eitaa logo
فرهنگی منطقه یک قم
2.4هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
671 ویدیو
33 فایل
🛠 ارتباط با حوزه معاونت فرهنگی: @Admin_farhangii1 تلفن: ۰۲۵۳۷۷۴۶۰۱۳
مشاهده در ایتا
دانلود
«کسانی که در شب و روز عرفه از وادی سیدالشهداء به‌سمت خدای متعال می‌روند، مقرب‌تر از کسانی هستند که از وادی عرفات به‌سمت خدای متعال می‌روند. اگرچه در آنجا هم واسطۀ در حرکت ما به‌سمت خدای متعال، معصوم است، ولي باز هم اگر کسی از وادی کربلا حرکت کند زودتر مورد توجه و عنایت خدای متعال قرار می‌گیرد.»
🔸قرائت دعای عرفه🔸 🎙 🗓 شنبه ۱۸ تیرماه 🕒 ساعت: ۱۷:۰۰ 🏴 قم، مسجدجمکران.
3447304508869821153.mp3
1.38M
با روی سیاه، با گریه و آه از راه اومدم، با بار گناه من خیلی بدم، من دیر اومدم دستم رو بگیر، من نابلدم
ای روز عرفه، آرزوهایمان را به کربلا برسان...
🌸عیدتون مبارک🌸
شادی ارواح مطهر شهدا مخصوصا شهدای منا و همکار شهیدمان «مهدی خادم‌دزفولی» صلوات
وقت لبیک که شد اسماعیل‌ها را به قربانگاه فرستادند؛ هاجرها...
ولایت علی، فقط و فقط علی را دوست داشتن است.
سیره فرزانگان فروش دعای کمیل در کلیسایی در مسکو! یک وقتی دعای کمیل را به زبان روسی ترجمه کرده بودیم.[در مسکو]من به کلیسایی رفتم، دیدم در این کلیسا دعای کمیل را می‌فروشند. یعنی جزء کتاب مذهبی آن‌هاست. به کشیشی که آن‌جا بود، گفتم: این کتاب چیست؟ گفت: یک گفت‌وگوی بین خدا و انسان است! گفتم: شما خواندید؟ گفت: بله، کتاب خوبی است و زیاد هم می‌خرند. من برای این‌که تشویقش کنم صد نسخه از او خریدم و به او دادم که ارزان‌تر بفروشد. همان‌جا یک آذری به من گفت: وقتی دعای کمیل ما را مسیحی‌ها این‌قدر خوش‌شان می‌آید، اگر ما دعای عرفه را برای‌شان ترجمه کنیم چه اتفاقی می‌افتد؟ همان‌جا به ذهنم رسید که دعای عرفه را هم ترجمه کنیم. رفتیم یک مترجم پیدا کردیم و دو برابر معمول به او پول دادیم و به او گفتیم در ترجمه خیلی دقت کن و بحمدالله دعای عرفه هم ترجمه شد. به ذهنم رسید مجموعه منتخب ادعیه شیعه را نیز ترجمه کنیم. باور کنید الان مسیحی‌ها بیشتر از مسلمان‌ها از این ادعیه استفاده می‌کنند. آن‌چه که ما داریم و قابل عرضه برای جهان است، فوق‌العاده ارزشمند است. سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از: خبرنامه آینده روشن، شماره۱۹، خرداد۹۳، نقل خاطره‌ از دکتر ابراهیم ترکمان- رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی- http://t.me/sireyefarzanegan
تا ابراهیم لب تَر کرد، قربانی شوید پشت یکدیگر صف گشتند... اسماعیل‌ها
غدیر روز غربال امت بود، روزی که خدا دستی بالا برد تا دست خیلی‌ها رو‌ شود.
