هدایت شده از یازینب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دقیقه و ۳ ثانیه ی نفس گیر تعقیب و گریز برای مرگ و زندگی.
و این یعنی همیشه رو به جلو حرکت کن.
چپ و راست را ول کن.
به تلاش ادامه بده.
👍پیروزی از آن توست.
🙈بنظر شما تمساح پیروز میشود؟
🌹اگه توانشو نداری نبین.
هدایت شده از صفیر انقلاب
۱- تمجید کمسابقه رهبر انقلاب از دولت آقای رییسی بی گمان مدال درخشانی بر سینه دولت است و بابت آن باید به برادران و خواهرانی که لایق این تمجید بوده اند تبریک گفت.
۲- همچنانکه تحسین بی سابقه رهبر انقلاب از مجلس در واپسین سال مسئولیت آن، و به کار بردن تعبیر انقلابی در توصیف آن، موهبتی بی مثال برای مجلس و نمایندگان آن است.
۳- در هر دو مورد، این تمجید و تحسین با تذکرات و توجهاتی همراه بوده که چه بسا مهم ترین بخش کلام رهبر حکیم انقلاب است و برای دولت و مجلس مسئولیت مضاعف ایجاد می کند.
۴- درباره دولت، تذکر اصلی ضرورت آشکار شدن نتایج زحمات زیرساختی در معیشت مردم و درباره مجلس، ضرورت تمام کردن کارهای ناتمام در مهلت باقی مانده است. اگر راست بگوییم و اهل تکلیف باشیم، این وظیفه های بر زمین مانده اولویت شماره یک تا آخرین لحظه مسئولیت است.
۵- طبعا نه درباره دولت و نه درباره مجلس، این تمجید و تحسین به معنای مسدود شدن باب انتقاد نیست بلکه بدان معناست که اولا انتقاد باید چارچوب داشته باشد و ثانیا برخورد انتقادی نمی تواند مضمون اصلی ‘رویکرد انقلابیون’ به ارزیابی کارنامه دولت و مجلس باشد.
۶-می توان به دولت انتقاد کرد اما اگر کسی کارنامه دولت را یکسره خسارت و ناکامی خواند دیگر نمی تواند ادعای انقلابی بودن داشته باشد.
۷-همچنانکه می توان به مجلس از بسیاری جهات انتقاد کرد اما اگر کسی مجلس را غیرانقلابی یا بالاتر از آن فاسد خواند، طبعا نمی تواند مدعی انقلابی بودن و پیروی از رهبری باشد.
۸- در هم نیامیختن مرزها و مغشوش نکردن مفاهیم در این روزگار صعب، شرط انقلابی بودن و انقلابی ماندن است و این طبعا با بدخلقی، کینه توزی و خود را دائر مدار حق دانستن و یمین و یسار را تکفیر کردن نمی خواند. باید به خود بپردازیم قبل از آنکه دیگران به ما بپردازند.
✍🏻 مهدی محمدی
http://eitaa.com/joinchat/2721710156Cfd76efc022
هدایت شده از صفیر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم جای یه نفر در پیادهروی اربعین خالیه.
شما هم با عکس، کلیپ، نوشته و ... بگین که به یادش هستین و قدرشو میدونین.
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_خامنه_ایhttp://eitaa.com/joinchat/2721710156Cfd76efc022
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سکانسی ماندگار از فیلم دلیران تنگستان
♦️♦️....ما همزمان با دو حریف میجنگیم...
یکی دشمن مهاجم خارجی...
و یکی هم خائنین داخلی...
ایکاش فقط با دشمن خارجی میجنگیدیم...
ضربه اصلی را خائنین داخلی به ما میزنند...
♦️دشمن بهترین راه را برای نابودی استقلال ما انتخاب کرده است: جنگ، تبلیغ ، تطمیع و قحطی ساختگی....
بدبختی اینجاست که عامل اجرای تمامی اینها خائنین معروف داخلی هستند....
#تراژدی_تکرار_تاریخ
هدایت شده از ناظمی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴🏴قابل توجه خواهران و برادران گرامی روستای هلارته 🏴🏴
به مناسبت فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین (ع)، و در راستای گرامیداشت پیاده روی اربعین و به یاد قدم های زائران اربعین در مسیر نجف تا کربلا،انشاالله صبح روز اربعین روز چهارشنبه ساعت ۸و نیم،روبروی پارک روستای هلارته حضور به هم رسانید تا به سمت امامزاده سید محمد روستای سنوچی مراسم پیاده روی روز اربعین را به نیت مسیر نجف به کربلا معلی برگزار کنیم.
