13991229-hale-khoob-va-rabete-ash-ba-emam-zaman-low.mp3
9.72M
🌺 سخنرانی مهم و تاثیرگذار استاد پناهیان در صبح آخرین جمعه سال۹۹ از کنار حرم امام حسین(ع)
با موضوع:
❇️ حال خوب و رابطهاش با امام زمان(عج)
#مهدویت
@farhangi_salehiye
🔷 امام صادق علیهالسلام درباره امام زمان عج فرمودند:
🔹در صاحب این امر سنتهایی است از پیامبران... و اما سنت یوسف علیه السلام پرده و پوشش است که خداوند میان او و مردم حجابی قرار داده است که او را میبینند ولی نمیشناسند.
📚کتاب کمالالدين، ج۲، ص۳۵۰
@farhangi_salehiye
#برنامه_هفتگی فرهنگی
سهشنبه: #سواد_رسانه؛ آموزش #فضای_مجازی
( #توییتر )
#معرفی_برنامه "Twitter"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twitter.android
@farhangi_salehiye
🔻توییتر سبک؛
برای مواقعی که سرعت اینترنت و لود اطلاعات پایین است.
https://m.apkpure.com/store/apps/details?id=com.twitter.android.lite
#توییتر
@farhangi_salehiye
#برنامه_هفتگی فرهنگی
سهشنبه: #سواد_رسانه؛ آموزش #فضای_مجازی
( #توییتر )
🔺توییتر در سال ۲۰۰۶ با شعار «چه کار میکنید؟»(What are you doing) پا به میدان وب گذاشت؛ اما در نوامبر ۲۰۰۹ این شعار به «چهچیزی در حال رخدادن است؟» (What’s happening) تغییر کرد.
🔻اصطلاحات توییتر فارسی
🔹آواتار (Avatar): منظور عکس حساب کاربری است که بعضاً به آن آواتار یا عکس پروفایل گفته میشود.
🔹هدر (Header): منظور عکس کاور حساب کاربری است. به این عکس که پشت عکس اصلی حساب کاربری قرار میگیرد، معمولاً هدرفوتو یا کاورفوتو گفته میشود.
🔹بایو (Biography): به همان توضیحات مختصری که در پروفایلتان دربارۀ خودتان میگویید، گفته میشود. بایو یا بیو خلاصهشدۀ کلمۀ بایوگرافی است.
🔹فالو (Follow): به عمل دنبالکردن افراد فالو میگویند. مثلاً: «من ریتوعیتر را فالو کردم یا فالو میکنم.»
🔹فالوئر (Follower): به کسانی که شما را دنبال میکنند، فالوئر گفته میشود. مثلاً: «ریتوعیتر جزو فالوئرای من است.»
🔹فالوئینگ (Following): کسانی که شما آنها را دنبال میکنید، فالوئینگ نامیده میشوند. مثلاً: «ریتوعیتر فالوئینگ من است.»
🔹فالوبک (Followback): زمانی که کسی را فالو کنید و او هم شما را فالو کند، به این عمل، فالوبک میگویند. مثلاً: «ریتوعیتر فالوبک کرد.»
🔹آنفالو (Unfollow): وقتی کسی را فالو میکنید و بعد از مدتی دیگر قصد فالوکردن او را ندارید، به این عملِ دنبالنکردن، آنفالو گفته میشود. مثلاً: «من ریتوعیتر را آنفالو کردم.»
🔹فالوآنفالو: وقتی در یک زمان تعداد زیادی آدم را فالو کنید و آنها به شما فالوبک بدهند و بعد شما شروع به آنفالوکردن آنها کنید، به این عمل فالوآنفالو میگویند. این کار را معمولاً برای افزایش فالوئر انجام میدهند که عمل پسندیدهای نیست.
🔹پروتکت(Protect): هنگامی که صفحۀ حساب کاربری شما شخصی باشد، به آن پروتکت یا پرایویت (Private) میگویند. وقتی حساب کاربری شما پروتکت باشد، فقط کسانی میتوانند توییتهایتان ببینند که شما به آنها اجازه داده باشید.
