💡انیمیشن فریج
🔦سریال پرطرفدار فریج (۲۰۰۶م)، در ۴۵ قسمت پانزده دقیقهای، به لهجه خلیجی، در ژانر کمدی و به کارگردانی ( محمد سعید حارب) اولین سریال پویانمایی سه بعدی خاور میانه است که استودیوی لمترا به همکاری شرکت UTV Toons آن را تولید کرده و هزینه تولید هر قسمت آن، تقریبا ۱۳۰ هزار دلار است و تولید آن همچنان ادامه دارد.
🔦(فریج) ماجراهای چهار پیرزن است که در خانه قدیمی خود در وسط شهر دبی، مشکلات را با شیوه خودشان و در جلسات قهوه خوران حل میکنند. این سریال، خانوادگی است و همه اعضای خانواده را دور هم جمع میکند؛ عاری از خشونت بوده، غنی از فرهنگ بومی، اشعار و ضرب المثل است.
🔦معیار زیباییشناسی مادی و مبتنی بر نژاد آنگلوساکسون درباره جنس مونث در پویانماییهای غربی، لاغری کمر، قد بلند، چشم درشت و رنگی، مژه بلند، لب برجسته، لباسهای تنگ و نیمه عریان، رفتارهای تلویحاً جنسی و ... است.
🔦همه این معیارهای صرفا دنیوی، کودکان سایر نژادها را در خصوص ظاهر دگرگون خویش دچار سرخوردگی میکند و نژاد اروپایی را مانند نیمه خدایان جلوهگر میسازد و آنها را به بلوغ زودرس جنسی نزدیک مینماید، ولی این مادربزرگهای چاق و کوتاه که لبریز از شور زندگی و زیبایی عقلی و باطنی و معنوی هستند، الگوهای مناسبی برای جایگزینی نمونههای غربی به شمار میروند.
📚دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۱۰۱ و ۱۰۲
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡کارخانه رویا پردازی هالیوود
🔦کارخانه رویاپردازی هالیوود، افکار انحرافی و مادی خویش را در قالبهای شبه یهودی و شبه مسیحی و شبه معنویتهای شرقی، ولی مدرن شدهای چون قهرمان پردازیهای خیره کننده ماروِل و دی.سی.کابالیسمِ حقیقتنما، عرفانهای نوپدید جذاب، آخرالزمان گرایی پر حادثه، ملودرامهای سکولار و گاه ضد اخلاقی، خشونتهای رقیق شده برای کودکان، جادوگرایی معجزهوار و سایر شگردهای اغوا و پروپاگاندا به کار گرفته است.
🔦چنانچه مؤمنان و متدینان دلسوز جهان، برای خدا قیام نکنند و آثاری زیباتر و کیفیتر و پرتیراژ را به جهانیان ارائه ندهند، ذهن جوانان از اغوای یاران باطل به واسطه انیمیشنهای پر زرق و برق و جلوههای ویژه رایانهای، پر خواهد شد و خیال پلک فرزندان و نوجوانانمان از افق خیال اعلی، به عالم توهم ادنی درخواهد غلتید.
🔦آن روز است که آرمان های انسانی و میراث الهیمان به یغما خواهد رفت و نسل جدیدمان در طبیعتگراییهای شبه دینی و اوهام شیطانی و توهمات بشری و الگوهای غربزده و مقلدانه غرق خواهد شد و در سبک زندگی مادی آمریکایی، به ورطه تباهی و خلسه نارسیستی پست مدرنیسم کور، گرفتار خواهد شد.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۱۹
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔻روش تحلیل و نقد انیمیشن
🎤محمد حسین فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
استاد محمدحسین فرجنژاد
🔻روش تحلیل و نقد انیمیشن 🎤محمد حسین فرج نژاد 🆔 eitaa.com/farajnezhad110 🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔸در رسانهها به صورت کلی دو مدل روش تحلیل داریم: روش تحلیل کمی، روش تحلیل کیفی.
🔸در روش تحقیقات کمی که مبتنی بر اثبات گرایی یا خرد گراییِ انتقادی راست است، پارادایمِ پوزیتیویستی بر روش تحلیل کمی حاکم است .
🔸 از فرمول نمونه گیریِ تصادفی استفاده میشود. در واقع پژوهشگر در تحقیق خود از سه روش پوزیتیویسمِ اثبات گرا، تایید گرا و یا ابتال گرا استفاده میکند.
🔸 لذا با استفاده از روشهای کمی که در کتابهای روش تحلیل رسانهای هم ذکر شده به نتایج خوبی دست مییابند که کارآیی هم دارد. اما نه کارآییِ کامل.
🔸در روشهای تحلیل کیفی فیلمهای شاخص یا فیلمهایی که ذیلِ جریان خاص ساخته میشوند ( مثلا جریان فمینیستی) را انتخاب میکنید و با تحلیلِ مثلا دو فیلم جدی در این جریان به تحلیلهای کیفی میرسید که ارزش بسیار جدی دارد و میتوانید تحلیلهای بعدیتان را هم روی اینها سوار کنید.
🔸تعداد روشهای تحلیل کیفی بسیار زیاد است. کسانی که علاقه دارند در این زمینه اطلاعات کسب کنند، میتوانند به کتاب «دین در سینمای شرق و غرب» مراجعه کنند.
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
✳️#مصاحبه_صوتی
🔻بازتاب چهره
شهید حاج #قاسم_سلیمانی در رسانه
💠دکتر محمد حسین فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
استاد محمدحسین فرجنژاد
✳️#مصاحبه_صوتی 🔻بازتاب چهره شهید حاج #قاسم_سلیمانی در رسانه 💠دکتر محمد حسین فرج نژاد 🆔 eitaa.com
دکتر فرج نژاد.mp3
22.3M
🔻بازتاب چهره
شهید حاج #قاسم_سلیمانی در رسانه
💠دکتر محمد حسین فرج نژاد
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡برخی از راهکار های استراتژیک برای آینده انیمیشن انقلاب اسلامی
🔦راهکارهای اولیه مقابله با سلطه تفکر غربی بر انیمیشن و سینمای دینی، باید با تربیت کارگردانان آغاز شود تا آگاهانه یا ناآگاهانه، اندیشههای انسانگرایانه و سکولار را به مخاطبان القا نکنند.
🔦قسمتی از وظایف در عرصه انیمیشن سازی در ایران:
1)تکنیک و فرم در کنار محتوا و تاکتیک، میتواند موسسات انیمیشن سازی ما را به راهبردهای جمهوری اسلامی نزدیکتر کند.
2)باید در تحلیل مسائل سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور، جامع نگر بود و برای تولیدات به روز، نیاز سنجی کرد.
3)توجه به میراث غنی دینی _ سنتی که برای تولید انیمیشن لازم است.
4)به تولیدات صهیونیستی هالیوود و بررسی ابعاد استراتژیک سینمای غرب و استکبار جهانی توجه کرد.
5)سبک زندگی دینی را در مقابل سبک زندگی غربی به نمایش گذاشت و الگوهای متناسب با نگاه دینی را معرفی کرد.
6)با تولید آثاری در تعمیق باور به متعلقات ایمان، به سینمای الهی در مقابل سینمای الحادی بازگشت.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۱۲۵ و ۱۲۶
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
39.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| جریان شناسی سینمای آمریکا (1)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡سهامداران اصلی شرکت سونی
🔦سه شرکتی که بیشترین سهام سونی را در اختیار دارند، یهودی هستند. (سی.تی.بانک) بیشترین سهام این شرکت را دارد، ولی خود نیز زیر مجموعه شرکت مادر (سی.تی.گروپ) است. سهامداران اصلی سی.تی.گروپ، دو شرکت بزرگ مالی یهودی آمریکایی (ونگارد) و (جی.پی.مورگان) هستند.
🔦سهامداران دوم این شرکت، موسسهای به ظاهر ژاپنی است، اما بررسیها نشان میدهد که شرکتهای هلدینگ و موسسات مالی و اعتباری که سهام آن را خریدهاند، چه از نظر حقوقی و چه حقیقی، متعلق به چند یهودی سرمایهدار آمریکایی و ... هستند. از دیگر سهامداران این موسسه، شرکت Resona Holdings, Inc است.
🔦سومین سهامدار سونی، بانک (جی.پی.مورگان) به مدیریت صهیونیستهاست. میزان دارایی این شرکت در سال ۲۰۱۱، ۲۲۶۵ تریلیون دلار بود. جیکوب فرنکل، مدیر عامل این بانک، دانش آموخته دانشگاه اورشلیم است و به دلیل خدماتی که به صهیونیستها ارائه داده است، برنده جایزه (اسرائیل پرایز) در روز استقلال این رژیم شده است. او همچنین یک دوره، کاندیدای ریاست بانک مرکزی اسرائیل بوده است.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۷۷
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
استاد محمدحسین فرجنژاد
🎥 #ببینید| جریان شناسی سینمای آمریکا (1) 🗓 12 مهر 1397 🆔 eitaa.com/farajnezhad110 🆔 aparat.com/Far
27.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| جریان شناسی سینمای آمریکا (2)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
✅روز معلم از هر چیز بالاتر، یادگاری های استاد عشق است که در خاطراتم خودنمایی میکند. معلمی که هنوز هم که هنوز است داغِ شهادت او، دلمان را ناآرام میکند.
یادش بخیر...
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡انیمیشن سینمایی بلال
🔦فیلم (بلال) از بوته نقد اسلامی میانهرو هم، ناسره بیرون میآید. این فیلم اگر چه جامهای اسلامی بر تن دارد، اما هیچ اشارهای به دین اسلام ندارد.
🔦بلال برای بردگی به سرزمینی فرستاده میشود که دین جدیدی در آن ظهور کرده است و آنجا برای آزادی خود میجنگند، اما مگر ممکن است شرح حال یکی از بزرگترین صحابه پیامبر اکرم(ص) را بدون ذکر نام بیان کرد؟
🔦مگر ممکن است سرگذشت اولین موذن اسلام را بدون نواهای اسلامی و قرائت قرآن و صدای اذان بازگو کرد؟ بلال که به کثرت عبادت مشهور است، در فیلم حتی یک رکعت نماز نمیخواند و در تمام طول فیلم، انگیزهاش برای آزادی، یادآوری سخنان مادرش در این باره است، نه آیات و احادیث اسلامی!
🔦بلال به علت شدت علاقهاش به رسول الله (ص) پس از رحلت ایشان هرگز نتوانست اذان بگوید؛ زیرا با رسیدن به جمله (أشهد أنَّ محمداً رسول الله) اشک امانش نمیداد، اما در این فیلم، هیچ ارتباطی با پیامبر ندارد.
🔦این مسئله مثل این است که فیلمی از زندگی فوتبالیست مشهوری ساخته شود، اما سخنی از بازی فوتبال او بیان نشود. بنابراین، (نبرد بردهای برای آزادی) در صحنهای که چیدمان تاریخی صدر اسلام را دارد، به نمایش درمیآید.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۹۶ و ۹۷
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad