*آگهی استخدام در آستان قدس رضوی*
🔸آستان قدس رضوی از میان متقاضیان واجد شرایط (مرد و زن)، پس از کسب موفقیت در آزمون کتبی، مصاحبه و طی مراحل گزینش به صورت قرارداد خرید خدمت آزمایشی استخدام میکند.
🔸مهلت ثبتنام: ۵ تا ۱۵ آذر/ برگزاری آزمون: ۲ دی
💢 جزییات + دفترچه راهنمای آزمون:
https://shenasname.ir/?p=47971
#نماز_شب
💠 کربلایی احمد تهرانی (ره) :
🔸یکی از علّتهایی که ما توفیق سحرخیزی نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا گوشهایمان صدای مَلَک منادی را که همهی اولیاء الله را بیدار میکند نمیشود....
🔸این است که روح و قلب ما به خاطر دو مسأله سنگین میشود...و به وقت سحر نمیتواند برخیزد و به ملاقات یار پر بزندو لذّت عبادت را نمیچشد:
🔸 یکی از آن دو عامل ، لغو و لهو و زیاد حرف زدن است؛ و دیگری که خیلی انسان را سنگین میکند، غیبت کردن است. من عیناً دیدم که غیبت روز ، توفیق سحرخیزی را از انسان سلب میکند.
📖 پندهای آسمانی ، ص ۱۸۸
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
#شبتون مهدوی
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ دستاوردهای زنان در ۴۳ سال نظام جمهوری اسلامی
🔻 زنان ایرانی در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی، پیشرفتهای فراوانی داشته به طوری که محو کامل شکاف جنسیتی در تحصیلات مقدماتی و عالی، سهم ۳۴ درصدی زنان عضو هیئت علمی دانشگاه و بسترسازی برای فعالیت ۹۵۰۰ مولف زن، بخشی از این دستاوردهاست.
🔻 با افزایش شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال، آنها سهمی گسترده از تخصصهای گوناگون را بر عهده دارند و ۲۵ درصد مدیران عالی، میانی و پایه دولت هم زن هستند.
🔻 از دیگر مولفههای حضور زنان در عرصههای سیاسی و اجتماعی ایران میتوان به افزایش ۱۶ برابری تعداد نمایندگان زن در مجلس کنونی نسبت به دوره نخست اشاره کرد.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | در عصر کریمی ها، شما امبولو باش‼️
🍃🌹🍃
🔻گل سوئیس مقابل کامرون را بریل امبولو شماره ۷ سوئیسی ها زد که خودش متولد کامرون است. برای همین بعد از گل هیچ خوشحالی ای نکرد و دستانش را به احترام کشورش بالا برد.
🔺در عصری که علی کریمی ها، سام رجبی ها و ... لگد زیر وطن زده و با شوراندن مردم بدنبال دلارهای سعودی و یهودی و آمریکایی هستند شما امبولو باش.
✅ فروختن وطن به دلار بن سلمان نمی ارزد.
✍ یعقوب ربیعی
#برای_ایران | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🔰 راهکار کلیدی برای افزایش هوش اجتماعی بچهها
🔻 در نسل جدید EQ یا هوش اجتماعی پایین است. یکی از علل اصلی بالا بودن هوش اجتماعی، تعداد فرزندان است. هرچه تعداد فرزندان بیشتر شود این هوش فعالتر میشود.
🔸تنها درگیری که باعث رشد و تربیت میشود درگیری است که درون یک خانواده اتفاق میافتد، چون بعد از درگیری، خواهر و برادر به دنبال راهکاری برای ایجاد محبت و عاطفه نسبت به یکدیگر هستند و این راهکارها همان افزایش هوش اجتماعی است.
