جبهه مقاومت شاخه ای کوچک از درخت زیتون بود که زیر پای سربازهای غاصب و ظالم تکه تکه شده بود و بر روی زمین افتاده بود و بنظر می رسید نور امیدی نیست ...
تا اینکه بارقه ای تابید..
پرچم را ابتدائا امام خمینی (ره) برداشت و کم کم آن را به دست مردانی سپرد. مردانی که در عمق طوفان بودند اما خم نشدند و نرم نرم ریشه دواندند تا ریشه های درخت مقاومت به خاک نفوذ کند و عمیق و عمیق تر شده و درخت پربار مقاومت به ثمر بنشیند.
در کتاب اویس خمینی با زندگی یکی از این مردان آشنا می شویم و گوشه ای از ریشه های پیدایش جنبش شیعیان یمن به ما نشان داده و با برخی دیدگاهها و مواضع شهید حسین الحوثی (برادر رهبر شیعیان یمن)آشنا خواهیم شد.
کتاب در دو بخش و به قلم حجت الاسلام حمیدرضا غریب رضا و در ۱۳۶ صفحه نگاشته شده .
اگر میخواهید کتاب جبهه مقاومت را از بر شوید؛ با خواندن این اثر بر فصل شجاعان یمن مسلط خواهید شد.
#مقاومت
#یمن
#اویس_خمینی
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقصدِ نامعلوم
✅داستان این است که آدم ها راه بیایند...
✍استاد صفایی حائری
#مربی
#تربیت_انسان
#تربیت_و_فطرت
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
📍نکات مهم یک مصاحبه
🔹حدود یک هفته پیش و در واپسین روزهای دولت کنونی آمریکا، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در گفتوگوی مفصلی با «اندیشکده شورای روابط خارجی» موضوعات مهم و متنوع آمریکا در حوزه سیاست خارجی را مورد توجه قرار داد و به پرسشهایی در این باره پاسخ داد؛ از چین و روسیه، جنگ غزه و سوریه گرفته تا ایران.
آنچه وی در باره ایران گفت، حاوی نکات مهم و قابل توجهی است که نباید از دیدها پنهان بماند.در این یادداشت تلاش می کنم به برخی از این نکات اشاره کنم.
🔹نخست، اعتراف صریح بلینکن به تلاش آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. وی در این گفتوگو به صراحت میگوید:《به نظر من اگر به بیست سال گذشته نگاه کنیم، آزمایشهای ما در تغییر رژیم، دقیقاً موفقیتهای چشمگیری نداشتهاند.》
اینکه چرا بلینکن تلاشهای چهل و پنج ساله آمریکا برای براندازی را به بیست سال گذشته محدود میکند برایم روشن نیست ولی اینکه به این صراحت به حداقل بیست سال آن اعتراف می کند، جالب و قابل توجه است.
🔹دوم، در همین جمله بلینکن یک اعتراف دیگر هم نهفته است و آن شکست در این تلاش بیست ساله است که میکوشد با عبارت موفقیت چشمگیر نداشتن، قدری این شکست را رقیق نماید.
همینجا حداقل دو سؤال بسیار مهم و قابل بحث و مطالعه وجود دارد؛ سؤال اول اینکه، این تلاشها دقیقا چه بوده است؟ و سؤال دوم، چرا آمریکا در این تلاشها موفق نبوده و شکست خورده است؟( در ادامه با استناد به صحبتهای بلینکن دو پاسخ به این سؤال خواهم داد)
🔹سومین نکتهای که در اظهارات بلینکن قابل توجه است، اعتراف صریح به آماده سازی عدهای در داخل کشور برای همراهی با آمریکا و ایفای نقش در جهت هدف این کشور یعنی براندازی است.
《آنچه ما در زمانهای مختلف تلاش کردهایم این است که تا حد امکان، مردم داخل ایران را که آیندهای متفاوت برای کشور خود میخواهند، توانمندتر کنیم - تا بتوانند ارتباط برقرار کنند، بایستند و برای این کار منابعی داشته باشند.》
همینجا باید اشاره کنم که طبق برخی شواهد و قرائن و بر اساس تأکید بلینکن در همین مصاحبه به ادامه این رویکرد، آمریکایی ها مجددأ در حال آماده سازی مزدوران و پیاده نظام خود در داخل ایران هستند تا یکبار دیگر براندازی را آزمایش کنند! و معلوم است که هیچ نظام عاقلی اجازه چنین حرکت سازماندهی شدهای را به مزدوران بیگانه نمی دهد و به نظر می رسد اشاره اخیر رهبر حکیم انقلاب پاسخ به همین گزافه گویی بلینکن بود.