۲۳ خرداد، سالروز عملیات رمضان
۲۳تیرماه ۱۳۶۱ سالروز عملیات رمضان با رمز: بسم‌الله القاصم الجبارین یا صاحب الزمان(عج)
ein-khanvade-ayeneye-khodayiand.mp3
4.33M
این خانواده آینه‌های خدائی‌اند در انتهای جاده بی‌انتهایی‌اند خیل ملک مقابلشان سجده می‌کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشم گدایِ سامراییِ امام هادی‌ام✨ ولادت امام هادی علیه السلام مبارک🤍
علی، مقیاس و میزان است... (ع)
📢 برنامه‏ريزی‌ها در خصوص مبارزه با بدحجابی، اگر معطوف به فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدان‏های جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد. «مسئله پوشش يکی از لبه‏های تيز درگيری تمدن اسلام و تمدن غرب است. اگر اين دوران، دوران جنگ تمدن‏ها معرفي شد، منظور فقط جنگ نظامی نيست بلكه مهم‏ترين عرصۀ آن، جنگ فرهنگی است. يکی از مهم‏ترين ابعاد جنگ فرهنگی نيز مسئله پوشش و آرايش است. اگر برنامه‏ريزی‌ها در اين خصوص معطوف به گسترش فعاليت دشمن نباشد و به شناخت ميدان‏های جنگ با دشمن منتهی نشود، توفيق چندانی حاصل نخواهد شد. البته با اين بهانه كه مسئله لباس يک مقوله فرهنگی است نبايد مانع اقدامات اجتماعی شد؛ با اين وجود، اقدامات اجتماعی نيز بدون داشتن يک نقشۀ جامع فرهنگی، بی‌نتيجه يا کم‌اثر خواهد بود. بنابراين چنانكه گفته شد يكی از مهم‏ترين عواملي که به بدحجابی بدلباسی دامن می‌زند، امپراطوری استکبار جهانی و عامل ديگر، ادامه آن جريان در دنيای اسلام، به ويژه سکولاريست‏های ميانه‏رويی هستند که معتقد به يک مذهب حداقلی می‌باشند؛ جريانی که در نهايت به اباحه‏گری مطلق منجر می‌شود. متأسفانه اين جريان در رسانه‏های عمومي كشور از جمله رسانه‏های تصويری نفوذ کرده است. البته اقدامات فراوان و ارزشمندی که مديران و هنرمندان كشور برای اسلامی کردن رسانه و هنر انجام داده‏اند قابل قدردانی است اما ترديدی نيست كه يک جريان سکولاريسم پنهان در رسانه‏های كشور به‌ويژه در رسانه‏های تصويری در حال فعاليت است. به عبارت دیگر، غرض، ناديده گرفتن تلاش‏های مثبت و فراوان مسئولان و هنرمندان رسانه‌ها نيست. اما بی‌ترديد در مجموعه برنامه‏ريزان و تصميم‏سازان رسانه‌ها يک شبکۀ خودآگاه و ناخودآگاه سکولاريستی وجود دارد که برای گسترش بدحجابی، بدلباسی، تغيير فرهنگ عفاف و حجاب و تغيير فرهنگ رابطۀ زن و مرد برنامه‏ريزی می‌كند. امروز چه کسانی و با چه پوشش و حجابی در رسانه‏های نوشتاری و مجلات به عنوان الگو و قهرمان معرفي مي‏شوند؟ با اين اوصاف چگونه می‌توان به جوان گفت که مانند اين شخصيت باش ولی مانند او لباس نپوش و مانند او آرايش نکن! چرا به جوان گفته می‌شود که مدل پوشاک، مدل و مدل لباس تو نبايد مدل غربی باشد در حالی که در برنامه‌های ديگر، غربی‌ها مدام به‌عنوان افراد توسعه‌يافته و پيشرفته به او معرفی می‌شوند! اگر غربی‌ها پيشرفته هستند، پس لباس، پوشاک، روابط اقشار و روابط اجتماعی آنها هم خوب است!!‌». (۱۳‌۹۲)
