✅ الیوم، یوم المرحمه !
👈 اکنون که علی رغم موانع حضور، مشارکت گسترده مردم و انتخاب آگاهانه آنها سناریوها و توطئههای بدخواهان ملت را خنثی کرده، بجاست که از این فرصت برای تعمیق وحدت و انسجام ملی بهره ببریم.
بی تردید رئیسجمهور منتخب خادم همه ملت است چه آنهایی که رای دادند و چه آنهایی که رای ندادند، لذا از این فرصت باید برای ترمیم سرمایه اجتماعی نظام بهره برد و هرگونه بدگویی و نفرت پراکنی و تمسخر سایر نامزدها و وعدههای آنها که توهین به سلایق سیاسی دیگران محسوب میشود، ممنوع است .
و دقیقاً فرق یک انقلابی با یک اصلاحطلب و اصولگرا در همین نکته نهفته است که فرد انقلابی ملت را پیروز این انتخابات می داند و از هر گونه خودنمایی و خودبرتربینی در مقابل ملت و کش دادن فضای رقابت خودداری کرده و به جای آن فضای رفاقت را جایگزین میکند.
🇮🇷🌸
🍀
#یادداشت_کوتاه
✅ خطای محاسباتی دشمنان انقلاب از رفتار انقلابی ملت بزرگ ایران
🔻انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نشان داد که دشمنان انقلاب هنوز هم درک صحیحی از رفتار ملت ایران در حمایت از نظام مثل سال های حیات پربرکت انقلابمان را نداشته و ندارند، چرا که همیشه در تحلیلشان نسبت به رفتار ملت ایران در دفاع از نظام دچار خطای محاسباتی بوده و این خطاهای محاسباتی را ما از اول انقلاب شاهد هستیم.
🔸 در این دور از انتخابات هم از ماهها پیش بدخواهان انقلاب باردیگر براساس جریان تحریف، تحریم و جنگ نرم، محاسبات غلطی از واکنش مردم نسبت به مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور داشتند.
🔹آنها طبق محاسبات غلط خود به این نتیجه رسیده بودند که مردم ایران با توجه به مشکلات معیشتی که حاصل توطئه آنها و بی تدبیری عده ای از مدیران غرب گرا که با نگاه به خارج مسبب این مشکلات هستند به صحنه نخواهند آمد.
🔸 ولی مردم ولایی و با بصیرت کشورمان بارها نشان دادند که در همراهی با ولایت، انقلاب و بصیرت سیاسی از خیلی از سیاسیون و خواص جلوتر هستند لذا حماسه آفریدند و نشان دادند که دشمنان انقلاب در رفتارشناسی آنها بار دیگر دچار خطای محاسباتی شده است.
🔺پس؛ اعتماد به جوانان طبق بیانیه گام دوم انقلاب و بهره گیری از توانمندیهای داخلی و ظرفیتهای عظیم خدادادی این کشور و تعامل سازنده توام با حفظ عزت ملی با خارج میتواند ما را در راه رسیدن به هدف نهایی انقلابمان یعنی ساخت تمدن نوین اسلامی و بستر سازی برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) یاری کند.
🇮🇷🌸
⛔️ موضوع: انتخابات ۱۴۰۰ و امداد الهی ‼️
🔻مشارکت نزدیک ۵۰ درصدی مردم ایران و رای به جریان انقلابی، با همه موانع ذیل، فقط با امداد و #نصرت_الهی، قابل تبیین است. چرا که دقیقا صحنه جنگ احزاب، تکرار شده بود. دشمنان و عوامل ذیل در تلاش بود که مشارکت را به حداقل برسانند.
1⃣ فشار اقتصادی به مردم توسط دولت روحانی‼️
2⃣ تشکیل کمپین های تحریم انتخابات توسط جریان های معاند و غیر انقلابی(غربگرایان، جریان احمدی نژاد و...)
