🔰کلاس درس حسینی
🔺پس تکلیف چه شد؟
تکلیف، "یُغَیِّر بِقَولِِ و لا فِعل" شد.
اگر انسان در چنین شرایطی قرار گرفت-البته در زمانی که موقعیت مناسب باشد- واجب است در مقابل این عمل قیام و اقدام کند.
به هر کجا میخواهد برسد؛ کشته شود، زنده بماند، به حسب ظاهر موفق شود یا نشود.
▫️هر مسلمانی در مقابل این وضعیت باید قیام و اقدام کند.
این تکلیفی است که پیغمبر فرموده است.
بعد امام حسین(علیهالسلام) فرمود:
" وَ اِنّی اَحَقُّ بِهّذا.(بحارالانوار.ج۴۴.ص۳۸۲)من از همه مسلمانان شایستهترم به اینکه این قیام و این اقدام را بکنم، چون من پسر پیغمبرم. اگر پیغمبر این تغییر یعنی همین اقدام را بر تک تک مسلمانان واجب کرده است، بدیهی است حسین بن علی پسر پیغمبر، وارث علم و حکمت پیغمبر، از دیگران واجبتر و مناسبتر است که اقدام کند. " و من به این خاطر است که اقدام کردم"، پس امام علت قیام خود را بیان میکند.
ادامه دارد ↓
•| کتاب انسان ۲۵۰ ساله📚|•#جهاد_تبیین @farhangi_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #استوری_موشن
[جهانپایانخوبیباحسینابنعلیدارد توتنهاگریهکندرروضهباقیرابهاوبسپار]#اربعین_حسینی 🏴 @farhangi_esf
𑁍✨
حضرتامامخامنهای(حفظهالله)کارها و اقدامات فرهنگی همچون شمشیر دو دَم است، اگر همراه با محتوای خوب باشد، بستر اصلاح جامعه خواهد بود اما اگر با محتوای نامناسب باشد، بستر گسترش نابسامانی و كژی خواهد شد. ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ #بیانات #کلام_فرمانده #کارفرهنگی @farhangi_esf
🤲🏻 #زیارت_اربعین
▪️گواهیامامصادق(علیهالسلام) بهبرتریامامحسین(علیهالسلام) درفرازدومزیارتاربعینسیدالشهدا (علیهالسلام)#اربعین_حسینی 🏴 @farhangi_esf
🔰 کلاس درس حسینی
در منزل عُذَیب که چهار نفر به حضرت ملحق شدند، بیان دیگری از امام حسین(علیه السلام) هست.
حضرت فرمود: به خدا قسم امید دارم آنچه را خداوند برای ما اراده کرده خیر است چه به صورت فتح باشد چه به شکل شهادت.( اعیان الشیعه.ج۱.ص۵۹۷)
این هم نشانه اینکه گفتیم فرقی نمیکند. چه به پیروزی برسند چه کشته شوند تفاوتی نمیکند. تکلیف تکلیف است. باید انجام بگیرد.
فرمود من امیدم این است که خدای متعال آن چیزی که برای ما در نظر گرفته است، خیر ماست؛چه کشته بشویم چه به پیروزی برسیم فرقی نمیکند. ما داریم تکلیفمان را انجام میدهیم.
📜در خطبه اول بعد از ورود به سرزمین کربلا فرمود:"قَد اَنزَلَ مِنَ الاَمرِ ما قَد تَرَون" بعد فرمود:
"اَلا تَرَونَ اِلیَ الحّقِّ لا یُعمَلُ بِهِ وَ اِلَی الباطِلِ لا یُتَنَاهَی عَنهُ لِیَرغَبِ الموءمِنُ فی لِقاءِ رَبِّهِ حَقَّا حّقّا" تا آخر.
ادامه دارد↓
•|کتاب انسان ۲۵۰ ساله📚|•#جهاد_تبیین @farhangi_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #استوری_موشن
| گر میسر نیست مارا کام او
عشق بازی میکنیم با نام او |💔
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله
#اربعین_حسینی
@farhangi_esf
🤲🏻 #زیارت_اربعین
▪️اهداف قیام امامحسین(علیهالسلام)
درفرازسومزیارتاربعین
#اربعین_حسینی
🏴 @farhangi_esf
🔰 کلاس درس حسینی
پس امام حسین(علیهالسلام) برای انجام یک واجب قیام کرد. این واجب در طول تاریخ متوجه یکایک مسلمانان است. این واجب عبارت است از اینکه هروقت دیدند که نظام جامعه اسلامی دچار یک فساد بنیادی شده و بیم آن است که به کلی احکام اسلامی تغییر یابد، هر مسلمانی باید قیام کند.
البته در شرایط مناسب، آن وقتی که بداند این قیام اثر خواهد بخشید. جزو شرایط، زنده ماندن، کشته نشدن یا اذیت و آزار ندیدن نیست.
اینها جزو شرایط نیست.
لذا امام حسین(علیهالسلام) قیام کرد و عملا این واجب را انجام داد تا درسی برای همه باشد.
حسین بن علی(علیهالسلام) کاری کرد که وجدان مردم بیدار شد.
لذا شما میبينيد بعد از شهادت امام حسین(علیهالسلام) قیامهای اسلامی یکی پس از دیگری به وجود آمد.
البته سرکوب شد؛ اما مهم این نیست که حرکتی از طرف دشمن سرکوب شود؛ البته تلخ است اما تلختر از آن این است که یک جامعه به جایی برسد که در مقابل دشمن حالِ عکسالعمل نشان دادن پیدا نکند.
❌این،خطر بزرگ است.