🔹 وقتی بچهها با هم درگیر میشوند، مادر و پدر به هیچ عنوان نباید دخالت و بین آنها قضاوت کنند. بلکه بچهها فقط میتوانند راجع به درگیریشان با پدر و مادر حرف بزنند و تخلیه عاطفی کنند. در درگیری بچهها هیچ وقت تعیین مقصر نکنید! چون ما نصف موضوعاتی که بین بچهها رخ داده است را نمیدانیم.
⏪ بنابراین تعداد بچهها باعث میشود درگیری بین بچهها بالا برود و خودشان به دنبال راهحل مشکلات بگردند؛ آن راهکارهای محبتافزایی که بعد از درگیری بین بچهها ایجاد میشود همان چیزی است که موجب تربیت و افزایش هوش اجتماعی خواهد شد.
#تربیت_فرزند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نیاز مهم نوجوان، که معمولا فراموش می شود!
🔻 طبیعتاً بچههای کوچکتر، زمان بیشتری از ما در خانه میگیرند و اگر زمانی برای ارتباط با بچههای نوجوانمان باقی بماند، خسته هستیم و بیشتر رابطهمان به نصیحت میگذرد.
♨️ در این شرایط لازم است حداقل هفته ای دو بار برای فرزند نوجوانمان زمان بگذاریم. مثلاً وقتی بچه کوچک خوابید، سریع سراغ کارهای آشپزخانه و ... نرویم.
🔹 بلکه با نوجوانمان ارتباط برقرار کنیم یا فرزند کوچکمان را شبها زودتر بخوابانیم و زمانی که آزاد میشود را به نوجوان اختصاص دهیم
🔹 یا مثلا بعضی صبحهای زود که همسر و فرزند کوچکمان خواب هستند، همراه دختر نوجوان خود به پیاده روی و کوه برویم.
🔴 به این مسئله حتما توجه کنیم که بازخورد های عاطفی برای نوجوان مهم است. این توجیه را نکنیم که بچه نوجوان ما بزرگ شده و لزومی ندارد که به رسیدگیهای ما به خواهر یا برادر کوچکش حسادت بورزد.
☑️ چرا که بچهها در سن نوجوانی در مرحلهای هستند که به وسیله بازخوردهای خانواده و اطرافیان خود را ارزیابی میکنند که آیا خانواده ما را دوست دارند؟ آیا ما آدم خوبی هستیم و ... ؟
"خانم دکتر فداکار"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنچه پدرها و مادرها برای مسئولیت پذیری فرزندان باید بدانند!
🔻مادرها در گروه سنی ۱ الی ۱۲ سال آرام آرام بخشی از مسئولیت خودتان را برای رشد بچهها به آنها واگذار کنید.
یعنی کارهای مشارکتی- مسئولیتی را در خانه افزایش دهید.
🔴 البته، نه اینکه به فرزند خود بگوییم برو رختخوابها را جمع کن! بلکه بگوییم بیا با هم رختخوابها را جمع کنیم، با هم کتابهایت را مرتب کنیم، با هم در آشپزخانه غذا درست کنیم و ... .
♨️ اما در گروه ۱۲ الی ۱۸ سال که بچهها وارد سن نوجوانی میشوند، پدرها هم از همین روش استفاده کنند و آرام آرام مسئولیتهایی که به عهده آنان هست را به صورت مشارکتی با بچهها انجام دهند.
مثل خرید کردن، کارهای اداری و ... .
☑️ همه این فعالیتهایی که در فضای مشارکتی صورت میگیرد، باعث میشود بچهها در عین اینکه از لحاظ تصویری و مسئولیت پذیری پدر را میبینند، در عین حال در کنار پدر مهارت انجام آن مسئولیتها را نیز کسب میکنند و این مهارت ها به بچهها جسارت اجتماعی و اعتماد به نفس اجتماعی میدهد.
"حجت الاسلام دوست محمدی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباه رایجی که برای تربیت فرزند وجود دارد!
🔻 وقتی کار تربیتی دو سوی بین مربی و متربی باشد و بحث تربیت خود مطرح نباشد، یک کار تدریجی و کنش و واکنشی است.