🔹لاک (Lock): وقتی توییتر حساب کاربری شما را بنا به دلایل مختلفی (غیبت طولانیمدت، فالوکردن پشتسرهم و…) غیرفعال کند، به این عمل لاک میگویند. معمولاً هم وقتی اکانت شما از لاک خارج میشود، دو سه روز طول میکشد تا فالوئینگهای شما مجدداً بارگذاری شود. مثلاً: «اکانتم لاک شده بود، کسی رو آنفالو نکردم.»
🔹دیاکتیو (Deactivate): وقتی شما حساب کاربری خود را غیرفعال کنید، به آن دیاکتیو میگویند. کامل این کلمه «دیاکتیویت» است که برای آسانی در تلفظ به آن دیاکتیو میگویند.
🔹ریپورت (Report): وقتی توییتی را بهدلیل توهینآمیزبودن، نژادپرستی و… به توییتر گزارش بدهید، به کار شما ریپورتکردن میگویند.
🔹ساسپند (Suspended): وقتی کاربران زیادی یک حساب کاربری را به دلایل مختلفی مثل نژادپرستی و محتوای خشن و… به توییتر گزارش کنند، توییتر حساب گزارششده را بررسی میکند و پس از اثبات دلیل، حساب کاربری مدنظر را ساسپند میکند. درواقع یعنی برای همیشه آن را میبندد.
🔹بلاک (Block): وقتی کاربری را مسدود کنید و او نتواند صفحۀ شما را بخواند، به این وضعیت بلاک گفته میشود. مثلاً: «ریتوعیتر را بلاک کردم که دیگه توییتهاشو نبینم.»
🔹آنبلاک (Unblock): وقتی کاربری را از حالت انسداد خارج کنید، اصطلاحاً به این عمل آنبلاک میگویند. مثلاً: «ریتوعیتر را آنبلاک کردم.»
🔹بلاک آنبلاک (Block Unblock): وقتی شما نمیخواهید کسی را بخوانید و دوست ندارید که او هم شما را بخواند، اول او را بلاک و بعد آنبلاک میکنید. با این روش ارتباطتان با هم قطع میشود. به بیان دیگر انگار به حساب کاربری آن شخص رفتهاید و خودتان را آنفالو کردهاید. بلاک آنبلاک را بهاختصار «بآ» یا «ب.ا» هم مینویسند. مثال: «ریتوعیتر رو بلاک آنبلاک کردم.»
🔹میوت (Mute): وقتی کسی را فالو کردهاید و نمیخواهید او را بلاک کنید، اما درعینحال نمیخواهید هم توییتهای او را ببینید، از این روش استفاده میکنید. معمولاً مواقعی که رودربایستی داشته باشید، مجبور میشوید کسی را بلاک یا آنفالو نکنید و درنتیجه او را میوت میکنید. وقتی هم که کسی، شخص دیگری را میوت میکند، معمولاً اعلام عمومی نمیکند. البته این عمل را کلاً قبیح میدانند؛ چراکه میگویند: «وقتی با کسی حال نمیکنی آنفالوش کن نه که میوتش کنی.» میوتکردن اشخاص نوتیفیکشنی برای آنها ارسال نمیکند. مثلاً: «ریتوعیتر را میوت کردم.»
🔹تایملاین (Timeline): به صفحۀ اصلی که توییتها را داخل آن مشاهده میکنید، گفته میشود.
🔹توییت (Tweet): به محتوایی که ارسال میکنید، توییت میگویند. درواقع، هممعنی با پستگذاشتن در سایر شبکههای اجتماعی است.
@farhangi_salehiye
آموزش #فضای_مجازی
( #توییتر )
🔻 ادامه اصطلاحات توییتر فارسی
🔹توییتپین(Pin Tweet): به توییتی که در صفحۀ حساب کاربری خود سنجاق میکنید، توییتپین میگویند. این توییت همیشه بهعنوان اولین توییت صفحۀ شما دیده میشود و هرگاه بخواهید میتوانید آن را تغییر دهید.
🔹توییت فاخر: به توییتی که ازلحاظ ادبی قوی و بهخاطر محتوای خود توییت، زیاد ریتوییت میشود، توییت فاخر میگویند.
