#مطلب_وارده
سلام وعرض ادب وتبریک اعیاد عزیز
جسارتا برای یه موضوعی که درد ودل هست مزاحمتون شدم
فقط یک کلام که اگر فرهنگیان امکان مسکن مناسب داشته باشند تن به سرایداری نمی دهند که شبانه روز درگیر و همیشه باید ساکن سرایداری باشندکه مبادا مشکلاتی پیش نیاد
ولی از قضا امور مربوطه افتاده دست دوستانی که قدرت نمایی هاشون رو دارند رو میکنند واهرم فشاربرروی همکاران گذاشتند ...
حاجی اگر من مشکل مسکن نداشتم که نمیآمدم سرایداری بشینم ولی دارند هزارویک بهانه جور میکنند که ای باید بلندبشید ودیگه نمیتونید اونجا سکنا گزینید...
بودن شما توی سرایداری حق کشی هست وفلان وبیسار؛در صورتی که اشخاصی هستند که الان سال 10-15هست که سرایدار هستند و هیچ گونه مشکلی ندارند.
چند روز قبل نزدیک نیم ساعت به .... التماس میکردم که الان شرایط بلند شدن ندارم ونمیتونم جابجا بشم وشما مشکل همکارتون رو درک کنید ولی دریغ از یه همکلامی وهمدردی وفقط مرغشون یکپا دارد و باید بلند بشم واقعا وقتی همکار ما توی اداره همدردی نمیکنه من به کدوم اداره وارگانی التماس کنم...
واقعا حاجی اشکم رو درآوردن وفقط شکایت به خود خدا و ولی اش امام زمان میبرم که چجوری میخوان آبروی مسلمان اونم همکار خودشون رو توی جامعه ببرند
این درد ودل من بود که خواستم بدونید ...
❇️مشخصات همکار عزیزمان محفوظ
✍امیدواریم متولیان امر در ادارات نواحی و مناطق با لحاظ تمام جوانب امر تصمیم گیری نمایند تا خدای ناکرده مشکلی بر مشکلات عدیده ی همکاران افزوده نشود.
♦️سازمان سنجش: هیچ کنکوریِ متقلبی الان دانشجو نیست
🔹در کنکور ۱۴۰۱ از ۸۵۰ نفر تجهیزات الکترونیکی گرفته شد و آنها از شرکت در کنکور محروم شدند. ۱۰۴۵ نفر هم نتیجۀ کنکورشان شبههدار بود؛ یعنی برخی نتیجۀ کنکورشان با سوابق تحصیلیشان همخوانی نداشت و برخی هم پاسخنامهشان بهطور غیرمتعارفی مشابه یکدیگر بود.
🔹از افرادی که کنکورشان شبههدار بود در ۲۰ مهر، ۴ آذر و ۱۶ دی ۱۴۰۱ در چند درس آزمونِ دوباره گرفته شد و فقط ۱۳۵ نفر نمرۀ قبولی گرفتند و از ادامۀ تحصیلِ بقیه جلوگیری شد.
🔹این افراد رفتند به کمیسیون اصل نود شکایت کردند و گفتند قانون تخلفات مربوط به داوطلبان است نه دانشجویان. مجلس نیز با مصوبهای حرف این افراد را تایید کرد و این داوطلبان با شکایت به دیوان عدالت خواهان برگشت به دانشگاه شدند اما با توجه به اینکه قبل از تصویب قانون این افراد از تحصیل منع شدند به آنها اجازۀ تحصیل در دانشگاه نمیدهیم.
28.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش و پرورش چند دهه است جزو اولویتهای حکمرانی نیست!
«پرویز امینی» جامعهشناس و استاد دانشگاه:
🔹پذیرفته شدگان کنکور در رشتههای فنی در دانشگاههایی مانند شریف بالای ۵۰ درصد از دهک دهم هستند که پولدارترینهای جامعهاند.
🔹ما نابرابری ساختاری را ایجاد کردیم که از دل سیستم پر نقص آموزش و پرورش بهوجود آمده است یعنی یک فقیر و فرزند کارگر در همان چرخه میماند و خود را تشدید میکند.
🔹آموزش و پرورش زمانی میتواند متکفل هدایت باشد که اولویت حکمرانی کشور باشد که متأسفانه دهههاست در اولویت نیست.
🔹۲۹ اسفند سال گذشته هنوز حقوق فرهنگیان پرداخت نشده که جزو بدیهیترین و سادهترین اقدامهاست و وزیرانی که انتخاب میشوند همینطور؛ وزیری که انتخاب شده در اوج کار ثبتنام دانشاموزان در حج حضور دارد این یعنی آموزش اولویت حکمرانی کشور نیست. / تسنیم
♦️سهم اقشار کمبرخوردار در ورودیهای دانشگاه ۲ درصد است
کبکانیان، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹تنها دو درصد از رتبههای زیر ۳۰۰۰ آزمون ورودیهای دانشگاهها در سال ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ جزو اقشار کمبرخوردار و محروم بودهاند.
🔹بزرگترین مانعی که مدیران مدارس مطرح میکنند «سایه کنکور» است.