♨️ بدین معنی که لازم است مربی کاملاً متربی خود را بشناسد و بتواند رفتارهای او را متناسب با محیطی که در آن زندگی میکند به خوبی تحلیل کند و آنگاه متناسب با رفتارها، خلقیات و افکار او واکنشهای مناسب نشان دهد.
🔴 کسی که کار تربیتی میکند ممکن است ببیند متربیش با توجه به شرایط خانوادگی، تاریخچهای که داشته، محیطی که الان در آن زندگی میکند و به آن عادت کرده، اهل فحش دادن است.
⚡️ نکته این است که نسخهی از پیش طراحی شده برای کار تربیتی وجود ندارد. یک نسخه عمومی وجود ندارد که همه بر اساس آن تربیت کنند.
☑️ یعنی ممکن است نیاز باشد در مقابل یک عمل واحدِ دو بچه، عکس العملهای متفاوتی داشته باشیم. این بدین دلیل است که تربیت امری پویا و سیال است.
"دکتر میثم صداقت زاده"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 گلوگاه تربیت دینی، که آن را فراموش کردیم!
🔻 اتفاق اصلی در تربیت و در مقابله تربیت مادی گرای غربی و تربیت اسلامی این است که الگو بودن اهل بیت را از ما و حتی از جامعه مذهبی ما گرفتند.
به طوری که در پاسخ به این سوال که «چرا بچههای ما شخصیتی مثل رونالدو، شخصیتهای سینمایی و حتی شخصیتهای تخیلی مثل مرد عنکبوتی را الگوی خود قرار دادهاند»، میگویند، چون اینها ملموس هستند یا خودشان را دیدهاند یا فیلمشان را میبینند و محور قرار دادن آنها در زندگی بچه کار آسانی است، ولی وقتی که ما میگوییم حضرت زهرا (س) یا امیرالمومنین (ع)، برای بچهها ملموس نیستند و بچهها دیدی به آنها ندارند.
♨️ اینجاست که به بحث فطرت میرسیم که گلوگاه تربیت دینی است.
🌟 خدواند در قرآن میفرماید فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّينِ حَنيفاً فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْها لا تَبْديلَ لِخَلْقِ اللَّهِ.
یعنی ملازم دینی باش که الهی است.
✴️ وقتی ما راجع به اهل بیت صحبت میکنیم، راجع به شخصیتهایی صحبت میکنیم که در سرزمین فطرتمان با آنها آشنا هستیم اما بین ما و آنها فاصله انداختهاند، چون تنگه فطرت رادر تربیت رها کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تمرین ادب در بچه ها رو از کِی شروع کنیم؟
🌟 امیر المومنین (ع) میفرمایند: ضَبْطُ النّفْسِ عندَ الرَّغَبِ و الرَّهَبِ مِن أفضلِ الأدبِ. یعنی کنترل نفس وقتی به چیزی رغبت داری یا از چیزی میترسی، از بهترین ادبهاست.
♨️ قرار هم گرفتن این دو در کنار هم بسیار مهم و فوق العاده است.
وگرنه افراد ترسو که از سر ترس، ادب داشته باشند هم مودب شمرده میشدند! از همین روایت که عمق ادب را نشان میدهد برای تعریف ادب استفاده میکنیم.
✴️ ادب یعنی رفتارت را طبق آئینی انجام دهی.
🔻 اما جالب این است که لازم است در ۷ سال اول، مودب بودن را به بچه آموزش دهیم و بعدا دلایل توحیدی آن آموزش داده شود.
چرا که قبل از اینکه بچه بخواهد دین را آموزش ببیند که متقاعد شود دینی رفتار کند، لازم است بتواند مودبانه رفتار کند. به کسی که عادت نکرده مودبانه رفتار کند، نباید دین را آموزش داد.
⚡️ برای اینکه بتوانیم مودبانه رفتار کنیم، باید تمرین کنیم. تمرین آن هم از همان هفت سال اول شروع میشود.