《 یک عنصر آمریکایی از مسئولین آمریکایی، جزو گزافهگوییهایش یکی این است که میگوید: «هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم»؛ مجموع حرفش این است؛ به این تصریح نمیکند امّا حرفش این است؛ در لفّافه بیان میکند امّا کاملاً روشن است که این را دارد میگوید. احمقها بوی کباب شنیدهاند! نکتهی اوّل اینکه ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد.》
🔹چهارمین نکتهای که در این یادداشت به اظهارات بلینکن اشاره میکنم، لو دادن و اعتراف به یکی از مهمترین دلایل شکست آمریکا در طرحهای براندازی خود در ایران است.
《 اما من اولین کسی هستم که اذعان میکنم این کار ( تغییر رژیم ) از بیرون واقعاً دشوار است.
از دیدگاه من و طبق تجربهی خودم، فکر میکنم این کار از بیرون سخت است و شما ناگزیر با عواقب ناخواسته و اثرات درجه دوم و سوم مواجه میشوید که باید در مورد آنها بسیار مراقب باشید... من در مورد تلاش برای مهندسی هر چیزی از
بیرون بسیار محتاط هستم».
دشوار بودن تغییر رژیم از بیرون یا مهندسی از بیرون در کنار نکات دیگری که وزیر امور خارجه آمریکا در این مصاحبه مطرح می کند مانند نداشتن روابط دیپلماتیک، پردهبرداری از خساراتی است که آمریکا از نداشتن سفارت در ایران متحمل شده است!
به عبارت دیگر، نداشتن سفارت در ایران،دست آمریکاییها را برای طراحی فتنه ها و توطئههای بیشتر یا دقیقتر اجرا کردن فتنههایشان بسته است و این آن ضربه سختتر به آمریکا یا به تعبیر امام راحل(ره) انقلاب دومی است که در جریان تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاد. مکانی که مبتنی بر مستندات کتاب خواندنی " ایستگاه خیابان روزولت" فقط محل جمعآوری اطلاعات نبوده بلکه مکانی یا پوششی برای طراحی و اقدام هم بوده است!
🔹ادامه یادداشت در مطلب بعدی 👇
📍نکات مهم یک مصاحبه
🔸ادامه یادداشت
🔹پنجمین و آخرین نکتهای که در این یادداشت به آن میپردازم اعتراف مهم دیگر بلینکن است در باره پایگاه مردمی نظام که یکی از مهمترین دلایل شکست توطئهها و برنامههای براندازی دولتمردان آمریکا نیز بوده است.
《 آنطور که من میبینم، فکر میکنم ایران بسیار چند تکه است و افکار مختلفی در آنجا وجود دارد... یک بخش بسیار محافظهکار در ایران وجود دارد که از نظر تعداد قابل توجه است و به رژیم وفادار مانده است.»
آری پشتوانه مردمی نظام که برخی آنرا " هسته سخت " نظام میخوانند، پایگاه و پشتوانه ایست گسترده و عظیم، به لحاظ سلایق و ذائقه سیاسی و فکری متنوع و در عین حال با ایمان و انگیزه بالا، گوش بفرمان رهبر و آماده فداکاری در لحظههای سخت.
در مجموع اظهارات شفاف و بیپرده وزیر امور خارجه دولت بایدن در روزهای پایانی کارش، اعترافات خوبی است برای شناخت آمریکا و توطئههایش به عنوان دشمن اصلی ملت ایران و شیطان بزرگ
🖌مهدی فضائلی
#مقاومت
#شیطان_بزرگ
#ایران
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
💥تفکر تشکیلاتی
🔸تعداد نفرات هر تیپ، گردان، گروهان و دسته را نوشت. با توپ و تانک غنیمتی هم گردان زرهی درست کرد. ده - دوازده تا گردان شد و بیست تا تیپ. میگفت: «برای تازه واردهای جنگ هم جزوهی آموزشی میخواهیم. نیروها باید تشکیلاتی فکر کنند. بسیجیهایی که بر میگردند شهر باید گروهان و گردان هر مسجد را درست کنند، اعزام مجددها هم باید برگردند به یگانهای خودشان، مثل مسافری که برمیگردد به خانهاش. این طوری سازمان رزم درست و حسابی داریم.»
#اسوه_های_تشکیلاتی
#شهید_حسن_باقری
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
✅ *کار بر پایه ی اعتماد*
وقتی از اعتماد در تیم صحبت میکنیم در واقع به چهارچوب و زیرساختی اشاره میکنیم که بنای تیم روی آن ساخته میشود.
اگر در تیمی کار کنید که در آن اعتماد وجود ندارد. باید بدانید که حرکت در این فضا درست مثل حرکت در میدان مین است! قبل از اینکه قدمی از قدم بردارید باید یک مین را خنثی کنید. حالا می توانید سرعت حرکت خود در میدان مین را با فضایی مقایسه کنید که اعتماد وجود دارد. یادتان باشد که جاده اعتماد، مسیری صاف، مسطح و آماده برای شتاب گرفتن است.
پس مداوما به خود یادآوری کنید که اعتماد شاه کلید روابط انسانی است و برای اعتماد سازی در گروه و بین اعضا تلاش کنید و در این راه توان خود را روی صد بگذارید و حداکثر توان و قدرت خود را به کار بگیرید.
برای کمک به شما در ذیل بیست نکته برای ساخت مجموعه ای که روابطشان بر پایه اعتمادسازی شکل گرفته؛ آورده شده:
🔸صداقت و شفافیت: اطلاعات را باز و صادقانه به اشتراک بگذارید.
🔸 پذیرش اشتباه: اشتباهات، به عنوان فرصتی برای یادگیری و بهبود دیده شوند.
🔸 تعهد به تحقق اهداف: برنامهها و اهداف را با دقت تعیین کنید و به تعهدات خود عمل کنید.
🔸 احترام به نظرات دیگران: نظرات همه اعضای تیم ارزشمند هستند و باید مورد احترام قرار گیرند.
🔸 تشویق و قدردانی از اعضا: تشویق اعضای تیم به انجام خوب کار میتواند اعتماد را تقویت کند.
🔸 گوش دادن فعال: به نظرات و نگرانیهای افراد گوش سپرده و به آنها پاسخ دهید.
🔸 توسعه مهارتها: فرصتهای آموزشی را برای ارتقاء مهارتهای افراد فراهم کنید.
🔸 اعتماد به تصمیمات تیمی: تصمیمات گروهی را ترویج کنید تا اعضا احساس مسئولیت و تعهد کنند.
🔸 توجه به تعادل کار و زندگی: از اعضای تیم حمایت کنید تا تعادل بین زندگی شخصی و حرفهای داشته باشند.
🔸 فراهم کردن فضای باز برای ایدهپردازی: افراد را ترغیب کنید تا نظرات خود را بیان کنند و ایدههای خلاقانه داشته باشند.
🔸 پذیرش تنوع: تنوع فردی و فرهنگی را در تیم قدردانی کنید.
🔸 رعایت حقوق افراد: اطمینان حاصل کنید که حقوق مادی و غیرمادی افراد به درستی رعایت میشود.
🔸 قراردادن هدف مشترک: تیم را به سوی هدف مشترک هدایت کنید و توجه به اهمیت هر عضو در دستیابی به آن داشته باشید.
🔸 مدیریت تعارض: با راهحلهای سازنده برخورد کنید و به گفتوگوهای مثبت تشویق کنید.
🔸 تقسیم مسئولیتها: مسئولیتها را به شکل مناسب تقسیم کنید و افراد را در زمینههایی که قوی هستند، حمایت کنید.
🔸 ارائه بازخورد صادقانه و صریح: بازخورد بسیار مهم است و باید به شکل سازنده و مثبت ارائه شود.
🔸 توجه به احساسات: به احساسات اعضا احترام بگذارید و به آنها حمایت کنید.
🔸 مشارکت در تصمیمات: افراد را در فرآیند تصمیمگیری شرکت دهید تا احساس ارتباط و مشارکت داشته باشند.
🔸 مدیریت زمان مناسب: از اعضای تیم خواسته نشود بیش از حد زمان کار کنند و به زمانشان برای استراحت و تجدید انرژی احترام بگذارید.
🔸 ترویج نوآوری: افراد را تشویق کنید که ایدههای خود را به اشتراک بگذارند و در پیشبرد اهداف تیم مشارکت کنند
#مهارتی
#اعتماد_سازی
#مربی
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرصتی_دوباره
🌱خوب است که از این فرصت استفاده کنیم برای اینکه توجه کنیم به *لزوم تلاش در هر مرحله ای که هستیم و به هر کاری که مشغول هستیم.*
✍بیانات مقام معظم رهبری
#ماه_رجب
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله | ایتا
تأثیر محتوا بر نتیجهٔ تربیت
🔹اگر محتوا فاسد شد، طبعاً تربیت منحرف میشود و شخص با تلاش و مجاهدت خود راه خود را دور میکند و خود را به بیراهه میبرد. حال، این شخص اگر از تمام اهل عالم فداکارتر و برای هدفش از همه باگذشتتر و برای رسیدن به هدف از همه مدبرتر و مدیرتر باشد، چون هدف را غلط انتخاب کرده همهٔ مزایای او به همان شدت برای انسانیت عیب و منفی و مضر خواهد بود.
🔹همانطور که مَرکب هرچه کاملتر و سریعالسیرتر و مطمئنتر باشد، وقتی راکب راه خطا رفت، دامنهٔ خسارات و تلفاتش وسیعتر میشود و میزان صدمات آن افزوده میگردد، وقتی معلومات غربی و برخلاف واقع همراه با اطلاعاتی غلط بود، هدف به غلط انتخاب میشود و طبعاً جهت تربیت را منحرف خواهد کرد.
#تربیت_اسلامی
#مربی
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله | ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽#ببینیم
🔹به مناسبت سالروز طرح استعماری کشف حجاب توسط رضا خان؛ بیانات مقام معظم رهبری درباره این دوران را می شنویم.
#مقاومت_زن_ایرانی
#دوران_سیاه
#رضاخان
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
چطور برای مجموعه و تشکیلاتمون، تیم و گروه بسازیم ؟
۵ تکنیک مهم که مدیران و رهبران و مربیان مجموعه و تشکلها اگر توجه نکنند، با مشکل جدی مواجه میشوند.
وقتی با شیوه های مختلف افراد رو جذب کردید
باید:
۱_خوب و دقیق نقاط قوت و ضعف افراددر مجموعه رو بشناسید.
۲_روابط بین اعضا و افراد مجموعه رو درست تعریف کنید و در جهت تقویت هرچه بیشتر تعامل بین اعضا حرکت کنید، هرچقدر اعضا باهم هماهنگ تر باشند، سرعت رشد اعضا و تشکیلات هم بالاتر خواهد بود .
۳_ اعتماد بین افراد و اعتماد نسبت به هدف برای افراد ایجاد کنید .
۴_عامل بحران و استرس و چالشها رو شناسایی کنید و براش خوب تدبیر کنید، ومحیط رو هرچه بیشتر برای مجموعه و مخاطب امن کنید .
۵_وقتی افراد رو شناسایی کردید، متناسب با شناختی که دارید، حتما براشون نقش تعریف کنید.
#جذب_در_تشکیلات
#تیم_سازی
#مهارتی
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
✅و تو چه می کنی؟!
🔹موقعيتها مهم نيست، عكس العملى كه نشان مىدهى و موضعى كه مىگيرى، نشان دهنده عمق تو، ظرفيت تو، ايمان تو، صدق تو، كذب و نفاق و سطحى بودن توست و تو تا ندانى كه چه هستى و در كجايى، نمىتوانى با خودت كار كنى و جلوتر بيايى!
✍استاد صفایی حائری
📚 کتاب صراط
#بایسته_مربی
#تربیت
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلو برادر؛ داستان سفر است. سفری از میانمار و نیجریه تا نیوزلند و آمریکای لاتین..
قصه ی پر غصه ای است از رنجی که مسلمانان می کشند تا افتخار مسلمانی را داشته باشند. در این راه فرقی نمی کند که کدام سوی جهان باشی اگر بخواهی در دنیای به ظاهر آزاد در برابر پروردگارت تسلیم شوی باید خودت را آماده کنی تا بت سرمایه داری مقابلت قد علم کند تا صدای شکستن استخوان هایت را بشنود...
مولف آقای حامد اشتری در این مجموعه بخشی از زندگی و زمانه مسلمانان جهان را در قالب داستان و در ۱۳۶ صفحه قاب گرفته و ما را با لحظاتی از رنج مقدسی که آنان می کشند؛ همراه میکند.