🔹والدین به مدیران میگویند «بچههای ما را در کلاس درس خسته نکنید، بعد از ظهر میروند کلاس کنکور».
🔹نزدیک ۴۰ درصد حقوقبگیران آموزش و پرورش غیرمعلم و دبیر هستند.
🔹دانشگاههای ما محل تربیت نیرو برای «آن طرف آب» شدهاند./ایسنا
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بارها و بارها ببینید
و
لذت ببرید😍
✍اجرای گروه سرود زهراییون
در برنامه ی هماهنگ
🔴🚰 اطلاعیه قطع آب
🔹️به اطلاع شهروندان گرامی میرساند به علت عملیات اصلاح و توسعه شبکه آب رسانی، جریان آب در محدوده مناطق زیر دچار افت شدید فشار، قطعی احتمالی یا کاهش کیفیت خواهد شد.
🔹️ بلوار فردوسی کوچه ۱۶ و فرعی های منشعب، از ساعت ۹ تا ۱۳
🔹️ خیابان هفت تیر حدفاصل ۳۰ متری کیوانفر تا میدان شهرداری و فرعی های منشعب، از ساعت ۱۰ تا ۱۶
🔹️خیابان کیوانفر حدفاصل خیابان هفت تیر تا خیابان شهید مدنی و فرعی های منشعب، از ساعت ۱۰ تا ۱۶
زمان: دوشنبه ۱۹ تیر
فرهنگیان آنلاین
#مطلب_وارده سلام وعرض ادب وتبریک اعیاد عزیز جسارتا برای یه موضوعی که درد ودل هست مزاحمتون شدم فقط ی
#پاسخ
سلام عرض ادب واحترام خدمت شما برادر عزیز ودغدغه مند قطعا نگاه وتوصیه ی ما به دوستان نواحی ومناطق تسهیل در سکونت همکاران ودرک شرایط موجود هست
عزیزان ما نیزمطابق نظر شورای اداری تصمیم گیر هستند که امیدواریم تصمیمی جهت کمک ودستگیری اتفاق بیفتد.
باتشکر
حکمت 221 نهج البلاغه.mp3
1.07M
#پای_درس_مولا
#حکمت_۲۲۱
#قسمت_۲۵۵
❇️ آینده دردناک ستمکاران
( اخلاقی، سیاسی )
✍ وَ قَالَ ( عليه السلام ) :
بِئْسَ الزَّادُ إِلَى الْمَعَادِ الْعُدْوَانُ عَلَى الْعِبَادِ
✍ و درود خدا بر او، فرمود:
بدترين توشه براى قيامت، ستم بر بندگان است.
#داستان_شب
مرحوم قطب الدّین راوندى و دیگر بزرگان به نقل از عیسى شَلمقانى آورده اند:
روزى بر محضر مبارک امام صادق علیه السلام وارد شدم و تصمیم داشتم که درباره شخصى به نام ابوالخطّاب سؤال کنم .
همین که داخل منزل حضرت رفتم و سلام کردم ، امام علیه السلام فرمود: اى عیسى ! چرا نزد فرزندم موسى - کاظم علیه السلام - نمى روى ، تا آنچه که مى خواهى از او سؤ ال کنى ؟!
من دیگر سخنى نگفتم و براى یافتن حضرت موسى کاظم علیه السلام روانه گشتم ؛ و سرانجام او را در مکتب خانه یافتم ، که نشسته بود و مدادى در دست داشت .
چون چشم آن کودک معصوم بر من افتاد، اظهار داشت : اى عیسى ! خداوند متعال در روز اءزل از تمامى پیغمبران و خلایق ، بر نبوّت محمّد بن عبداللّه صلى الله علیه و آله ؛ و نیز خلافت و جانشینى اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام عهد و میثاق گرفته است ؛ و همگان نسبت به آن وفادار و ثابت هستند.
ولیکن عدّه اى از افراد، ایمانشان حقیقت و واقعیّت ندارد، بلکه ایمان آن ها عاریه و ظاهرى است ، که ابوالخطّاب نیز از جمله همین افراد مى باشد.
عیسى شلمقانى گوید: چون از آن کودک ، چنین سخنى عظیم را شنیدم ، خصوصاً که از نیّت و قصد درونى من آگاه بود، بسیار خوشحال شدم ؛ و آن حضرت را در آغوش گرفته و پیشانى او را بوسیدم و اظهار داشتم :
ذرّیه رسول اللّه صلوات اللّه علیهم ، بعضى از بعضى ارث مى برند و همگان یکى مى باشند.
و پس از آن ، نزد امام صادق علیه السلام بازگشتم و جریان را برایش بازگو کردم ؛ و افزودم بر این که همانا او حجّت خدا و خلیفه بر حقّ رسول اللّه صلى الله علیه و آله است .
سپس امام صادق علیه السلام فرمود: چنانچه هر مطلب و سؤالى که داشتى ، از این فرزندم - که او را مشاهده نمودى - سؤال مى کردى ، تو را پاسخ کافى و کامل مى داد.