که دنباله دولت حامد کرزای می باشد ارتباط وسیع با آمریکا داشته و وابستگی آن به آمریکا زیاد است تا جایی که اینروزها اشرف غنی در واشنگتن به دنبال التماس به آمریکاست که نیروهای اشغالگر خود را از افغانستان خارج نکند. ۲) داعش داعش این روزهای افغانستان، کپی طالبان آخر دهه ۷۰ شمسی است با همان ویژگیهای وحشیگری و تروریستی که جنایت های چند سال گذشته در افغانستان را انجام داده است و از آنجا که از منظر ایدئولوژیک تحمل پذیرش نظرات دیگر را که مشابه خود باشد، ندارد با طالبان درگیری‌های زیادی داشته و به شیوه‌های وحشیانه افراد زیادی از طالبان را کشته است. این گروه همچنان که در سوریه و عراق آلت دست آمریکا قرار داشت، در افغانستان نیز تحت مدیریت نهان آمریکا عمل می‌کند. ۳) طالبان طالبان امروز با اسلاف دهه ۷۰ شمسی خود در افغانستان تفاوت های زیادی کرده است و دو دشمن مشترک با ملت افغانستان دارد، یکی آمریکا و دیگری داعش. از این نظر طالبان تلاش زیادی دارد که به ایران نزدیک شود، لذا حساسیت‌های ایران را می داند و در این چند سال سعی کرده پالس‌های مثبتی به تهران بفرستد، البته بدنه این تفکر در مواجهه خود با هزاره های افغانستان می‌توانند با مرکزیت خود در رفتار تفاوت‌هایی داشته باشند که این هوشیاری شیعیان افغانستان را بیشتر طلب میکند. ۴) آمریکا بعد از ا اشغال فغانستان و دو تریلیون دلار هزینه بدون هیچ دستاوردی در حال ترک افغانستان می باشد اما تا جایی که بتواند بر ناامن کردن افغانستان و خصوصاً مرزهای غربی آن کشور خواهد افزود و در این میان از ظرفیت داعش استفاده خواهد کرد. ۵) پاکستان پاکستان با نخست وزیری عمران خان تا حد زیادی از اشتباهات دولت پرویز مشرف در حمایت از طالبان داعشی ۷۰ فاصله دارد ولی همچنان یکی از عناصر تاثیرگذار در تحولات افغانستان بوده که با همکاری ایران میتوان به ایجاد صلح پایدار در افغانستان امید بست. ۶) جمهوری اسلامی ایران ایران با توجه به مرزهای مشترک طولانی و قرابت های فرهنگی با این کشور و مهاجران فراوانی که از این کشور دارد طبیعی است که امنیت و ثبات افغانستان را مهم و جدی بداند از طرفی حضور آمریکا و ایجاد پایگاه نظامی در این کشور را خطری بالقوه برای ثبات و امنیت منطقه می دانند لذا طبیعی است که برای اخراج اشغالگران از این کشور و منکوب کردن داعش به عنوان عناصر مخل امنیت و ثبات منطقه کارهایی را که لازم بداند انجام دهد در پایان باید توجه داشت که اخبار این روزهای افغانستان تاحدی مخدوش است و تحولات این کشور متناسب با عملکرد بازیگران حاضر باید تحلیل شود. نباید دشمنی های بالفعل آمریکا و داعش که همزمان دشمن ملت افغانستان و ملت ایران هستند را از یاد برد.
202030_828336908.pdf
1.12M
🔹 👌این کتاب علاوه بر تحلیل فضای مجازی در دنیای امروز، بیانات رهبر فرزانه انقلاب در حوزه فضای مجازی و و راهکارهای معظم له برای مبارزه در را نیز شامل می شود که به تفکیک موضوعی دسته‌بندی شده است.
🟨 *مقایسه رفتار دو رهبر👇* * رضا شاه و *آیت‌الله خامنه‌ای ❇️ حادثه اول (اردیبهشت 1315شمسی)👇 یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای سلطنت طلب نقل کرده ک وقتی پل ورسک ساخته شد، از قول رضا شاه گزارش داده است: *رضاشاه به سواد‌کوه آمد، پس از بررسی چگونگی ساخت پل، فرمان داد تا سرمهندس اتریشی همراه با خانواده‌اش به زیر پل رفته و همان‌جا بمانند تا نخستین قطار از روی پل گذر کند و مهندس اتریشی هم چون از کار خود و گروهش مطمئن بود به این کار تن در داد و نخستین قطار از روی پل گذشت و پس از آن مهندسان اتریشی و آلمانی این پل زیبا را 70 سال تضمین کردند. ❇️حادثه دوم (تیرماه 1400شمسی) رهبر ایران آقای سید علی خامنه‌ای،با وجودی که از حدود دو ماه پیش در فهرست اولین گروه واجدین شرط تزریق آمپول کووید 19 بودند، ولی تا زمان صدور مجوز تزریق واکسن ساخت ایران کرونا از تزریق امتناع می‌کند، ایران مقتدر در زمانی به این فناوری دست پیدا می‌کند که با پشت سر گذاشتن کانادا،استرالیا و همه کشورهای اروپایی (به‌غیر از انگلیس) با کسب *رتبه ششمین جهان* را از آن خود کرده است. قبول ریسک و خطر تزریق آمپول ساخت یک کشور جهان سومی مانند ایران با هدف *تزریق روحیه امید* دانشمندان سازنده این واکسن و دیگر انواع واکسن کرونا و دیگر دانشمندان سایر عرصه های علمی کجا و گذاشتن یک مهندس خارجی زیر پل ورسک کجا؟! بدون تعصب *کدام رفتار* فخر و افتخار است؟ «یه جو انصاف»
⭕️ نه تنها چشم ها بلکه دست ها هم حرف می زنند . پراز اقتدار ، غرور ملی و غیرت ❤ ضعف و قدرت در دو قاب
🔴🔴 خبر به ظاهر ساده است؛ «رهبر معظم انقلاب واکسن ایرانی تزریق کرد». 🔸 این خبر ساده اما در نهان خود نکته‌ای دارد که باید در آن ژرف نگریست! واکسن ایرانی و سن مقام معظم رهبری را با هم در نظر بگیرید! 🔹ايشان می‌خواهد یک چیز به جامعه بگوید: باید پیشرفت کنیم تا قوی شویم! و این پیشرفت در گرو رشد علم است. 🔸 همانی که معمولا در گفتگوی با اهل دانش میگوید از کلام مولا علی: «العلم سلطان». علم سلطنت دارد. یعنی مایه قدرت می‌شود. علم، تولید ثروت به ارمغان می‌آورد. علم، تمدن ساز است. 🔺اما مهمترین مانع این پیشرفت، عدم باور به خود و البته مقهور غرب بودنمان است. در برابر تلاش برای خودباوری ما، اما کار «bbc»، «voa» «ایران اینترنشنال » و... این است که بگوید: ایرانی آفتابه هم نمی‌تواند بسازد. همان حرفی که در ۱۳۳۰ رزم آرا می‌گفت.
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 ✅ ادب مرد به ز دولت او‼️ 🔻 ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی. 🔹 زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد. 🔸 اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است. 🔺فقط باید مراقب نیروهای احساساتی بود که فضای تفاهم را به سمت فضای تقابل نکشانند.
✅⭕️توییت جالب عبدالله گنجی خطاب به تقلب مدارها‼️ اگر نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرای مردم بود در انتخابات 1400 به جای 48.8 درصد عدد مشارکت 51 درصد را اعلام میکرد در سال 1396 به جای عدد 50.7 درصد عدد 49.5 درصد اعلام می کرد تا دور دوم رود نفس لوامه آنان که کردند و نظام را به تقلب 13 میلیونی متهم کردند هنوز بیدار نشده ✍️ عبدالله گنجی 🇮🇷
🇮🇷🌸 🍀 🔴🌹محوریابی سخنرانی رهبر معظم انقلاب با مسئولان قوه قضائيه 🌺🌹🌹 🔻شهید بهشتی یک حق بزرگی بر گردن کشور و ملت دارند و آن پایه‌گذاری دادگستری اسلامی است. 🔹شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام (ره) بود و پرهیزگار هم بود، مرد مؤمن و متشرعی بود. 🔸 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه‌ این مردم بود، حماسه آفریدند. 🔹 منافقین امروز در همین کشورهای مدعی حقوق بشر آزادانه دارند رفت و آمد و زندگی میکنند. 🔸سند تحول قوه قضائیه به معنای واقعی کلمه عملیاتی است و شعاری و ظاهری نیست. همین سند را ملاک عمل قرار بدهید. 🔹بحث مبارزه با فساد در درون قوه که این هم خب شروع شد، کار بسیار خوبی است و جزو واجب‌ترین کارها و اولی‌ترین کارهای قوه‌ی قضاییه یکی‌اش این است. 🔸تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتفاقی افتاد. 🔹 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه‌ این مردم بود، حماسه آفریدند. 🔸 تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایده‌ای ندارد. این تلاش بیهوده است. 🔺 رادیوهای آمریکا، رادیوهای انگلیس، رادیوهای بعضی از کشورهای مرتجع و روسیاه به کار بیفتند تا مردم را از انتخابات دور کنند.