☑️ خمیر مایه تقوا هم همین است. یعنی مراقب باش، این به آن نخورد. بازیهای زیادی را میتوان اینگونه طراحی کرد.
"حجت الاسلام پناهیان"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اصل کلیدی که هر مشاوری باید بداند
🔻 مشاور در جلسه مشاوره نباید فیلم بازی کند.
🔴 اگر احساسی که از طریق زبان بدنش منتقل میشود با آنچه به زبان میآورد یکی نباشد، یعنی نا هم خوانی دارد و مراجع خیلی سریع این را متوجه میشود.
🔹 مثلا اگر مشاور به دلیلی خسته است، خیلی صادقانه باید به مراجع بگوید، من شب گذشته نتوانستم درست استراحت کنم و اگر شما میبینید انرژی من کم است به این دلیل است.
✴️ این خیلی بهتر است تا اینکه مراجع از زبان بدن و خمیازه او متوجه این موضوع شود. چیزی که در جلسه مشاوره و به طور کلی در روابط انسانی بسیار کمک کننده است،
☑️ این است که خودمان باشیم و چیزی که در رفتار و کلام نشان میدهیم با آنچه درون ماست، یکی باشد.
البته کار سختی است و مجاهده میخواهد تا در مسیر اصیل و یکپارچه شدن،حرکت کنیم که آنچه نشان میدهیم خود واقعی ما باشد نه خود ریاکارانه ما!
"دکتر داوود نوده ای"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در مقابل لجبازی کودکان اینجوری رفتار کنید!
🔻اولین چیزی که در تربیت بچههای ۲ تا ۶ سال خود را نشان میدهد، تقابل یا لجبازی است.
چون تا قبل از آن کارهایشان توسط پدر و مادر انجام میشده اما بعد از این سن، کم کم به استقلال نسبی میرسند و حس میکنند بعضی کارها را خودشان میتوانند انجام دهند. لذا به تقابل روی میآورند.
♨️ این خصلت یعنی اینکه من، انسان و آزادم.
درست است که این نشان دهنده انسان بودن است، اما لازم است توجه کنیم این آزادی باید در چارچوب باشد
❓حال سوال این است که چکار کنیم تا تقابل اتفاق نیفتد؟ نکتهای که لازم است توجه کنیم، ارضاء حس کنجکاوی است.
✴️ بچهها در این دوره، دوست دارند همه چیز را لمس کنند. اجازه دهیم این حس ارضاء شود.
در مرحله اول اجازه دهیم، روی زمین بریزد. بعد با هم با شکر بازی کنیم. بعد از چند دفعه که حس کنجکاویش ارضاء شد و ما هم با او هم بازی شدیم، میگوییم اگر میخواهی با شکر بازی کنی، با مقدار مشخصی از شکر و در محدوده مشخصی باشد.
⭕️ حال اگر در دفعات بعدی بازی، حس لذت نیز اضافه شود، چکار باید بکنیم؟
یعنی بازی با شکر برای حس کنجکاوی نیست، بلکه فقط چون دارد لذت میبرد انجام میدهد. در این مرحله باید، جایگزین برای بازیش ایجاد کنیم.
مثلا او را به خمیر بازی سوق دهیم.
"دکتر سعید عزیزی"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_عزیزی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #بازی #کنجکاوی #لجبازی_کودکان
#تهیهشده_درمرکزتربیت_مربی_کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فرزندان خوشبخت از نظر روایات
🌟 امام صادق (ع) میفرمایند خوشبخت کسی است که برای نفس خود فراغتی فراهم کند و به اصلاح آن بپردازد.
🔴 به جای اینکه ما برای فرزندانمان تصویرهای ذهنی بسازیم که مثلاً باید مودب باشی، باید حرف گوش کن باشی، در مدرسه باید اینجور باشی، در فلان چیز باید اول باشی و ... این ها را کنار بگذاریم و اجازه دهیم فرزندمان خودش باشد.