3⃣ هجمههای هماهنگ و ناجوانمردانه به آیتالله رئیسی (منتخب مردم) در داخل و خارج از طریق شبکه های اجتماعی خارجی.
4⃣ اخلال (عمدی یا سهوی) در سیستم های احراز هویت و سیستم الکترونیکی شوراها که انتظار طولانی را تشکیل داده بود.
5⃣ بیماری کرونا نیز یکی دیگر از عوامل موثر درکاهش مشارکت بود.
🔺با همه موانع فوق، به فضل الهی مشارکت، مقبول و دشمن شکن توسط مردم رقم خورد.
🍀
🇮🇷🌸
بعضی از هموطنان در خارج از کشور آبروداری کردند وپای صندوق رای رفتند.توهین ها را شنیدند و...اما عده ای در ایران نان خوردند ونمکدان شکستند.☝️
🔴 درسآموزی از انتخابات
🔹چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔹انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند. ۱)اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا ۲)ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی ۳)جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت ۴)همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم ۵)گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده ۶)شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر ۷) اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
🔹در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند. سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود. انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است. انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای صفای قلب زارم🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی با شن «فاطمه عبادی» با موضوع زیارت امام رضا (ع) و شعر صابر خراسانی
ادب پیروزی‼️
🔻 از عادات ناپسند جناحین معروف سیاسی در گذشته این بوده است که هنگام پیروزی سرمست از شادکامی شده و برای رقیب خود خط و نشان میکشیدند و با کلید واژه "پیام این انتخابات" در صدد قلع و قمع مسئولان سابق بر میآمدند، در حالی که جریان انقلابی تنها پیامی که از این انتخابات دریافت می کند خدمت و نوکری مردم است، فارغ از هر گرایش سیاسی یا فرهنگی آنها.
🔹 سخنان رئیسجمهور منتخب که گفت: شرط ادامه کار مسئولان فعلی قبول داشتن من نیست بلکه حفظ کرامت مردم و خدمت رسانی به آنهاست، از همین نگاه ناشی میشود.
🔺 لذا افراد دیگر جریان انقلابی باید مراقب باشند و از این خط و مشی عدول نکنند و صرفاً برای حل مشکلات مردم عمل کنند و سرمایه اجتماعی نظام را که در هشت سال گذشته آسیب جدی دیده، ترمیم نمایند.
🛑🛑رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا میزنند🌺🌺🌺🌺
🔹رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران: حضرت آیتالله خامنهای از همان ابتدای بحران کرونا مشکلی برای انجام واکسیناسیون نداشتند، ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد.
🔹زمانیکه واکسیناسیون هموطنان در بازهی سنی بالای ۸۰ سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند. نوبت نخست واکسن ایرانی برکت در حالی از سوی رهبر انقلاب مورد استفاده قرار خواهد گرفت که مرحلهی اول واکسیناسیون هموطنان ۸۰ سال به بالا در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از طریق واردات واکسن خارجی انجام شده است.
@Farsna
⭕️سیاست خارجی دولت رئیسی⭕️
🔻برگزاری اولین نشست خبری آیت الله رئیسی، رئیس جمهور منتخب یکبار دیگر توجه افکار عمومی را به سیاست خارجی دولت آینده معطوف کرد. زیرا در این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای خارجی و داخلی برگزار شد، یکی از مهمترین محورهایی که رسانهها به آن توجه داشتند، سیاست خارجی دولت آینده بود.
1⃣ سیاست خارجی دولت آینده دارای یک جامعیت است. همانطور که خود آقای رئیسی نیز اعلام کرد، سیاست خارجی دولت از برجام شروع نخواهد شد و به برجام نیز ختم نخواهد شد و سیاست خارجی بر خلاف 8 سال گذشته صرفا متکی بر برجام نخواهد بود و ملت و کشور را معطل آن نخواهد کرد.
2⃣ توسعه روابط تجاری با همسایگان و کشورهای مستقل، اولویت سیاست خارجی ایران در دولت آینده است. بر این اساس سیاست خارجی با محور قرار دادن توسعه روابط تجاری باید برای مردم آورده اقتصادی داشته باشد، نه آنکه برهم زننده ثبات و آرامش اقتصادی کشور باشد.
3. دولت جدید ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی هر یک از کشورها جهان از جمله کشورهای همسایه را باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد تا بتواند رهگشای دولت در عرصه توسعه تجارت باشد.
4. توانمندی های داخلی کشور مورد تاکید دولت قرار میگیرد و در صدد است که اقتصاد را صرفا به مسائل سیاست خارجی گره نزند هر چند به دنبال آن است که سیاست خارجی را در خدمت اقتصاد کشور قرار دهد.
5. عزم و اراده دولت آینده در تحقق و تضمین منافع ملی است و نه تنها مسائل منطقهای و موشکی قابل مذاکره نیست، بلکه دولت رئیسی با جدیت راهبردهای مهم نظام در تمام حوزه ها را برای تامین منافع ملی و منافع مردم ایران دنبال خواهد کرد.
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ مرتد سیاسی‼️
🍃🌻🍃
🔻 اکنون که در آستانه نوسازی جدی قوهمجریه هستیم و امید برون رفت از وضعیت نابسامان معیشتی و اصلاح وضع مدیریتی در جامعه ایجاد شده، حاشیه سازیهای جدید سیاسی از سوی دو جبهه فتنه و انحراف شدت گرفته که عمده جهت گیری آنها به سمت مقام معظم رهبری است.
🔹در این میان برخی افرادی که تمام نام و نشان خود را مدیون انقلاب بوده و از مسیر ساختار نظام اسلامی برای خود سرمایه ای در افکار عمومی اندوخته اند با شدت بیشتری علیه نظام اسلامی موضع گیری کرده و رندانه در بطن مواضع خود (که بانام و بینام منتشر میکنند) مقام معظم رهبری را هدف قرار میدهند.
🔺 این افراد که مرتد سیاسی هستند، نمی توانند پایههای مستحکم نظام را دچار آسیب کنند، اما در مسیر انحرافی خود باعث تشویش اذهان عمومی شده و به فضای خدمت و امید به آینده آسیب میزنند، لذا ضروری است از بازنشر مطالب بی سند و تنش زای آنها جداً پرهیز شود.
#روشنگری
#مرتد_سیاسی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🌺کار فوق العاده زیبا🌺، استراتژیک🌺، هنرمندانه🌺، خوش پیام🌺، مقتدرانه 🌺و سرشار از محبت🌺 آقا را باید به پدری تشبیه کرد که در مسابقات جهانی تیراندازی وقتی نوبت تیرانداختن پسرش می شود، خودش سیب را روی سرش میگذارد. تا هم به پسرش قوت قلب بدهد. هم بگوید من تو را تا چه میزان قبول دارم. هم به رقبا بفهماند که چقدر به ضرب دست فرزندانش ایمان دارد.
ویل دورانت در تاریخ تمدن میگوید:
در دوره طلایی تمدن اسلامی (قرن سه و چهار هجری) اطباء اسلامی آب سیاه را بدون دلهره و نگرانی، و با موفقیت حتی برای بیمارانی که تنها یک چشم داشتند جراحی میکردند.
یعنی چنان تبحری در دانش پزشکی داشتندکه عمل دشوار و حساس آب مروارید را برای بیماری که تنها یک چشم بینا دارد، و خطر نابینایی مطلق می رود، اجرا می کردند .
اقدام آقا، یک شروع برای تمدن طلایی نوین اسلامی است.
🔴رابرت مالی: آماده رفع تحریمهایی هستیم که برای بازگشت ما به برجام لازم است، اما رفع همه تحریمهایی را که دولت ترامپ اعمال کرد خواسته زیادی است!