رهبر انقلاب: حرکت آقای رئیسی در دو سال اخیر در قوه قضائیه مصداق حرکت جهادی شبانه‌روزی بود 🔹لازم است یک خدا قوّتی به جناب آقای رئیسی عرض بکنیم. ایشان در این دو سال و چند ماهی که مسئولیت قوه‌ی قضائیه را داشتند حقاً زحمت کشیدند، تلاش کردند، کارهای خوبی انجام گرفت در این قوه و حرکت جناب آقای رئیسی در قوه‌ی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛[یعنی]حرکت جهادی، حرکت جهادی؛ یعنی جدی، شبانه‌روزی، پرتلاش، پرانگیزه، یک حرکت این‌جوری بود بحمداللّه. 🔹آثار خوبی هم داشت و مهمترین اثر این حرکت همین بود که امید مردم به قوه‌ی قضائیه را زنده کرد، احیاء کرد، مردم را به قوه‌ی قضائیه خوش بین کرد. 🔹ما شکایتهای مردم را از دستگاههای مختلف دریافت میکنیم، خیلی تفاوت هست بین آن قبل از این دو سال و اندی با بعد از این دو سال و اندی در نظرات مردم. خیلی تفاوت هست. امید و اطمینان به قوه را زنده کرد. 🔹این سرمایه‌ی اجتماعی است، این اعتماد مردم به دستگاههای فعال در جمهوری اسلامی یک سرمایه‌ی بزرگ اجتماعی است.
هدایت شده از معیار
۴۰۵.docx
13.3K
🇮🇷🌸 🍀 🌀 💢 موضوع: تحولات افغانستان 🍃🌻🍃 ✅ ویژه هادیان و سخنرانان 🆔https://sapp.ir/meyar.pb 🆔eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
💢 یادداشت_کوتاه ❌ شکست خود را توجیه نکنید‼️ ✍️ قاسم حبیب زاده 🍃🌻🍃 🔻افراد در جایگاه های مختلف و با زبان‌های متفاوت و با قیافه‌ای به‌ظاهر دلسوزانه مدام از پیام ۵۰ درصدی می‌گویند که در انتخابات شرکت نکردند. البته حتما بخشی از این افراد از سر دلسوزی صادقانه سخن می‌گویند اما در زمینی بازی می‌کنند که مغرضان آن را طراحی کردند. 🔸بدخواهانی که همه تلاش خود را برای مایوس سازی مردم جهت شرکت در انتخابات کردند، اما صف‌های طولانی انتخابات در ابتدا و انتهای ساعات رأی‌گیری ایجاد شد به آن‌ها فهماند که پروژه تحریم انتخابات شکست خورده‌است. 🔹ما معتقدیم که کش دادن چنین مباحثی بعد از پیروزی شیرین ملت، وجاهتی ندارد، اما نمی‌توان در مقابل سم‌پاشی کسانی که زبان به طعنه باز کرده و با پررویی تمام پیروزی ملت را ناکامی جلوه می‌دهند سکوت کرد، لذا ناگزیر از بازنمایی شکست بانیان پروژه تحریم هستیم. 🔺در این انتخابات شکست بوق‌های تبلیغاتی آمریکا، انگلیس و عربستان، شکست جریانی که به دنبال پایمال کردن عزت ملت ایران بودند و بنای کرنش مقابل سلطه‌گران داشته‌اند و شکست افراد خودشیفته‌ای که در قامت مرتد سیاسی دم از عدم شرکت در انتخابات زدند، بر همگان آشکار گشت و مهملاتی که این روزها طرح می‌کنند نشان از عمق شکست آن‌ها در پروژه 💢 یادداشت_کوتاه ❌ شکست خود را توجیه نکنید‼️ ✍️ قاسم حبیب زاده 🍃🌻🍃 🔻افراد در جایگاه های مختلف و با زبان‌های متفاوت و با قیافه‌ای به‌ظاهر دلسوزانه مدام از پیام ۵۰ درصدی می‌گویند که در انتخابات شرکت نکردند. البته حتما بخشی از این افراد از سر دلسوزی صادقانه سخن می‌گویند اما در زمینی بازی می‌کنند که مغرضان آن را طراحی کردند. 🔸بدخواهانی که همه تلاش خود را برای مایوس سازی مردم جهت شرکت در انتخابات کردند، اما صف‌های طولانی انتخابات در ابتدا و انتهای ساعات رأی‌گیری ایجاد شد به آن‌ها فهماند که پروژه تحریم انتخابات شکست خورده‌است. 🔹ما معتقدیم که کش دادن چنین مباحثی بعد از پیروزی شیرین ملت، وجاهتی ندارد، اما نمی‌توان در مقابل سم‌پاشی کسانی که زبان به طعنه باز کرده و با پررویی تمام پیروزی ملت را ناکامی جلوه می‌دهند سکوت کرد، لذا ناگزیر از بازنمایی شکست بانیان پروژه تحریم هستیم. 🔺در این انتخابات شکست بوق‌های تبلیغاتی آمریکا، انگلیس و عربستان، شکست جریانی که به دنبال پایمال کردن عزت ملت ایران بودند و بنای کرنش مقابل سلطه‌گران داشته‌اند و شکست افراد خودشیفته‌ای که در قامت مرتد سیاسی دم از عدم شرکت در انتخابات زدند، بر همگان آشکار گشت و مهملاتی که این روزها طرح می‌کنند نشان از عمق شکست آن‌ها در پروژه تحریم انتخابات دارد.
✅ پیروزی در میانه هجمه ها 🔻شاید برخی افراد گمان برند که مگر مشارکت قریب به ۵۰ درصدی افتخار دارد که آن را حماسه بنامیم؟ افرادی که چنین تردیدی را مطرح می‌کنند دو دسته هستند، دسته‌اول افرادی هستند که تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات به کار بردند و در محافل خود از مشارکت زیر ۳۰ درصد مردم سخن می‌گفتند، افرادی که با استفاده از رسانه‌های بیگانه و فضای مجازی و یا با جمع کردن جمع معدودی مقابل منزل خود و اقدامات دیگری از قبیل خسته کردن مردم با معطلی آن‌ها در صبح رأی‌گیری همه تلاش خود را برای مایوس کردن مردم به کار بردند. 🔸اما دسته دوم افرادی هستند که تحت تاثیر القائات دسته‌اول قرار می‌گیرند. طبیعی است افراد فوق به شکست خود اعتراف نکرده و کاهش مشارکت ۲۴ درصدی نسبت‌به انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۶ را به‌منزله پیروزی خود قلمداد نمایند و با تکیه‌کلام این‌که بیش‌از ۵۰ درصد در انتخابات شرکت نکردند، این امر را به منزله‌ی شکست نظام در انتخابات مطرح نمایند. 🔹درحالی‌که اگر کاهشی بوده، ۲۴ درصد است که قریب به 10 ‌درصد آن ناظر به نگرانی از کرونا بوده و یکی دو درصد هم به‌خاطر تعلل‌های شروع رای گیری و تقریباً ۱۲ درصد باقیمانده هم سرخورده از وعده‌های سر خرمنی بوده که دولت فعلی در ۴ سال قبل داد و به آن‌ها عمل نکرد و فشار معیشتی بر مردم وارد کرد. 🔺 البته احراز صلاحیت‌ها و این‌که بخشی از جامعه از عدم احراز صلاحیت نامزد خود ناراضی بودند در میزان آرای باطله و درصدی از عدم مشارکت سهیم بوده‌است لذا نگاه واقع‌بینانه به انتخابات همان است که بگوییم در شرایط عادی انتخابات فوق قریب به ۶۰ درصد است که مقام معظم رهبری به آن اشاره فرمودند. 🆔https://rubika.ir/meyar_pb
*🔴رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.* 🔺حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند. 🔸متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم 🔹جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژه‌ای دامت تأییداته 🔹اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافته‌اند، با تشکر فراوان از خدمات ارزنده‌ی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامه‌ی افتخارآمیزی که در پایه‌گذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشته‌اند، جناب‌عالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربه‌ی گرانبها و شناخت عمیق و سابقه‌ی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوه‌ی قضائیه منصوب میکنم. 🔹انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزه‌ی قاطع با فساد. 🔹و ثانیاً: ادامه‌ی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه. 🔹و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی. 🔹و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری. 🔹و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف. 🔹و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است. 🔹توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته. و السلام علیکم و رحمةالله سیّدعلی خامنه‌ای ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
هدایت شده از قاسم روانبخش
