✨شهید فیسبوکی!✨
فیسبوکی هـاهم به بهشت میروند!🕊
به خاطر اینکه تو #فیسبوک فعالیت میکرد و همیشه آنلاین بود و در جهت نشر فرهنگ مقاومت، در شبکههای اجتماعی فعالیت میکرد، دوستاش اسمشو گذاشته بودند: فیسبوکچی …😃
ایشون شهید محمد علی ابوحسن معروف به کاظم هستند که در منطقه قنیطره واقع در جولان سوریه، به همراه شهید جهاد مغنیه و شهید اللهداد و جمعی دیگر از مجاهدان حزبالله، توسط تیم تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند.🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراف خاتمی به یک دروغ بزرگ: تقلبی در کار نبود؛ آنهایی که در عاشورا شعار دادند، غلط کردند!
▪️در حالی که سران فتنه -رجال اصلاحطلب- سال ۸۸ با ادعای تقلب در انتخابات، کشور را به آشوب کشیدند؛ یک فایل صوتی از محمد خاتمی منتشر شده است که صراحتاً به یک دروغ بزرگ اعتراف میکند و میگوید «در انتخابات ۸۸ تقلب نشده!»
▪️خاتمی در این جلسه که با برخی از جوانان برگزار شده است، ضمن اذعان به اینکه "من نمیگویم در انتخابات تقلب شد" دوم خرداد را یک اتفاق بیبرنامه و در نتیجه رودربایستی و گیر کردن خودش در شرایط توصیف میکند. خاتمی در تغییر موضعی قابل تأمل در این فایل صوتی میگوید: من واژه اصلاحات را به کار نبردم چون خود انقلاب اسلامی را اوج اصلاحات میدانم.
▪️هر چند که خاتمی خطاب به اعضای جنبش سبز که کشور را ماهها به آشوب کشیدند و در روز عاشورا به امام حسین (ع) هتک حرمت کردند میگوید «غلط کردید» و نسبت به برخی از چهرههای جریان اصلاحطلب همچون ابراهیم اصغرزاده اعلام برائت میکند اما بنا به اذعان خودش، موضع ناکافی در ماجرای هتک حرمت مقدسات و جمهوری اسلامی داشته است.
🚨ورود کشور به جنگ ادراکی
➖پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
🔚جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
🔝اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!
➖آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد!؟
➖آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات، تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند!؟
➖ آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند!؟
➖آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کنند!؟
🔚جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
🔚این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم(چارچوب و پیش فرض های ثابت) ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
➖هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
➖دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
➖خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
➖ اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
➖حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده وبا جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
➖حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که تمامی حق با مظاهرش در برابر تمامی باطل با مظاهر خود قرار گرفته و چه بسا میشود گفت دوران آخرالزمانی که منتهی به ظهور حجت خدا(عج) میشود فرا رسیده و زمانه های غربال شدن یکی پس از دیگری فرا میرسد.
➖در چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب، ما با یک جنگ شناختی روبرو هستیم. اینکه دشمن به جنگ شناختی روی آورده است چند علت دارد:
1⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2⃣ جنگ سخت هزینه بر است ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
🔘سئوال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
➖ایجاد یاس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
➖تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
☑️نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده براساس قرائت های اصیل از آرمانهای انقلاب، گام اساسی آن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 7 مغز متفکر بزرگ نظامی ایران در دوران جنگ
🔹نگاهی به عملیاتهای نظامی دوران دفاع مقدس و هفت متفکر برتر جنگ، مغزهای خلاقی که پیروزیهای چشمگیری برای ایران رقم زد.
هدیه به روح مطهر شهید #صلوات
#شهدا #دفاع_مقدس
#جهاد_تبیین 8⃣1⃣
#یادداشت
🔻 با شدت گرفتن #فشار_اقتصادی به زندگی مردم و افزایش قیمتهای سرسامآور، به ظاهر پر هزینهترین موضع، دفاع از #انقلاب_اسلامی و دستاوردهای آن است. این حالت روانی ترس از هزینه دادن و احیانا فحش و ناسزا شنیدن، سبب شده تا تقریبا هیچ کسی جرئت نکند سرش را از پشت خاکریز بالا بیاورد و از #انقلاب_خمینی دفاع بکند.
🔻 این عدم جرئت هرچه #طولانیتر میشود و از فردی به فرد دیگر منتقل میشود، ایجاد یک سکوت وهمناک میکند.
همه با خودشان میگویند: ما در #اقلیتیم و اگر حرفی بزنیم، افکار عمومی با ما برخورد سختی خواهد کرد.
در نتیجه این دسته افرادی که مدافع یک نگرش هستند، همه دست به دست هم میدهند و سکوت را عمیقتر میکنند و به آتش توهّم اقلیت میدمند. هرچه زنجیره سکوت ادامه دارتر، سکوت وهمناکتر ...
🔻 حال در این فضای ساکت وهمانگیز، فقط یکصدا به گوش میرسد، صدای #ضد_انقلاب با تمام توان، با تمام ابزارهای رسانهای و تبلیغی!
🔻 او شروع میکند حقائق را وارونه جلوه دادن. #حقائق را پوشاندن. باطل را به جای حق نشاندن و کافیست یک نادانی آتو به دستشان بدهد تا آنها با تمام توان وارد میدان شوند و سایتها و شبکههای اجتماعی و روزنامههایشان پُر بشود.
نمونه میخواهید؟ مثل همین ماجرای اخیر #اهواز و آن فاجعه ...