🔹توییت هوایی: وقتی شما حرفی را به کسی، فارغ از اینکه در توییتر حساب کاربری دارد یا ندارد توییت میکنید، به این عمل توییت هوایی گفته میشود. البته در حال حاضر این اصطلاح بیشتر برای موقعی استفاده میشود که میخواهید پاسخ یک توییت را بدهید، اما نه با منشندادن، بلکه با توییتی مجزا. این کار مصداق بارز «فحش را بنداز زمین صاحابش برمیدارد» است.
🔹ضدهوایی: ضدهوایی هم پاسخ طرف مقابل به توییت هوایی شماست که درواقع هوایی شما را به خود گرفته و بدون ذکر نام شما، پاسختان را باز بهصورت هوایی میدهد.
🔹ریتوییت (Retweet): به بازنشرکردن محتواها ریتوییت میگویند. ازآنجاکه ما ایرانیها عاشق خلاصهسازی هستیم، به ریتوییت «ریت» هم میگوییم. مثلاً: «ریتوعیتر، لطفاً این توییتم رو ریت بزن.»
🔹تق: به خلاصۀ عبارت «توییت قبلی» میگویند. مثلاً وقتی توییتی زده میشود و بعد میخواهید به توییت قبلی ارجاع بدهید، مینویسید #تق.
🔹تب: به خلاصۀ عبارت «توییت بعدی» میگویند. مثلاً وقتی میخواهید چیزی را اعلام کنید. #تب بیشتر جنبۀ پیشخبری دارد.
🔹رتق: به خلاصۀ عبارت «ریتوییت قبلی» میگویند. مثلاً وقتی توییتی را ریتوییت کردهاید و بعد میخواهید دربارۀ آن ویدئویی هم توییت کنید، میتوانید از عبارت #رتق استفاده کنید.
🔹رتب: به خلاصۀ عبارت «ریتوییت بعدی» میگویند. مثلاً وقتی دربارۀ یک توییت توضیحاتی میدهید و بعد میگویید در ادامه #رتب را ببینید.
🔹کوت (Quote): درواقع همان ریتوییت است. با این تفاوت که میتوانید روی آن نظرتان را هم بگویید. البته توییتر عبارت کوت را به عبارتRetweet with Comment به معنی ریتوییت با کامنت تغییر داد.
🔹فیو (Favorite): اسم قدیمی لایک در توییتر است. کلمۀ کامل آن فِیوریت است که خلاصهشدۀ آن فِیو است. از وقتی که توییتر آیکون «قلب» را بهجای «ستاره» جایگزین کرد، اسم فیو به لایک تغییر کرد؛ اما افراد بنا به عادت گذشته هنوز در توییتر به لایک، فیو میگویند.
🔹فیواستار (Favstar): توییتهایی که بیش از ۱۰۰۰ فیو بخورند، اصطلاحاً فیواستار میشوند. همچنین میتوانید با مراجعه به سایت Favstar.fm توییتهای هر کاربری که بیشترین ریتوییت را داشتهاند، ببینید.
🔹فیوکردنِ منشن: وقتی کسی به توییت کس دیگر منشن میدهد و نفر سومی منشن او را فیو میکند، به این عمل فیوکردنِ منشن گفته میشود. این کار بیشتر با هدف اینکه من از این منشن به این توییت خوشم آمده یا با نظر کسی که منشن داده موافق هستم، انجام میشود. البته خیلی از افراد نیز هستند که دوست ندارند سایر افراد، منشنهایی که بهصورت پابلیک میدهند، فیو کنند!
🔹نوتیفیکیشن (Notification): همان اعلانهاست. مثلاً وقتی کسی توییت شما را فیو میزند یا ریتوییت میکند یا… برای شما نوتیف میآید که کدام کاربر در صفحۀ شما چه کار کرده است. نوتیفیکیشن را بهصورت خلاصه «نوتیف» هم میگویند.
🔹اینتراکشن (InterAction): به اثر متقابلی که بین افراد رواج دارد، اینتراکشن میگویند. منظور همان فیو یا ریتوییتکردن و… است. مثلاً: «من با ریتوعیتر، اینتراکشن زیادی دارم.»
🔹منشن (Mention): به پاسخدادن به توییتها منشن میگویند. درواقع همان کامنتگذاشتن است.
🔹منشن قطاری: وقتی تعداد کاربران زیادی را در یک ریپلای منشن کنید، به کار شما منشن قطاری میگویند. این اصطلاح بهدلیل برداشتهشدن محدودیت کارکتر در توییتر و محاسبهنشدن حروف یوزرنیم افراد، کمکم در حال ازبینرفتن است.