انشاالله به خاطر این حرکت خداوند اسم همگی ما را جزو زائران اربعین امسال ثبت کند و ما هم بتوانیم در این مسیر قدمی برداریم.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹از زیباییهای پیادهروی اربعین ببینید
♦️جوانی که دست در بدن ندارد و کودکانی که یکی عرق او را خشک می کند و دیگری برایش آب می آورد
هدایت شده از یازینب
34.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داستان نوجوانی که شهدا را میدید!!!
🔹عجیب ترین بدرقه اربعینی
هدایت شده از ناظمی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴🏴قابل توجه خواهران و برادران گرامی روستای هلارته 🏴🏴
به مناسبت فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین (ع)، و در راستای گرامیداشت پیاده روی اربعین و به یاد قدم های زائران اربعین در مسیر نجف تا کربلا،انشاالله صبح روز اربعین روز چهارشنبه ساعت ۸و نیم،روبروی پارک روستای هلارته حضور به هم رسانید تا به سمت امامزاده سید محمد روستای سنوچی مراسم پیاده روی روز اربعین را به نیت مسیر نجف به کربلا معلی برگزار کنیم.
انشاالله به خاطر این حرکت خداوند اسم همگی ما را جزو زائران اربعین امسال ثبت کند و ما هم بتوانیم در این مسیر قدمی برداریم.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#اضطراب_ترس
❇️چرا كودكان مي ترسند؟
🔻كودكان با سه ترس طبيعي به دنيا مي ايند:
1️⃣ترس از هر پديده جديد و تازه، كه ميتوان در برخي از نوزادان و كودكان ان را مشاهده كرد.
2️⃣ترس از صداي بلند كه باعث وحشت در كودكان و نوزادان ميشود.
3️⃣ترس از خالي شدن ناگهاني زير پا و به دنبال ان احتمالا ترس از بلندي.
🔻انسان بين ٢ تا ٥ سالگي ترس از حيوانات كوچك و تاريكي را تجربه ميكند.
🔻٦ تا ٩ سالگي ترس از حوادث طبيعي مثل طوفان رعد و برق و حتي باران و برف.
🔻 ٩ تا ١٢ سالگي ترس از بيماري و مرگ.
🔻١٣ تا ١٦ سالگي قضاوت و نظر مردم براي نوجوان اهميت ويژگي را پيدا ميكند.
🔹به طور كلي كودكان و نوجوانان در مسير تكامل خود اين ترسها را تجربه ميكنند.
كه شدت و ضعف ان در كودكان متفاوت است.
🔹قسمت ترس در مغز كودكان رشد بيشتري نسبت به قسمتهاي ديگر مغز دارد كه ترس را در كودكان افزايش ميدهد.
🔹كودكان تا هفت سال بسيار تخيلاتي هستند و فرق بين تخيل و واقعيت را نميدانند. بنابراين ديدن كارتون يا شنيدن داستان ميتواند باعث ترس در كودكان شود.
🔹بازي هاي كامپيوتري دليل ترس و كابوس در كودكان است.
🔹ترساندن يا تهديد كودك از خدا، جهنم، پليس، لولو و غيره تاثير بدي در كودك دارد.
🔹كودكاني كه بيشتر از بقيه كودكان مي ترسند ميتوانند زمينه ارثي وسواس يا اضطراب را داشته باشند.
هدایت شده از جهاد تبیین
🌷خاطره بازیگر «مختارنامه» از صحنهای که سر وهب را به سمت شمر پرتاب کرد
☀️در ميان صحنهها، سکانسها و اتفاقات حادثه کربلا بگرديم، يکي از آن صحنههاي تأثيرگذار ماجراي وهب نصراني است؛ مادر شهيدي که سَرِ پسرش را به سمت شمر پرتاب ميکند. سريال «مختارنامه» حوادث تأثيرگذاري از وقايعِ کربلا را به نمايش درآورد؛ صحنههايي که هرکدام حرفهاي زيادي براي گفتن و نوشتن دارند. اما يکي از صحنههاي تأثيرگذارِ تاريخ شهادت امام حسين(ع) پيوستن يک ارامنه به لشکر حضرت سيدالشهداء(ع) است. تازهداماد نصراني که به همراه همسر و مادرش در دشت کربلا با رسيدن به حقانيت چنان جهادي از خود نشان ميدهند که سالها قابل بحث و درس براي جوانان است.