🔹 وقتی برخی در داخل ابراز ذوق زدگی میکنند و برای پوشش بی دستاوردی شان مدام چراغ سبز میدهند باید هم طرف مقابل شروع کند به زیاده خواهی مجدد؛ آنچه آمریکایی ها باید برای بازگشت به برجام انجام دهند لغو (نه تعلیق) بالمرّه و واقعی (نه روی کاغذ) تمام تحریم هایی است که هم ترامپ بعد از خروجش از برجام وضع نموده و هم پیش از خروج آمریکا از برجام، اوباما وضع نموده و یا باوجود پایبندی ایران به تعهداتش و طبق برجام هیچ گاه لغو نشده است!
تحولات افغانستان ؟
در افغانستان چند کنشگر داخلی و بیرونی وجود دارد که در تحولات اخیر این کشور باید به آنها توجه کرد :
۱) دولت اشرف غنی
این دولت که دنباله دولت حامد کرزای می باشد ارتباط وسیع با آمریکا داشته و وابستگی آن به آمریکا زیاد است تا جایی که اینروزها اشرف غنی در واشنگتن به دنبال التماس به آمریکاست که نیروهای اشغالگر خود را از افغانستان خارج نکند.
۲) داعش
داعش این روزهای افغانستان، کپی طالبان آخر دهه ۷۰ شمسی است با همان ویژگیهای وحشیگری و تروریستی که جنایت های چند سال گذشته در افغانستان را انجام داده است و از آنجا که از منظر ایدئولوژیک تحمل پذیرش نظرات دیگر را که مشابه خود باشد، ندارد با طالبان درگیریهای زیادی داشته و به شیوههای وحشیانه افراد زیادی از طالبان را کشته است. این گروه همچنان که در سوریه و عراق آلت دست آمریکا قرار داشت، در افغانستان نیز تحت مدیریت نهان آمریکا عمل میکند.
۳) طالبان
طالبان امروز با اسلاف دهه ۷۰ شمسی خود در افغانستان تفاوت های زیادی کرده است و دو دشمن مشترک با ملت افغانستان دارد، یکی آمریکا و دیگری داعش.
از این نظر طالبان تلاش زیادی دارد که به ایران نزدیک شود، لذا حساسیتهای ایران را می داند و در این چند سال سعی کرده پالسهای مثبتی به تهران بفرستد، البته بدنه این تفکر در مواجهه خود با هزاره های افغانستان میتوانند با مرکزیت خود در رفتار تفاوتهایی داشته باشند که این هوشیاری شیعیان افغانستان را بیشتر طلب میکند.
۴) آمریکا بعد از ا اشغال فغانستان و دو تریلیون دلار هزینه بدون هیچ دستاوردی در حال ترک افغانستان می باشد اما تا جایی که بتواند بر ناامن کردن افغانستان و خصوصاً مرزهای غربی آن کشور خواهد افزود و در این میان از ظرفیت داعش استفاده خواهد کرد.
۵) پاکستان
پاکستان با نخست وزیری عمران خان تا حد زیادی از اشتباهات دولت پرویز مشرف در حمایت از طالبان داعشی ۷۰ فاصله دارد ولی همچنان یکی از عناصر تاثیرگذار در تحولات افغانستان بوده که با همکاری ایران میتوان به ایجاد صلح پایدار در افغانستان امید بست.
۶) جمهوری اسلامی ایران
ایران با توجه به مرزهای مشترک طولانی و قرابت های فرهنگی با این کشور و مهاجران فراوانی که از این کشور دارد طبیعی است که امنیت و ثبات افغانستان را مهم و جدی بداند از طرفی حضور آمریکا و ایجاد پایگاه نظامی در این کشور را خطری بالقوه برای ثبات و امنیت منطقه می دانند لذا طبیعی است که برای اخراج اشغالگران از این کشور و منکوب کردن داعش به عنوان عناصر مخل امنیت و ثبات منطقه کارهایی را که لازم بداند انجام دهد
در پایان باید توجه داشت که اخبار این روزهای افغانستان تاحدی مخدوش است و تحولات این کشور متناسب با عملکرد بازیگران حاضر باید تحلیل شود. نباید دشمنی های بالفعل آمریکا و داعش که همزمان دشمن ملت افغانستان و ملت ایران هستند را از یاد برد.
202030_828336908.pdf
1.12M
🔹 #کتاب
#فضایمجازی_از_نگاه_امامخامنهای
👌این کتاب علاوه بر تحلیل فضای مجازی در دنیای امروز، بیانات رهبر فرزانه انقلاب در حوزه فضای مجازی و #جنگ_نرم و راهکارهای معظم له برای مبارزه در #جبهه_مجازی را نیز شامل می شود که به تفکیک موضوعی دستهبندی شده است.
#فضای_مجازی
#جنگ_نرم
#جهاد_تبیینی
🟨 *مقایسه رفتار دو رهبر👇*
* رضا شاه
و
*آیتالله خامنهای
❇️ حادثه اول
(اردیبهشت 1315شمسی)👇
یکی از شبکههای ماهوارهای سلطنت طلب نقل کرده ک وقتی پل ورسک ساخته شد،
از قول رضا شاه گزارش داده است:
*رضاشاه به سوادکوه آمد، پس از بررسی چگونگی ساخت پل، فرمان داد تا سرمهندس اتریشی همراه با خانوادهاش به زیر پل رفته و همانجا بمانند تا نخستین قطار از روی پل گذر کند و مهندس اتریشی هم چون از کار خود و گروهش مطمئن بود به این کار تن در داد و نخستین قطار از روی پل گذشت و پس از آن مهندسان اتریشی و آلمانی این پل زیبا را 70 سال تضمین کردند.
❇️حادثه دوم
(تیرماه 1400شمسی)
رهبر ایران آقای سید علی خامنهای،با وجودی که از حدود دو ماه پیش در فهرست اولین گروه واجدین شرط تزریق آمپول کووید 19 بودند، ولی تا زمان صدور مجوز تزریق واکسن ساخت ایران کرونا از تزریق امتناع میکند،
ایران مقتدر در زمانی به این فناوری دست پیدا میکند که با پشت سر گذاشتن کانادا،استرالیا و همه کشورهای اروپایی (بهغیر از انگلیس) با کسب *رتبه ششمین جهان* را از آن خود کرده است.
قبول ریسک و خطر تزریق آمپول ساخت یک کشور جهان سومی مانند ایران با هدف *تزریق روحیه امید* دانشمندان سازنده این واکسن و دیگر انواع واکسن کرونا و دیگر دانشمندان سایر عرصه های علمی کجا
و گذاشتن یک مهندس خارجی زیر پل ورسک کجا؟!
بدون تعصب
*کدام رفتار*
فخر و افتخار است؟
«یه جو انصاف»
⭕️ نه تنها چشم ها بلکه دست ها هم حرف می زنند .
پراز اقتدار ، غرور ملی و غیرت ❤
#واکسن_ایرانی
#باافتخار_ایرانی
ضعف و قدرت در دو قاب
🔴🔴 خبر به ظاهر ساده است؛ «رهبر معظم انقلاب واکسن ایرانی تزریق کرد».
🔸 این خبر ساده اما در نهان خود نکتهای دارد که باید در آن ژرف نگریست! واکسن ایرانی و سن مقام معظم رهبری را با هم در نظر بگیرید!
🔹ايشان میخواهد یک چیز به جامعه بگوید: باید پیشرفت کنیم تا قوی شویم! و این پیشرفت در گرو رشد علم است.
🔸 همانی که معمولا در گفتگوی با اهل دانش میگوید از کلام مولا علی: «العلم سلطان». علم سلطنت دارد. یعنی مایه قدرت میشود. علم، تولید ثروت به ارمغان میآورد. علم، تمدن ساز است.