🔹لیمیت (Limit): وقتی شما زیاد فالو، توییت یا فیو کنید، اصطلاحاً لیمیت میشوید. چون سرعت این کار زیاد است و عمل شما هم تکرارپذیر است، توییتر بهعنوان ربات شما را شناسایی میکند و چند دقیقه یا چندساعتی دسترسیتان مثلاً برای توییتکردن متوقف میشود که با صبرکردن مشکل برطرف میشود.
🔹مومنت (Moment): وقتی قرار است داستانی را در چند توییتر تعریف کنید، میتوانید از قابلیت مومنتساختن استفاده کنید که پس از توییتکردن مومنت، شکل ظاهری آن، تفاوتهایی خیلی جزئی با توییتهای معمولی دارد.
🔹مجموعه توییت: قبل از اضافهشدن مومنت به توییتر، افراد توییتهای داستانی خود را با عناوینی همچون مجموعه توییت، سلسله توییت، رشته توییت (رشتو) توییت میکردند. البته با اینکه مومنت به توییتر اضافه شده است، بااینحال خیلیها مجموعهتوییتنوشتن را به مومنتساختن ترجیح میدهند.
@farhangi_salehiye
#معرفی_برنامه
🔻ابزار دانلود فیلم های #توییتر در اندروید
https://play.google.com/store/apps/details?id=zerolab.android.pdown
@farhangi_salehiye
"فَاقرَوا ما تَیَسَّرَ مِنَ القُرآن؛ پس در هر حال آنچه میسّر و آسان باشد به قرائت قرآن پردازید."
📖 صفحه 67 #قرآن کریم
@farhangi_salehiye
زن، گل است، نه پیشکار.
پس در همه حال، با او مدارا کن، و با وی به خوبی همنشینی نما، تا زندگیات باصفا شود.
#امیرالمؤمنین علیه السلام
@farhangi_salehiye
📚 درستان را خوب بخوانید تا عالم بشوید و بتوانید جواب نیازهای مردم را بدهید. در کنار درس، از اوضاع عالم و کشور و مسائل سیاسی مطلع باشید که اگر بیاطلاع باشید، به درد پاسخگویی به نیازهای مردم نخواهید خورد؛ این را صریحاً به شما میگویم. باید بدانید که در مملکت و در دنیا چه میگذرد و نیازهای مردم چیست. عالم هم باشید، تا آن وقت مفید باشید؛ و الّا مفید نخواهید بود.
🗓مراسم عمامهگذاری ؛ ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
@farhangi_salehiye
◀️ آنچه که لازم داریم!
🔸 چیزی که ما امروز در جامعهمان لازم داریم و باید در حوزهها، پایه آن گذاشته بشود، عبارت از عمق بخشیدن به تفکرات اسلامی در ذهن مردم است.
🔸 برادران عزیز! امروز جامعه ما، جامعهای تقریباً یکپارچه اسلامی و انقلابی است... مسئله رهبری اسلامی جا افتاده، مسئله جهاد جا افتاده، مسئله مبارزه با دشمنان اسلام جا افتاده، مسئله توحید به معنای عملیش جا افتاده و مردم اینها را قبول دارند. اما من از شما سؤال میکنم: چند درصد از مردم ما هستند که این مباحث، آنچنان در ذهنشان راسخ باشد که با تشکیک و وسوسه، زایل نشود؟ واقعا روی این مسئله فکر کرده اید؟!
🗓۱۳۶۳/۲/۱۸
@farhangi_salehiye
🔷 در میدان نبرد، کارزار همیشه نظامی نیست گاهی سیاسی است.
🔹 ملت ما به برکت عمل به اسلام ناب محمدی در صحنه جهاد سیاسی نیز مانند صحنه جهاد نظامی از انسجام، ابتکار و نظم و قاعده درست برخوردار است.
#امام_خامنهای
☑️ کانال "جهاد سیاسی" مدرسه علمیه صالحیه
🆔 eitaa.com/siyasi_salehiye
☑️ کانال "جهاد سیاسی" مدرسه علمیه صالحیه
🆔 eitaa.com/siyasi_salehiye
کانال "جهاد سیاسی" مورخ 18 فروردین 1400 راهاندازی و شروع به کار نمود.
این کانال که رسالتش را تبيين و روشنگری در عرصه سیاسی قرار داده است، درصدد بیان مواضع صریح و شفاف حوزه انقلابیست و از جریان های درست حمایت مینماید.
امید است با همراهی شما طلاب عزیز و بیان انتقادات و نظرات ارزشمندتان به این مهم دست یابیم.
فلذا لطف بفرمایید لینک کانال را برای دوستان و گروههایتان ارسال نموده و اگر نکته ای بود به آیدی @hm_dizband پیام ارسال بفرمایید.
با تشکر
فردا ببینید...
پخش ششمین جلسه از مجموعه جلسات درس اخلاق کاربردی-اخلاق رسانه، ویژه بانوان طلبه و مبلغ فعال رسانه و فضای مجازی
زمان: هر پنجشنبه ساعت 9:00
پخش از: http://live.whc.ir/farhangi
⚡️همراه با ارائه گواهی به شرکت کنندگان⚡️
#اطلاع_رسانی
@farhangi_whc
@farhangi_salehiye
1_617977492.mp3
33M
#برنامه_هفتگی فرهنگی
🔷 چهارشنبه: #اخلاق
(مکارم الاخلاق)
جلسه اول
🎤 مجتهده مکرمه سرکار خانم #صفاتی
@farhangi_salehiye
#گردهمائی
#اعزام_مبلغ
🔰🔰🔰اداره امور مبلغان برگزار می کند:
گردهمائی مجازی مبلغان در آستانه ماه مبارک رمضان
🔸با سخنرانی: حجت الاسلام فرحزاد
🔸و آموزش مناجات خوانی: حجت الاسلام ضیائی
📆زمان: پنجشنبه 19 فروردین ماه1400
⏰ساعت: 12-10
🔹جهت حضور در گردهمائی با ترافیک رایگان از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
https://heyatonline.ir/heyat/1739
✅اداره مبلغان جامعة الزهرا(سلام الله علیها)
🔹موضوع:
#دوره_مهارت های_بیان_تفسیر_قرآن
🎤استاد: حجت_الاسلام_ و_المسلمین_#صفری_(زیدعزه الشریف) از ستادتفسیرقم تحت اشراف حجت الاسلام والمسلمین محسن #قرائتی(دامت برکاته)
🗓زمان : چهارشنبه ۱۸فروردین۱۴۰۰
⏰ساعت ۱۷-۱۶
📍نشست به صورت زنده برگزارمی شود.
♦️لينك برگزاري نوزدهمین وبينار:👇👇
https://daneh.ir/demo2/course/view.php?id=1230
⏪براي ورود، گزينه ميهمان را انتخاب نماييد.
⏪لطفا نام ونام خانوادگی خودرا حتما قید بفرمایید.
✳️مارابه دوستان خود 👥 معرفی کنید.👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1144324141Cb55d6df180
#اطلاعیه
کلاس شرح نهج البلاغه توسط استاد محترم؛ آیت الله تحریری امروز یک ساعت به مغرب(حضوری و مجازی) در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار می شود.
برای ورود به کلاس مجازی از طریق پایگاه اطلاع رسانی مجمع عالی حکمت اسلامی، قسمت ورود به جلسات مجازی؛ کلاس شرح نهج البلاغه وارد شوید.
شرح صحیفه مبارکه سجادیه توسط استاد آیت الله تحریری
چهارشنبه بلا فاصله بعد از نماز مغرب و عشاء
بصورت آنلاین از کانال آپارات:
https://www.aparat.com/SERAT.TV
و از سایت صراط مستقیم به نشانی:
http://seratemostaghim.ir/live
فراخوان ثبت اطلاعات تبلیغی بانوان طلبه در فضای مجازی
به همت اداره کل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران و در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، فراخوان ثبت اطلاعات تبلیغی بانوان طلبه در فضای مجازی با هدف هماهنگی بهتر و کاربردری تر فعالیت تبلیغی بانوان طلبه و مبلغ برگزار میشود.
از علاقه مندان مشارکت در این فراخوان دعوت میشود جهت ثبت اطلاعات خود به نشانی http://poll.whc.ir/442929 مراجعه نمایند.