حسین بن علی(علیهالسلام)کاری کرد که در همهی دورانهای حکومتِ طواغیت کسانی پیدا شدند، و با اینکه از دوران صدر اسلام دورتر بودند، ارادهشان از دوران امام حسن مجتبی(علیهالسلام) برای مبارزه با دستگاه ظلم و فساد بیشتر بود. همه هم سرکوب شدند.
از قضیه قیام مردم مدینه که به "حَرّه" معروف است. شروع کنید تا قضایای بعدی و قضایای توّابین و مختار، تا دوران بنیامیه و بنیعباس؛مرتب در داخل ملتها قیام به وجود آمد. این قیامها را چا کسی به وجود آورد؟
حسین بن علی(علیهالسلام).
ادامه دارد↓
•|کتاب انسان ۲۵۰ ساله📚|•#جهاد_تبیین @farhangi_esf
🏴 زیرِ عَلَمَتْ اَمن ترین جایِ جهـان است.
#اربعین_حسینی
@farhangi_esf
🔰 کلاس درس حسینی
📌اگر امام حسین(علیهالسلام) قیام نمیکرد
آیا روحیه تنبلی و گریز از مسئولیت تبدیل به روحیهی ظلم ستیزی و مسئولیت پذیری میشد؟
چرا میگوئیم روحیهی مسئولیت پذیری مرده بود؟ به دلیل اینکه امام حسین(علیهالسلام) از مدینه که مرکز بزرگزادگان اسلام بود، به مکه رفت. فرزند عباس، فرزند زبیر، فرزند عمر، فرزند علمای بزرگ صدر اسلام، همه اینها در مدینه جمع بودند و هیچ کس حاضر نشد در آن قیام خونین و تاریخی به امام حسین(علیهالسلام) کمک کند. پس تا قبل از شروع قیام امام حسین(علیهالسلام) خواص هم حاضر نبودند قدمی بردارند.
اما بعد از قیام امام حسین (علیهالسلام) این روحیه زنده شد.
این، آن آدرس بزرگی است که در ماجرای عاشورا، در کنار درسهای دیگر باید بدانیم.
عظمت این ماجرا این است.
اینکه "کسی که پیش از به دنیا آمدنش، وعده و خبر شهادتش داده شده و آسمان و هرکس که در آن بود و زمین و هرکس بر روی آن بود بر او گریه کرد"(بحارالانوار.ج۴۴.ص۳۴۷)
حسین بن علی(علیه السلام) را در این عزای بزرگ مورد توجه قرار دادند و عزای او را گرامی داشتند و به تعبیر این دعا یا زیارت، بر او گریه کردند، به این خاطر است.
لذا شما امروز وقتی نگاه میکنید اسلام را زنده شدهِ دست حسین بن علی(علیهالسلام) میدانيد. او را پاسدار اسلام میدانید.
#پایان
•| کتاب انسان ۲۵۰ ساله📚|•#جهاد_تبیین @farhangi_esf
🤲🏻 #زیارت_اربعین
▪️ ویژگیهای قاتلان امامحسین(علیهالسلام)
درفرازچهارمزیارتاربعین
#اربعین_حسینی
🏴 @farhangi_esf
🔺 ثبتنام دوره آموزش مجازی مدرسه تبلیغ
تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ تمدید شد.
آه معشوقِ معلیٰ بِه تو از دور سَلام
#اربعین_حسینی
🏴 @farhangi_esf
خلوص نیت در عزاداری🏴
میرزاجوادآقاملکیتبریزی(رحمةاللهعلیه)میفرمایند:🏷آنچه در این باب؛ [عزاداری برای اهلبیت (علیهمالسلام)] و همه عبادات اهمیت دارد، مراقبت در نیت است که عمل خالص اندک، از اعمال فراوان بدون اخلاص، بهتر است. 💡مراقب دل خود باشد تا در نیتش ریا؛ یعنی خودنمایی و نمایش دادن به مردم وارد نشود و تعریف و تمجید مردم در نیت او دخالت نداشته باشد. 📍این، از آنجا معلوم میگردد که [برای مثال] اقامه عزا را در خانه رفیق خود قرار دهد بهطوریکه مردم گمان کنند برپا کننده عزا او نیست و رفیق اوست، آنگاه به دل خود بنگرد که آیا اینکه مردم بدانند و اقامه کننده عزاست یا ندانند، او را مسرور میسازد یا خیر؟ •| المراقبات، ص ۴۲📚|• @farhangi_esf
46.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
قافله عشق در سفر تاریخ است و این تفسیری است بر آنچه فرموده اند: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» این سخنی است که پشت شیطان را می لرزاند و یاران حق را به فیض دائم رحمت او امیدوار می سازد.
🖋️سید مرتضی آوینی
@farhangi_esf
❗️امام ، غائب نیست❗️
مرحومحاجمحمداسماعیلدولابی:📍انبیا و اولیا، پدران خلق اند و دست خلائق را میگیرند تا آنها را به سلامت از بازار دنیا عبور دهند. غالب خلائق، جلب متاعهای دنیا شدهاند و پدر را رها کرده و در بازار دنیا گم شدهاند. امامزمان (علیهالسلام) گم و غائب نشدهاست. ما گم شدیم و محجوب گشتهایم. امام غائب نیست، تو نمیبینی آقا را. 💡او حاضر است. چشمت را که اسیر دنیا شده؛ اگر از دنیا دست بردارد، آقا را میبیند. |
امامزمان(علیهالسلام)درکلاماولیایربانی،ص۳۰📚| @farhangi_esf