#مقاومت
#معرفی_کتاب
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
🔻 نکات مهم سخنرانی امروز مقام معظم رهبری
🔸ایران دوران پهلوی قلعه مستحکم منافع آمریکایی بود. از دل این قلعه انقلاب بیرون آمد و جوشید. و آمریکایی نفهمیدن، فریب خوردن، خواب ماندن، وا ماندن و غافل شدن. خطای محاسباتی آمریکا یعنی این. بعد از آن هم تا امروز در طول این چند دهه آمریکایی ها غالبا در مورد مسائل ایران دچار خطا شدند و اشتباه کردن. مخاطب این حرف من بیشتر کسانی هستن که مرعوب سیاست های آمریکان.
🔸 کار نرمافزاری دشمن، فاصلهانداختن بین واقعیت و تصور افکار عمومی است.امروز کار اساسی و مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، پاره کردن پردهی توهم اقتدار دشمن است؛ نگذارید تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند
🔸کار نرمافزاری عبارت است از دروغپردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور افکار عمومی؛ شما رو به قوت میروید، او تبلیغ میکند که شما دارید ضعیف میشوید. خودش دارد ضعیف میشود، تبلیغ میکند که دارد قوی میشود. شما تهدیدناپذیر میشوید، او میگوید: «من با تهدید شما را از بین میبرم.» تبلیغات این است. یک عدهای هم تحت تاثیر قرار میگیرند.
🔸 امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعالان فضای مجازی ما، کار اساسی این است که پردهی توهم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند. این کاری است که آن روز قمیها کردند.
🔸برخی که میگویند چرا ایران با اروپاییها مذاکره میکند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست
آمریکا اینجا را تملک کرده بود ولی از کف و قبضه او بیرون کشیده شد؛ لذا کینه او نسبت به کشور و انقلاب کینه شتری است! و به این آسانیها دستبردار نیست. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند.
🔸وقتی در سیاست ها مثلا اقتصاد گفته میشه رشد ۸ درصدی، بعضی ها حرف هایی می زنند که انگار ممکن نیست. اما در نمایشگاه اقتصادی، فعالان گفتن و رییس جمهور محترم حرف اون ها را تکرار کرد که گفتن ما رشد ۸ درصدی را می توانیم محقق کنیم. بدون احتیاج به خارج. بنابراین ما در همه زمینه ها باید امیدوار باشیم منتهی امیدواری بدون تلاش معنی نداره. امیدوار باشیم و تلاش کنیم. امیدوار باشیم و به لوازم پیشرفت عمل کنیم. امیدوار باشیم و بدانیم چه میخواهیم و دنبال چی هستیم و چگونه دنبال اون حرکت کنیم.
🔸آن کسانی که در مسائل فرهنگی، اقتصادی در مسئله ارز، تورم، تولید، در مسئله حجاب و غیره تصمیم می گیرن ملاحظه خواسته ی آمریکا، مواضع آمریکا، مواضع صهیونیست ها نکنند. ملاحظه منافع کشور رو بکنن.
🔸یکی از خواسته های استکبار به طور کلی از جمله در راس استکبار دولت آمریکا یکی از خواسته هاشون از مسئولان همه ی کشورها از جمله مسئولان جمهوری اسلامی که وقتی راجع به مسائل گوناگون کشور فکر میکنن طراحی میکنن نقشه کشی میکنن یه نگاهی هم به منافع آمریکا داشته باشن. ملاحظه ی آمریکا رو هم بکنن این رو خب مستقیم که ارتباطی نداریم از طرق مختلف این رو به مسئولان ما تفهیم میکنن در سالهای متمادی ما نمونه های متعددش رو دیدیم...این یکی از خواسته های آمریکاس و این تهدید مردم سالاری است. اگر مسئولان کشور ما در هر دوره ای به این توقع بیجا گوش فرا بدن مردم سالاری کشور رو، جمهوریت کشور رو تهدید کردن. بخاطراینکه مردم به ما رای دادن، مارو سرکار آوردن، برای اینکه واسه منافع اونا کار کنیم نه اینکه منافع آمریکا مدنظر قرار دهیم.
🔸مقاومت زنده است و باید زنده بماند و باید روزبروز قویتر بشود و ما از مقاومت حمایت میکنیم...از هر نقطهای که در مقابل حرکت خباثتآلود رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند و مقاومت کنند ما از آنها حمایت میکنیم.
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا
🔎کدام هستیم؟!
🔅در تشکیلاتمان ما می توانیم راهگشا و کاشف ایده های جدید باشیم یا خلاقیت اعضا را ذبح کنیم! مهم نیست که ایده ای قابلیت اجرا دارد یا ندارد مهم این است کلامی را به کار ببرید که واکنش منفی و نا امیدی ایده دهنده را در پی نداشته باشد..
کلمات و واژه ها می توانند نوری باشند برای رشد گیاه خلاقیت یا چاقوی تیزی برای ذبح آن..
✅مهم این است که شما کدام را انتخاب می کنید
#مهارت
#فن_بیان
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله | ایتا
#فرمانده_یا_مربی
شاید کمتر کسی در ایران باشد که با نام یا عکس شهید احمد کاظمی آشنا نباشد. حتی اگر او را با شجاعت و بزرگیش نشناسی، مگر می شود او با دلتنگی های که حاج قاسم برایش می کرد ناشناخته بماند؟! فرمانده ای که هم مدیر و مدبر بود و هم در طول زندگیش مربی وار زیست و چنان با متربیانش خو گرفته بود که حتی شکستگی دست و سرماخوردگی دیگری را متوجه و جویای احوالاتشان میشد.
بر آن شدیم تا ویژگی های اخلاقی این مربی شجاع را از دید حاج قاسم و به مناسبت سالگرد شهادتشددوباره بنگریم...
تدبیر
یکی از مشخصههای بارز احمد زیرکی بود؛ حالا به معنای درست آن «تدبیر» بود. منتظر نبود که در قرارگاه بگویند، خط حد لشکرت چه میشود. احمد خط حدی را برایش اصرار میکرد که پیروزی و شکستش کمتر به گردن کسی بیفتد.
دوراندیشی
ویژگی دیگر دوراندیشی احمد بود. این دوراندیشی در اواخر جنگ و بعد از جنگ بیشتر آشکار شد. احمد از مدیریت بهرهگیری و برای این موضوع دوراندیشی میکرد. یعنی وقتی که در نیروی هوائی بود، احساس میکرد که ما حتماً روزی درگیر چنین وضعیتی میشویم، یک جائی درگیر جنگی میشویم، فراتر از جنگ ایران و عراق. شما وقتی نیروی هوائی میروید، میبینید که احمد نوع توجهاش به سیستم موشکی سپاه بود. کسی که سیستم قدرت دفاعی را تکان داد، احمد بود.
فرصت جوئی
یکی دیگر از خصوصیات احمد، استفاده از فرصت در بعد تاکتیکی و در بعد راهبرد بود. در بعد تاکتیکی وقتی که به دشمن میزد، متوقف نمیشد، تا نقطهای که باید نتیجه گرفت. همه عملیاتهایش را نگاه کنید، همین را میبینید، مگر جائی بالاجبار متوقف شده، هرجا راه باز بوده فشار آورده تا نقطهای که نقطه اتکاء عمل بوده برسد احمد فرصتها را از نظر زمانی محدود میدانست، چه در تاکتیک و چه در راهبرد، مثل کسی که وقت ندارد، اینطوری به موضوع نگاه میکرد.
انضباط
خصوصیت دیگر، انضباط احمد بود. شما نگاه کنید به نیروی هوائی، میبینید برای همهچیز انضباط را تعریف کرده است. هرجا که میروی آرایش دارد. شما در نیروی هوائی یک جای مخروبه پیدا نمیکنید. در پادگانی که حضور مییافت، به آن انضباط میداد، ولو اینکه یک ساختمان قدیمی و مخروبه بود، اما به آن ساختار و سازمان میداد و این کار را میکرد.
ادب
ادب احمد فوقالعاده بود و این ادب احمد به نظر من شاهکلید همهچیز بود و به خیلی چیزها رشد داد.
رازنگهداری
ما تا این روزی که احمد شهید شد، نمیدانستیم که احمد اینقدر مجروح شده، والله یکبار احمد نگفت که ترکش به سرم خورده، به صورتم خورده، یکبار نیامد بگوید که مجروح شدم.
و البته این متن تنها گوشه ای از خصلت های سرداری است که به تنهایی یک قله بود...
#شهید_کاظمی
#مربی
#ویژگیها
📌 فانوس و راه در شبکههای اجتماعی:
🌐 بله ایتا