☀️نامش «وهب» است؛ شهيد تازه مسلمان و تازه داماد دشت کربلا که حرکتهاي خودش و از خودگذشتگيهاي همسر و مادرش براي يک بشر، درسآموز و شاهدي براي از جانگذشتگي و ايثار افلاکياني است که بدون توجه به ظواهر دنيايي، زيباترين و خوشترين عاقبتها را براي خود خريداري کردند و شهداي کربلا را بايد جزو برترين انسانهاي تاريخ و همنشين انبياء و اولياء در بهشت جاويدان خدا ناميد. اتفاقات قابل تأملي در جريان وداع وهب با همسر و مادرش ميافتد که مخاطب را در هنگام تماشاي «مختارنامه» و آن سکانس و صحنهها، بسيار تحت تأثير قرار داد. زمانيکه همسرش خطاب به وهب ميگويد: «تو را به خدا سوگند ميدهم که مرا به مرگ خودت، سوگوار مکن.» اما مادرش به او گفت: «پسر عزيزم! سخنش را نشنيده بگير و بازگرد و پيشروي فرزند دختر پيامبرت بجنگ تا به شفاعت جدش در روز قيامت، نائل شوي.»اينجا همسر وهب شرطي برايش ميگذارد که باز هم درسآموز است؛ او از وهب ميخواهد همنشين و همسرش در آخرت باشد. وهب اين شرط را ميپذيرد ولي همسرش درخواست دارد تا امام حسين(ع) ضامن اجراي اين شرط شود. وهب به ميدان جنگ رفت و بعد از رجزهاي طوفاني و جنگ نماياني به شهادت رسيد. شايد تأثيرگذارترين صحنههاي اپيزود مربوط به شهادت وهب در «مختارنامه» همان سکانس پرتاب سَرِ وهب توسط مادرش باشد. جايي که نشاندهنده ايثار و از خودگذشتگي تمام مادران شهداست. مادراني که امروز هم باکي از شهادت فرزندانشان در راه خدا ندارند. شايد سرچشمه اين همه از خودگذشتگي و ايثار به همان مادران شهداي کربلا برگردد. اموهب هم يکي از بانوان بزرگ و طلايهدار تاريخ است که «بهناز توکلي» بازيگر آن در گفتگويي با خبرنگار خبرگزاري تسنيم يکي از سختترين لحظاتِ «مختارنامه» را همين سکانس دانست. بعد از شهادت «وهب»، شمر دستور ميدهد که پيکرش را به صليب بکشند و به دستور عمر به سعد هم سر از تنش جدا ميکنند. يکي از اشقيا، سر را به طرف بانوان کربلا ميبرد و به سمت مادر وهب مياندازد. مادر وهب که اين صحنه را ميبيند به طرف لشکر شمر ميرود و سر را به طرف لشکر عمر بن سعد پرتاب ميکند. اينجاست که آن ديالوگ تأثيرگذار را فرياد ميزند: «در مرام ما نيست چيزي که در راه خدا دادهايم را پَس بگيريم.»
☀️بهناز توکلي بازيگر نقش «مادر وهب» درباره آن صحنه معروف گفت: «آنقدر اين نقش موثر و لحظاتش ما را تحت تأثير قرار ميداد که فراموش کردم پاهايم در زمان فيلمبرداري تاول زدهاند. صحنهاي که سَرِ وهب به طرف شمر پرتاب ميشود؛ آن محيط هم مملوء از خاکهاي آلوده به فضولات حيوانات بود که تمام پاهايم زخم شد. با اين وجود پاي من پُر از خاک شده بود.
☀️خانم توکلی با اشاره به اينکه کار بسيار سختي بود مادر وهب باشم، افزود: مسئوليت بزرگي را به من سپردند و کار سختي بود که مادر وهب باشم. در تجربه اول با داود ميرباقري، بازيگر «معصوميت از دست رفته» شدم؛ اينجا هم مادري را بازي کردم که سراسر درسآموز است. آنقدر جاي همذاتپنداري داشت که اگر خودم هم جاي اين بانو بودم، همين کار را ميکردم؛ اين نقش را با تمام سختياش پذيرفتم. توکلي اين روزها کمتر در تلويزيون و سينما ديده ميشود؛ درباره اين کمکاريها به خبرنگار تسنيم، گفت: من در اين سي سال گزيده کار بودم و نميتوانم هرکاري را انجام دهم و اصطلاحاً بازيگر هر نقش و کاري نيستم! وضعيت کارها خيلي افت کرده و کار خوب باشد ميپسندم. من اعتقادم بر ماندگاري نقش و نوستالژي شدن براي مخاطب است. الان مرا با نقشِ مادر وهب ميشناسند و براي من باعث مباهات است چنين نقشي در سريالهاي کشورم ماندگار شد. بازيگر نقش «مادر وهب» گفت: خانواده وهب چند درجه بالاتر از يک خانوادهاي هستند که فرزندشان به شهادت رسيده، مسلمان بودهاند؛ اين خانواده مسلمان نيست و در واقع انسانيت را به اوج خودش ميرسانند. من بازيگر نقش «مادر وهب» شدم که براي انسانيت و اخلاق احترام ويژهاي قائل هستم....
ارادتمند: ناصر کاوه