اقدام جالب رئیسی برای معرفی مدیران دولت 🔹رئیس‌جمهور منتخب، سامانه‌ای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد. در این سامانه از همه مردم دعوت شده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی می‌شناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند. 🔸این سامانه با آدرس yaran.raisi.ir/managers در دسترس عموم قرار گرفته است. @Farsna - fna.ir/2g3h7
دوستان محترم کانال های ثامن با سلام🌺🌺🌺 شاید در سطح وزرا نیاز به اطلاع دقیق کارشناسی باشد اما با توجه به مشکلات عدیده استان ازجمله فقر وبیکاری و...؛درصورت شناخت افراد خبره ودلسوز برای استان؛ حتما وارد سامانه رئیسی شوید ومعرفی فرمایید. یاعلی🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هزار بار هم ببینیم ، باز کم است... ✍درس_اخلاق زیبای پیرمرد رزمنده برای این روزهای مسئولان جمهوری اسلامی! # اخلاص # ایثار رمز پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: الگوی اخلاق انتخاباتی! ✍️ فتح‌الله پریشان 🍃🌻🍃 🔻 انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌ جمهوری اسلامی ایران با همه فرازوفرودها، زشتی‌ها و زیبایی‌ها و قوت‌ها و ضعف‌هایش برگزار شد. این انتخابات از منظرهای گوناگونی ارزش مطالعاتی و البته آسیب‌شناسی دارد. یکی از وجوه مهم آسیب‌شناختی انتخابات 1400، بررسی و مطالعه «اخلاق انتخاباتی و حکمرانی» نامزدهای آن است. دراین‌بین مطالعه موردی سیره و سلوک انتخاباتی و تبلیغاتی رئیس‌جمهور منتخب– البته هم در انتخابات سال 96 و هم در سال 1400- واجد سنت‌ها و نشانگانی است که می‌توان آن را برآمده از «اخلاق حکمرانی اسلامی» و نشانه‌ای از تحول در رویکردهای معاصر زمامداری نامید و در دنیای آلوده به بی‌اخلاقی‌های فردی و اجتماعی، به‌ویژه در ساحت قدرت و سیاست، این الگو را سرِ دست گرفت و به‌مثابه معیار «اخلاق انتخاباتی» در منظر مردم و افکار عمومی داخلی و خارجی قرار داد و از احزاب و گروه‌های سیاسی و نامزدهای انتخاباتی خواست که این سلوک سیاسی را سرمشق خود قرار دهند. 🔸نکات تحلیلی: 🔹1- ارزیابی‌های مراکز افکارسنجی‌ انتخاباتی نشان می‌دهد که آقای رئیسی بیشترین تلاش را در مراعات مرزهای اخلاقی، سیاسی، امنیتی و حتی قضایی به ثبت رسانده است. این نمره زمانی ارزش بیشتری پیدا می‌کند که بدانیم وی به‌عنوان رئیس قوه قضائیه کشور می‌توانست به دلیل دسترسی به آمار و ارقام زیادی از تخلفات منسوبان برخی از رقبای خود در سال 1396 و 1400، رقبای خود را با چالش جدی مواجه نماید؛ اما از موقعیتش سوء‌استفاده نکرد. 🔸2- به نظر مردم، سید ابراهیم رئیسی با رعایت مرزهای اخلاق و ایمان، با رأیی مناسب و عاری از هرگونه شائبه و شبهه سکان مدیریت عرصه سیاسی کشور را به دست گرفت تا به جنگ فساد و ناکارآمدی برود. 🔹3- مضاف بر رعایت اخلاق اسلامی در سلوک فردی، نکته حائز اهمیت دیگر در رفتارشناسی آقای رئیسی، توصیه دیگر نامزدها به رعایت اخلاق و اصول اسلامی و انسانی بود. درواقع او نمی‌خواست برنده میدان انتخابات به هر قیمتی باشد و این، انتظار زیادی از نامزدهای هر نوع انتخاباتی در آینده از سوی مردم نیست، به‌ویژه از کسانی که به لباس روحانیت مفتخرند! 🔺 نکته راهبردی: این رفتارهای ستودنی، پس از انتخابات و پیروزی، با دعوت از رقبای دیروز برای اخذ توصیه‌ها و پیشنهادات و برنامه‌های آن‌ها برای اداره بهتر امور کشور در شرایط امروز به اوج خود رسیده و الگویی تازه از زمامداری و حکمرانی اسلامی را به نمایش گذاشته است. تکمیل این روند با چینش کابینه‌ای کارآمد، متخصص و متعهد خواهد بود تا امید مردم به گره‌گشایی از مشکلات افزایش یابد.