❌ آنقدر نگوییم چه کار بکن، چه کار نکن، چه کار خوب است، چه کار بد است؟
♨️ البته این سخن بدین معنی نیست که هیچ چیز نباید به بچه ها گفت، اما متاسفانه امروزه در جامعه تحصیلکرده و مذهبی اوردوز نصیحت داریم!
کمی اینها را کنار بگذاریم، فرصت دهیم بچه ها خودشان را پیدا کنند تا ببینند چه دارند؟ که هستند؟
🔸 اگر چنین اتفاقی نیفتد خواهیم دید، به سن ۳۰ سالگی میرسند، دانشجو و طلبه میشوند، و کلی ظرفیت و توانایی و جایگاه اجتماعی دارند، اما میگویند نمیدانیم چه کارهایم؟!
☑️ پس لازم است یک بار تصویرهای ذهنیمان را کنار بگذاریم و ببینیم بچه ها واقعاً چه هستند و اجازه دهیم آن چیزی که هستند را نشان دهند.
برای این کار کتاب خواندن نیاز نیست. نیاز هست خلوت کنیم، هم برای خودمان هم برای فرزندمان.
"حجت الاسلام اعلایی "
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_اعلایی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #فرزندخوشبخت #نصیحت #امرونهی
#تهیهشده_درمرکزتربیت_مربی_کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 همسرانی که دقیقا مخالف قرآن عمل میکنند!
🌟 قرآن در مورد زن و شوهر میفرماید هُنَّ لِباسٌ لَکُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُنَّ. زن و شوهر لباس یکدیگرند.
♨️ لباس دو کار میکند، يا بَني آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنا عَلَيْکُمْ لِباساً يُواري سَوْآتِکُمْ وَ ريشاً. لباس، زشتیها را میپوشاند و مایه زینت انسان است.
❓ اما ما معمولاً چگونه هستیم؟
🔸 مثلا خانمی در جمع دوستانش میگوید: «زودتر بروم خانه. الآن این مَرده گرسنه میآید. مردها هم وقتی گرسنه هستند، خدا را بنده نیستند. یک کوفتی برایش درست کنم!!!»
🔸 یا از آن طرف مردی در جمع دوستان خود میگوید: «زودتر بروم الان این زنه با وزیر جنگ میآید» حال وزیر جنگ کیست؟ مادر همسرش را میگوید!!
❓ چرا در جمع دیگران راجع به همسر خود اینگونه صحبت میکنیم؟
✴️ در زندگی مشترک لازم است از یک سری چیزها تغافل کنیم. اما توجیه ما این است که اگر تغافل داشته باشیم، دیگران فکر میکنند ما نمیفهمیم!
مشکلی نیست. اجازه دهیم دیگران فکر کنند نمیفهمیم.
❌ اگر در زندگی مشترک تغافل نداشته باشیم، رفتار کاسب کارانه ایجاد میشود.
مثلاً مدتی است که به همسر خود عزیزم نمیگوییم، به این دلیل که چند بار گفتهایم اما او در مقابل محبتی نداشته است. واقعا این چه زندگی است؟ اصلاً چرا با هم ازدواج کردیم؟!
"دکتر علی غلامی"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_غلامی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #همسرداری #مهربانی #زندگی_مشترک
#تهیهشده_درمرکزتربیت_مربی_کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پیامبر، چنین زن و شوهرهایی رو دوست دارند
🔻 پیامبر اکرم (ص) فرمودند اگر زن و مرد کنار یکدیگر بنشینند، خانهشان محله عبور ملائکه الهی میشود.
تصور کنید اگر ملائکه به خانه کسی بیایند چقدر رحمت، برکت و نعمت با خود میآورند؟
🌟 حضرت در تعبیر زیبای دیگری نیز فرمودند جُلُوسُ المَرءِ عِندَ عِيالِهِ أحَبُّ إلَى اللّه مِنِ اعْتِكافٍ في مَسجِدي هذا.
اگر مردی کنار همسر خود بنشیند از اعتکاف در مسجد من، نزد خدا محبوبتر است.
❓ چرا پیامبر اکرم (ص) اینقدر به این مسئله تاکید میکنند؟
چون عشق تولید میکند. اگر عشق دارید، تثبیت میشود.
♨️ بنابراین لازم است این مهارت را جدی بگیریم. اما متاسفانه بیشتر زنان و مردان در این مهارت ضعیف هستند.
یعنی کنار هم مینشینند اما پشت به هم مینشینند و مثلاً خانم مشغول صحبت با تلفن و آقا مشغول دیدن تلویزیون است.
آیا منظور حضرت اینگونه نشستن است؟ آیا با دیدن این صحنه، فرشتههای الهی به خانه میآیند؟ خیر!
⚡️ منظور این است که روبروی هم بنشینند. گاهی زنان و مردان روبهروی هم نیز مینشیند اما با اخم به هم نگاه میکنند. منظور حضرت اینگونه نشستن است؟!
🌱 پیامبر خدا فرمودند اگر زن به مرد و مرد به زن نگاه محبت آمیز داشته باشند، خداوند به هر دوی آنها نگاه رحمت میکند. درهای رحمت خدا این گونه باز میشود.
☑️ نماز و دعا خوب و لازم است، اما گاهی باور نمیکنیم که درهای رحمت خدا با چیزهای دیگری باز میشود.
"حجت الاسلام دهنوی"
#استاد_دهنوی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #همسرداری #پیامبرصلوات_الله_علیه #مهربانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اگر جای پیامبر بودید، چه میکردید؟!
🔻 سیاه برزنگی نزد پیامبر(ص) آمد و ابراز خستگی کرد. پیامبر(ص)، پایشان را دراز کردند و او روی پای پیامبر خوابید.
پیامبر با یک دستشان سایهبان برای او درست کردند و با دست دیگرشان او را نوازش میکردند.
خستگیش که برطرف شد، پیامبر ظرف انگوری برایش آورند تا بخورد و با این شیوه ی رفتار او مسلمان شد.
🌟 پیامبر (ص) راه میرفتند، مردم مسلمان میشدند. ما در محل راه میرویم به ما فحش میدهند!! مشکل کجاست؟!
⚡️ پیامبر غمگسار مردم بودند. روی این قضیه عمیق فکر کنیم!
❓اگر کسی به ما نگاه چپ کند، در حالی که قدرتی دست ما باشد، چه میکنیم؟
تصور کنید شکمبه بد بوی شتر را بارها و بارها بر سر پیامبر(ص)، میریختند و پیامبر به عیادت آن فرد میرفتند.
🔴 اما وقتی در فامیل، پایگاه بسیج و مسجد و... چیزی به ما میگویند یا میفهمیم کسی پشت سر ما حرفی زده، دیگر نمیخواهیم اسم آن فرد را بیاوریم.
☑️ مردم با استدلال و منطق و برهان مسلمان نمیشوند. پیامبر مهربان بود. اگر مربی هستیم باید خوشرو و مهربان باشیم.
"جناب آقای ملازینل"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_ملازینل
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #مربی #معلم #پیامبرصلوات_الله_علیه #مهربانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بچههامون اونجوری که ما هستیم، نمیشوند!!
🔻 بچه های ما آنچه میخواهیم نمیشوند آنچه هستیم میشوند.
🔴 اما اینجا یک قید وجود دارد. اگر صرف اینکه مادری با عرضه و پدری وظیفه شناس باشد، فرزند با عرضه نمیشود.
چون مادر با عرضه و پدر وظیفه شناس، همه کارها را خودشان انجام میدهند و به فرزند فرصت تجربه نمیدهند.
♨️ پدری که وظیفه شناس است، وقتی از خرید میآید با آرنج در را باز و بسته میکند، در حالی که بچه پای کامپیوتر نشسته و بازی میکند! در نتیجه فرزند وظیفه شناس بار نمیآید.
🔷 پدر باید دست خالی به خانه برود و بگوید پسرم بیا با هم به خرید برویم و فهرست خرید و کارت را به دست او بدهد تا خرید کند.
☑️ حتی بچهای که سواد ندارد هم میتواند فهرست خرید را خودش تهیه کند. به این صورت که چیزهایی که در خانه نیاز دارند را در کاغذی نقاشی کند و هنگام خرید از روی آن نگاه کند.
✔️ این یعنی مسئولیت دادن به بچهها.
"دکتر عبدالرضا بهین"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_بهین
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #مسئولیت #وظیفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 شاه کلید تربیت فرزند!
🔻 شاه کلید تربیت، رفاقت با بچههاست. یعنی قبل از اینکه افرادی که دلسوز بچههایمان نیستند با آنها رفیق شوند، ما که دلسوزشان هستیم با آنها رفیق شویم.
🔴 رفیق، شخصیت رفیقش را نمیکوبد. برای رفیقش وقت میگذارد. با رفیقش پادگانی رفتار نمیکند؛ که هرچه من بگویم تو باید گوش دهی؛ بلکه دوطرفه رفتار میکند.
گاهی هم لازم است او بگوید و ما گوش دهیم.
☑️ اگر تذکری هم میخواهیم بدهیم با رفاقت باشد. مثلا گاهی بچهها میخواهند لباسی بپوشند یا مدل خاصی خود را درست کنند که ما خوشمان نمیآید، کمی دندان به جگر بگذاریم، به جای اینکه مقابلش باشیم، کنارش باشیم.
"حجت الاسلام عالی"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_عالی
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک #تربیت_نوجوان #تذکر #رفیق #رفاقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر نسبت به هک شدن تلفن همراه خود مشکوک شدید، این توصیه رئیس پلیس فتا را انجام دهید
⭕️ سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتا: اگر فردی روی لینک های آلوده کلیک کرد و تلفن همراه فرد آلوده شد میتواند به قسمت تنظیمات تلفن همراه خود برود و بعد از آن به قسمت اپلیکیشنها برود و دسترسیهای ارسال پیام را بررسی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اتصال انقلاب ایران به قیام امام عصر
🍃🌹🍃
✅ پیشگویی مرحوم آیت الله سید علی قاضی درباره سرانجام انقلاب اسلامی و اتصال به قیام حضرت مهدی(عج) بعد از نائب امام خمینی رحمهالله علیه
🎙پخش شده از شبکه قرآن از زبان آیت الله ناصری درتاریخ ۹۷/۰۳/۱۳
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای
✍️8آذر
۱۳۷۶ - تساوی ۲–۲ تیم ملی فوتبال ایران با استرالیا در ملبورن و صعود ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه.
آیا آن شادی افسانه ای این 8آذر هم تکرارمیشود؟آیا شب میلاد حضرت زینب س به مدافعان حرمش هدیه ای عالی داده خواهد شد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پیشبینی دقیق آیتالله میرباقری در سال ۱۳۹۹ از نظم نوین جهانی و حکمرانی مجازی در دوران پساکرونا
📍آندلس سازی و سیاهچال مجازی
📍انقطاع جامعه از محافل معنوی
➕راهکارهای خنثیسازی توطئهها
✍این کلیپ را چندبار نگاه کنید؛ تا قدر علمای فرهیخته و دلسوزی مثل ایشان را بیشتر بدانیم و با بهرهمندی از چراغ رهنمودهایشان، در برابر حربههای بعدی دشمن غافلگیر نشویم...
🖌 محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاقی در آسمان هنگام بازی ایران و آمریکا!!
ماجرای نماز خواندن عدهای که حتی به خدا اعتقاد نداشتند!
گریه آیتالله ناصری بعد از بازی ایران و آمریکا!
حجت الاسلام راجی