🔻 خانم الیزابت نوپل نیومن به این حالت میگوید: «#مارپیچ_سکوت» یعنی چی؟
یعنی در خصوص یک موضوع مناقشهانگیز، مردم درباره افکار عمومی حدسهایی میزنند. آنها سعی میکنند دریابند که در اکثریت قرار دارند یا در اقلیت و سپس میکوشند که تعیین کنند که آیا تغییر افکار عمومی در جهت موافقت با آنهاست یا خیر.
🔻 حالا اگر آنها احساس کنند که در اقلیت هستند یا افکار عمومی در جهت مخالفت با آنهاست، ترجیح میدهند که سکوت اختیار کنند. هر چقدر این دسته بیشتر سکوت کنند، جریان افکار عمومی نیز گمان میکند که حرف جدید دیگری وجود ندارد، لذا مارپیچ سکوت تشدید میشود.
🔻 نظریه مارپیچ سکوت این را میگوید که: مردم به شدت از انزوا میترسند. بیشتر مردم از ترس انزوا، بر ضد قضاوتها و ارزیابیهای خودعمل میکنند.
🔻 اما چند نکته ی مهم در خصوص مارپیچ سکوت و رسانههای جمعی:
1⃣ اگر مردم احساس کنند دارای عقاید مشترک با دیگران هستند، دربارهی آن با یکدیگر صحبت میکنند؛ اما اگر احساس کنند فقط خودشان صاحب عقیدهی خاصی هستند، آن عقیده را آشکارا ابراز نمیکنند.
2⃣ افراد ممکن است، از رسانههای جمعی به عنوان منبع انتقال عقائد استفاده کنند، اگر اعتقاد خاص آنها در رسانه مطرح نشده باشد، آنها نتیجه میگیرند که آن عقیده مورد پذیرش عمومی نیست.
3⃣ بسیاری از افراد که عقیدهی خاصی دارند به سبب ترس از انزوا آنرا بیان نمیکنند، لذا هرچه بیشتر افراد ساکت بمانند، دیگران احساس میکنند که عقیده مخالف وجود ندارد، بنابراین مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
4⃣ اما نکتهی مهم این است که در این فرآیند مردم بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اتّکا و اعتماد میکنند تا به آنچه واقعا فکر میکنند.
در این بین ماها شعار میدهیم که شیعیان تنوری هستیم! دروغ میگوئیم؛ ما شیعیانِ فقط احساسی هستیم!
شیعیانی که ضرری برای #استکبار ندارند! ما خیلی گوگولی هستیم! #مرد_جنگ نیستیم.
هر شب، استوری احساسیمان ترک نمیشود. اما دریغ از یک کلمه حرف حق! یک کلمه دفاع از عقبهی پرافتخار #انقلاب_خمینی.
هیچ کس جرئت نمیکند از جایش تکان بخورد و این سکوت تو در تو را بشکند!
🔻 در #جهاد_تبیین اولین قدم، شکستن این سکوت است. دست به دست هم بدهیم و مثل یک شبکه منظم، با صراحت، شجاعت و منظم از #آرزوی_انبیا دفاع کنیم.
آیا یک #مَرد نیست که سر از پشت خاکریز بیرون آورد و با یک #الله_اکبر خط را بشکند؟!
جنگ را نمیبینید؟! خمینی در جماران تنهاست! همت کجاست؟!
هل من ناصر خامنهای بلند است. کجاست #سلیمانی که در این #جنگ_ترکیبی، فرماندهی کند و لشکر حزب الله را امامت؟!
🔻 فرمان #جهاد رسیده. #جهاد_تبیین! سرت را از پشت آن #ترس لعنتی، بیرون بیاور و از شرفت بگو. از #معجزه_خمینی دفاع کن!
ولایت مداری به حرف نیست! مرد عمل کجاست؟!
حرف بزن!
چهره به چهره! استوری به استوری!
فرد به فرد ! گروه به گروه!
لات کوچه خلوت نباش ! در این جنگ ترکیبی، شمشیر بکش! اقدام کن!
✏️ نویسنده: سید مهدی هاشمی
✳️ قدم اول
✍️ کنار آیت الله بهجت بودیم. یکی از حضار گفت: «حاج آقا یک نصیحتی بفرمایید استفاده کنیم.» آقای بهجت سرش پایین بود. این جمله را که شنید سرش را بالا آورد و فرمود: «از آنچه تا الان یاد گرفتهای، استفادهی لازم را کردهای؟!» سپس ادامه داد: «شما بحمدالله همه #نماز میخوانید ولی آیا واقعا از نظر نفسانی و معنوی از این نماز که عمود دین و مایهی تقرب به خداست بهرهی کافی را بردهاید؟ آیا آثار آن را در نفس خود احساس میکنید؟ زمانی که محضر استادمان آقای قاضی مشرف میشدیم، به ما اینگونه میفرمودند. ما هم معنای این نکته را خوب نفهمیدیم مگر پس از ریاضتها و تأملهای فراوان. باید قدم_اول را با صدق و صفا بردارید. بهترین چیز برای شروع همین نماز است. قدم دوم را اگر نمیدانستید، خدای متعال کسی را با لطف و کرم خود میفرستد تا به شما یاد دهد.»
📚 برگرفته از کتاب استاد | صد روایت از زندگی آیت الله قاضی طباطبایی ص ۱۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | در #جهاد_تبیین چه چیزی را باید تبیین کنیم؟!
⁉️ از بین ۳۶مورد تبیینی که رهبری فرمودند؛ کدام اولویت است؟!
✅ دو موضوع مهمی که رهبری به تبیین آن تاکید فرمودند...
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir