📌 هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور ایران شد
📍روزنامه کیهان - ۸ مرداد ۱۳۶۸
گروه واتساپ پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
🔴 ۹ مرداد ۱۳۶۶ - ۶ ذيحجّه سال ۱۴۰۷ قمري - کشتار خونین حجاج در مکه به دست ال سعود
🔴جمعه خونین
✅ نهم مرداد ۶۶ در جریان برگزاری مراسم برائت از مشرکان در ایام حج، پلیس عربستان به تظاهرکنندگان حمله کردو در مسیر حرکت راهپیمایان، از پشتبامها سنگ و آجر بهسمت حجاج پرتاب کردند و پس از آن، پلیس سعودی با گازهای سمی و اسلحه، حاجیان را مورد هدف قرار داد.
این رخداد، بزرگترین کشتار حجاج در مراسم حج در تاریخ معاصر دانسته شده و به جمعه خونین نیز معروف شده است.
در این واقعه ۳۲۵ تن(۲۰۳ زن و ۱۲۲ مرد) از حجاج ایرانی و ۴۵ تن از حجاج دیگر کشورها بهشهادت رسیدند و تعداد بسیاری نیز زخمی شدهاند.
گروه واتساپ پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
پایداری
🔴 ۹ مرداد ۱۳۶۶ - ۶ ذيحجّه سال ۱۴۰۷ قمري - کشتار خونین حجاج در مکه به دست ال سعود 🔴جمعه خونین ✅ ن
تهاجم وحشیانه پلیس #سعودی به راهپیمایی بزرگ #برائت_از_مشرکین
پایداری
تهاجم وحشیانه پلیس #سعودی به راهپیمایی بزرگ #برائت_از_مشرکین
مردم خواستار قاطعیت در برابر #کشتار_حجاج توسط #آل_سعود شدند
پایداری
حکم تاریخی #امام : #آل_سعود برای تصدی امور #کعبه و #حج لیاقت ندارد
خشم عمومی از کشتار حجاج به دست گارد #شاه_سعودی در حریم #کعبه
پایداری
🔴 ۹ مرداد ۱۳۶۶ - ۶ ذيحجّه سال ۱۴۰۷ قمري - کشتار خونین حجاج در مکه به دست ال سعود 🔴جمعه خونین ✅ ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری روزنامه Die Welt درباره یک یهودی آلمانی تبار!
مستند “کابوس در بیداری” روایتی از واقعه خونین حج سال ۱۳۶۶ است که موجب به شهادت رسیدن ۴۵۰ نفر از حجاج ایرانی و غیرایرانی توسط آل سعود شد.
در روز نهم مرداد حجاج ایرانی بیخبر از حضور اولریش وگنر وارد خیابان مکه شدند تا به سیاق سالهای گذشته در مراسم برائت از مشریکن شرکت کنند. وگنر، افسر یهودی آلمانی، موسس یگان ویژه ضد تروریستی پلیس آلمان، از دو سال قبل برای تاسیس پلیس ضد شورش وارد عربستان شده بود که عامل اصلی به شهادت رسیدن حجاج محسوب میشد.
گروه واتساپ پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از عکسهاے زیرخاکے
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری نادر حج خونین ۳۵ سال پیش
🔴 ششم ذی حجه سالگرد کشتار حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۷ قمری (مصادف با ۹ مرداد ۱۳۶۶ شمسی) توسط نیروهای امنیتی و گارد ملی سعودی در مراسم برائت از مشرکین در مکه مکرمه
🔸در این حادثه که در واکنش به شعارهای مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر شوروی حجاج ایرانی انجام گرفت ، ۲۷۵ حاجی ایرانی و ۸۲ حاجی خارجی به شهادت رسیدند .
🔸این فاجعه موجب تنشی بی سابقه در روابط ایران و سعودی شد و علاوه بر قطع روابط دیپلماتیک ، جمهوری اسلامی را تا مرز واکنش نظامی سوق داد .
🎞 تصاویری که می بینید به نقل از تلویزیون های عربی است که تظاهرات و شعارهای برائت از مشرکین حجاج ایرانی و حمله عمال حکومت آل سعود به آنان را نمایش می دهد .
گروه واتساپ عکسهاے زیرخاکے
https://chat.whatsapp.com/Fx3SaURZyl904kbhkYzShq