📢 در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام به‌هم‌پيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد. «زن در هيچ دوره‏ای از ادوار تاريخ، حتی در دوره برده‏داری، به‌اندازه‏ای که امروز در غرب تحقير می‌شود و مورد خيانت قرار می‌گيرد، تحقير نشده است. غرب در يک برده‏داری پنهان و پيچيده که به شكل يک طلسم و جبر اجتماعی درآمده است با عنوان ارائه خدمات و توليد خدمت اجتماعی و با مجوز رسمی، بانوان را وارد ميدان فحشا می‌كند. زنان اروپايی تحت عنوان توسعه صنعت توريسم در بسياری از کشورهای اروپايی ابزار گسترش سرمايه‏داری شده‌اند و همۀ هويتشان در جهت گسترش سرمايه‏داری هزينه می‌شود. اين اتفاقی است كه در دوره برده‏داری هم نيفتاده است. غرب با وجود اين رسوايی، مدعی آزادی و حقوق بشر و حقوق زنان است! الگوی پيشنهادی سکولاريست‏های دنيای اسلام نيز برای زنان مسلمان، الگوی غربی است. بنابراين، مهم‏ترين منکر، امپراطوری غرب و دستگاه نظام استکباری است؛ لذا بايد با ضدارزش‏هایی که آنها ارزش می‌دانند مبارزه کرد تا امکان اقامۀ اخلاق اسلامی و مناسبات روابط اسلامی برقرار شود. وقتی غرب، محک و ميزان يک جوان را خراب می‌كند، جوان خوبی را بدی و بدی را خوبی می‌بيند. در اين صورت چگونه می‌توان خوبی را برای اين جوان تحليل كرد. به همين دليل ابتدا بايد نظامی را که اقامۀ منکر می‌کند و ميزان تشخيص را به هم می‌ريزد، از بين برد تا امکان اقامۀ پوشش اسلامی و عفاف فراهم شود. البته مقصود اين نيست که برنامه‏ريزی‌ها تا آنجا به هم پيوسته شود که امکان اقدام سلب گردد. در حوزۀ پوشش و آرايش بايد يک اقدام به هم پيوسته و هماهنگ درون دنيای اسلام عليه جريان سکولاريسم و امپراطوری مادی غرب اتفاق بيفتد. يکی از اين اقدامات بايد عليه هنر و رسانۀ مادی شكل گيرد. مسئولان رسانۀ ملی بايد مواظب نفوذ جريان سکولاريسم در رسانه باشند. بنابراين لازم است در کشور يک اتاق فکر در چنين مقياسی تشكيل شود تا درباره مسئله پوشش و آرايش در سطح اقدامات خرد تا کلان و توسعه و با نگاه به آيندۀ جهان برنامه‏ريزی كند. اگر در مبارزه با اين پديده‏ها، جريان سکولاريسم درون دنيای اسلام كه منكر را اقامه و اشاعه می‌كند رها شود و فقط با كساني كه در سطح خرد به منكر عمل می‌کنند برخورد شود، نه تنها توفيق چندانی از اين مبارزه حاصل نخواهد شد بلکه اين اقدامات به يک بحران اجتماعی تبديل می‌گردد. اگر غرب و تماميت تمدن غرب به عنوان يک تمدن ضد بشری معرفی نگردد، بی‌ترديد تناسبات انسانی آن در جامعه اسلامی رشد خواهد کرد؛ برای مثال در مبارزه با مواد مخدر، برخورد با خرده‌پاهايی که مصرف‌کننده هستند به‌تنهایی بی‌فايده است؛ در حقيقت بايد با كسانی که مواد مخدر را توليد و توزيع می‌کنند و يا با كسانی که فرهنگ تخدير و مواد مخدر را در جهان اشاعه می‌دهند، مبارزه كرد. كساني كه دنيا را مادي تعريف می‌کنند و فرهنگ مصرف را اشاعه می‌دهند، اقامه‌کنندۀ مواد مخدر و روان‌گردان‌ها هستند؛ بنابراين در مبارزه با منكر نبايد كسانی را كه اقامه و اشاعه منكر می‌كنند رها كرد و تنها با عاملان خُرد برخورد كرد. اين شيوۀ صحيحی برای مبارزه نيست. هرچند که امر به معروف زبانی و اقدامات جزئی هم ضروری و لازم هستند اما بی‌ترديد بايد اقدامات هماهنگ در مقياس صحنۀ جنگ دشمن طراحی كرد و با هماهنگی در اين اقدامات به نتيجۀ مطلوب رسيد.» (۱۳‌۹۲)