🔺اما مهمترین مانع این پیشرفت، عدم باور به خود و البته مقهور غرب بودنمان است. در برابر تلاش برای خودباوری ما، اما کار «bbc»، «voa» «ایران اینترنشنال » و... این است که بگوید: ایرانی آفتابه هم نمیتواند بسازد. همان حرفی که در ۱۳۳۰ رزم آرا میگفت.
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
✅ ادب مرد به ز دولت او‼️
🔻 ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔹 زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸 اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔺فقط باید مراقب نیروهای احساساتی بود که فضای تفاهم را به سمت فضای تقابل نکشانند.
✅⭕️توییت جالب عبدالله گنجی خطاب به تقلب مدارها‼️
اگر نظام جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرای مردم بود در انتخابات 1400 به جای 48.8 درصد عدد مشارکت 51 درصد را اعلام میکرد
در سال 1396 به جای عدد 50.7 درصد عدد 49.5 درصد اعلام می کرد تا دور دوم رود
نفس لوامه آنان که #طراحی_تقلب کردند و نظام را به تقلب 13 میلیونی متهم کردند هنوز بیدار نشده
✍️ عبدالله گنجی
🇮🇷
🇮🇷🌸
🍀
🔴🌹محوریابی سخنرانی رهبر معظم انقلاب با مسئولان قوه قضائيه 🌺🌹🌹
🔻شهید بهشتی یک حق بزرگی بر گردن کشور و ملت دارند و آن پایهگذاری دادگستری اسلامی است.
🔹شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام (ره) بود و پرهیزگار هم بود، مرد مؤمن و متشرعی بود.
🔸 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
🔹 منافقین امروز در همین کشورهای مدعی حقوق بشر آزادانه دارند رفت و آمد و زندگی میکنند.
🔸سند تحول قوه قضائیه به معنای واقعی کلمه عملیاتی است و شعاری و ظاهری نیست. همین سند را ملاک عمل قرار بدهید.
🔹بحث مبارزه با فساد در درون قوه که این هم خب شروع شد، کار بسیار خوبی است و جزو واجبترین کارها و اولیترین کارهای قوهی قضاییه یکیاش این است.
🔸تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتفاقی افتاد.
🔹 این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
🔸 تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است.
🔺 رادیوهای آمریکا، رادیوهای انگلیس، رادیوهای بعضی از کشورهای مرتجع و روسیاه به کار بیفتند تا مردم را از انتخابات دور کنند.
رهبر انقلاب: حرکت آقای رئیسی در دو سال اخیر در قوه قضائیه مصداق حرکت جهادی شبانهروزی بود
🔹لازم است یک خدا قوّتی به جناب آقای رئیسی عرض بکنیم. ایشان در این دو سال و چند ماهی که مسئولیت قوهی قضائیه را داشتند حقاً زحمت کشیدند، تلاش کردند، کارهای خوبی انجام گرفت در این قوه و حرکت جناب آقای رئیسی در قوهی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛[یعنی]حرکت جهادی، حرکت جهادی؛ یعنی جدی، شبانهروزی، پرتلاش، پرانگیزه، یک حرکت اینجوری بود بحمداللّه.
🔹آثار خوبی هم داشت و مهمترین اثر این حرکت همین بود که امید مردم به قوهی قضائیه را زنده کرد، احیاء کرد، مردم را به قوهی قضائیه خوش بین کرد.
🔹ما شکایتهای مردم را از دستگاههای مختلف دریافت میکنیم، خیلی تفاوت هست بین آن قبل از این دو سال و اندی با بعد از این دو سال و اندی در نظرات مردم. خیلی تفاوت هست. امید و اطمینان به قوه را زنده کرد.
🔹این سرمایهی اجتماعی است، این اعتماد مردم به دستگاههای فعال در جمهوری اسلامی یک سرمایهی بزرگ اجتماعی است.