eitaa logo
فرهنگیان آنلاین
2.4هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
2.4هزار ویدیو
413 فایل
این کانال حاوی اخبار و اطلاعات تعلیم و تربیت و برای آشنایی فرهنگیان فرهیخته با شیوه های نوین آموزشی و پرورشی برای اعتلای رشد وخودباوری دانش آموزان و مطالبی متنوع و مفید برای اعضا می‌باشد. @Ghasem54 ╭━⊰🌼☘️🌼⊱━╮ 🆔 @farhanghian_online
مشاهده در ایتا
دانلود
تعرفه ی اسکان مدارس برای تابستان ۱۴۰۲
✅ مهم با سلام و احترام با توجه به پیگیری مدیران محترم مدارس جهت اطلاع از حق بیمه حوادث دانش آموزی سال تحصیلی 1403-1402 به اطلاع میرساند که قرارداد مشابه سال قبل و حق برای هر نفر مبلغ 300.000 ریال میباشد.
فرهنگیان آنلاین
تعرفه ی اسکان مدارس برای تابستان ۱۴۰۲
🔰خجالتم خوب چیزیه.برای توکلاس موندن اونهم برای فرهنگی پول هم می گیرن؟ خجالت نمیکشن با این مدرسه هاشون حق یه فرهنگی خیلی بیشتر از ایناس. اکثراداره ها وسازمان هابه کارکنانشان تسهیلات رایگان می دهند.آپ هم درمدرسه باپول آن هم کلاس هایی که امکانات نداره یک موکت انداختند
تو این شهر غریب من و همسرم و دوتا بچه هفت ونه ساله هیچ کس رو بعد از خدا و ائمه اطهار جز شما نمیشناسم.. صدمیلیون رهن دارم دوتومن میتونم اجاره بدم تو زیر زمین نمیتونیم زندگی کنیم چون پسر بزرگم ویتامین دی بدنش کمه و لاغره... شمارو به همون زوارایی که کربلا می برید به ما کمک کنید یه سرپناه داشته باشیم بچه هام سید حسینی هستن خودم فرهنگی همسرم طلبه 😔😔😔
فرهنگیان آنلاین
#استمداد تو این شهر غریب من و همسرم و دوتا بچه هفت ونه ساله هیچ کس رو بعد از خدا و ائمه اطهار جز شم
مگه تو این شهر مثلا پایتخت جهان اسلام فریاد رس هم پیدااااا میشه؟؟؟👆👆👆👆 ما با چهارصد میلیون رهن و دو تومن اجاره هر جا میریم میفرمایند که عیالوارید!!!! از کی چهار نفر آدم عیالواری شده؟؟؟؟
📃📃📃 اطلاعیه حداقل و حداکثر سهام صندوق های اداره ◀️صندوق تربیت 🔻حداقل سهام پانصد هزار ریال 🔺حداکثر سهام یک میلیون ریال ◀️صندوق تعاون 🔻حداقل سهام هفتصد هزار ریال 🔺حداکثر سهام یک میلیون و پانصد هزار ریال ◀️صندوق بسیج 🔻حداقل سهام یک میلیون ریال 🔺حداکثر سهام یک میلیون و پانصد هزار ریال ◀️صندوق امام علی(ع) 🔻حداقل سهام هفتصد هزار ریال 🔺حداکثر سهام یک میلیون و پانصد هزار ریال ◀️صندوق جوادالائمه 🔻حداقل سهام یک میلیون ریال 🔺حداکثر سهام یک میلیون و پانصد هزار ریال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۳ روز تا غدیر ♦️و به زودی امامت را بعد از من به عنوان پادشاهی و با ظلم و زور می‏گیرند. خداوند غاصبین و تعدی کنندگان را لعنت کند. و در آن هنگام است، ای جن و انس که می‏ریزد برای شما آنکه باید بریزد و می‏فرستد بر شما شعله ‏ای از آتش و مس گداخته و نمی ‏توانید آن را از خود دفع کنید. ای مردم، خداوند عزوجل شما را به حال خود رها نخواهد کرد تا آنکه خبیث را از پاکیزه جدا کند، و خداوند شما را بر غیب مطلع نمی‏ کند.
حکمت209 نهج البلاغه.mp3
1.55M
❇️ خبر از ظهورحضرت مهدی (ع) اعتقادى، سياسى) ✍ وَ قَالَ ( عليه السلام ) : لَتَعْطِفَنَّ الدُّنْيَا عَلَيْنَا بَعْدَ شِمَاسِهَا عَطْفَ الضَّرُوسِ عَلَى وَلَدِهَا وَ تَلَا عَقِيبَ ذَلِكَ وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ . ✍ و درود خدا بر او، فرمود: دنيا پس از سركشى، به ما روى مى كند، چونان شتر مادّه بد خو كه به بچه خود مهربان گردد. (سپس اين آيه را خواند) «و اراده كرديم كه بر مستضعفين زمين، منّت گذارده آنان را امامان و وارثان حكومت ها گردانيم».
❇️قابل توجه تمامی همراهان عزیز! کانال فرهنگیان آنلاین آمادگی خود را برای ارائه ی شما اعلام می دارد. ♦️با ما در ارتباط باشید. ✍ هزینه تبلیغ تا اطلاع ثانوی ، جهت کمک به تعدادی از زائر اولی های کربلا " شرکت کنندگان در پیاده روی " تخصیص می یابد.